Copilasi dragalasi de mai - iunie 04 (78)
Raspunsuri - Pagina 24
alus spune:
Buna fetelor
LA MULTI ANI DE SFANTA MARIA!!! SI TUTUROR MAMICILOR CU ACEST NUME
Cristina- sarmana de tine prin ce ai trecut, pupo dulce din partea nostra
, ii dorim multa multa sanatate. Iar cu biberonul nu te framanta, si Julia adoarme cu el, iar dupa acea il iau.
Vanesa- ingerasul tau trebuie sa fie tare dulce. Julia repeta foarte mult, trebuie sa fim atenti ce spunem, de ieri tot sambate tot timpul zice ULALA. Tare frumos ii povesteste lui tati ce vede pe geam. Copii la varsta asta sunt tare dulci, mai ales ca nu de multa vreme vorbesc.
Liliana 29s- lasa ca o sa fie un stirbulet mic si dulce, nu te nacaji pentru acest dinte, gandestete ca putea sa se loveasca mai rau, asa cum Julia mea ca ochiul a fost asa vanat ca dabea il tinea deschis, arata ca un mic boxer dabea coborat de pe ring.
Anacami- ar fi timpul sa ma ocup si de mine, miam vopsit parul in plond deschis, miam lasat in sfarsit unghi, am zis ca a fi mama nu inseamna sa te ocupi numai de copil ci si de mine insusi.
Ma duc sa ma culc, astazi am avut iar traducere si a fost tare grea, vorba de un furt, si va inchipuiti ca erau cuvinte volosite de judecatori si alte organe. Mie un somn de mor.
Aha de cand neam intors de la tara Julia adoarme in jur de ora 20.00, sunt asa de fericita, si sper ca asa sa ramane.
Pupici la toate 
mica futbolista :-))
Alus
+ Julia
Poze Julia
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64324" target="_blank">Cum sau nascut Sylwia si Julia
mammy2706 spune:
La multi ani de Sf Maria! tuturor ce si-au serbat ziua de nume.
La multi ani Ana Maria (a madutzei), sa cresti mare si sanatoasa, ca frumusica esti!
pd spune:
La multi ani Laurina!
Paloma si Cristina-Maria(14 iunie 2004)
Poze
Poze petrecere 2 ani si poze vacanta Bulgaria
Vacanta Antalya
cius22 spune:
LA MULTI ANI LAURINA!!!

Sa ai parte de tot binele din lume,sa te bucuri de Mihnunita ta,sa traiti fericiti!
anacami spune:
Buna!
La Multi ani Laurina! Sa fii fericita si sanatoasa alaturi de familia ta!
Acris,imi pare rau! Multa sanatate Amaliei!
Va pupam si va dorim o zi placuta!
Camelia si Sebastian
(26 mai 2004)
Irinusha spune:
La multi ani Laura!!!! 
Tot ce-ti doresti sa devina realitate, succese, realizari ... si un Mihnunita sanatos si baftos! Pupici si petrecere faina! 
Cris, pup-o pe Amy din partea noastra! Imi pare rau ca a suferit si ma bucur ca a trecut cu bine peste experienta asta proasta. Cu biberonul o rezolvati voi, important e ca a baut fata! Pupici!
Va pupicesc pe toate in parte! O zi faina!
Irinusha &
Cris (03.05.04)
piatra lunii spune:
Buna,fetele,
Va scriu dupa mult timp (in care ne-am mutat,aranjat casa,incercat sa avem conectare la internet fara succes pana azi,etc. etc,ca nu-i usor sa te muti, si mie imi era teama ca ma prinde nasterea cu casa vraiste)- cand am fost si noi gata aproape cu toate, a venit si momentul.Asa ca duminica dimineata pe 6 august s-a nascut Silvia Ana, usor si rapid ca n-am avut timp sa ma dezmeticesc.
Adica la 3 noaptea imi trezesc sotul ca eu cred ca mi s-a rupt apaŽ- ca venea incet,nu deodata- apoi am sunat la moasa, sotul vorbea cu ea,si moasa cica sa ne asteptam sa nasc in urmatoarele 24 de ore,dar acu putem sa ne ducem linistiti la culcare.ASta zice sotul si ne zambim unul altuia,ca deh,deci in urmatoarele 24 de ore,nu mai e mult... el vrea sa doarma iar, eu nu pot,ca apa tot curgea, si parca incepuse si vreo contractie.Ii zic ca eu cred ca incep contractiile,iar sunam la moasa, care iara zice ca sa ne linistim, sa iau paracetamol ?!... ma duc eu sa fac un dus, sa fiu pregatita, deja aveam contractii. Si dureroase,ca stiam de prima data cum sunt, si zau ca ma gandeam ca asta nu-i a buna, sunam iar la moasa ca eu am contractii bune, aia iara zice ca trebe sa dureze un minut fiecare, sa fie regulate... sotul imi da telefonul mie, cica sa vorbesc cu moasa in engleza- ca nu puteam gandi in daneza la ora aia- intre timp si moasa schimba cu alta,fara sa zica, asa ca eu vorbeam cu o alta moasa care habar n-avea de ce vorbisem cu prima.Ma intreaba de contractii,eu ii zic ca am una chiar acu vorbind cu ea, nu puteam vorbi de durere,aia ma tot intreba de contractii, eu ii zic uite ca mai am una... si atunci zice moasa sa venim la spital, si in caz de ceva, sotul sa ia iesirea de urgenta,adica pe unde vin ambulantele.Spitalul e la vreo jumate de ora de noi,pt ca orasul care e aici aproape de noi nu are departament de nasteri.
A, uitasem, ultima data cand am sunat moasa, a fost sa-i zicem ca am inceput sa sangerez, si ea zisese ca e normal. ?!
Apoi ne imbracam noi repede, sotul suna la socri,la ora 4.10, ca le ia 4o de min. sa ajunga la noi. Ingrid intre timp doarme, slava Domnului, si nu se trezeste de zgomote, ca prin minune. Socrii zic ca vin, noi sunam iara imediat sa le zicem ca plecam, si o lasam pe Ingrid singura,usa deshisa, eu simteam deja ca imping,si durerile aferente, pantalonii mei deja erau rosii de sange,eu n-am vazut,sotul mi-a zis,ca atunci si-a dat seama ca-i serioasa treaba.
Pe drum spre spital,iara suna sotul la moasa,eu urlam in masina deja ca imping,moasa mi-a zis pe urma ca ma auzea si si-a dat seama ca-i serios, si zice sotului sa ne oprim la spital in orasul de langa noi,la urgenta. Zau ca nu stiu cum am rezistat,ca ne gandeam deja ca tragem pe dreapta si nasc,mi-a fost greu in masina ca incercam cumva sa tin bebe inauntru,dar in acelasi timp impingeam.
Ajunsi la spital,ma asteptau cu ambulanta- ei inca voiau sa ma trimita la celalalt spital, eu urlam, m-au luat in camera de urgenta, si cand s-a uitat o asistenta,imi zice sa incerc sa imping- de fapt eu numai pe sot il auzeam, care era langa mine, si imping eu o data ,si iese bebe Silvia. Adica la 4.30. Nu mai zic ca nici nu aveau personal calificat acolo,pt nasteri,erau doar vreo 2 asistente, un medic tanar,afghan,care nici nu vorbea daneza bine si abia terminase scoala, si 2 tipi de la ambulanta,care stiau cel mai bine ce trebuie facut,ei le ziceau asistentelor.
Am asteptat apoi sa iasa si placenta,care nu mai iesea,dupa vreo jumate de ora m-au dus cu ambulanta la spitalul unde trebuia sa nasc, si acolo am eliminat si placenta- nici nu stiam ca si durerile la placenta pot fi ca cele de la nastere. Oricum, s-a mirat moasa ca n-am sangerari interne, cum s-ar fi asteptat,cand placenta a stat atata timp- vreo ora sau mai bine- inauntru.
M-au cusut apoi,ca ma rupsesem nitel,dar am fost ca noua, comparativ cu prima nastere, am venit acasa in aceeasi zi,adica duminica dupa amiaza,si parca nici n-as fi nascut, ca doar nici n-am avut timp sa ma obisnuiesc cu ideea.
La spitalul de urgenta a facut o asistenta si 3 poze polaroid, si cat ma duceau pe mine la celalalt spital, sotul s-a dus pana acasa sa vada de e totul in regula de doarme Ingrid... socrii erau acolo si mare le-a fost mirarea sa vada 3 poze cu noi,deja! Si Ingrid dormea.
A fost o minune,eu asa am simtit nastere asta, ca tare ne mai ingrijoram ce facem cu Ingrid,ea nu-i obisnuita decat cu noi,adoarme doar cu noi, si nici in visele noastre cele mai frumoase n-am crezut ca totul se intampla peste noapte,dureaza numa o ora jumate, Ingrid doarme si nu se trezeste peste noapte,usa de la intrare e destul de galagioasa, plus discutii,etc. si a doua zi suntem acasa cu totii.
M-am intins gramada,ce-oi fi scris atata cand nici nasterea n-a durat atata? :))
Am devenit faimosi in spital , si ni se zicea ca daca ne gandim la al treilea,sa nasc mai bine acasa :))
Acum avem 2 fete cucuiete, se obisnuieste si Ingrid cu Silvia,ca la inceput era cam nervoasa si argatoasa si tot ne punea rabdarea- si iubirea :))- la incercare.
Silvia ar papa lapte toata ziua,si ar dormi numai asa,la tzatza,deh, am uitat cum e sa nu dormi noaptea,si sa nu dormi in general :))
dar multumesc lui Dumnezeu pt asa o nastere,si la zi mare chiar,de Schimbarea la fata, si ca suntem sanatosi.
va pup si mai scriu cand mai am timp- :)))
acris spune:
Va multumesc dragele mele. Sunteti niste dulci ca de obicei 

LA MULTI ANI, LAURA !!!!!!!!!!
Azi e si ziua mamei mele 

Cristina si Amalia (20.04.2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=47936" target="_blank"> Povestea nasterii
Poze
liliana29s spune:
Minunata poveste piatra lunii. Sa-ti traiasca fete si sa te bucuri de ele sanatoase si frumoase. Si eu care credeam ca am nascut usor la mine a durat aprope 3 ore.
Vanessa m-am amuzat cind am citit povestea cu laptele si sincer parca ma uns la inima faptul ca nu sint singura in postura asta. Inca pe al meu l-a obisnuit soacra-mea si bea doar la culcare si la sculare dar i-l mai trazneste si pe la 3-4 noaptea se scoala in fundulet si zbiara dupa "aptii,aptii" insa nu-i dam spunem ca la papat catelul nu e i-i dau o gurita de apa si gata.
Liliana si Dani
poze
acris spune:
Piatra Lunii, mi-au dat lacrimile.
Cat de frumos.....
Sa-ti traisca minunile !!!!!!!!!!!!
Cristina si Amalia (20.04.2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=47936" target="_blank"> Povestea nasterii
Poze