Copilasi dragalasi de mai - iunie 04 (78)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pd spune:

Irinusha, te duci la www.bnro.ro/" target="_blank">http://www.bnro.ro/, acolo cauti in stanga Info financiare si mai departe Istoric.

Paloma si Cristina-Maria(14 iunie 2004)
Poze
Poze petrecere 2 ani si poze vacanta Bulgaria
Vacanta Antalya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinusha spune:

Paloma, mii de multumiri! Am gasit deja! Esti o scumpa! Pupici Cristinutei!

Irinusha & Cris (03.05.04)

site-ul lui Cristian
www.cristian.in-guide.de" target="_blank">albumul lui Crisulica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pd spune:

La multi ani de Sf. Maria tuturor celor ce poarta acest nume!

Paloma si Cristina-Maria(14 iunie 2004)
Poze
Poze petrecere 2 ani si poze vacanta Bulgaria
Vacanta Antalya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Buna!
nu stiu daca va sarnatoriti acum numele (fiind adormirea), dar daca o faceti urez La Multi Ani tuturor celor care poarta numele Maria/ Marian-Marius!

Simona,am uitat sa-ti spun ieri, ti-am vazut domnisoara, arata super bine! Cum mai sta cu dragostea? In privinta picturii, am vazut-o pana la urma, dar poate imagini din mai multe unghiuri! Initial am vizionat "Picturile lui Andrei", am ramas cu gura cascata! Abia dupa m-am prins care era opera lui Victoras! Ce mai faci, cum mai merge cura de slabire?
Alus, bravo! Meriti sa te ocupi si de tine!

Nu mai stiu cine spunea de olita...; nici Sebi nu prea vrea pe ea, face 99% pe WC-ul echipat cu reductor.Este o inventie foaaaarte buna!

Irinusha, spor la treaba! Ce mai face Crisulet cel smecheras?

Mai stiti ceva de Diana? Diana, ce mai faceti? cum este cu doi pustiulici?Ce mai face Vladut?

Hai sa va mai spun ceva si de Sebi! Cred ca s-a "indragostit" nitel! A vazut videoclipul cu Cleopatra Stratan- Ghita si i-a placut asa mult ca a inceput sa tipe ca mai vrea, sa ii mai punem o data! Pana la urma l-am play-at de pe internet, pana s-a saturat! O sa ii cumpar albumul, deja a inceput sa cante si el Ghita,Ghita!Il intreba sotul meu daca ii place Cleopatra, dadea din cap afirmativ, isi punea manutele la ochi si se ascundea .
In parculet are toane si toane, cand se joaca frumos si alerga ca un manz cu ceilalti copii, cand este "supalat" si fuge de toti. Unde mai pui ca suntem "asaltati" de locuri de joaca, in jurul blocului nostru sunt vreo 15, toate facute in ultimele luni, la fiecare 2 blocuri cate un parculet!!!Partea proasta pt. mine este ca a inceput sa le stie pe toate, sta cateva minute in unul dupa care vrea sa plecam in altul, si tot asa !Diseara vreau sa fac poze si filmulete la aceste locuri de joaca

Camelia si Sebastian (26 mai 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cius22 spune:

LA MULTI ANI DE SF.MARIA!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinusha spune:

La multi ani ptr. Sf. Maria!!! Pupici tuturos sarbatoritilor/sarbatoritelor!

Va pupic pe toate! O zi faina!

Irinusha & Cris (03.05.04)

site-ul lui Cristian
www.cristian.in-guide.de" target="_blank">albumul lui Crisulica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliana29s spune:

La multi ani pentu toate Mariile .
Da eu seman destul de bine cu sora mea, pina pe la 14-15 ani nu prea ne deosebeau cunostintele si in liceu ne schimbam frecvent la teze (am fost in clase diferite in liceu)una invata la romana cealata la mate sau invers . Acum e si ea gravida in 4 luni si astept sa pup nepotelul .
Dani a meu e nazdravan dar linistit, am incercat de pe la 1 an cind incepuse sa faca fite si sa se dea cu fundul de pamint sa ignor toate astea sau sa ridem de el si eu si sotul asa ca ne intelegem destul de bine cu el acum. Cam de 2 luni aproximativ a inceput sa lege propozitii pina la 2 ani spunea doar cuvinte acum sint tare necajita ca la trintit un baietel mai mare jos si a ramas fara un dintisor in fata sus. Din ce am inteles pina la 5-6 ani o sa fie stirb.

Liliana si Dani

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

La Multi Ani pentru Sf Maria!

Azi de abia astept sa ies de la servici sa merg la pui so urez de ziua ei.Vreau sa i iau o jucarie cu niste cuburi rotunde si niste prajituri.
Eu is la munca cu treaba deci nemek nou)
Parinti mei sunt inebuniti dupa Inisa.Ce vroiam sa va mai zic este ca Inisu vorbeste albaneza cu ei,dar cu mine nu, imi raspunde tot in romaneste chiar daca i zic ceva in albaneza.
Tot trag de ei sa stea cat mai mult.Ei vor sa plece cand incepe Inisa cresa adica in septembrie dar io nu vreau

Fetelor unde cumpar o tinuta office mai cu tam tam, nu de fiecare zi.M am foit prin Bucuresti nu mai pot de picere.Cel mi a placut cel mai mult fu Yokkosi n are marimea me(si m am dus la cateva magazine de ai lor),unde poci sa mai merg?

liliana bine ai venit intre noi.Si sotul meu este din Galati.Noi cred ca ajungem week end ul acesta in vizita la socri.Si firma unde lucrez are fabrica si magazin tot pe la voi, deci sunt legata de Galati

anacami si langa noi sunt locuri de joaca, unul chiar nou noutz si de unde caram nisipul a casa la greu

Irinelu pupam special Mariuca si Danutz

Alus spor la cumparaturi

Irinusha cred ca vorbeai de Mihnea Laurinei cand ziceai de kk la olitzaAta ete daca suntem asea multe Laurici prin zona

Laureta si galusca Inisa(10 iunie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acris spune:

LA MULTI ANI DE SF. MARIA !!!!!

Fetelor sa va zic prin ce am trecut week-endul asta...ufff....am zis ca mor.
Vineri seara, ne culcam noi bine merci si pe la 3 dim.o auzim pe AMalia strigandu-ne...n-am apucat sa deschid bine ochii ca a si inceput copilu' sa vomite...dar stiti cum???in ce hal...
Si uite asa am tinut-o pana la 6 dim. cand am fugit cu ea la urgente.
Cica, circula o viroza tampita (din cauza variatiilor mari de temp.din atmosfera). Nu va spun cati copii erau acolo cu aceleasi simptome ca ale Amaliei.
Se manifesta prin voma, rosu in gat si conjunctivita.
Cel mai ciudat a fost ca Amalia de obicei facea febra, stranuta , ii curgea nasul...imi dadeam seama dinainte ca are ceva, dar acum nimic, nimic...
I-au gasit pungi de puroi in gat .
In fine, ca sa eliminam infectia, i-a dat antibiotic intravenos pt ca pe cale orala nu mergea, ca vomita tot ce inghitea.. Am zis ca mor nu alta...Sa-mi vad copilasul in halul ala de chinuit. Nu-i gaseau vena sa-i puna branula si a trebuit sa o intepe de 2 ori .
Sambata seara am fost la spital din nou, odata pt ca asistenta pediatru care-i facea antibioticul era de garda si nu putea veni acasa si pt. ca am insistat sa ii bage glucoza. In 24 h, copilasul meu nu a mancat absolut nimic, nimic, nimic. Numai putea sta in picioare, dormea intr-una. Am stat cu randul si am pazit-o.
Ma credeti , ca sa pot sa-i fac ceva de mancare, am pus-o in carutul sport in bucatarie, sa o pot supraveghea??? ca atunci cand era bebe.
De abia de duminica dupa-amiaza a inceput sa manance cate o lingurita de supa...ea care devora un bol de ciorba odata
A fost atat de fericita cand au venit ai mei parinti pe la noi (ca stiti ca acum o am acasa, n-o mai duc la bunici). Eu zic ca i-a fost si dor de ei...ca prea se luminase cand i-a vazut.
In seara asta terminam si cu injectiile, ii scoate branula .
Acum e bine, e vesela, mananca din ce in ce mai bine...
Si de bine ce reusisem sa uitam de biberon, m-a impins pacatul, de mila ei, sa-i pun ceai in bibe pt ca nu vroia sa bea lichide sub nicio forma, si acum numai asa vrea sa adoarma..cu bibe

Ufff...hai ca m-am descarcat si eu la voi...mi-e mai bine....
sunt epuizata fizic si psihic...tocmai ma sunara sora-mea plangand(ea sta cu Amalia) sa-mi spuna ca prietenul ei e susupect de hepatita .
Si asta-i contagioasa
Si asta inseamna ca va lua si sora-mea si Amalia, apoi????

Mor !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Cristina si Amalia (20.04.2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=47936" target="_blank"> Povestea nasterii
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vanessa ionescu spune:

La multi ani tuturor Mariilor mamici si puiuti, si taticilor care se incadreaza in aceasta zi....!!

Sa va traiasca puisorii Paloma, Irinel, Madutza si imi cer scuze daca am uitat pe cineva.

Offf, Cristina, prin ce ati trecut...

Noi nu cred ca vom scapa niciodata de laptele de noapte. chiar a crescut numarul biberoanelor. azi noapte a baut 4!!!

si se scoala si incepe sa urle "apteeee" si daca ii dau apa sau ceai arunca biberonul de zici ca il otravesc.

azi innainte sa se culce de dupamiaza statea pe olita si eu vorbeam cu o prietena la tel. la care el ma intreaba dupa ce am inchis "cu cine volbesti" si eu ii zic "cu Bobo" el:"am iteles, am inteles"

Vanessa, Andutu (30.07.1997)si Catalin (13.06.2004)
http://community.webshots.com/user/cata2005

Mergi la inceput