Copilasi dragalasi de mai - iunie 04 (78)
Raspunsuri - Pagina 22
tnicoleta spune:
'neata fetele
Noi azi ne mutam si la soacramea nu o sa am net. Asa ca va urez de acum sa aveti parte de o saptamana cat mao frumoasa alaturi de cei dragi.
MARIUCA LA MULTI ANI! Fie ca St. Maria sa te ocroteasca si sa ajute sa treci cu bine peste toate problememe de sanatate
Irinel
pentru o mamica puternica.
la toata gasca.
Nicoleta si
Bia Ciocarlia
Delta + Mare Toamna 2005www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete
cius22 spune:
Buna ziua la fete!
Vai ce-mi place sa cetesc perlutzele puilor! Sunt atat de scumpi!...Acu' asteptam si noi cu sufletul la gura perlutze! daca tot si-a dat drumul la guritza...incearca Victor sa repete tot felul de cuvinte si ii ies tare dragut...Aaa,ne-am lamurit cu "bonda"...inseamna ROATA mey frate!avea o masinutza mica la care i-a cazut o rotitza-probabil pe afara- si el vroia sa ii repare tata roata!(acum zice "boanda")
Nico-tinem pumnii sa fie bine la soacra!
Iulia-asa te vreau,mamica curajoasa! daca tot a mers sarcina fara probleme,de ce sa iti faci griji in plus?.David s-a aratat pana acum un baietel tare cuminte si asa va fi si la nastere!Pupici si la "big-brother" Tommy!
Laurina-grea problema cu kk...ma gandesc totusi ca e doar o etapa trecatoare si foarte curand se va obisnui sa faca la olitza.oricum,e un mare pas inainte-fata de noi astia,mutulici, care stam linistiti cu kk in pampers...
Cat despre concediu-sper sa ajungi unde iti doresti...mey,important este sa fiti impreuna,sa aveti vreme buna si sa va simtiti bine,nu?
Pana la urma ne-am lamurit cu tati-a fost infectie urinara si acum e pe antibiotic,dar se simte bine...multumim de urari!
La noi,s-a mai indreptat vremea si desi e racoare,e foarte placut si kupii mai ies din casa...asa ca nu mai tre' sa stau in 4 labe sa ma joc cu masinute
...
M-a prins tare cartea pe care o citesc...as recomanda-o tuturor:se numeste Iubire,libertate si solitudine de Osho...
Noa-va pup pe toate-toate si "mai vorbim"!
cius22 spune:
Vaaai,ce-am uitat...am pus o poza cu harnicutza de Roxi(pe dropshots) si in poza,in stanga jos,puteti admira opera de arta a lui Victor,intitulata:"cacao pe perete galben"![]()
Ne gandim ca n-are nici un rost sa ne apucam de redecorari caci piticul tocmai a descoperit placerile inegalabile ale pictatului cu orice pe oriunde!
vanessa ionescu spune:
azi dimineata, Cata tipa prin casa si l-am intrebat de ce tipa. la care el imi zice"sunt ilitat (iritat)".
Vanessa, Andutu (30.07.1997)si Catalin (13.06.2004)
http://community.webshots.com/user/cata2005
liliana29s spune:
Salutare fetelor , cred ca trebuia de mult sa scriu si eu ceva pe aici. Piticul meu e nascut pe 15 Iunie 2004 si-l cheama Dan Mihai.
Acum incepe sa pronunte mai corect unele cuvinte si parca-mi pare rau ca nu o sa-i mai aud minunile cu care ne-a distrat pina acum.
E genul serios care se uita atent atunci cind i-i explici ceva si e relativ cuminte. Una din ultimile perle pe care le-a trintit: Tatal meu i-l punea sa repete diferite cuvinte si el foarte dragut se straduia sa spuna cit mai corect dar cin i-i spune bunica-sau un cuvint mai greu nu mai stiu ce anume se uita serios la el si zice : Ma bine nu (adica mai bine nu spune deloc cuvintul)
La tara la bunici termina apa din biberon si-o ia la fuga prin curte strigind taaaare : AJUTOOOO Nu MAI AM APA ,AJUTOOOO.
Va pup si sanatate la puiuti, de acum o sa incep sa mai scriu si la voi.
P.S. Am uitat sa va spun , si eu am o sora geamana ![]()
Anacami tu semeni cu sora ta ??
Liliana si Dani
poze
alus spune:
Am pus poze noi cu Julia, sunt primele doua in album.
La noi totul ok, Julia asytazi mia adormit la 19.30, nea dormit foarte putin in masina cand ne intorceam de la tara, cam 40 min, iar apoi a facut numai nebuni, a alergat si a topait tot timpul nu stiu de unde are atata putere.
Sa nu uit LA MULTI ANI MARIA!!!
In rest mai nimic nou, ce bine ca sotul are pana miercuri liber, la noi marti este sarbatoare de biserica mare si toti au liber. Maine ma duc pe la un centru ca sa ma imbrac si eu putin. Pate mai sunt scaderi de preturi. Sotul ramane cu Julia. La noi este cam frig si ploua.
Liliana29s bine ai venit printre noi. asa cum povestesti sunt sigura ca ai in ingeras tare haios. Asteptam sa ne povestesi multe dre el.
mica futbolista :-))
Alus
+ Julia
Poze Julia
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64324" target="_blank">Cum sau nascut Sylwia si Julia
laureta spune:
Buna dimineatzaaaa pe la pranz 
Noi am fost la munte la Moeciu.Am stat acolo impreuna cu parinti in week end.Fetelor vreau sa va spun ca era asa de frumos de imi venea sa plang :).Niste peisaje superbeeee, efectiv superbe.Ziceai ca esti in alta lume.Am pus in masina si muzica etno si ne am simtit excelent pe drum.
Am cumparat tot ce era de cumparat pe acolo branza de burduf in coaja de brad,cascaval afumat,cash,siropuri(catina,fragi si brad),zmeura

.Trebuia sa ma opreasca cineva ca dadeam faliment daca i luam pe toti la rand si cumparam![]()
Cazarea super curata,totul traditional si excelent.Am papacit gratare unu dupa altul
.
Parinti mei au fost efectiv super incantati si mirati de peisaj.
Deci fu super si de abia astept sa mai merg.
Revin dupa ce va cetesc
Laureta si galusca Inisa
(10 iunie 2004)
anacami spune:
Buna,buna!
Am intrat sa va scriu si eu 3 vorbe, poate diseara voi putea sta mai mult!
A venit sorela mai mare (sau nr. 2 ca varsta), Sebastian s-a comportat excelent- s-a jucat si zbenguit cu ea, desi eram sigura ca o sa faca scandal la inceput (inca nu "suporta" persoanele mai necunoscute in casa la noi
)!!!
A slabit foarte mult, este mult mai slaba decat mine; cand am vazut-o ultima oara eu eram mult mai "micuta" (bine, eu aveam cu vreo 10 kg in minus); are si o conformatie care ii permite mai multe- are cam 1,72.
Liliana, cu sora geamana nu seman aproape deloc dpdv fizic! Ea are 1,73 (sau pe acolo), eu 1,64 (de fapt eu sunt cea mai scunda, ceilalti au peste 1,70; tata avea vreo 1,90m); eu am parul negru, ea saten spre blond. Eu seman mai mult cu tata (si cu sora cea mai mare), ea cu mama (si cu sora a-2-a
). Cam imbarligata explicatia
, sper ca v-ati facut un tablou corect! Promit ca pun poze peste o saptamana, dupa intalnire!
Tu semeni cu geamana ta? Ti-am vazut baietelul, pare un nazdravan si jumatate!
Laureta,ma bucur ca v-ati distrat si ca v-a placut! Pana cand mai stau parintii tai in Romania?
Camelia si Sebastian
(26 mai 2004)
vanessa ionescu spune:
Laureta, te inteleg perfect cu Moeciu. si noi cand am venit din tabara de la cheia am ocoloit si am venit pe acolo si am umplut portbagajul cu sitopuri in special. si am mancat la bran un bultz si o pastrama de oaie de mai salivez si acum....
Vanessa, Andutu (30.07.1997)si Catalin (13.06.2004)
http://community.webshots.com/user/cata2005
Irinusha spune:
Pupici mamici!
Fetelor, multam de perlute ... super faine!!! Mai vreau! :) Noi suntem de abia la stalcit cuvintele (fara r si l), dar ne indreptam cu pasi mari spre "perlute" :)
Cami, ce fain! Trei surori! Nu vrei sa-mi dai si mie una? ;) Ma oftic de parintii astia ai mei ca m-au lasat singurica, dar n-am ce face ... asta-i viata! Si daca tot stii cum e cu surori si stii ca "socoteala de acasa" nu iese mereu, de ce nu va apucati sa-i faceti lui Sebi un fratior? Mai, vrei sa te cert aici? Hai, la treaba cu voi! ;)
Asteptam poze!
Laureta, mi-am notat ... sper ca ajungem si noi in mini-vacanta asta! Pupici!
Liliana, bine ai venit! Sa-ti traiasca Dani si sa va bucurati de el! Esti deja in listuta!
Io sunt pusa pe treaba, azi am facut deja niste cumparaturi, acum il astept pe Cris sa se scoale sa plecam din nou in oras. Spal si trebuie sa si calc
... na, m-a apucat febra bagajelor. Maine e liber aici si ma bucur sa mai fim o zi cu tati impreuna!
Nu ma speriati cu vremea asta ca eu de abia astept sa mai prind si eu putin soare! grr!!!
Carmen, multam de informatie! Pupici pe Shosho! Si vino aici de ai nevoie de sugestii ptr. cautarea numelui! :)
Laureta, nu te stresa! O sa vina de la sine si facutul kk in olita! Sau poate trece direct la wc! Nu-l stresa, stai calma, nu-l certa ... o sa se invete cu timpul! Pupici!
O intrebare fetelor: mai stie cineva cat valora dollarul (sau marca) prin 1996? Sau stiti un site unde mai pot calcula si din urma? Multam fain!
Va pupic, trec la treaba! O zi faina!
Irinusha &
Cris (03.05.04)