Copilasi dragalasi de mai - iunie 04 (78)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cius22 spune:

Buna dimineata!

Irinel-mama draga,toata admiratia pentru o femeie ca tine!Ma bucur sa aud ca ne dai vesti bune...Mariuca este intr-adevar o luptatoare! Cat despre Danut,este intr-adevar vremea de iesit maselute...Pup copilasii tai si va doresc tot binele din lume!

Paloma-hai ca e super Crisitina! de-acu' tre' sa notezi perlutzele,ca e pacat sa fie uitate.

Iulia- de ce te-a speriat doctorita cu cezariana? nu e chiar asa...suntem mai multe cu cezariana(unele chiar cu 2) si cel putin eu,nu am avut nici cea mai mica problema,iar cicatricea de-abia se vede(cine nu stie,nici nu o vede-e orizontala si foarte jos).Curaj si numai bine la baieti!

Nico- asa am facut,l-am luat de mana...da' ne duce afara si acu' zice "bonda"...inca suntem in faza de cautat traducator...Berthaaaaa-unde esti??? ca tu erai experta in "baby-talk"...Pupici Biei!

eeei,pe la noi poo-poo si e tare bacoviana atmosfera(zici ca e octombrie,nu august)...da' io am carti bune de citit si parca e mai suportabil...

Va pup si va doresc o zi cu soare in suflete!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cius22 spune:

Cami-am scris deodata si am vazut mesajul tau dupa ce l-am trimis pe al meu!
Tare ma bucur ca te vei revedea cu sora ta.Va doresc sa petreceti cat se poate de bine!Semanati? cum reactioneaza Sebi cand vede pe cineva atat de asemanator cu mami?
Muuuuulti pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

aaa, am uitat sa specific ca este o sora mai mare; cu sora geamana ma vad peste o saptamana, cand ne ducem in Neamt! Noi (gemenele) mai avem doua surori mai mari- una cu 13 ani mai mare, iar cealalta (care vine astazi) cu 11 ani. Cand eram mai mici, fiind diferenta asa mare de varsta, erau pentru noi ca niste mamici, acum nu prea mai simtim diferenta, sunt ca niste prietene- ne intelegem f. bine si discutam aproape orice cu ele. Cea mai mare are 2 copii, un baiat si o fata, amandoi in clasa a 10-a (au fost dati in acelasi ani la scoala, desi este o diferenta de 1 an intre ei; baiatul este mai mare, ma mandresc cu ei ca sunt foarte cuminti si invata foarte bine).Sora cealalata mai mare nu are copii, si nu cred ca va mai avea in mod natural (dar nu se stie niciodata), iar sora mea geamana intentioneaza si ea sa conceapa unul- deocamdata nu poate ca a avut acum vreo 3-4 saptamani un accident de masina, cu probleme la bazin (de asta nu este bine sa amani venirea unui bb, nu se stie ce iti rezerva viitorul)!

Camelia si Sebastian (26 mai 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vanessa ionescu spune:

apropos de soarele Cristinicii, Catalin este fascinat de luna. la munte mi-o arata in fiecare seara cand aparea pe cer si imi zicea ca e departe departe si ca e mumoasa.

azi dimineata cand s-au sculat era si tati acasa ca nu plecase inca la servici. si stateam toti patru in pat in sufragerie, la care, Catalin zice: "suntem toti".

si are si el un pogon d perlute. la munte, la masa, la unmoment dat dna invatatoare striga la copii ceva de genul:"daca mai il aud pe vreunul la masa, il trimit in camera. la care se lasa linistea deplina. si de-odata il azi pe Cata (la chestia cu vreunul zis de dna):"unu, doi, trei, .... si numara asa pana la 11 ca atat stie. era o liniste si asta mic, in gura mare tot numara. ne pufnea pe toti rasul dar ne abtineam si el tot numara de zor.
si daca incep sa-i cant si nu are chef sa ma asculte imi zice"telmina cu postia asta".

Irinel, toata admiratia si a mea pe langa a celorlate fete. sunteti niste luptatori cu toti si sa va dea Dumnezea noroc si sanatate.

Iulia, eu am doua cezariene si nu este nici o problema. a doua zi dupa operatie te dai jos din pat. la 4 zile de la operatia 2 a eram acasa fara probleme. si am avut 7 fire (cred ca sunt fete care au nascut normal si au avut mai multe fire decat mine la cezariaana). operatiile sunt amandoua orizontale, facute foaret jos si aproape ca nici nu se mai vad. problemele sunt ca nu potio sa mai ramai gravida o perioada de cel putin 1 an dar nu cred ca este cazul. iar chestia ca nu iti vezi copilul decat ultima dintre toti din familie nu e asa grav. el nu o sa tina minte iar tu ai toata viata innainte sa fii cu el.

Vanessa, Andutu (30.07.1997)si Catalin (13.06.2004)
http://community.webshots.com/user/cata2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Salutari!
astazi am cam "frecat menta", nu am mancat decat niste ciocolata amaruie (75% cacao) si am baut cafea; acum am o stare de nestare, nu mai am rabdare la nimic, nu stuu ce vreau...

Imi place sa citesc "perlutele" copilasilor, daca mai aveti scrieti aici- ma relaxeaza tare mult! Cool!Cred ca este o varsta tare haioasa

Camelia si Sebastian (26 mai 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulia P. spune:

Buna fetelor,

Vanessa si Simona, multumesc foarte mult pentru incurajari. Astazi sunt ceva mai optimista. De fiecare data cand merg la consult, imi propun sa ascult cu rezerva de rigoare cele spuse de doctorita (caci cunosc deja felul ei de a fi; de asemenea, pe aici, doctorii se tem atat de tare sa nu fie dati in judecata, incat prefera sa-ti prezinte mai intai tot ceea ce poate fi mai rau, sa nu se spuna ca nu te-au avertizat), dar mereu uit si imi fac mai mult sange rau decat este necesar. Nu am avut nici o problema cu nici una dintre sarcini (multumesc lui Dumnezeu!) si sunt sigura ca si cea de-a doua cezariana va decurge cat se poate de bine.

Paloma, tare haioasa Cristina.

Irinel, ma bucur mult cand aud ca Mariuca este bine. Sa-i dea Dumnezeu multa putere sa lupte in continuare! pentru ea si pentru Danutz. Va imbratisez pe toti.

Mammy, pe mine nu ma deranjeaza schimbarea vremii, desi astazi de dimineata era chiar racoare. Au fost calduri foarte mari in Canada (s-a ajuns chiar la 50 de grade cu umiditatea), deci racoarea de acum nu poate sa-mi faca decat placere.

Cami, ai o sora geamana? Ce frumos! Eu, nu stiu exact de ce, mi-am dorit mereu sa am gemeni. Nu a fost sa fie, dar acum parca nu-mi pare atat de rau, caci imi dau seama ce greu trebuie sa fie sa cresti doi micuti in acelasi timp.

Mona, ce mai fac fetele?

Va doresc un sfarsit de saptamana minunat!

Iulia P., Thomas Anthony (16 iunie 2004) si David Gregory (26+)

Our freedom starts with the prison we choose...

Nous sommes peut-être devenus aveugles et nous ne voulons pas le...voir.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/dragos_popa/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laurina spune:

Salutare fetelor!!!

Ah, nu stiu de ce nu a mers net-ul si deja imi faceam griji ca plec in concediu si nu va spun:)

Irinel,multumim mult pentru vesti, inca o data esti un om minunat, multa putere si curaj in continuare

Simona, multa sanatete lui tati, doftoricestel bine, sper ca deja este mai bine. 'Bonda', nici eu nu am idee, dar o sa-ti lamureasca el misterul repede.Asa-i ca se observa progresele la vorba (dupa ce isi dau drumul), de la o zi la alta?

Cami, uau, patru fete cucuiete:). Ma bucur ca te vezi cu surorile tale, ai dreptate si cu bebei dar de, uite asa este omul... . Ai scaptat de prezentare? Distractie placuta in weekend si in concediu!

Paloma , neaparat sa le scrii, este o dulce

Nico, sper ca sa mearga totul bine cu soacra, o mutare cat mai usoara (daca pot spune asa), stiu ca va fi greu din toate punctele de vedere, dar poate va fi spre bine in viitor

Iulia, nu cred ca trebuie sa-ti faci probleme, probabil ea este obligata sa-ti spuna toate riscurile, dar tu trebuie sa fi increzatoare. Imi pare rau ca Tommy este suparat, sper sa se obisnuiasca.

Carmen, of, ce tanti nesuferita, dar vorba fetelor, poate mai bine asa, ca va prinde repede si engleza, iar copii au o capacitate de adaptare mult mai mare si mai rapida ca noi, sper ca in curand sa ne dai vesti ca totul este bine.

Vanessa, , super faza cu numaratul:), multi pupici

Eu ma pregatesc de concediu, asa ca am avut multa hartogaraie si telefoane de dat, ca sa las totul cat mai clar. Sper sa nu ma cheme pe aici. De plecat suntem si acum nehotarati, vrem la mare, dar tati nu a reusit sa rezerve unde vroiam, asa ca sunt furioasa foc pe el(cam lasa pe mine...).
Am sa incerc sa intru de acasa pe net, ceea ce va fi foarte greu:).
Am tot vrut sa va spun si am uitat, Mihnea nu mai vrea cu pampers, dar am o mare problema cu el. Nu vrea sa faca deloc kk in pampers, dar nici la olita nu vrea si incepe si topaie prin casa, tipand kk,kk cu chiu cu vai il pun pe olita si nu-si da drumul, face ff putin (de 5-6 ori) si uite asa o tine si o ora cateodata, de-mi vine sa o i-au pe campii... . Nu stiu cum sa-l fac sa inteleaga sa faca totusi sa nu se mai chinuie asa, si pe jos si in pampers numai sa faca, dar nu vrea neam:).
Sper cand ma intorc din concediu sa mai pot intra pe net, in acest interval se muta firma in alt sediu impreuna cu o alta firma si nu stiu ce politici noi vor mai fi...
Scuze ca nu am raspuns la toata lumea, dar va pup si va doresc un weekend minunat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulia P. spune:

Laura, multumesc. Concediu placut!

Iulia P., Thomas Anthony (16 iunie 2004) si David Gregory (26+)

Our freedom starts with the prison we choose...

Nous sommes peut-être devenus aveugles et nous ne voulons pas le...voir.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/dragos_popa/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tnicoleta spune:

Buna seara fetele.

Am facut azi treaba cu Bia, m-a ajutat la impachetat. Am pregatit ceva de papa si il asteptam pe tati sa ducem din bagaje.

Laurina Concediu placut. si LA MULTI ANI! Sanatate si tot ce iti doresti.

Simona Sanatate lui tati si tie putere sa rezisti.

Iulia Curaj ca o treci cu bine si peste a doua cezariana.

Cami Distractie placuta cu sora in we.

la toata gasca. Nu stiu cine a mai scris ca mie imi atara idiotul asta de brauser raspunsurile doar pana la pagina a treia

Nicoleta si Bia Ciocarlia
Delta + Mare Toamna 2005www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vanessa ionescu spune:

daca tot suntem la faze sa va spun una de asta seara:Catalin manca niste prune si la un moment dat se satura si impinge castronul. il intreaba tati:"nu mai vrei?". la care, Cata zice:"nu, am gulita male (gurita mare).

Vanessa, Andutu (30.07.1997)si Catalin (13.06.2004)
http://community.webshots.com/user/cata2005

Mergi la inceput