Copilasi dragalasi de mai - iunie 04 (78)
Raspunsuri - Pagina 20
mammy2706 spune:
Irinusha, nu prea am inteles. Vii in tara si cu Chris sau ai vrea sa vii fara el in Bucuresti? Noi, adica eu cu Andrei si jumatate din Pepsi Bucuresti, o sa fim la mare pe 20, ceea ce inseamna ca pe 19 seara suntem in capitala. In restul saptamanii anunta-ma te rog cand ai timp seara, sa pot veni in Ploiesti (preferabil sambata cand sunt oricum).
Simona, sanatate sotului. Si zi merci ca o ai pe Roxi sa te inlocuiasca la joaca - altfel nu te vedeam bine deloc (Victor - tati).
Alus, bine ca ati trecut si peste asta. Va asteptam in Romania si sper ca Julia sa depaseasca cu bine si dificultatea drumului.
Laurina, Carmen, acum ma prind eu ca voi va uitati la pozele din Anglia probabil... Pai acolo aveam cu 4 kg mai putin ca acum :)) si vreau sa le pierd iar 
Cami, dar ce plimbareata esti. Distractie placuta in orice colt de lume mai ajungeti ca pe mine deja m-ai zapacit cu atatea locatii.
Aseara am ajuns la Ploiesti si am fost cu puiul meu afara la joaca. A scos sufletul din mine bineinteles, dupa care in casa ne-a aliniat pe toti sa jucam football. Din pacate, din cauza faptului ca a alergat pe afara probabil, a vomitat (si nici nu prea avea ce dar se inecase sau din cauza tusei innecacioase). Intreb toti doctorii de ce vomita atat de usor dar nici-unul nu-mi poate raspunde.![]()
pd spune:
Mammy, in legatura cu faptul ca Andrei vomita foarte usor, avem niste prieteni care au o fetita putina mai mica decat piticii nostri si care are aceeasi problema si stiu ca pediatrul nostru comun le-a dat o explicatie, doar ca eu nu prea am retinut-o, dar cu prima ocazie ii intreb si iti spun. Era vorba de o sensibilitate ceva pe acolo, care poate sa dispara la maturitate sau nu.
Paloma si Cristina-Maria(14 iunie 2004)
Poze
Poze petrecere 2 ani si poze vacanta Bulgaria
Vacanta Antalya
cius22 spune:
Laureta-FELICITARI! mai mami-am vazut papusa in prezentare(in 2 clipuri)...ai de ce sa fii mandra!
Mammy-am auzit si eu de copilasi cu sensibilitatea asta...cica nu ar fi grav...da' mai intreb si eu
Nico-spor la impachetat si plimbari placute cu masina "noata"(sper sa nu te sapuneasca prea rau sefii pentru greseala cu numarul de la tipar)
Laurina- multumim de grija...da...Victor acum papa foarte bine(a avut doar cateva zile mai mofturoase)...pupici lui Mihnunita!
Irinusha-distractie faina in tara! daca te intalnesti cu fetele-ganditi-va si la mine,mey!
Carmen-vrei sa facem o sedinta de gasire a numelui?...ca acusica e septembrie,vine "shoso" si doar n-o sa-i ramana numele asa![]()
Cami-iti mai urez eu distractie faina,ca inca n-ai plecat...da' se arata un concediu pe cinste! muuuuulti pupici
Carmenbr-am oftat cu tine pentru puiul tau,sper ca ii e bine la day-care...va imbratisez pe amandoi!
Alus-sanatate Juliciei!
Noa-incepem si noi sa rupem tot mai multe cuvinte si sa legam cate 2...zilele astea cat a stat in casa,a avut placerea sa stea la citit...stiti cum se cheama animalul cel rau din Capra cu 3 iezi?...LUGU!
...da' iar ne chinuim ca zice saracu' un cuvant:"banda" si vrea si noi nu intelegem...ce-o mai fi si asta? si plaaange ca noi suntem tolomaci si nu ii dam "banda"...
pupici la mamici,burtici si pitici!
tnicoleta spune:
Simona mey "banda" asta poate insemna multe. Ial de manuta si spunei sa-ti arate ce este banda sau poti sa incepi sa faci anagrame. Ca eu asa faceam cu Bia, si mai face cateodata. Spun cuvinte asemantoare cu ce zice ea pana nimeresc. Si pe urma incerc sa nu-l mai uit.
No eu am impachetat mare parte din lucruri. Ma duc sa fac un dus si fug la Bia.
Nicoleta si
Bia Ciocarlia
Delta + Mare Toamna 2005www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete
Iulia P. spune:
Buna fetelor
,
Eu va citesc aproape in fiecare zi, dar sunt cam lenesa la scris.
Ce sa va spun despre noi? In ultima vreme, Tommy plange aproape in fiecare zi ca nu vrea sa mearga la gradinita
, iar mie mi se rupe inima de mila lui
, dar nu am ce face. Am tot investigat, sa vad ce anume nu ii place acolo, dar nu prea avansez. Este drept, multi copilasi care erau la el in grupa au trecut la grupa mijlocie si acum este inconjurat de multi prichindei necunoscuti. Poate acest lucru il deranjeaza, caci el nu este foarte fericit cand au loc schimbari in mediul lui.
La sfarsitul saptamanii trecute am fost in vizita la parintii mei, iar Tommy a fost cel mai fericit si mai rasfatat. Acum ii asteapta cu nerabdare pe bunica si pe bunicul, pe care ii vom intalni din nou la sfarsitul saptamanii viitoare (din pacate, sunt numai in trecere, indreptandu-se catre New York, unde isi vor petrece vacanta).
Astazi am fost la medic
, sa vad ce mai face bebe David
. Totul pare in regula. Am discutat si cu doctorita despre alegerea mea - cezariana. Carmen, te rog, spune-mi si mie, doctorul tau te-a sustinut cand ai decis sa faci o a doua cezariana? Doctorita mea este mai ciudata (mereu pune raul in fata), astfel incat am plecat de la cabinet cu multe emotii si nelinisti in suflet
, dupa ce mi-a prezentat toate riscurile posibile legate de o a doua cezariana
.
Irinusha, s-a stricat si la noi vremea
, dar eu sunt multumita, caci m-au omorat caldurile in vara aceasta.
lui Cris!
Va doresc o saptamana placuta in continuare
!
Iulia P., Thomas Anthony (16 iunie 2004) si David Gregory (26+)
Our freedom starts with the prison we choose...
Nous sommes peut-être devenus aveugles et nous ne voulons pas le...voir.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/dragos_popa/my_photos
pd spune:
Inca o faza haioasa spusa de Cristina azi dupa amiaza cand incepuse sa ploua:
"Ea:Nu mai e soare
Eu: Dar unde e?
Ea: a fugit
Eu: Unde
Ea: A (la) umbra."
Paloma si Cristina-Maria(14 iunie 2004)
Poze
Poze petrecere 2 ani si poze vacanta Bulgaria
Vacanta Antalya
Irinel spune:
fetele noi suntem bine, dar timp ioc...
a fost o perioada cam plangacioasa, parca e mai bine
ma cam speriasem ca nu mai voia deloc biberonul si e important sa nu uite sa manance
azi a papa cartof dulce, nu stiu daca e in Ro, e ca dovleacul copt la gust si i-a placut
e cam devreme pt diversificare da astea-s conditiile
danut e codas la facut la olita da fruntas la litera "r" pe care o zice undeva in spate, cam englezit si e tare haios
musca tot ce apuca ceea ce ma face sa banuiesc ca ii da randul doi de masele
la multi ani Alus!!!
bine ai venit madalina!
http://photos.yahoo.com/irinoiu
Irina,
Daniel (28 Mai 2004) si
Maria (20 Aprilie 2006)
mammy2706 spune:
paloma, super faza cu Cristinica! Auzi ce s-a gandit ea
Daca afli ceva suplimentar apropo cu sensibilitatea spune-mi si mie te rog.
iulia si in Bucuresti s-a schimbat vremea, dar cred ca doar pt dimineata asta.
anacami spune:
Buna,buna!
Ooo, da! s-a schimbat vremea, ce atmosfera nasoala!tare as mai dormi pe vremea asta! Astazi mi-am luat si umbrela- deci aproape sigur nu v-a ploua
- parca sta sa pice cerul pe noi.
Sunt insa vesela, optimista (spre deodebire de saptamanile trecute). Astazi vine sora mea in Bucuresti, bucurie mare pe mine! Peste o ora trebuia sa ma duc la o prezentare, dar poate scap de ea ca ma tem ca ma va lua somnul pe acolo
!Unde mai pui ca este si vineri si deja ma gandesc la weekend!
In legatura cu distractia: tot anul am stat numai acasa (anul asta este pt. noi unul mai dificil din acest punct de vedere), iar acum nu stiu cum sa ma mai impart
! lasa ca o sa treaca si vacanta si revin la "normal"!
Irinel, multa sanatate! Pupici lui Danut cel nazdravan
!
Simona,uff, multa sanatate sotiorului! Ingrijeste-l cum stii tu mai bine, ca merita!Nici eu nu stiu ce sa zic de "banda", se referea la mancare (banana poate), sau la lucrurile lui tati?Nicoleta ti-a dat o idee buna, cu luatul de manuta!
Nicoleta,spor la mutat! Te ajuta si Bia, nu?
Carmen (Mephala,Carmenbr) ce mai faceti?
Mai voiam sa scriu ceva, dar nu mai stiu ce
! Poate revin!
Camelia si Sebastian
(26 mai 2004)