Copilasi dragalasi de mai - iunie 04 (78)
Raspunsuri - Pagina 19
mammy2706 spune:
Carmen, sa zicem ca destul de nu e de ajuns
Adica am 59-60kg la 1.58 din care sigur 3 sunt la burtica si 2 la coapse. Asta-i singurul meu of - datorita inaltimii am bluze scurte si mai pe corp, adica se cam pliaza pe colaceii mei...
Plicurile sunt www.redis.ro " target="_blank">L-Carnitin daca au ceva efect iti spun sapt viitoare.
Laureta si eu vreau sa o vad pe Inisa, dar nu pot.
laureta spune:
Nu stiu de ce nu se vede este un clip de prezentare al produselor(unele naspa adevarat,dar daca se se vand
ata ete).
Trebuie apasat staer presentation si run
Tnicoleta iti tin pumni sa iasa "sapuneala" cat mai usoara
Laureta si galusca Inisa
(10 iunie 2004)
Laurina spune:
Salutare fetelor!!!
Poate nu aveam destule pe cap, uite ca am mai patit ceva, am fost plecata la o firma pentru o lucrare si cand ne intorceam la noi la firma a intrat un destept in noi. Norocul nostru ca l-am vazut si am strigat la colegul meu (eu chiar daca stau in dreapta sunt tot timpul cu ochii pe sosea, pun frane etc.) si a apucat sa traga dreapta si sa nu ne lovim frontal. Asa ca am scapat 'doar' cu masina sifonata, o sperietura groaznica, norocul meu ca port centura, ca direct in parbriz ma duceam. Cam tremuram un pic cand am iesit din masina, mai ales ca eu am avut o fobie de masina (avand cateva accidente parintii mei cu masina si eu fiind cu ei), pe care mi-am depasit-o si mi-am luat carnetul,asta e se intampla, o sa merga azi acasa ca un melc:)
Nico, imi pare rau de revista, sper sa nu te mai penalizeze, tot datorita grabei cu care se dau la tipar, stiu cum este, tocmai ce am patit-o si eu cu niste pliante:(
Carmen, arati absolut minunat in poza cu Justin, sincer iti spun eu cand vad o mamica gravida si cu copilasul de mana, simt o admiratie foarte mare, pentru ca stiu ce greu este, adevarat sunt si un pic invidioasa:)(eu nu sunt asa curajoasa ca voi)
. Cu intarcatul a mers greu, a supt mihnunita pana la 2ani si o luna asa ca banuiesc eu ca o sa mai ceara un timp(sper intre timp sa scap si eu de lapte ca uenori ma mai deranjeaza)
Laureta, ma bucur ca sunteti bine, m-am gandit ca esti foarte ocupata cu lansarile. Ce bine ca se inteleg de minune bunicii cu Inisa. Sper sa poata veni mai des aici ca sa petreaca mult timp impreuna. De tati din pacate numai vesti proaste in continuare..., ochiul drept este afectat(vede in ceata cu el) si asteptam un miracol sa dispara lichidul asa acum a aparut, ni s-a explicat ca asa se intampla prima data.(in 90% din cazuri apar recidive)
Irinusha, o sa-i duceti lipsa lui Ady, se pare ca esti o petitoare foarte buna:) Cris este un scump de nu se poate, mi-l imaginez si-mi vine sa rad:), ai de ce sa fi mandra
Mammy, multa sanatate, sper sa reusesti sa dai jos kg pe care le consideri in plus(mie mi se pare ca esti f bine, dar daca trebuie, trebuie:)).
Cami, tb neaparat sa le facem cunostinta la baietii astia ai nostri ca prea seamana:) sper sa iasa repede maselutele sa nu-l chinuie. M-am uitat si eu la Mihnea, dar nu am vazut nimic... De serviciu, hm sunt in interviuri(desi luna asta mi-am propus o pauza), astept un raspuns pt al doilea interviu la o firma, daca nu am sa accept o propunere de la un furnizor al meu care ma preseaza cu telefoane...(deja mi-a furat colegul si vrea toata echipa se pare:))
Simona, cum se mai simte Victoras??? a papat supita buna?
multi pupici
Irinusha spune:
Salve fetelor!!!
Cristina, insanatosire grabnica! Si eu de abia astept sa te cunosc :) ... si mai ales sa se joace "mutulicii" nostri mici :) Vin pe 18. seara si stau exact o saptamana.
Cami, ma gandesc ca poate vin si fara Madutza, in caz ca ea nu poate ... nu stiu, dar tare mult as vrea sa va vad si poate de data asta vin mai multe fete ... Pentru ca o sa fiu doar 1 week-end in tara, ce ziceti de duminca (20.8.) de dimineata pana la pranz? ... as veni cu trenul, dar ma descurc eu daca-mi spuneti unde putem sa ne intalnim. As veni oricum fara Cris ... ca Oma deja ne trimiete sms-uri de dor si as putea sa-l las la ea, sa fiu in vacanta ;) Astept raspuns si de la Madutza ... si acum si de la voi!
Laurina, imi pare rau de accident! Bine ca n-a fost grav ... si ca ai avut centura. Pupici sa-ti treaca sperietura!
Laureta, am vazut-o pe Inisa. Mai, la cat e de frumoasa si fotogenica trebuie s-o faci manechin! :) Pupici dulci ... de la un baietel timid :)
Nico, sper sa nu te penalizeze ... cum era chestia aia: cine munceste, greseste?! ... Pupici!
Carmen, multam de placinte ... bune rau! :)) Mai, ce-mi place cand esti asa activa pe la noi pe-aici! Si sa stii ca ai dreptate, pe langa tine sunt o uriasa ... o uriasa cu 10 cm in plus :) Pupici pe Shosho mic si pe Iustinel frumusel!
Am o intrebare la voi:
Se gaseste in tara zahar special ptr. dulceturi? Ceva de genul 2:1 si cu fierbere rapida? As vrea sa profit de fructele bune si ieftine din tara. Multam mult!
La noi totul ok ... Cris a avut azi ziua cand n-a vrut sa doarma la pranz ... dar sper sa am si eu cu tati o seara prelungita in doi si sa-l culc mai devreme ... asa ca n-am insistat
Vremea e nasoala in continuare si n-ai ce sa-i faci, te deprimi nevrand ... sper sa fie in tara vara cum trebe sa mai avem si noi parte de putin soare. Va pupic si va doresc o zi faina!
PS: Mai stiti ceva de Dana si Stefa?
Si daca tot veni vorba, de Erika mai stie cineva ceva? Parca Iuliana s-a intalnit cu ea cand a venit in Bucuresti ... mai tine cineva legatura cu ea?
Pupici din nou!
Irinusha &
Cris (03.05.04)
mephala30 spune:
Irinusha, eram sigura ca e o pacaleala la mijloc. He, cu 10 cm in plus...arati bine de tot!
A, pentru gemuri si dulceturi sunt niste pliculete cu Gelfix, de la dr. Oetker. N-am folosit...dar te lamuresti tu cand ajungi in tara.
Pupici
Laureta, e o scumpa Inisa. Ce frumos bea suc cu paiul!
Mammy, aha, am auzit de L-carnitin...fara paine si dulciuri, reusesti sa scapi de 'surplus'.
Bafta!
Laurina, Slava Domnului c-ai scapat numai cu sperietura! 
Nicoleta, mersi de floare, tin pumnii sa scapi de 'sapuneala'.
Carmen
(34+) si
Iustin (5.06.2004)
Album Iustin
alus spune:
Buna fetelor
La noi totiul este bine, Julia sa facut bine, a avut aici boala se numeste TREIZILE, deoarece, trei zile are febra, iar dupa ea ii apar pete ca la scarlatina sau rujeola, boala asta trec toti copii pana la varsta de 36luni, in timpul acestei bpli organizmul este pregatit pe de plin sa lupte cu tot feluri de virusi. Pana tine febra Julia nu poate sa se intalneasca cu nici un copil. Febra poate sa ajunga pana la 40 de grade, copilul se comporta normal, nu inafara de febra nimic nu indica sa aiba ceva. Cand am fost luni la doctor ia dat antibiotic spunsnd ca este gatul, bine ca nu iam dat si am asteptat inca o zi, cand iau iesit petele deja am stiut ce are. Bine ca am trevut peste asta.
Pe mine ma scuzati ca nu va scriu pe rand, dar pot sa va spun ca pe 5 septembrie daca nu se va ivi nimic, voi fi deja in romania, in Bucuresti, sper ca nu se va ivi nimic si voi fi. Vom veni cu masina. Drumul este lung si Julia are rau de masina, doctora nea dat DIFERGAN care este contavomei si linisteste copilul, sper sa o ajute si pe ea.
Pupici la toaye si la muschietari si muschietaritele voastre
mica futbolista :-))
Alus
+ Julia
Poze Julia
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64324" target="_blank">Cum sau nascut Sylwia si Julia
anacami spune:
Buna!
Irinusha,eu plang de intalnire, dar din pacate am uitat sa va spun ca trebuie sa plec din Bucuresti.In weekendul celalalt 18-20 trebuie sa plec in jud. Neamt, ne intoarcem duminica seara-luni dimineata! imi pare extrem de rau, chiar voiam sa va spun in seara asta!
In weekendul acesta vine sora mea in vizita,si nici in parc nu putem merge decat in apropiere.Uff,ce rau imi pare,m-as fi bucurat enorm sa te/va vad!In weekendul din 26 august nu vom avea nici un program, apoi voi pleca in concediu.
Ieri am rezervat 2 camere intr-un hotel din Mamaia pt. 8-10 septembrie (mergem toata gasca).Astazi ma pregatisem sa achit banii, dar pe ultima suta de metri am mai gasit niste "clienti" dornici sa mareasca gasca, asa ca am mai rezervat o camera!!Nici nu ma mai andesc la sejurul precedent, ma bucur enorm si e abia astept zilele pe care le vom petrece acolo (binenteles pentru ca atunci va merge si Sebastian).
Laurina,off- bine ca nu ati patit voi nimic! In privinta intalnirii, "mai volbim" cum zice Sebi; pana acum ma plangeam ca stam singuri in weekend, iar acum am "agenda" tare incarcata
.Voi cum stati cu vacanta?Multa sanatate sotului tau!
Nicoleta,sper a treceti cat mai repede peste greseala; se mai intampla!
Danaa,Irinel, ce mai faceti? voi si puiutii vostri?Pupici de la noi!
Camelia si Sebastian
(26 mai 2004)
anacami spune:
Alus,bine ca ati terminat cu boala! Se pare ca Julia nu este singura din grupa care a facut asa ceva, si Sebi si Inisa au avut!Se numeste "Roseola Infantum" sau "Pseudorubeola" sau "A cincea (sau a sasea
) boala a copilariei"! Se pare ca pe meleagurile nostre nu prea a fost cunoascuta pana acum, mai mult pe continentul american si prin Europa de Vest
.
Atunci chiar am ajuns sa-i fac lui Sebi dozarea de anticorpi pt. rujeola si rubeola (ce banuia dr. noastra initial) si a reiesit ca nu avea atunci aceste boli.
In privinta riscului de contaminare si a altor copilasi,stiam ca nu ar fi chiar asa (am inteles ca aceasta boala se face DOAR la varsta copilariei,adultii care au scapat de ea nu o mai fac chiar daca intra in contact cu bolnavi de roseola). Are o perioada de incubatie destul de mare (vreo 21 zile), iar cei care au facut boala pot sa o transmita si mult timp dupa ...Poate ma insel, m-as bucura! Gasesti cateva subiecte "Roseola.." si pe forumul nostru, poate te lamuresti acolo mai mult! Oricum, bine ca ati scapat!
Camelia si Sebastian
(26 mai 2004)
cius22 spune:
Uai-ce de ati scris!...
io-s cam pe fuga..va zic acusica de ce...
De cand s-a stricat vremea kupii stau mereu in casa si ma "munceste" ala mic(de fapt,pe toti)...tre'sa ma joc,sa desenez,sa cant,sa stau in 4 labe...cand nu mai pot,trece Roxy la "aparat"...tati e scutit,ca de 2 zile boleste si tre' sa-l ingrijim si pe el...are febra mare,transpira,il dor muschii,capul...ooof...
asa ca-printre kupil si tati mi-a fost mai greu sa intru si la comp...
Repede sa raspund la intrebarea lui Mammy...Sa stii ca nu am retata de slabit RAPID...eu tin o dieta conform regulilor lui Monti si asemanatoare cu 'dieta daneza"...googaleste putin si sigur o gasesti(nu o sa slabesti 10 kile cum zice acolo,dar 3-4 in 2 sapt..poate totusi)...interesante pliculetele...o sa studiez si eu problema.
Ooof-ce-as vrea sa va scriu la toate...ca tare-mi sunteti dragi...da' va trimit floricele si pupici(si multumiri..Nico-chiar asa am facut...un sos cu garnitura de cartofi natur)
Acu' fug sa-i fac lu' tati un ceai si mie apa cu lamaie...

tnicoleta spune:
Buna fete.
Sanatate celor bolnaviori. Nu va raspund ca trebuie sa ma aput de impachetat. De cand a venit Bia nu am facut nimic pt ca a treuit sa stau cu ea si abia ieri ne-am simtit cu adevat bine. Bia vorbeste mult, vrea sa faca multe "io singula" (eu singura), S-a mai inaltat si a luat in greutate, lucru care ma doboara cand o duc in brate. Si acum ma doare mijlocul. Aseara a venit tati cu masina acasa si s-a dus cu Bia pana jos si afost foarte incantata. Cand am intrebat-o a cui este masina a vrut initial sa zica ca e a ei apoi s-a corectat si a zis "a noata".
la toata gasca, ma duc la treaba.
Nicoleta si
Bia Ciocarlia
Delta + Mare Toamna 2005www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete