Copilasi dragalasi de mai - iunie 04 (78)
Raspunsuri - Pagina 18
Irinusha spune:
Pupa mama pe el de frumusel ... mai ce-mi place ... nu ca schilopaticul meu, cu cine-o semana?! :)
Te-am luat la kile! Sac! ;) ... si chiar fara burtica! :) Mai, mie imi place caldurica ... fac cateva dusuri pe zi, binenteles de pomana, dar nu-i bai, doar caldurica sa fie.
Poale in brau
... trimite-mi si mie o bucata! ... chiar de-i virtuala :) Si daca nu-i prea multa munca si ai o reteta mai usoara - asa ptr. o puturoasa ca mine :) - pune-o aici ca mi-ai facut pofta si la dulciuri nu prea rezist.
Deprimarea nu ti-o dau tie ca nu face bine la burtica ... iti trimit in schimb un pupic virtual! 
O zi faina - mai racoroasa sa-ti placa :) - si pofta buna!!!
Irinusha &
Cris (03.05.04)
mephala30 spune:
Irinusha, eu zic ca esti mai inalta decat mine si altfel sunt distribuite kg. tale, mai frumos.
Eu am 1,65 m.
...iti trimit doua branzoaice, de fapt trei...ca doar atatia sunteti, nu?
Sper sa-mi iasa bune.
Iti dau reteta doar daca sunt grozave.
Carmen
(34+) si
Iustin (5.06.2004)
Album Iustin
anacami spune:
Buna,buna!
Carmen, "simt" ceva stres in ultima vreme la tine.Eu zic ca nu ar trebuie sa te mai gandesti la atatea prsotioare: kg-ele le dai tu repede jos (ca si dupa Iustin) ca vointa cred ca ai cu carul.In privinta nasterii totul o sa fie bine, nici nu o sa-ti dai seama ca ai nascut. Cu bb2 o sa te descurci de minune, ai dovedit-o cu Iustin, care a fost primul copil, daramite cu al doilea-acum ai ceva experienta!Baietii o sa se inteleaga de minune, parca imi si imaginez cum o sa se joace amandoi! Este o perioada mai grea (eu "pe ultima suta de metri" inainte de nastere simteam o mare nerabdare), dar daca te mobilizezi (cum te stiu) o sa treaca mult mai repede si frumos.Bucura-te de sarcina cat mai poti (nu stiu daca nu mai doresti si bb3).Eu ma inscriu deja in galeria ta!Pupici!
Irinusha, cand zici ca veniti in tara? Mai este vreo sansa sa vii in Bucuresti? Poate vii cu Madutza!
Madutza,ce mai faceti? Ce mai face Ana?
Carmenbr, imi pare tare rau; poate este mai bine totusi asa, cu cat sunt mai mici cu atat invata mai repede! Pe de alta parte, nu imi imaginez cum s-ar fi descurcat femeia cu atatia copii; Sebi "dovedeste" singur un adult, nu mai are nevoie de nici un ajutor 
Simona, ce mai ziceti? Ce mai face Victoras? Bravo pt. vointa si la cat mai multe kg pierdute din cele in plus!
Nicoleta,imi pare rau de casa! Incet incet o sa gasiti resursele sa va cumparati "cuibusorul" vostru, ce bine o sa fie! Noroc ca te intelegi cu soacra-dupa cate am vazut; ea mai pleaca la tara si cat este frig, sau doar vara? Plus ca poate avea grija de Bia tot timpul!Ati incercat sa mai gasit casa de inchiriat si in alta parte?
Acris, ma bucur ca ti s-a indeplinit dorinta de a sta cat mai mult cu Amalia!O sa se acomodeze repede cu bona!
Laurina,ce bine seamana flacaii nostri
; la Sebi au fost perioade in care zilnic, in fiecare dimineata la 5 se trezea intr-un urlet disperat( deja aveam ceas de trezire de dimineata, sotul completeaza "cu cuc"-si la propriu si la figurat,intelegeti voi
). Asta se intampla cand ii iesea vreun dintisor-maseluta- ma uitam in gurita lui. Saptamana asta, de vreo 3 zile, a inceput la fel.El mai are de iesit un rand de maselute, cred ca acum se intampla minunea!O sa vad in curand
. Ai mai rezolvat ceva cu serviciul?
Camelia si Sebastian
(26 mai 2004)
mammy2706 spune:
Irinusha si eu vroiam sa te intreb cand veniti in tara?
Astept cu nerabdare sa ne cunoastem - si noi si puiutii. Mi-a placut mult faza cu Chris si autobuzul cu pasageri, si cea cu pupaturile.
Carmen
, daca esti suparatica sa-ti treaca repede si sa te bucuri de micuta minune din burtica.
Fetelor eu sunt racita cobza! Gatul bata-l vina. Trebuie sa ma fac bine repede; nu vreau sa ma duc la puiul meu care tocmai ce se simte mai bine si sa-i dau iar raceala. Cred ca abia asteapta sa se intoarca la gradinita - si mai are si petrecere maine, la o terasa... E ziua unui baietel de 4 ani care cica isi doreste o masina de gunoi :) Ce gusturi capata odata cu varsta
M-am simtit mandra cand mi-a spus directoarea ca-l asteapta cu nerabdare, fiind cel mai vesel copilas din gradi.
laureta spune:
Pupici multi la fete dulci
Suntem bine si eu si Inisa.Inisu a trecut cu bine roseola de acum 1000 de ani
.Sta cu parinti mei.E "indragostita"de tati meu.Toata ziua se joaca cu el si nu se plictiseste.Si el are o rabdareeee,asa a fost si cu mine cand eram mica si cu nepotzei mei.
Eu sunt pina peste cap cu munca.Avem mega deschidere de magazin la Carrefour Colentina in spate.E cel mai mare magazin al nostru si inseamna munca titanica.Dar ce este important mie imi place la nebunie ce fac si cati oameni contactez.Am si o directoare de milioane si facem o echipa super.
Inisa a fost aleasa pentru reclama firmei.O puteti vedea aici:
http://www.ntnsoft.com/staer/
Nu am apucat sa citesc imi cer mii de scuze
Mephala am vazut poza lui Iustin e dulce foc baiatul si tu este o burtica frumoasa(ce te invidieeeez)
Anacami cand mai apucam sa ne vedem si noi?![]()
Laurina cum mai este sotul (ochi)nu mai stiu daca ai scris ceva,dar mi a ramas in minte atunci cand ne ai povestit.
Irinusha va apucat harnicia mey, bravo voua
Irinel tin in continuare pumni pentru Mariuca.Ma bucur ca operatia a fost bine.Va pupam
Vanesa multa sanatate mamei tale 
Anaisanais bine ai venit intre noi
Pup fetele Nally,Cius,Mammy,Acris,Monet,DianaR,Bebe Beca,DanaA,Paloma,
Laureta si galusca Inisa
(10 iunie 2004)
mammy2706 spune:
Simona esti la regim ?!?
De cand? Si care? Povesteste mai mult ca eu sunt disperata. Pe 20 ma voi etala in fata colegilor de servici in costum de baie si am niste rulouri... Daca as topi 3-4 kg super rapid as fi cea mai fericita. Dar dieta disociata pe care am tinut-o in iarna nu mai pot sa o tin (de lene cred), iar in rest nu ca as manca prea mult (doar masa de pranz luata la cantina), dar nu mai slabesc! Am gasit niste pliculete care cica accelereaza arderea grasimilor si le iau in fiecare seara sapt asta - sa vad daca functioneaza. Cica cu ele a slabit si Akebono 80kg - cu ele plus dieta... Si acum la servici, cat sunt eu de racita si tot am venit incinsa cu centura de slabire si curg apele pe mine (asa disperata sunt
)
mephala30 spune:
Mammy, sanatate multa! Despre ce pliculete vorbesti? zi tot...ca eu notez...
M-am uitat peste poze si esti destul de slaba...ce mai vrei?
Laureta, ma bucur ca-ti place munca pe care o prestezi. Poza cu Inisa nu se deschide. Si vreau s-o vad!
Carmen
(34+) si
Iustin (5.06.2004)
Album Iustin
tnicoleta spune:
Buna fetele
Laureta Ce ma bucur ca Inisa se impaca bine cu bunicii. Am vazut prezentarea si mi-a placut si de Inisa, dar si mobilierul.
Mammy Sanatate multa
si pentru Andrei si petrecere frumosa.
Irinusha
pupaciosului. Cred ca v-ati topit cand a pus jucarele sa se pupe. Va tin pumnii sa ajungeti nasi.
Carmen Mai e putin-putin si te vei intalni cu bb2. Nu te mai stresa cu kilogramele ca le vei pierde usor. Uite o
ca sa te mai inveselesti.
Cami
pe maselutele lui Sebi sa iasa mai repede si sa nu il mai chinuie.
Sa va spun o faza tare cu Bia. I-am spus ieri ca tati azi isi ia carnetul si o sa vina acasa cu masina. Iar ea inceput sa zica:
"Tati ia canetu, bine pimba mine brum-brum" si dadea din maini de parca ar conduce.
Io in schim am facut-o lata la servici din nou. Am pus cotor la revista cu data nu numarul de luna trecuta si gresala s-a observat abia dupa ce s-au tiparit toate cele 25.000 de expemplare. Si acum s-au tiparit din nou. Sa vedeti ce sapuneala imi voi lua.
Nicoleta si
Bia Ciocarlia
Delta + Mare Toamna 2005www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete
tnicoleta spune:
Carmen e vorba de un clip de prezentare pe care trebuie sa il descarci intai la tine in comp. No, sper sa nu se supere Laureta ca ti-am raspuns.
Nicoleta si
Bia Ciocarlia
Delta + Mare Toamna 2005www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete