Copilasi dragalasi de mai - iunie 04 (78)
Raspunsuri - Pagina 17
Carmenbr spune:
ALUS, LA MULTI ANI!
Sa-ti traiasca printesa Julia si sa te bucuri de viata alaturi de cei dragi!
Sanatate multa puiutilor bolnavi!
Vanessa, ce bine ca ati reusit sa va distrati si sa fie totul bine si acasa! Pupici la trupa!
Nico, in sfarsit cu Bia acasa!
Carmen, pupa burticica si pe inaltutul tau!
Simona, poate apar maselutele mai! Ca daca era racit aveati si muci pana acum! Pupa Victorasul!
Camelia, stiu eu de ce nu spal geamurile asa des!
Mammy, lasa antibioticul, da-l doar daca e intr-adevar nevoie. Si la educatoare spunele sa-l lase in pace, ca e ok Andrei si fara antibiotic. Una-doua, antibiotic...fir-ar sa fie..
Laurina si Eric se mai scoala cateodata urland noaptea, dar la noi s-a intamplat doar cand au iesit masele sau canini.
Paloma, vreau si eu fata sa ma ajute la treaba. Auzi la ea, "pal vase", draga de ea.
Anaisanais, bine-ati venit! Eu sunt oaia neagra, pe mine o sa ma vezi aparand mai rarut pe aici, dar citesc tot, tot. Fetele inca nu s-au suparat pe mine (eu sper!) si ma mai primesc pe aici, insa cel mai important, mereu mi-au sarit in ajutor cand am avut nevoie de un sfat de ceva. Sunt extraordinare. O sa vezi! (P.S. Anais Anais e parfumul meu preferat, mi-e tare greu sa cumpar alt parfum, il ador pur si simplu!)
Fetelor, eu sunt neagra de suparare! Va zisesem ca il duc pe Eric la o tanti care a zis ca are grija de el, pe langa cei 2 nepoti, o fetita de 3,5 ani si un baietel 2 luni. Si vineri, tam-nesam, fara nici macar o data sa se planga de ceva, mi-a zis ca de luni nu mai poate sa aiba grija de el, ca nu face fata la 3 copii. Am zis ca innebunesc. El nu vorbeste engleza, abia a inceput sa lege 2 cuvinte si sa repete dupa noi. Cum o sa se simta el saracutul undeva unde nimeni nu il intelege, nimeni nu intelege ce spune el?! Si cel mai ciudat a fost de dimineata cand efectiv a inceput sa urle, nu sa planga, ca el nu vrea cu masina, el vrea acasa la nani. El care e dusmanul declarat al somnului, nu ar dormi nici cu slujbe, dar saracutul prefera mai bine sa doarma decat sa-l duc la tanti acolo. Asa ca de azi dimineata l-am dus la un day-care pe care l-am vazut vineri seara cu sotul si lui i-a placut, ca eu nu intelegeam nimic, plangeam intr-una. Am stat mai mult azi cu Eric pana au mai venit copii de dimineata si am ramas uimita cum copilasi mici de 14-17 luni veneau acolo si nici nu le pasa ca mama sau tata pleaca, ei erau fericiti, bateau din palme, sareau, se jucau cu copii. Iar Eric urlase ca din gura de srape dimineata. L-am lasat acolo si bine-nteles ca m-am umflat de plans pe drum si vreo 2-3 saptamani am cerut voie sa vin putin mai tarziu, sa mai stau putin cu el. Cand am plecat nu m-a vazut, se juca cu copii. Am sunat acum si mi-a spus tipa ca a plans putin cand a vazut ca nu mai sunt, dar ca e OK, ca a mancat de dimineata si ca se joaca cu copii. Doamne ajuta sa fie bine, ca numai el stie ce e in sufletelul lui. In 3 saptamani, el saracul a trecut de la tata, la tanti aia si acum la o noua tanti. Sper sa nu imi traumatizez copilul, ca o iau pe campii!
Carmen & Ericutz (15.06.2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=68525 " target="_blank"> Povestea nasterii!
Am un anisor deja!
2 anisori...uraaa!
tnicoleta spune:
Revin si eu. Abia am culcat-o pe Bia. Si aseara si acum s-a foit mult pana a adormit. Asta ca sa nu mai pun ca nici nu vroia sa mearga la culcare.
LA MULTI ANI! ALUS Sanatate si tot ce iti doresti
Sanatate si Iuliei si
sa ii treaca gatul
Simona Sanatate si lui Victoras. Cum mai stati cu dintii? Bia cred ca a ramas codasa mai are sa ii iasa 2 canini si ultimul rand de masele.
Eu la carnita din supa fac un sos si o pot servi cu paste sau pilaf sau piure.
Laurina Pai am zis ca ma mut la soacramea. Saptamana asta impachetez si pana duminica trebuie sa fiu mutata. Sanatate sotului si lui Mihnea.
Anacami A invatat Sebi ce e bine. La tara la aer curat si afara toata ziua, eee alta viata. Si am deja un sac de haine, incaltari si jucarele de la Bia. O sa i le dau unei colege dea surorii mele care a nascut 2 fetite.
Paloma Gata ai scapat de spalat vasele cu asa o harnicuta. Felicitari.
Carmen Of, ce imi pare rau ca tea incurcat tanti cu dusul la gradi.
No,
la toata gasca. Ma duc la nani ca sunt super obosita.
Nicoleta si
Bia Ciocarlia
Delta + Mare Toamna 2005www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete
acris spune:
Buna,
In sfarsit am terminat si eu curatenia. Ce bine este....ufff....
Mai trebuie sa soseasca termopanele pt balcon si gata.
In rest, noi suntem bine...de fapt, super obositi (simtim nevoia de concediu mai mult ca niciodata). Suntem fericiti ca o avem pe Amalia acasa toata saptamana asta. Sta cu sora mea.
Oricum mai avem putin si din septembrie (mai avem sa stabilim data exacta) o s-o avem definitiv acasa. Vine bona.
O sa vi se para ciudat, dar aceasta doamna seamana ff. mult cu mama mea. Si ce-mi mai place ca a fost asistenta medicala (s-a pensionat acum).
Despre Amalia: vorbeste din ce in ce mai bine. Ii turuie guritza toata ziulica...parca nici nu sta sa mai inspire/expire aer cand vorbeste ![]()
Stie f. multe cantecele, la unele doar cozile versurilor.
Anaisanais, bine ai venit la noi !!!!
Nico, imi pare tare rau ca trebuie sa va mutati si ca n-aveti casuta voastra.... Dar cu incredere in Dumnezeu o sa le rezolvi pe toate, o sa vezi..
Carmenbr, offf...asa ma doare sufletul cand te vad cum suferi pt puiul tau...te inteleg f.bine. Am trecut si eu prin asa ceva..
Doamne ajuta, sa-i fie bine la day-care, sa se obisnuiasca acolo. Sunt convinsa ca o sa fie totul ok de data asta.
Si-o sa uiti prin tot ce ai trecut si tu si puiul tau.
Irinusha, ce frumos a iesit mey la tine acasa. Se pare ca noi gemanutzele ne-a fost scris sa renovam in acelasi timp ![]()
Alus, LA MULTI ANI !!!!!!!!!!!!!!!
Ciuss, pupici dulci lui Victoras 

Anacami, ce frumos gest ai facut cu hainutzele
. Si eu as vrea sa dau cuiva care nu are posibilitati materiale.
Pup dulce si pe Sebi dragutzu'
Madutza, tu ce mai faci??Tot mult de munca???
Laureta, si tu??? Ce mai face Inisa? Se mai duce la gradi sau sta cu bunicii?
Ei...hai ca m-am cam intins...Mi-era dor de voi !!!
Sper sa intru sa mai scriu ca de citit sunt la zi ![]()
Cristina si Amalia (20.04.2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=47936" target="_blank"> Povestea nasterii
Poze
vanessa ionescu spune:
Nico, imi pare tare rau ca treceti prin aceasta mutare. am patit-o si noi cand era Andu mic. si pentru ca nu aveam unde sa ne mutam (eu eram stagiara iar Cipi inca student si Andu deabia se nascuse) ne-am mutat si noi la soacra-mea. Si am stat 4 ani acolo. nu a fost minunat dar nu am avut de ales, iar pentru Andu a fost bine.
m-am laudat ca e bine totul acasa si nu mai e. ieri am fost toata ziua cu mama in spital. nu a vrut sa se duca saptamana trecuta cu Cipi si am fost eu ieri cu ea. si e foarte rau. s-a refacut lichidul la plamani, i-au scos 600 ml. i-au facut si citostatice iar, dar a facut ea urat de tot, a plans, a tipat l toata lumea, a vrut sa plece... offff.
Cata in fiecare zi ma intreaba unde sunt cupii (cei din tabara). Si seara incepe sa strige adunareaa prin casa (cum striga invatatoarea dupa ei).
nu stiu daca v-am povestit (sunt cam zapacita) dar la plecare cand i-am zis sa-si ia ramas bun de la copii s-a dus si i-a pupat pe toti.
si intr-o zi cand am fost in poiana brasov ma plimbam cu el printr-un targusor de pe acolo. si la un moment dat, s-a oprit sa-si ia o jucarie un arici. dupa care a lasat ariciul si si-a luat o mingiuca mica de burete rosie. sta putin si mai ia una la fel si imi zice "Adu, Adu" (pt Andu). la care eu ii zic, nu mami, lasa mingea pentru Andu ca el e mare pentru asta. ia-o doar pe a ta daca vrei. la care el, fara sa spuna nimic, lasa ambele mingii jos si pleaca. mi- s-a rupt sufletul. Daca nu i-am luat si lui Andu, a renuntat si el la minge.
Vanessa, Andutu (30.07.1997)si Catalin (13.06.2004)
http://community.webshots.com/user/cata2005
tnicoleta spune:
Vanesa Ce dragut gest a facut Cata. E baiat mare si intelege. Cat despre mutat as am zis si cu Catalin. Sa stam putin ingramaditi si intre tim sa vedem ce facem si cu casa. Trebuie sa mergem pe la banci sa vedem cam cati bani putem lua si asa mai departe. Noi am mai fost acum doi ani dar la salariile pe care le aveam nu ne dadeau nici 10.000 de euro. E o sa vedem.
Cris Ma bucur pentru tine ca ai reusit sa gasesti bona. Cred ca e super ca seamana putin si cu mama ta. Asa nu o sa-i simta prea mult lipsa Ami.
Bia dimineata a inceput sa planga dupa tasu cand a plecat la servici. Nu s-a linistit decat cand am iesit pe usa cu ea. Ne-am luat mancare cu noi si am plecat in parc. Acum am lasa-to putin la soacramea si am venit sa mai strang de prin casa.
Nicoleta si
Bia Ciocarlia
Delta + Mare Toamna 2005www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete
mammy2706 spune:
Carmen ce faza urata ti-a facut bona... Pt copil e chiar derutant sa schimbe mereu mediul, abia se obisnuieste intr-un loc si apare iar schimbarea... Si eu m-am gandit la inceput cum o sa-l las pe fi-miu cu ai mei toata saptamana fara sa-l vad, dar lui nu pare sa-i pese. Stie doar ca eu plec cu microbuzul (tit-tit) si ca vin cu trenul (uuuuu).
Vanessa, dragut gest din partea lui Cata. Conteaza mult pt un copil sa creasca alaturi de frati mai mari... Ma uit ca si Andrei are simpatii fata de baieti (in mod special) mai mari, si adora sa se joace cu ei sau sa se bage in seama pur si simplu.
Andrei are faringita pana la urma (partea cea mai urata e ca nu poate tolera laptele - il vomita din cauza mucozitatilor din gat) si a trebuit sa-l invoiesc de la gradi vreo trei zile. Cam greu si pt el si pt mama dar sper sa se faca repede bine, sa-si reintre in ritm.
Irinusha spune:
Salutari la mamici si pupici la banditi!
Carmen, nasolica faza ti-a facut nanny asta ... ajung iar la concluzia ca romanii din afara nu stiu ce-i aia comunitate. Ma uit la ceilalti straini de aici (turci, iuguslavi, etc.) ca stiu sa se ajute, noi stim doar sa ne invidiem ... ei, asta e! Imi pare rau ptr. tine si ptr. Eric! Dar eu zic ca-i bine si asa ... trebuia s-o faca si pe asta, iar cu ocazia asta invata si engleza. Si eu vreau sa-l dau pe Cris la gradinita ptr. germana si tot asa, nici el nu o sa inteleaga nimic, insa copiii la varsta asta sunt receptivi si descurcareti. Pana la urma o sa fie bine ... mai nasol o sa-ti para timpul de acomodare ... poate chiar ar fi mai bine sa nu-i faci alt program decat il au ceilalti copii, sa nu-l dai de tot peste cap. Succes si tie multa tarie!
Vanesa, multa putere in continuare! Iar lui Cata un pupic dulce rau de tot ... ce frate bun e el! A dovedit-o inca o data! Am vazut ieri si pozele, faine rau de tot!!! Misto tabara, nici nu se compara cu cele de pe timpul nostru ... mai vreau sa fiu si eu copil o data! :) Pupici!
Cris, hai ca mai e putin si ai terminat si tu! Si in curand o sa fie ptr. totdeauna Amy acasa! Pupici vorbaretei mici!
Pupici si puiutilor (Julia, Victor, Andrei) bolnaviori sa le treaca repede!!!
Laurina, poate e vreo maseluta, ceva ... sau poate viseaza urat si vrea tzi-tzi ca consolare! Imi pare rau de sotul tau ... dar tin pumnii sa primiti un rezultat bun peste cele 6 luni. Si uitasem, ma bucur ca ai gasit actele ... stiam eu ca nu le-ai pierdut ;)Vrem si noi un pupic de la un pupacios mic ... ca noi suntem pupaciosi de fel si ne place! :)
Cami, o
ptr. gestul tau frumos! Si pupici!
Carmen, m-am uitat si eu la poze ... si Iustin e un baiat mare si frumos! Cris mi se pare micut rau pe langa al tau :) ... dar si poate ptr. ca nu mananca cum trebe! Pupici pe soso sa fie si el mancacios si sa nu va faca probleme! Tin pumnii sa vina bb2 cand vrei tu si cum este cel mai bine ptr. voi doi!
Simona, poate e o maseluta ... nici Cris nu mai papa - nu c-ar manca de altfel bine - cand vin dintii/masele. Tie bafta la dat kilele jos!
Mammy, daca primeste antibiotic nici nu-i bine sa bea laptic ... sau barem sa nu-i dai lapticul imediat dupa antinbiotic, ca nu-si mai face efectul! Insanatosire grabnica!
Nico, sper sa va intelegeti cu socrii! Putere ptr. mutat ... mie nu-mi place deloc!!! Si bafta la banci! Sper sa vi se indeplineasca visul ptr. o casuta proprie!
Paloma, imi vine s-o pap pe Cristinuta ta! Pupici unei fete harnicute!
Cine intreba de masele? Cris mai are doua sus si am terminat cu dentatia ... am intrebat dentistul meu si mi-a explicat ca pana la 30 de luni apar cei 20 dinti de lapte, iar cand se schimba dintii mai apar restul de 4 (parca) masele.
Sper ca n-am uitat pe nimini ...
Noi n-avem noutati. Am reusit azi sa ajungem cu bicicleta (lui Cris) la locul de joaca ... diseara, cand vine tata de la munca, mergem sa-i luam lui Cris adidasi ca cei vechi i-au ramas mici. Mi-am dat seama azi cand l-am incaltat si a inceput Cris cu "auf, auf" - au, au.
Ady e la München, miercuri seara pleaca. Se pare ca-i pe bune cu Lili si tare ma bucur ptr. ca-i o dulcica. Chiar ne (adica io si Boby) faceam griji ca daca-si gaseste o prietena antipatica noi ce facem ;) ... dar na, ca s-a potrivit de minune. Sper ptr. ei sa reziste si la despartirea geografica si sa fie cu happy end ... si cu noi in postura de nasi! ;)
Io-s deprimata ... si e de la vreme! Imi vine sa urlu ca s-a dus deja vara ... prin iunie ma gandeam cu groaza ca mai sunt doua luni de caldura si vin ploile ... si de fapt n-am avut parte decat de o luna de vara. Vreau la caldurica!!!! 
Si week-end-ul l-am ratat tot din cauza vremii ... sambata am reusit sa ajungem la Starnberg(o localitate langa un lac - langa München) unde ziceai ca a dat bomba de pustiu ce era ... Ady e si mai dezamgit de Germania, ne-a innebunit cu chestii de genul "pe timpul asta in It. se face baie la asa un lac" .... Duminca n-am mai iesit din casa ca a plouat non-stop ... of!
Cam atat de la noi! Va pupic si sper ca nu v-am deprimat si pe voi! O zi faina! ... si bucurati-va de soare si ptr. noi!!!
Irinusha &
Cris (03.05.04)
Irinusha spune:
Mi-am adus aminte de ceva si nu rezist sa nu ma dau mare :)
Ca sa intelegeti: Cris a primit de la Oma un autocar de la Playmobil, care a avut doar soferul si ghidul ... asa ca a trebuit cu timpul sa-i cumparam si alti calatori. Acum are o groaza, inclusiv un copil ... si vine intr-o zi si-i insira pe toti si incepe: mama, tata, "chis" (era cel copil), Oma (cea cu cosul de cumparaturi ;)) si Opa (cel care facea gratar :)) ... si se pune pe jucat, punandu-i pe toti in tot felul de pozitii ... pana cand ii ia pe omuletii "mama" si "tata" si ii da cap in cap (fata in fata mai bine spus) si face zgomote de pupaturi. Ta-su n-a inteles din prima ce vrea si il intreaba ce fac mama cu tata ... iar Cris si mai tare ... pana cand si-a data ta-su seama ca mama si cu tata se pupa. A venit fuga sa-mi arate ce face fi-su si pleznea de mandrie ... trebuie sa adaug ca citeste cartea lui Dalai Lama unde scrie ca, copiii trebuie crescuti in harmonie. - chestie ce puteam sa i-o spun si eu :).
Pupici! ... ca doar nu suntem noi de pomana pupaciosi :)
Irinusha &
Cris (03.05.04)
mephala30 spune:
Irinusha, nostim tare Cris! Si pupacios....Ius refuza sa-l pupe pe tat'su...doar cand vrea la calculator, atunci ii scapa cativa pupici.
Multumim de urari.
....
hai ca mor de ras, sa va zic ce face Iustin acum: umbla cu surubelnita la fundul catelului de plus.
Face 'beabla' (treaba)
...
despre soare, eu ma bucur muuuult ca au venit cateva ploi si s-a mai racorit afara.
Din cauza greutatii (am ajuns 'doar' la 78 de kile), o suport tare greu.
Pupici si lasa deprimarea in seama altora ( a mea...
)
Mammy, sanatate lui Andrei!
Vanessa, sanatate mamei.
N-ar strica o spovedanie (ca tot suntem in post) si impartasania. Doamne ajuta!
Carmen, urat din partea ei sa va lase cu ochii in soare...
Pupici lui Eric.
Laurina, n-am gasit nume pt. bebe2 (shosho)...mai cautam...
Scuze daca n-am inteles bine: incerci sa-l intarci pe Mihnea? Asa mult a papat san? Bravo!!!
Ho, ce mesaj lung am scris...m-a deochiat careva?
Am fugit sa fac placinte (poale in brau)
Am o pofta!!!
Carmen
(34+) si
Iustin (5.06.2004)
Album Iustin
mephala30 spune:
Si o poza cu Iustin de la gratarul de duminica.
Carmen
(34+) si
Iustin (5.06.2004)
Album Iustin