Copilasi dragalasi de mai - iunie 04 (78)
Raspunsuri - Pagina 16
vanessa ionescu spune:
vad ca tot eu intru pe aici...
multumim mult de urari pentru Andu. Sunteti tare dragute toate.
Anaisanais, bine ai benit printre noi.
Catalin este nascut in aceeasi zi cu Vladimir. Are vreo 18 kg si cred ca un metru (chiar o sa-l masor maine de curiozitate ca in ultima vreme s-a lungit parca mai tare). De vorbit vorbeste de rupe, repeta orice dupa toata lumea si intreaba mereu :de ce", ce e acolo, ce e aia??
dar, cred ca asta i se datoreaza si fratiorului lui mai mare, Andu. unul dintre avantajele celor care au frati mai mari. De pampers am scapat in ceea ce priveste cel de peste zi. noaptea mai face inca pe el. nu am scapat nici acum de laptele de nopate. bea cate doua biberoane, uneori si trei.
mananca orice cu cateva exceptii: iaurt, smantana, unt, mamaliga.
si deabia ne-am intors dintr-o tabara de scolari in care ne-am simtit foarte bine cu copii mai mari. am pus si poze exemplificative.
cam asta despre noi, ca am citit ca vroiai sa facem o mica comparatie intre copii nostri, nascuti in aceeasi zi. eu, recunosc ca, sunt atre mandra de performantele lui Cata (mai ales in legatura cu mancarea) avand si experienta lui Andu care nici la 9 ani na mananca mai nimic (decat spaghete, pizza, mac, kfc, inghetata de ciocolata)
Vanessa, Andutu (30.07.1997)si Catalin (13.06.2004)
http://community.webshots.com/user/cata2005
pd spune:
La multi ani Alus!
Bine ai venit Anaisanais!
Irinel, ma bucur pentru vestile bune!
pentru Mariuca cea luptatoare!
Vanessa, bine ai revenit! Ma bucur ca v-ati simtit bine in tabara!
Simona, ce face piticul? Mai are febra? Multa sanatate!
Alus, sanatate multa si Juliei!
Sa va mai spun una haioasa spusa de Cristina azi dimineata:
"Eu: Mami, nu mergi cu mine sa luam paine?
Ea: Nu, am treaba.
Eu: Ce treaba?
Ea: Pal (spal) vase".
Discutia s-a purtat in timp ce ea era cocotata pe scaunelul ei la chiuveta de la bucatarie.
Paloma si Cristina-Maria(14 iunie 2004)
Poze
Poze petrecere 2 ani si poze vacanta Bulgaria
Vacanta Antalya
mammy2706 spune:
La multi ani! Alus
Simona cum se simte Victoras? mai bine?
Andrei a inceput iar sa tuseasca si ii mai curge si nasucul... Simptomele sunt aceleasi ca acum doua luni (cand a fost diagnosticat cu laringita) si este o mare problema intrucat la inscrierea la gradinita i-am facut exudatul faringian si a iesit cum ca ar avea un stafilococ. Asistenta de la gradi stie asta si a tot insistat sa-i dam antibiotic si sa-i refacem analizele. Doctora pediatra a spus ca acel stafilococ il au multi copii si ca nu ar avea rost sa-l indop cu antibiotic si totusi i-am dat cateva zile biseptol, pt ca e un medicament la care nenorocirea aia e sensibila.
Dar acum a racit iar, si trebuie sa stea acasa....
cius22 spune:
LA MULTI ANI ALUS!
wOW-Vanessa,se pare ca te-ai distrat super fain,auzi la ele,mamici zabauce,sa faca farse copiilor
Paloma-ai incurcat-o cu Cristinica!
,face ce vrea ea de-acuma!(chiar daca treaba,dulceata de ea!)
Mammy-pup dulce pe Andrei sa se faca repede bine,puiul mic!
Victor nu a mai facut febra(desi in ziua aceea ne-am speriat putin,ca urcase la 39) si nici altceva nu a fost (adica raceala,mucisori sau alte alea)...In schimb,nu mai vrea sa pape...pana azi dimineata,macar avea 2 mese ca lumea,dimineata si seara...azi,nici macar de dimineata nu a mai vrut...a baut doar o cana(250 ml) de cacao.Nu prea ma agit eu...daca e nevoie il las flamand...ca stie sa ceara...cand ii e foame,ne ia de maini,ne duce la bucatarie si zice"papa"(da' o sa-mi para rau daca nu va vrea sa pape la amiaza,ca fac papa buuun-numa' pentru familion,ca io-s inca la regim-am ajuns la 62-63).Azi fac,supa de pui cu galuste de gris,salata de boeuf...si ma mai gandesc ce sa fac felul 2 (cu carnea din supa)...aveti ceva idei?
Eeei,dar a inceput sa-i turuie gurita...repeta tot dupa noi,speram ca in curand ne vom putea intelege SI cu cuvinte(ca altfel stie sa se faca bine inteles)
Va pup si va doresc o saptamana usoara si frumoasa!
alus spune:
buna fetelor
Bun venit printre noi Anaisanais!!!
Fetelor va multumesc mult pentru urari.
La noi nimic bun, Julia are o mica aprindere la gat, trebuie sa ia siropuri si ce rau este ca nu vrea, trebuie sa-i dau cu lapte si gris, siropul este foarte amar, cand am incercat sai dau fara nimic a vomat. Asa ca ne asteapta statul acasa cam toata saptamana, sper doar sa nu mai aiba febra.
Vanessa- foarte frumoase poze din tabara. Catalin este un dulcre.
Irinel- multa multa sanatate Mariucai si dai
de la noi.
Simona - cum se simte ingerasul tau? Ii dorim multa multa sanatate.
si lui.
Ma duc sa o culc pe Julia ca sa facut cam mofturoasa. Poate daca am sa am timp va mai raspund mai tarziu.
mica futbolista :-))
Alus
+ Julia
Poze Julia
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64324" target="_blank">Cum sau nascut Sylwia si Julia
mephala30 spune:
La multi ani Alus! 
Sanatate puiutilor bolnaviori: Julia si Andrei.
Carmen
(33+) si
Iustin (5.06.2004)
Album Iustin
anacami spune:
Buna!
La multi ani Alus, sa ai parte de tot ce iti doresti, sanatate si multa fericire!
Multa sanatate puiutilor bolnaviori!
Simona, ma bucur ca Victoras este mai bine. Nici Sebastian nu a mai mancat asa bine in ultima vreme, noi banuim ca ar fi de vina caldura..
Carmen,ma bucur ca bb2 este sanatos! Sanatate in continuare amandurora! Pupici si lui Iustin; mi se pare ca a mai slabit si s-a mai inaltat destul de multicel!?
Sebastian a plecat la tara joi seara si l-am luat inapoi duminica.Topaia de bucurie cand am ajuns acolo(parca deja cunoaste traseul, dupa ce am iesit de pe autostrada- "am ajuns,am ajuns!") si a plans cand am plecat- spre deosebire de datile trecute, cand inca de a ajunge la poarta urla "nu la tala,nu la tala; hai la Buculesti!".
Sambata am fost singuri acasa (de data asta eu si sotul), asa ca am realizat un smotru cum de mult nu am mai facut! Am spalat geamurile, si de bine ce au iesit a inceput imediat tornada si ploaia
(nici nu apucasem sa ma spal si sa ma bucur de ce am facut)..Am facut si o "arhivare" a lucrurilor lui Sebastian: jucarii, hainute, accesorii,etc. Ma bucur, de asemenea, ca am dus niste hainute unui copilas de la tara, nascut de vreo 2 saptamani- parintii neavand prea mari posibilitati financiare (l-a nascut acasa, sotul fiind cea care a mosint-o!!!!). Vreau sa-i dau si caruciorele lui Sebastian+alte lucruri, cine stie ce va fi pana la urmatorul bb!
Camelia si Sebastian
(26 mai 2004)
mephala30 spune:
Camelia, de mult voiam sa-ti spun: ai un spirit de observatie ft. dezvoltat.
Da, Iustin a ramas la aceeasi greutate, 17 kile, si s-a inaltat destul de mult. (96 cm)
Si multumim pentru urari.
....
...frumos gestul tau! 
Carmen
(33+) si
Iustin (5.06.2004)
Album Iustin
tnicoleta spune:
Si io repede ca doarme Bia si a inceput sa baraie vecinul.
Aseara am avut o surpriza din partea soacramii. O sunasem de dim sa ii spunem ca ajungem la tara sa luam copii luni seara. Iar ea ne-a sunat la pe la ora 17 sa ne spuna ca viene ea cu ei. E tare incapatanata si face numai ce vrea ea. Eu fac mancarica acum si dupa aia vom iesi pe afara.
la toata gasca. Poate mai intru diseara sa citesc ce ati mai scris.
Nicoleta si
Bia Ciocarlia
Delta + Mare Toamna 2005www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete
Laurina spune:
Salutare fetelor!!!
LA MULTI ANI ALUS!!! Multa sanatate si tot ce-ti doresti alaturi de familia ta!
scuze pentru intarziere, dar nu merge net-ul acasa...
Multa sanatete pentru Julia sa treaca repede raceala si sa puteti zburda pe afara cat mai tine vremea buna.
Simona, bine ca si-a revenit Victoras cu febra, sper sa pofteasca si la supica sa pape, ca trebuie sa fie tare buna. Felicitari pentru kg date jos!!!, la cat ti-ai propus sa ajungi?
Paloma, :) ma amuzat teribil minunea ta vrednicuta![]()
Mammy si eu cred ca nu are rost antibiotic daca doctorul a spus ca e ok, poate daca duci o foaie de la medicul de familie cum ca nu are nevoie si este sanatos poate il accepta pe Andrei fara sa mai faca analiza inca o data. Sper sa treaca repede raceala
. Cand incepe gradinita?
Vanessa, se vede ca v-ati distrat de minune
, farse facute de mamici mai rar am auzit, ma bucur mult pentru voi, iar Cata nici nu ma mir ca a fost mascota taberei:), am vazut pozele sunt superbe
Cami, of si eu trebuie sa incep o curatenie asa ca tine, dar aman si mai dau vina pe cate o ploaie cum a fost:), sper ca nu ti-a murdarit geamurile prea rau. Ma bucur ca ai gasit pe cineva sa-i dai lucrusoarele lui Sebi, mai ales ca este fara posibilitati(ai vazut ce micuti sunt???, iti vine sa crezi ca si ai nostri au fost la fel???)
Nico, cred ca esti foarte fericita ca a venit Bia acasa? Cum ati mai hotarat cu mutatul? Oricum ar fi iti doresc sa te bucuri de zilele de concediu cu Bia(ai inceput concediul, nu?)
Carmen, uau, ce baiat mare ai! De fapt amandoi:) sunt baieti mari din cate bag de seama:), ma bucur ca si bebe2 este bine, sper sa vina totusi asa cum iti doresti tu cand este medicul tau la spital! La nume v-ati mai gandit?
Repede si despre noi, Mihnea in continuare se trezeste noaptea si plange de nu mai inteleg nimic(Simona, poate ai dreptate, ce rau este cand nu poti stii:(), partea proasta e ca se scoala si dupa un timp incepe si tipa(de trebuie sa inchid geamul), tzi-tzi si atunci ma exilez in sufragerie, numai asa se linisteste, sa nu ma mai vada:(
Uite ca spuneam ca am scapat de cheltuiala cu acte, dar avem alta, tati si-a pierdut ochelarii(in excursie), asa ca tb sa facem altii, oricum tb sa mearga la control pt corioretinita. Partea cea mai rea este ca nu are nici o imbunatatire la ochiul afectat e adevarat ca ne-au dat termen 6 luni, dar speram totusi sa fie un progres pana acum.
Na ca s-a gresit o lucrare tiparita si mi-am cam luat o sapuneala, desi nu am facut-o eu, dar as fi putut sa vad greseala:( asa este cand le dam in lucru cu viteza luminii, sunt cam intoarasa... si nedormita
multi pupici