Copilasi dragalasi de mai - iunie 04 (78)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cius22 spune:

Buna dimineata fete dragi...
e vineri...vine week-end-ul si lumea se veseleste...daca vreti sa vedeti ceva frumos,uite aici:
http://www.woow.ro/prezentare/Cand_se_naste_un_copil.html#

Irinel-toate florile din lume pentru voi si toate gandurile bune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tnicoleta spune:

Irinel Inca o data a demonstrat Mariuca ca este o luptatoare si ca vrea sa traiasca. Ma rog sa o tina Dumnezeu cat mai mult pe acest pamant.

Irinusha Super balcoane si bucatarie. Sa va bucurati de ele.

Simona Ce-mi facusi mama cu lincul ala ca m-am emotionata toata. E las cai bun ca m-am relaxat inainte sa inceapa balamucul.

Carmen E bine sa ai si o garsoniera. Important e ca va simtiti bine. Felicitari ca ati reusit sa o luati. lui Iustin si pe burtica.

Fetele mai stiti ceva de Pietricica? Parca trebuia sa nasca luna asta?

Nicoleta si Bia Ciocarlia
Delta + Mare Toamna 2005www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laurina spune:

Salutare fetelor!

Irinel,bine ca sunteti acasa! Incepusem sa-mi fac griji ca nu mai aveam vesti de la voi. Maria este o luptatoare, ma bucur din suflet ca sunteti pe drumul bun si va imbratisam pe toti cu mult drag

Anaisanais, bine ai venit la noi! Imi pare rau de necazurile mari prin care inteleg ca ai trecut, dar acum se pare ca Vladi iti aduce din nou soarele in casa. Cand poti asteptam poze cu voi si povesti cu nazdravaniile minunii tale. (anais unul din parfumurile mele preferate:))

Irinusha, mi-a placut la nebunie:) linoleul tau nou, este foarte vesel si se potriveste perfect:). A fost ceva de munca, dar a meritat efortul. Pacat ca s-a stricat vremea si nu mai puteti merge in Cehia, dar sper sa va distrati bine in Munchen ca meritati.

Simona, multumesc pt mail-uri:), iar bancurile de ieri am ras si m-au mai trezit un pic (ca am fost cam pleostita:)). Mmm si ce pofta mi-ai facut de sarmalute... . Cum mai am un pic de timp ma uit la link.(acum scriu pe apucate cate un pic:))

Gabitza, bine ai revenit, deci v-ati distrat de minune pe aici:), bravo, vrem si noi dovezi, sper ca Dennis sa se reacomodeze repede la gradi sa nu fie prea suparat

Nico, va fi greu o perioada, sper ca in timp sa puteti cauta in liniste ceva convenabil. Daca aud ceva iti dau de veste imediat. Concediu il iei, nu?

Danaa, unde sunteti? Sper ca sunteti bine si asteptam vesti cat de curand de la voi.

Ioana??? Ce mai face Rebeca?

Eu sunt mai linistita, am reusit sa-mi i-au concediu de pe 14, asa cum am vrut, am avut o discutie cu sefa si am promis ca vin cateva zile daca este nevoie, dar macar sa pot si eu pleca un pic... . Si mai am o veste buna am gasit actele !!!!! Am fost asa fericita ca topiam pe aici de se crucea lumea, cazusera in masina de serviciu sub scaunul soferului, nici prin cap nu mi-a dat sa ma uit pe acolo, le-a gasit o colega cand a mers cu masina(care intre timp fusese si in service).Tot amanam sa le fac, parca stiam eu ca nu pot fi chiar asa de zapacita sa le pierd de tot:)
In alta ordine de idei eu si cu prichindeii grupei se pare ca mai avem masele de iesit:), ca am o masea de minte care ma chinuie de vre-o 2 zile, nu ma doare rau, dar ma sacaie continuu, cred ca nu prea are loc sa iasa(oare raman doar cu juma de minte, daca iese juma'?)deci sunt un pic
Mihnunita mea imi cam face nopti albe nu stiu de ce se scoala noaptea si plange rau de tot, nu i-am dat de cap si tot cere tzi-tzi:), m-am luptat cu intarcatul si nu vreau sa mai cedez asa ca il pacalesc cu ceai(lapte nici in gluma nu vrea sa guste). Altfel este foarte vioi, mananca, are julituri noi:) si sunt foarte fericita ca in sfarsit a inceput sa ne pupe:) Noi amandoi suntem niste pupaciosi, iar el nu vroia sa ne pupe deloc, doar intindea capsorul sa-l pupam noi, dar azi dimineata m-a pupat si sunt in culmea fericirii.

Gata, ca m-am intins cu un roman...
multi pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tnicoleta spune:

S-au inchis sefii in birou si au discutii aprinse. Mai trebuie finalizate 3 pagini iar termenul de predare a expirat de ieri ... si uite asa stau si frec manganul de pomana.

Laurina Bine ca ai gasit actele si ai rezolvat cu concediul. Sa ai parte de unul frumos-frumos.

Nicoleta si Bia Ciocarlia
Delta + Mare Toamna 2005www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cius22 spune:

Buna seara fetele...
cam liniste azi p-aci!

Laurina-daca-ai sti cat ma bucur de bucuria voastra cu pupicul lui Mihnea! Exact asa era si Victor...pana cand intr-o zi ne-a pupat...parca s-a deschis cerul...Cand simti dragostea copiilor chiar nu-ti mai trebuie nika!
ce bine ca ai gasit si actele alea! Ai scapat de o gramada de belele.
Nu stiu ce sa zic cu noptile lui Mihnunitza-daca nu e bolnavior sau dintii,s-ar putea sa fie faza cu...fricile.La aceasta varsta incep fricile si sunt absolut normale...copiii trebuie sa treaca prin ele ca sa se dezvolte normal...am cetit io prin cele carti...e doar o faza! asa ca...rabdare (nu si tutun!)

Azi dupa somnul de-amiaza Victor s-a trezit cu febra ,plus ca nu a vrut sa papa nika-nika!...cum fac dom'le copkii astia de se-nbolnavesc taman in week-end?...culmea e ca nu e prea maraicios...se poarta relativ normal,doar ca e parca mai blegut...Ei,il scoatem noi si din asta!

Noa-va doresc un week-end tare fain si copilasi zburdalnici si sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vanessa ionescu spune:

am venit. a fost minunat dar foarte obositor. amanunte si poze maine ca sunt picata de somn. acasa totul e ok. copii au fost o nebunie iar Catalin a primit diploma de mascota taberei. a dansat, a urcat pe munte, s-a dat in leagan cu fetele. am facut (impreuna cu celalalte mamici - 2 la numar si dna invatatoare) farse la copii (le-am schimbat bagajele baietilor cu fetele, i-am cusut noaptea de cearceas, etc..
va mai povestesc maine cxa nu mai nimeresc tastele. va pup. nu am citit decat mesajul despre Maria.

Irinel, va pup si sunt cu gandul alaturi de voi. cred ca a fost cumplit si ma bucur ca a trecut.

Vanessa, Andutu (30.07.1997)si Catalin (13.06.2004)
http://community.webshots.com/user/cata2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Irinel, ne bucuram pentru vestile bune! Mariucai

Despre noi: bebe2 e bine, are 2,200 gr, mai mare cu o saptamana...DPN e 14 septembrie...daca ma ia mai devreme am ghinion, caci medicul e plecat in concediu.
A, si dupa 2 luni de tratament cu fier, hemoglobina a ramas la fel de mica: 9,63.

Vanessa, ma bucur ca v-ati simtit bine!

Carmen(33+) siIustin (5.06.2004)
Album Iustin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinusha spune:

La multi ani Alus!!!

Irinusha & Cris (03.05.04)

site-ul lui Cristian
www.cristian.in-guide.de" target="_blank">albumul lui Crisulica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alus spune:

Irinusha- iti multumesc pentru urari

La noi mai nimic nou, decat ca Julia de ieri are febra, peste 39 a avut ieri, iar astazi 38 cu 7, nu stiu de la ce, nu tuseste, nu are guturai, este vesela, se joaca, sper ca de la ultimul dintisor care a mai ramas, gingia este umflata. Daca va avea astazi si maine dimineata ma voi duze cu ea la doctor . Eu ca intodeauna nu am timp sa ma scarpim, mam intors acasa si iar am traduceri peste traduceri, dar din fericire nu sunt grele.

Ma scuzati ca nu va raspund dar va citesc cand am putin timp liber, va promit ca am sa va raspun cand o sa am putin timp.

Pupici la toate, ma apuc de traba.

mica futbolista :-))

Alus + Julia Poze Julia
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64324" target="_blank">Cum sau nascut Sylwia si Julia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vanessa ionescu spune:

am pus poze din tabara.
vad ca sunt schimbari pe forum.

ma duc sa citesc si eu din urma ca am putin timp pana se scoala Cata (care este foarte obosit dupa aventura asta cu tabara). a dormit nemiscat azi noapte si nu a baut decat un biberon.

Vanessa, Andutu (30.07.1997)si Catalin (13.06.2004)
http://community.webshots.com/user/cata2005

Mergi la inceput