Copilasi dragalasi de mai - iunie 04 (78)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tnicoleta spune:

Madalina [lol]

Gabitza Bine ai revenit. Sa va fie de bine concediul si acomodare grabnica lui Denisu la gradi.

Simona Cu soacramea ma inteleg bine. Asa pentru ca nu am locuit cu ea. Da o sa vedem cum merge treaba. Acum e la tara cu piticii. Eu sper sa nu iasa scantei cand vom fi cu totii. Am locuit cu soramea mai mare si socrii ei timp de 7 ani si stiu cum e. Ieseau discutii din temiri ce.

Nicoleta si Bia Ciocarlia
Delta + Mare Toamna 2005www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Astazi am batut recordul la scris!!!
In cateva minute voi pleca, trebuie sa trec pe la "endocrinoloaga" sa-mi dea trimitere pt. analize hormonale (am fost la consultatie, acum facem analize-sper sa iasa bune sau macar sa gasesc buba,daca exista asa ceva pe acolo), iar apoi ma "pescuieste" barbatul de pe drum, ca ne ducem la tara sa ducem copilu'.

Simona, concediul ala este taaare indepartat, adica plecam pe 30 august (ziua in care cu 3 ani in urma ne-am casatorit- de aceea parca am impresia ca ne ducem in luna de miere ).Mai este ceva,nu?
Tu cum te distrezi in vacanta?
Madalina, in cursul saptamanii nu vizitam IOR-ul, ca si eu ajung acasa pe la 18-19, asa ca ne plimbam prin cartier. Doar in weekend ne mai ducem, saptamana asta nu pot sambata-poate ajungem duminica. Ai poze pe care putem sa le vedem?
Gabitza,bine ai revenit. Nally, Monet, au scris in ultimele zile.De abia astept sa vad poze noi cu voi! Sunt curioasa cum mai sunt ochii lui Dennis, parca erau verzi super-frumosi!

Pupici!

Camelia si Sebastian (26 mai 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mammy2706 spune:

AnaisAnais (ca si parfumul) bine ai venit si multi pupici puiului tau. Apropo de banc, eu stiam unul cu o tipa care se duce la farmacie si vroia arsenic sa-si otraveasca sotul care o insela. Farmacistul ii spune ca nu e posibil dar cand vede poza femeii cu care era inselata si care era nevasta farmacistului ii spune: "Ma scuzati, nu stiam ca aveti reteta."

Gabitza, cum e cu DVD-ul portabil? e vorba de laptop? Super pt Dennis sa stea atat timp la mare mai ales ca-i place apa si nisipul. O sa-l duc si eu pe Andrei, din pacate doar o zi la Aqua Magic (Mamaia); ne duce firma cu autocarul, ne da de mancare, bautura, noi doar sa ne distram. Si sunt convinsa ca la vederea apei, topoganelor, nisipului, Andrei o sa zburde ca un iepuras.

Simona darling, dar de ce sa nu se simta fericiti intr-o garsoniera, daca e a lor? Din pacate, la cum au crescut preturile la apartamente, garsoniera a devenit singura posibilitate pt multi tineri, si este o mare realizare cand reusesc sa o cumpere. O data ce o ai e mult mai usor sa treci la urmatorul tip de imobil: 2-3 camere...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Simona, nu stiu cum ai gandit, zau asa .... fericirea nu consta in dimnesiunea unui apartament (normal ca exagerez!)...ideea e ca am stat prea mult timp in chirii si in camin.
Acum, ca avem ceva al nostru ne bucuram. Si ne va fi mult mai usor sa ne mutam la apt. cu 2/3 camere.

Mammy,

Carmen(32+) siIustin (5.06.2004)
Album Iustin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinusha spune:

Fetelor, am reusit sa aranjez pozele de la "demolari" ... uitati aici: http://pg.photos.yahoo.com/ph/alinai/album?.dir=/f19ere2&.src=ph

Gabitzo
, bine ai revenit ... de abia astept poze!

Alino (Nallysor), bine ai revenit si tu! Sa treci mai des pe la noi ca se lasa cu suparare ;) ... pupici unui Sebi dulcel. Si tie multam ca ne-ai dat de stire de Maria si Alex!

Anaisanais ( si inca ce parfum ... mh, lacrimoare! )am inteles eu bine? ... mai bine nu intelegeam! Imi pare nespus de rau! ... condoleante sincere!
Multam de amanunte! Felicitari ptr. lasatul de fumat! Cred ca Simona avea dreptate ... poate acum, fiind mic, nu intelege mare lucru, o sa simta doar dragostea voastra ... insa mai tarziu o sa-si dea seama ca cei care l-au crescut ii sunt parintii, asa ca mult curaj!

Cami, sa stii ca fac deja aici apropouri :) Mai vedem ce iese :)
Sa stii ca m-am executat! Pot sa fac si o listuta cu datele nuntilor? Asa, ca sugestie!

Carmen, n-o lua in nume de rau, Simona are cat de cat dreptate ... io una si daca as avea 10 camere as avea impresia ca tot n-am loc destul ;) ... m-as vaita doar ca trebuie sa fac curatenie atat ... nu fac eu fata la 3, da'pai la 10 :) Pe de alta parte, cat am stat in tara cu Boby in garsoniera noastra - Cuibusor de nebunii :) - ne-am simtit excelent, a fost chiar o perioada de neuitat. Deci esential e sa fi fericit! :) Tin pumnii sa va iasa "socoteala" cu apartamentul de 2-3 camere!

Noi avem ghinion ... aici s-a stricat vremea, e frig si ploua non-stop - asa ca nu va mai vaitati de caldura! - si ne-am desumflat de tot dupa ce am vazut prognoza si ptr. Cehia ... asa ca nu mai mergem. Nu are rost sa strabatem 600 km sa stam in camera de hotel ... si ce ma bucuram. O sa incercam sa ne facem un week-end fain in München. Mai vedem ...
Va las, ca mi-au dat baietii un pahar de vin si sunt deja chiauna ... si mai trebuie sa-l culc si pe Cris. Pupici si o noapte buna!!!

Irinusha & Cris (03.05.04)

site-ul lui Cristian
www.cristian.in-guide.de" target="_blank">albumul lui Crisulica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinusha spune:

Madalina (anaisanais) uitasem: a doua mamica adoptiva e oana_mm cu Ericutzul ei. Pe timpuri era mai activa aici ...

Irinusha & Cris (03.05.04)

site-ul lui Cristian
www.cristian.in-guide.de" target="_blank">albumul lui Crisulica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cius22 spune:

Carmen-acu' daca mi-ai raspuns mi-am dat seama ce aiurea suna ce am scris. Imi cer scuze...dar Irinusha a intuit bine ce am vrut eu sa spun...de fapt ma minunam ca desi stati "inghesuiti" ati avut curajul si...fericirea sa il faceti pe Bb2...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinel spune:

din lipsa de timp, copiez si aici mesajul de la subiectul Mariei...

Fete dragi, multumim pentru gandurile bune!
Abia azi am ajuns acasa cu Mariuca. Am avut cateva zile de cosmar desi la inceput a parut ca totul e bine. A facut o infectie si n-au stiut ce are, s-au temut de perforatie si alte lucruri grave peste care nu se stie daca ar fi trecut. A fost tare rau, plangea la cea mai mica atingere, i-au dat morfina ca sa se calmeze, la inceput a mers, apoi nu prea. Din fericire i-au dat antibiotice puternice si la vreo 20 de ore dupa a inceput sa ii fie din ce in ce mai bine. Inca are ceva probleme cu hranirea, cam are gazute si mai vomita, da e mult mai bine. Si e tare multumita ca e acasa, sunt sigura ca stie, e atat de multumita, a dormit vreo 3 ore dupa amiaza si isi impreunase manutele ca intr-o rugaciune de multumire. Sper sa nu mai fie nevoie sa ajungem curand prin spital...
Nu am prea mult timp la dispozitie, a fost o perioada grea pentru toti, inclusiv pentru Danut si tati (care a fost super-ocupat si n-a mai avut timp sa scrie), dar in mare, cam astea sunt vestile despre Mariuca.

Va pupam pe toate si multumim din suflet ca sunteti alaturi de noi.

http://photos.yahoo.com/irinoiu

Irina, Daniel (28 Mai 2004) si Maria (20 Aprilie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mammy2706 spune:

Ce vesti bune despre Mariuca!!!
Imaginea cu ea tinand mainile impreunate in timpul somnului m-a facut sa ma emotionez si sa-mi dea lacrimile.

Irinel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Simona, am inteles ce ai vrut sa spui...caci destule persoane din jurul nostru, inclusiv socrii au 'remarcat' aspectul asta.
Si m-am saturat....
Nu trebe sa-ti ceri scuze, ai spus doar ce-ai gandit.
Si nu m-am suparat.

Carmen(32+) siIustin (5.06.2004)
Album Iustin

Mergi la inceput