Copilasi dragalasi de mai - iunie 04 (78)
Raspunsuri - Pagina 11
madutza spune:
Buna fetele,
Noi in week-end am fost la Domensti, la cineva la tzara. Fi-mea a fost foarte fericita ca s-a balacit in piscina si s-a jucat cu tot felul de jucarii noi.
Voi ati fost tare harnicutze!!! Ati scris la greu, in timp ce eu am fost numai in sedinte 
Mammy,Paloma LA MULTI ANI!
LA MULTI ANI ANDU!!!
Mona, ana zice in loc de R la urma, "u". Ieri cand a vazut un avion, am invatat-o "Avion cu motor...." si suna cam asa:
"Avion cu motou
Ia-ma si pe mine-n zbou
Sa ma fac aviatou"
Nici o veste de la Irinel?
Madutza
si Mariuca
(17 Mai 2004)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/padme_ami2003/my_photos
monet spune:
heeeeei, madutza! ce vesela esti si ce bine-mi pare! fain de ana ca s-a balacit in piscina si ca are jucarii noi - stii ca eu aproape in fiecare dulap am cte-un joc sau jucarie sau carte noua pe care inca nu le-am dat liei (sau mayei!:)) si pe care le tin ca au prea multe. mai dau din ele si mai introduc altele noi, cite-un pic, pic, pic.
ce m-am distrat de avion cu motou!!!! 
![]()
![]()
tre' sa-i zic si liutzei poezia asa (ea o stie cu 'avion cu motot, trage mita de piciot", hihi!
mona,
lia (24.04.2004) si
maya (28.10.2005)
POZE MEXICO 2006
MAYA DE IULIE 2006
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60893" target="_blank">ASA S-A NASCUT MAYA site-ul nostru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31961" target="_blank">ASA S-A NASCUT LIA
anacami spune:
Buna,
La multi ani MariaI!Sa fii fericita si sa te bucuri de familia ta!
Monet, Tenerife este acum o destinatie mai ieftina pt. noi, s-au infiintat curse charter, iar costul transportului a scazut f. mult. Mai toate agentiile au oferte pt. aceasta destinatie
. Problema pt. mine este ca durata a ramas tot mare, adica 5 ore dus, 5 ore intors. Insula nu este asa luxurianta dpdv al vegetatiei, asa cum am crezut initial; se aseamana destul de mult (cel putin din cate am asa vazut pe net) cu Creta, unde am fost-de aceea imi doream parca altceva. Cred ca nici eu nu sunt foarte pasionata de calatorii...
Am vazut pozele tale din Mexico, se pare ca si Lia s-a distrat foarte bine.
Poezia cu avionul a invatat-o si Sebi, doar ca el grabeste primele versuri si zice la sfarsit "...sa ma pupe fetele"
.
Madutza, cand plecati in Cuba?Te-ai obisnuit la noul serviciu?
Zilele acestea nu cred ca o sa mai pot intra, asa ca va dorim o saptamana placuta!
Camelia si Sebastian
(26 mai 2004)
Laurina spune:
Salutare fetelor!!!
LA MULTI ANI MARIA!!!!!!Sa fi sanatoasa, sa te bucuri de viata impreuna cu familia ta minunata!
Vanessa, cred ca sunteti deja in tabara, ce bine... . Of, mare nemernic, numai dr. nu poate fi numit individul ala.
Nico, sper totusi proprietara sa revina, cum asa peste noapte sa creasca pretul...,imi pare tare rau, mai ales ca stiu ca este aproape de soacra ta:(. Felicitari pentru sot!
Cami, las' ca este bine sa te odihnesti si un pic fara Sebi o sa-ti prinda bine;) Cum a mai mers intalnirea cu Ioana?
Mona, uau ce frumos v-ati distrat, a fost pana la urma un weekend reusit:)si e bine ca va lasat sa respirati nanny:)
Alus, bine ai revenit, cred ca a fost tare frumos din ce ne povestesti. E foarte bine la curte si Julia pare ca s-a simtit excelent.
Irinusha, gata bucataria?, vrem poze cu balconul 2 si bucatarie sa putem sa-l laudam pe ady:). Cum a mers lipeala?:)
Berhta, cred ca esti foarte ocupata, dau un picut daca poti mai dane o veste despre frumusetea rara...
Simonaaaaa, hm te distrezi dupa examen???
Noi suntem bine, un pic topiti de caldura, dar asta e. Ne-am tot plimbat in weekend prin parcuri cautand racoare, dar nu prea am gasit:). Din pacate am ceva discutii la servici cu concediul, nu vrea sefa mea sa ma lase sa plec in august ca ma suprapun cu un coleg:(. Ma enervez pt ca oricum job-urile noastre sunt diferite si pana acum nu m-a conditionat de cineva cu job-ul lui, in ritmul asta imi mai i-au concediu la sfantul asteapta... si tati s-a suparat taare pe mine ca el deja este programat de pe 15 si na acum ... O sa mai incerc azi o discutie(a se intelege scandal:)), sa vedem ce reusesc...
multi pupici
pd spune:
La multi ani MariaI!
Paloma si Cristina-Maria(14 iunie 2004)
Poze
Poze petrecere 2 ani si poze vacanta Bulgaria
Vacanta Antalya
tnicoleta spune:
Buna fetelor.
Nu pot dormi, desi sunt cam obosita. Am o stare foarte proasta. Ma tot gandesc la mutarea asta. Imi vine sa fug de acasa. Am scos avi sacii si cutiile pentru impachetat, dar n-am nici o tragere spre dulapuri. Casa e cu susul in jos, vasle nespalate, maldarul de rufe in baie. Nici mancare n-am mai facut.
O sa ne mutam la soacramea si o sa stam foarte inghesuiti. Am tot pus pe tapet avantajele si dezavantajele.
Nicoleta si
Bia Ciocarlia
Delta + Mare Toamna 2005www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete
mephala30 spune:
La multi ani Maria! 
Nicoleta, curaj, va trece si perioada asta! 
Carmen
(32+) si
Iustin (5.06.2004)
Album Iustin
mammy2706 spune:
Nicoleta imi pare rau ca sunteti nevoiti sa va mutati, e asa nasol...am trecut prin cateva si nu stii cum sa se termine totul mai repede.
Cami, inedita si placuta locatia voastra de vacanta, chiar daca cele cinci ore de calatorie or sa fie cam obositoare. Dar o sa ramaneti cu amintiri frumoase, sunt convinsa.
madutza, multi pupici Anei cea vorbareata.
Laurina, multa bafta sa obtii concediul dorit - nu e posibil sa te refuze din moment ce acel coleg nu are aceasi fisa de post ca si tine.
alus, va pregatiti de petrecere?
cius22 spune:
Buna ziua la fete dragi!
intru foarte scurt,sa va salut, ca astept o prietena draga...
Nico-Felicitari sotului pentru carnet! acu' urmeaza plimbaricile(da' aveti totusi grija mare,da?)In ceea ce priveste chiria,imi pare tare rau pentru voi-nu exista nici o posibilitate de negociere?...Poate totusi se va rezolva.In caz ca nu vrea proprietareasa,va doresc sa gasiti ceva mai bun si mai ieftin...pupici!
Cami-wow Tenerife...las ' ca io vizionez pe Net si imi imaginez...noroc ca am imaginatie bogata...cica in Zen,ceremonia ceaiului se face fara ceai...numa' te faci ca bei si savurezi...Noa-io-s foaaaarte-foaaarte Zen!
ooops-gata,ca suna....va pup
tnicoleta spune:
Simona N-a lasat nici un loc de negociere. Pur si simplu a zis ca o mareste pe motiv ca au crescut peste tot chiriile.
Am o intrebare. Mi s-a inflamat gingia si imi sangereaza. La doctor nu stiu cand ajung...
Stiti un remediu?
Nicoleta si
Bia Ciocarlia
Delta + Mare Toamna 2005www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete