Copilasi dragalasi de mai - iunie 04 (78)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anaisanais spune:

Buna ziua,
vrem sa ne inscriem si noi la copii nascuti in iunie 2004: Vladimir Ioan - 13 iunie 2004,greutate: 2,6kg si lunfime:48 cm.
Se poate sa fim parte din comunitate?

Tnicoleta:
1.Remediu pentru gingie umflata:tamponat cu tinctura de propolis(incercata pe propria gingie suferinda de parodontoza, ca de aceea se umfla la mine!)
2. bafta la mutat! stiu cum este

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tnicoleta spune:

anaisanais Bine ai venit printre noi. Mai povesteste despre voi. Pe lista o sa te treaca Irinusha ca ea a deschis subiectul

Mersi pentru staf. Trec pe la plafar diseara.

Nicoleta si Bia Ciocarlia
Delta + Mare Toamna 2005www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cius22 spune:

Madalina-bine ai venit printre noi! te vei simti minunat si impreuna invatam unele de la altele o gramada de chestii!.Sa-ti traiasca Printisorul Vladimir(care e cu 2 zile mai mare decat puiul meu,Victor)!

Nico-bun sfatul Madalinei si as adauga pasta de dinti Lacalut(de la farmacie)(varianta pentru gingii-parca rosie).De mutat...ce sa zic...bafta,mami si curaj! Tu esti o tipa tare si vei trece cu bine si de acest hop-noi putem doar sa-ti sustinem moralul!

Mergi la inceput

Ce sa spun despre noi? Vladi este baietelul meu din februarie 2006, dar s-a nascut in iunie 2004. Este extrem de inteligent(, ca orice ''cioara'' isi lauda puiul!)si de iubitor, face numai prostioare si incearca mai nou sa nu mai foloseasca''chilotii de tabla'', adica pampers-ii. Incercarea lui vine din proprie initiativa, pentru ca eu am spus ca se va hotari singur daca este pregatit sau nu sa renunte la pampers. Este cu ochii pe doua ''lucruri'': pe tatal lui si pe tricicleta. In rest, toate sunt la capitolul ''si altele''....Acum incepe sa vorbeasca, adica el spune cuvinte si are si un limbaj non-verbal foarte dezvoltat. La inceput mi-a fost teama cum ca ar avea oarecare probleme de dezvoltare, dar mi s-a explicat ca, in mare procent, baietii incep sa verbalizeze dupa 2 ani( fata de fete, ele sunt mult mai locvace,asa ca m-am linistit. Vlad se cocoata in copaci, trage cainele de coada si de urechi si rupe bobocii de la hibiscus ca sa imi dea mie flori!!!
Cam asta este deocamdata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinusha spune:

Maria, la multi ani!!! Tot ce-ti doresti sa devina realitate!!!

Fetele din Bucuresti - ca stiam ca va mai intalniti - mai stiti ceva de Maria si Alex?

Nico, felicitari sotului ptr. carnet. Imi pare rau ca trebuie sa va mutati ... asta-i viata! Nu prea ma pricep cum mai sunt preturile su dobanzile in tara, dar n-ar fi o idee un propriu apartament? Adica sa platiti lunar (ca o chirie) dar ptr. apartamentul vostru?
Oricum, sunt sigura ca o sa va descurcati! Bafta!

Cami, misto, misto! :) Si cica nu va distrati!!! Concediu fain dulcico! N-am fost, n-am vazut, dar stiu ca totul ce e Spania e misto!!! Asa ca sigur v-ati hotarat bine ... si sigur n-o sa stai doar cu burta la soare. Uite aici ce-am gasit: http://www.canaries-live.com/UK/index.html Mama, vreau si eu! :)

Mona, sa inteleg ca ti-ai luat un Kiddy Board? Sau tot un carucior cu doua scaune? Oricum ma bucur ca ti-am fost de folos :)
Pupici dulcelelor mici! Voi site-ul ala al vostru l-ati abandonat? Vrem poze noi!!!!

Madalina (anaisanais) bine ai venit la noi! Sper sa te simti bine intre noi! N-am inteles ce ai vrut sa spui cu bb-l de februarie 06 ... dar eu sunt cu pluta de obicei ;)
Te-am trecut deja in listuta!!!

Laurina, succes cu concediu! Pupici fotbalistului mic!

Simona, petrecere faina cu prietena!!!

Madutzo, astept raspuns pe mail!!! Si pupici vorbaretii mici!

V-am citit, dar n-am avut putere sa scriu ;) ... am terminat bucataria tocmai la timp, scurt inaintea venirii lui Cris, care a fost f. incantat de linoleu :) ... si acum il mangaie si spune: altul! :) A fost o debandada, dar si o veselie de nedescris ... chiar mi-a placut ce a iesit dupa munca noastra. Si m-am simtit din nou implinita cu asa prieteni buni (ca-s doi acum :)), care muncesc doar ca-s prieteni. Chiar am avut o data o discutie cu o "fosta" ca noi n-am avea multi prieteni si ma bucur ca pe drept i-am raspuns: Da, avem putini, dar buni! :) Pozele in curand! :)
"Lipeala" se pare ca functioneaza :) ... seara vorbesc la telefon (si culmea, se inchide la el in camera :)) si e foarte tacut in privinta ei ... si io asa stiu de baietii buni, ca daca-i pe bune, nu se lauda :)) ... na, parca asa era la adolescenta ;) Week-end-ul viitor am vrea sa mergem in 5 in Cehia, la Pilsen ... asa o plimbare de dute-vino, scurta si fara un tel anume, dar sper sa fie frumos ... si sa o facem, ca dupa baieti (cei disperati ca deja fac planuri ptr. week-end, cand e doar miercuri ... of!) mai e o vesnicie pana sambata si nu se stie ...
Cam atat de la noi, anunt eu cand sunt gata pozele!!! Pupici la toate fetele ... si mai ales la banditi!!!

Irinusha & Cris (03.05.04)

site-ul lui Cristian
www.cristian.in-guide.de" target="_blank">albumul lui Crisulica

Mergi la inceput

Io inca pe baricade. Tre sa termin revista maine si ca de obicei nu mi-au venit toate materialele.

Irinusha Sa va fie de bine ca ati terminat cu treaba si va tin pumnii sa mearga lipeala pana la capat. distractie placuta in we.

Madalina Io inteleg ca Vladut e un bb infiat. Oricum, sa-ti triasca nazdravanul si felicitari pt initiativa de a nu mai purta pampersi.

Haideti sa va inveselesc putin.

Intrebari si raspunsuri, pentru si de la copii:

De ce circula singele in corp?
Sangele umbla prin corp, ca sa ii prinda pe microbi si sa ii inece. (6 ani).

La ce folosesc sprancenele?
Sprancenele folosesc ca sa tina fruntea sus, sa nu-i vina fruntea pe ochi. (6 ani)

De ce ne spalam cu sapun?
Noi ne spalam, ca sa dam sapun in ochi la microbi. (5 ani)

Ce sunt amprentele?
Amprentele e cand punem mana pe o clanta si raman degetele acolo si le gaseste politia. (8 ani)

Ce este sufletul?
Suflet e cand iti pune mama prajituri pe farfurie si ii lasi prajituri si lu ala mic. (8 ani)

Ce este tristetea?
Tristete inseamna cand un om vine la altul si bea mult. (7 ani)

De ce se pun potcoave la cai?
La cal se pune potcoave, sa nu cada calul pe spate, atunci cand pune frana, calul se intepeneste in potcoave. (9 ani)

Ce inseamna cuvantul "modern"?
Modern e cand vezi ceva frumos si e scump si n-ai bani. (7 ani)

Cum se face parfumul?
Parfumul se face din apa, dop si din parfum. (5 ani)

Cum se inteleg pasarile sau animalele intre ele, daca noi, oamenii, vorbim si de multe ori nu ne
intelegem?
Pasarile sau animalele vin unele langa altele si vorbesc in soapta si noua ne spun numai "miau". (10 ani)

Ce sunt buruienile?
Buruienile sunt niste plante folositoare doar lor. (12 ani)

Ce este acela un secret?
Secretul este atunci cand nu trebuie sa stie militia. (6 ani)

Ce este zambetul?
A zambi inseamna sa razi parca in gandul tau. (8 ani)
A zambi este cand niste oameni rad cu gura inchisa, ca sa nu deranjeze oamenii de la bloc. (7 ani)

La ce foloseste steagul?
Steagul foloseste, ca atunci cand veneau turcii peste noi, ei nu stiau pe ce tara veneau si atunci noi le aratam steagul si dupa aia ei stiau.

Ce este acela un minister?
Minister este o incapere mare unde se aduna toti ministrii ca sa faca sedinte pentru a imbunatati cartierul lor. (9 ani)

Ce este igiena?
Igiena este cand vin neamurile si vad ce curat e in casa. (7 ani)

Din ce se face sapunul?
Sapunul se face din mai multi clabuci, la un loc. (6 ani)

De ce isi fac oamenii cadouri?
Oamenii isi fac cadouri, ca sa nu fie nesimtiti. (7 ani)

De ce da dirijorul din maini, cu un bat, cand dirijeaza?
Dirijorul da din maini, ca sa arate ducerea sunetului. (11 ani)
Dirijorul are un bat in mana, ca e urat sa arate cu degetul, la ala care canta cu contrabasul ca sa vada cum merge simfonia. (10 ani)

De ce gaina nu zboara pe sus, ca celelalte pasari?
Gaina nu zboara pe sus ca celelalte pasari, pentru ca-i e frica sa nu scape oul, cand ii vine sa-l faca. (10 ani)

Mergi la inceput

Vai, mai exista un baietel, Catalin, nascut odata cu Vladi! Ia te uita, vom putea urmari evolutia copiilor, cu atat mai mult cu cat sunt nascuti in aceeasi zi.
Nicoleta, ai inteles foarte bine, Vladi este adoptat! Sper ca acest fapt nu ne restrange participarea la acest club ai copiilor nascuti in mai si iunie 2004.
Irinusha, multumesc pentru promptitudinea cu care ne-ai inscris in club. Desi Vladi nu este nascut de mine, este copilul meu si ma bucur pentru fiecare realizare a noastra ( necesitati fiziologice la olita, jumulitul florilor si al cainelui, partidele de pupaciuni de la culcare si trezire....) Vladi este un copil sociabil si marinimos si eu cred ca el merita orice efort din partea mea, ca viata lui sa fie intr-adevar frumoasa; de altfel, fiecare copil este un motiv de fericire pentru parintii lui, chiar si cand mai face prostioare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinusha spune:

Madalina, cu placere ! :)
Bine ai venit in "club"! Chiar mai avem aici doua mamici cu copii infiati ... Am toata stima pentru parintii adoptivi ... chiar am mai spus-o pe aici. Sa infiezi un copil e un act divin, nu multi o pot face ... si chiar prea multi nu o fac!... din pacate! E si normal ca Vladi e copilul tau! Chiar am fost cu pluta si n-am inteles ce ai vrut sa spui, sorry!
Poate poti sa ne mai povestesti ceva de tine ... noi, celelalte, ne cunoastem de mai mult timp, stim mai toate despre noi ... asa ca asteptam sa te cunoastem si pe tine! :)

Irinusha & Cris (03.05.04)

site-ul lui Cristian
www.cristian.in-guide.de" target="_blank">albumul lui Crisulica

PS: Edit: iar te-am inteles aiurea si am corectat ... cred ca-s prea obosita ... am mai muncit si eu putin :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nally spune:

Buna fetele...

Ce mai faceti? Scrieti in veselie in ultimile zile...Eu tot citesc si nu mai apuc sa si scriu... Am inceput serviciul si asa scurt imi pare acum timpul de simt ca nu mai apuc sa termin ce am de facut!

Sebi e un cuminte... acum e la tara la soacra mea cu tati de vreo 2 saptamani si as ador imi e de el ... desi am fost in we acum la ei sa ii vad ca explodam daca nu mergeam... a inceput sa lege si el cuvintele intre ele si asa dulce imi pare de nu va zic! L-a invatat mamaia lui sa ma strige "mamica" sau "mamico" ... ma topeste cand ma striga "mamicaaa ai incoaaaa... aideeee... papa baiatuu" asta cand vrea el sa ne gragalim...

La multi ani tuturor sarbatoritelor din ultima vreme... sa fiti sanatoase si iubite de cei dragi voua!

De Maria va pot spune eu ca e bine si Alex e un dulce de baiat vorbaret din cale afara... stie poezii... ii vorbeste si funduletul si mami si tati lui sunt taaare mandrii de flacaul lor! Tocmai ce am venit din club unde am sarbatorit ziua Mariei ... e fericita alaturi de sot si Alex! Imi place tare mult de ei... in seara asta asa se pupaceau... ! Au un program foarte incarcat si de aceea cand au un pic de timp liber si-l petrec impreuna!

Madalina bun venit cu Vladut la copilasi de Mai-Iunie! sigur te vei simti bine aici... fetele sunt primitoare si de gashca!

Va pupic pe toate imi e dor de zilele cadn stateam ore intregi pe net si vorbeam cu voi vrute si nevrute...
Ma retrag ca trebuie sa ma trezesc la 6 juma si is capie de somn dupa asa chef !

Nally si Sebastian (14.04.2004)

Sebi la 1 An!

* Nici un barbat nu crede ca o femeie vorbeste prea mult... cand il vorbeste de bine!*

Mergi la inceput

Nally Bine ai revenit. Ce scump e Sebi cum te striga sa-i dai mancarica.

Madalina Cum adica? Ai toata admiratia din partea mea pentru gestul pe care l-ai facut. Esti o mamica tare buna. lui Vladut. Cat priveste vorbitul poate ii faci cunostinta cu Victor al Simonei. Cred ca sunt amandoi pe aceeasi lungime de unda.

Mergi la inceput