Copilasi dragalasi de mai - iunie 04 (78)
Raspunsuri - Pagina 10
mephala30 spune:
La multi ani Mammy! 
La multi ani Andu! 
edit: Nicoleta, bafta sotului! Si al meu va da peste o luna examenul....
Carmen
(32+) si
Iustin (5.06.2004)
Album Iustin
anacami spune:
Carmen,Nicoleta, bafta sotilor la examen!
Am uitat sa va spun ceva: revederea cu prietena noastra din frageda pruncie
,Ioana, a fost un esec total!!! Noi mamicile am inceput sa stam de vorba, i-am lasat sa vorbeasca la randul lor (Ioana vorbeste f. bine). Ei bine, s-au ciondanit pe locul de pe banca (aici stau eu, ba nu eu, lasa-ma pe mine, pleaca de aici
), ca intr-un final sa izbucneasca Sebastian in plans si tipete
- mami hai plecam, hai acasa!!!
Pana la urma l-am convins sa plecam de pe banca, sa mergem la tobogan. A inceput sa strige la Ioana: hai Ioana la tobogan
! Ce sa mai inteleg!?! Ioana, dupa el. La tobogan Sebastian viteaz, sa-i arate cum se da el; Ioana, l-a urmarit, ea nu a vrut pe tobogan! Appoi au inceput sa se urce pe el de jos in sus, la inceput au facut cu randul, apoi Sebi s-a asezat pe burta - ca el doarme. Ioana : acum e randul meu, Sebi- nu , eu dorm. Iarasi scandal!!!
Am plecat intr-un parc mai mare, pe drum s-au intrecut care alearga mai repede. S-au jucat impreuna un timp si acolo, apoi fiecare si-a gasit alta ocupatie.
Cand i-am povestit sotului a spus "astia sigur se casatoresc!
, ca prea se ciondanesc!!!" (ca asa eram si noi inainte de a ne "cupla").
Acum Sebi ne povesteste cum nu a vrut el sa o lase pe Ioana pe tobogan. Imi este si frica de o alta intalnire, sper sa nu iasa cu smotoceli!
Irinusha, cum fuse? Zugraveala si ... intalnirea?
Camelia si Sebastian
(26 mai 2004)
mammy2706 spune:
Multumesc tuturor pt urari. Wow, ma simt de parca as avea trei decenii cand de fapt am doua
Tocmai ce-am primit un buchet super de la sefu' si mi-am mai revenit - ca oricum lunea nici iarba nu creste.
Cami, nu mi-ai raspuns la intrebare. Unde plecati tu cu sotul? Va urez sa va bucurati cat mai repede de mansarda.
Simona, lasa ca si la Ploiesti a fost innorat, a plouat nitel - cica taman ca acum 30 de ani! Mare petrecere n-am avut. Ceva vecini si cumnatica - marea absenta a fost o foarte buna prietena, fosta colega de facultate, mamica si ea de bebe de mai 2004, care pt prima oara a uitat de ziua mea; ma gandesc ca s-a intamplat ceva - nu uita ea.
Nicoleta, mephala, bafta sotilor vostri la examene.
anacami spune:
Mammy, initial voiam intr-un oras european. Camd am gasit ceva convenabil pt. Paris, sotu' s-a razgandit- ca el nu vrea sa-si rupa picioarele alergand dupa obiective turistice, ci vrea sa se odihneasca
. Pana la urma plecam o saptamana (sau pe aproape) in Tenerife. Eu nu sunt prea incantata, parca voiam altceva, dar asta este- bine ca suntem in concediu...Imi pare rau ca nu il luam si pe Sebi, am inteles ca exista acolo un parc super (sectiuni speciale pt. pinguini, papagali, delfini,etc).
Camelia si Sebastian
(26 mai 2004)
acris spune:
LA MULTI ANI, CRISTINA !!!
LA MULTI ANI, ANDU !!!!
LA MULTI ANI, PALOMA !!!!
Vanessa, impresionant prin ce ai trecut si tu cu Andu. Este si el un luptator ! Offff
Cristina si Amalia (20.04.2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=47936" target="_blank"> Povestea nasterii
Poze
tnicoleta spune:
Buna fetele
Multumesc de urari. M-a sunat sotul pe la ora 9, a luat sala cu 24 de puncte. Astept sa ma sune sa imi spuna ce a afacut la traseu.
Carmen Bafta sotului.
Alus Bine ai revenit. Ma bucur sa Julia s-a simtit bine la tara, chiar daca s-a ales cu cava semne. Nu-ti face probleme vor trece ele.
Cami E mortal Sebi.
Noua aseara ne-a cazut cerul in cap. Ne-a sunat proprietara sa ne spuna ca vrea sa mareasca chiria cu 50 euro. Am ramas socata. Lucru care in momentul de fata nu ni-l permitem. Asa ca sa vedeti ce concediu o sa am ca va trebui sa ne mutam. 
Nicoleta si
Bia Ciocarlia
Delta + Mare Toamna 2005www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete
mephala30 spune:
Nicoleta, imi pare rau pentru voi...stiu ce inseamna chirie....
Anacami, multumesc.
Carmen
(32+) si
Iustin (5.06.2004)
Album Iustin
tnicoleta spune:
Carmen Merci pentru un gand bun.
Iupiiiii, a luat examenul. Sunt asa de fericita. Am avem putin si o sa ne plimbam cu masinuta noastra.
Nicoleta si
Bia Ciocarlia
Delta + Mare Toamna 2005www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete
monet spune:
nicoleta, imi pare rau de marirea chiriei. e nerezonabil? ca daca e, puneti si voi intrebari, negociati o tzira. multa bafta! sau poate puteti considera mutatul altundeva.... of, saracii de voi, va tin pumnii sa fie bine. o sa fie.
anacami, distractie buna in tenenerife(sic!):), ce fain de voi. lasa, un pic de relaxare fara copil o sa va aduca energia mult necesara pentru cind va intoarceti!
irinush, multumesc frumos de site-u' cu strollere. simbata, am cumparat unul, scurt si la figura, de-la simplu si usor, simplu de manevrat si pliat, usor ca si greutate, firma jeep. fetele au fost taaaaaaaaaaaaaaaaaare incintate ieri in sea world, cum ne-am plimbat noi si ele, cot la cot - la propriu, ca se-ncoteau de ne venea sa le mincam de drage si scumpe ce pareau:). pina la urma, sean n-a lucrat duminica si ne-am dus in patru in parc, la sea world. ce bine ca nanica asta vrea sa stea acasa cind noi mergem! nu cheltuim in plus cu ea, plus nu-mi sta pe cap chiar si cind vreau sa avem timp doar in patru, noi, familia.
alus, bine v-ati intors. voi va calatoriti incoace si-ncolo tare des si-i fain de tot! pupici lui julia cea supel!
apropo, lia spune cuvintele care se termina in 'r', cu 't' la urma. de exemplu supet in loc de super, daipat in loc de diaper, dar caa in loc de car, maa in loc de mar. deci face treaba cu t-ul doar la doua silabe si mai mult. deocamdata ma distrez, sper ca-si revine:).
va pup, va mai scriu io azi:)
mona,
lia (24.04.2004) si
maya (28.10.2005)
POZE MEXICO 2006
MAYA DE IULIE 2006
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60893" target="_blank">ASA S-A NASCUT MAYA site-ul nostru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31961" target="_blank">ASA S-A NASCUT LIA

Nicoleta.