Copilasi dragalasi de mai - iunie 04 (78)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pd spune:

Va multumesc tuturor pentru urari!
Eu n-am prea reusit sa mai intru ca la servici nu am avut timp, iar calculatorul de acasa face figuri, cica de la caldura.
Multumesc si de sfaturile cu pampersul de noapte. Se pare ca mai avem de asteptat, ca ea nu cere noaptea, iar dimineata mereu e pampersul plin. Oricum ma bucur ca am scapat de cel de zi.
Vanessa, La multi ani pentru Andu, sa va aduca numai bucurii!

Paloma si Cristina-Maria(14 iunie 2004)
Poze
Poze petrecere 2 ani si poze vacanta Bulgaria
Vacanta Antalya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cius22 spune:

LA MULTI ANI ANDU!!!
LA MULTI ANI MAMMY!!!

Fericire maxima,sanatate!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monet spune:

La Multi Ani tuturor sarbatoritilor de sfirsit de iulie!!! sa traiti!

mona, lia (24.04.2004) si maya (28.10.2005)

POZE MEXICO 2006
MAYA DE IULIE 2006
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60893" target="_blank">ASA S-A NASCUT MAYA site-ul nostru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31961" target="_blank">ASA S-A NASCUT LIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pd spune:

La multi ani Mammy!

Paloma si Cristina-Maria(14 iunie 2004)
Poze
Poze petrecere 2 ani si poze vacanta Bulgaria
Vacanta Antalya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinusha spune:

La multi ani Cristina!!!! Tot ce-ti doresti sa devina realitate ... si un pic mai mult de atat! Petrecere faina!!!

La multi ani Andu! Vanesa, sa-ti traiasca baiatul si sa va aduca in continuare numai bucurii!!!

Irinusha & Cris (03.05.04)

site-ul lui Cristian
www.cristian.in-guide.de" target="_blank">albumul lui Crisulica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tnicoleta spune:

Cristina Multa sanatate si fericire. Petrecere fromoasa si sa ai parte de tot ce iti doresti.

Andutu Sa fi fericit si viata sa-ti aduca munai bucurii.

Mey ce liniste pe aici. Se vede ca v-a toropit caldura.
Pe mine m-a scos sotul azi la o partida de pescuit. Am prin 1kg, da mic-mic, nici nu ma invrednicesc sa-l curat, il face direct cadou fatrelui meu M-am simtit super bine, da am venit acasa ca un rac fiert si ma ustura putin picioarele.

Am vorbit si cu Bia. Ii merge tare bine la tara, nici nu-i pasa ca nu-s eu sau tatsu cu ea. Saptamana asata a fost putin maraita de la dinti, mancare n-a prea pancat da a baut lapte la greu. Asa face cand o dor dintii.

la toata gasca

Nicoleta si Bia Ciocarlia
Delta + Mare Toamna 2005www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tnicoleta spune:

PS. Maine sotul are examen pt carnet. Sper intr-o minune ca n-a invatat prea mult.

Nicoleta si Bia Ciocarlia
Delta + Mare Toamna 2005www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cius22 spune:

Nico-tin pumnii maine la sot! sa-si ia carnetu' si sa va plimbeeeee pe amandoua printesele...

fain tare la tara,animale,aer curat...las' ca trec si dintisorii...pupa mama fata frumoasa si desteapta!

Mammyyyy-te chefuiesti? ca se-aude pan-aci!

Azi n-o fo' vreme prea faina aci...innorat,cald si vant...plus ca de nefacut nika,m-o apucat pandaliile si le-am spart si io in capu' cui am putut-de'!...ma duc sa ma uit si io la TV,ca nici nu mai stiu ce marca e,de cand nu m-am mai uitat...

Pupici la toata gashca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alus spune:

LA MULTI ANI TUTUROR SSARBATORITILOR DE LA SFARSITUL LUNI PRECUM SI MAMELOR DIN JULIE

Noi astazi neam intors acasa dupa 2 saptamani, a fost SUPEL asa cum spune Julia , pentru ea a fost rai de dimineata se juca in curte, pana la somnul de dupa amiaza si cand se treza pana la somnul de noapte, ce ia placut cel mai mult era ca putea sa alerge in chilotei si desculta, no deranjau pietrele, nimic nu o deranja, foarte mult ii place sa umble desculta asta o are dupa mnine. Sora mea spunea ca copii ei crescuti la tara nu le place sa merarga desculti. Bine ca a fost cald, chiar prea cald. Se balacea in bazin, odata a intrat imbracata si incaltata in bazin era deja pe seara, am crezut ca a doua zi deja o ia raceala iar ea nu a avut nimic. Se juca cu copii sorei mele, cateodata ea ca fata ii invata prosti, sa urcat pe gard si ia spus celului mai mic fiu a sorei ca si el poate sa se urce, cel mai nasol a fost miercuri cand nu ma ascultat si a sarit pe fotolui iar atunci cand am vrut sa ma duc sa o iau a inceput sa fuga si a cazut sui sa lovit de coltul mesei, ochiul ei a aratat ca la un boxer, asa de unflat, dabea il tinea deschis , din pacate de multe ori nu era astamparata si facea prosti, sa ars si la mana cu fierul, sper ca semnul sai treaca . Totul a vrut sa fca singura, din pacate inca pipi si caca nu cere. Dar ma bucura faptul ca la ora 20.30 deja o culc si adoarme singura, ca la un moment dat nu a vrut. Dupa 2 saptamani cand la vazut pe tati sarmana nu stia ce sa faca, se uita ta el de parca nu credea ca este tati. Iar de atunci tati este inclestat . Cu el au venit si niste prieteni din romania care locuiesc aici. Sambata am facut niste mititei numai ca fara carne de miel deoarece aici nu prea sa gaseste,a fost mirata cand iam dat telemea si vin di romania. Cam atat pe la noi. Am sa pun poze noi. Sper ca nu prea vam prictisit. Am uiatat sa va spun ca atunci cand derul Julia sa bagat in el si sa inchis.

mica futbolista :-))

Alus + Julia Poze Julia
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64324" target="_blank">Cum sau nascut Sylwia si Julia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

La multi ani sarbatoritilor de zilele acestea, Paloma+sot (waw, ce petrecere,cred ca sarbatoriti o data ambele zile de nastere),Mammy si Andu!

Noi am avut un weekend mai bun decat imi imaginam initiala, in sensul ca tati nu a mai plecat sambata la tara-asa ca am profitat si am mers cu totii in IOR.Am luat si rolele cu gandul sa mergem la parcul de rolleri-din pacate era inchis.Acasa a cerut sa i le punem in picioare,am dat cateva ture de sufragerie. Binenteles ca tinut de noi, inca nu a luat lectiile de initiere. In parc nu prea mai voaia (cica sa mergem acolo- ne auzise pe noi cu pistele de rolleri).Pana la urma am gasit cateva fetite, cand le-a vazut a cerut din nou rolele.L-am tras cateva sute de metri, am considerat ca este de ajuns pt. inceput- acuma belea, nu mai voai sa i le dam jos. Cand am ajuns la locul de joaca cu tobogane a uitat de ele!!!PAraca era un spiridus,alerga pe acolo de a transpirat in spate. A tipat atat de fericire (in special la retur-atunci cand se intorcea sa se urce din nou pe scari scari), cat si de nervi ca vrem sa il luam de acolo.
Am gasit un tobogan inchis- un tub- la inceput nu voia sa se apropie de el (ii era frica).Dupa prima tura numai acolo ajungea, uitase deja de toate celelalte.
Laureta, m-am uitat dupa voi , dar nu v-am vazut! Ce mai faceti? Ce fac parintii tai?

Ieri am fost la tara,plin de verdeata, pacat insa ca este deocamdata santier! De abia astept sa putem sta acolo! Pentru copii facem si mansarda, dar parca vad ca o sa fie batalie pe ea si intre noi-adultii.o sa fie mult mai sus decat celelalte "obiective" din sat si are o priveliste deosebita (padure,apa,etc).

Simona, cum petreci vacanta? Mai plecati cu cortul?

Va pupam si va dorim o saptamana placuta!

Camelia si Sebastian (26 mai 2004)

Mergi la inceput