The best of aug-sept-oct 2004 (118)

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mina spune:

quote:
Originally posted by herra

hihi, da, Mina, stiu ceva despre asta, mie-mi vine destul de des sa...

sper ca nu te-ai suparat, am venit si eu din concediu cu chef de glume!

Haoleu....refuz sa pana mi se inverzesc stelutele... desi tre sa recunosc ca si mie imi mai vine nervii ca sa ma exprim asa :D

Vladu ce face? iar kk moale de ziceai ca ai luat HN?

Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
http://community.webshots.com/user/vizigotu
http://community.webshots.com/user/vizigotubaiatmare

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanziana72 spune:

Ana_a, poate ca Stefan vrea doar sa se imbrace si sa se dezbrace singur. Stiu ca nu e tot timpul timp pentru asta, dar cam acum incep sa isi doreasca sa o faca singuri. Si Marina imi face asa. Cand simt ca imi creste adrenalina, o las un minut doua ca sa respir timp in care ii dau haina care trebuie imbracata. Uneori merge si incearca sa se imbrace/dezbrace singura. Si chiar face ceva progrese! Plus ca si ea vrea sa se imbrace cu ceva anume, nu cu ce vreau eu.
Desi inca nu are 2 ani, Marina a intrat in faza NU-ului. Spune NU la aproape orice. Dar incearca doar limitele noului cuvant. Daca nu insist, dupa 1-2 minute in general o pot deturna sa faca ce vreau (asta daca nu ma apuca si pe mine nervii).

Sanziana & Marina (03/10/2004) Cand s-a nascut Marina... Poze

Dragostea ne-a fost data ca sa invatam sa ne depasim egoismul, sa invatam sa ne pese mai mult de altcineva decat de propria fiinta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

sanziana, m-am gandit si eu la ceea ce zici tu...dar pana acum nu am inteles din toanele lui decat ca vrea bluza aia de pe el sa ramana pe el nu ca ar vrea sa-si imbrace singur alta bluza...o sa incerc sa-l las pe el sa se dezbrace/imbrace. sincer, timp mi-as face pentru asta, sunt de felul meu ffff rabdatoare doar ca el nu face alceva decat sa se crizeze sa urle ca vrea bluza sa-i ramana pe el....
Cu "NUUU" avem si noi de furca dar nu-i asa de dificil de combatut ca fitzele astea cu "vleau asta!!!!" Si apoi....nu-l pot lasa sa mearga la cresa in pijamale...oricat de indulgenta as fi cu dorintele lui, in ritmul asta risc sa umble pe afara descult, in casa cu cizme, la cresa cu pijamale, in curte cu cine stie ce....nu stiu, parca ma depaseste situatia o fi ceva in aer...sper sa o scot la capat cumva

Ana, mamica lui Stefan de 2 ani si....

ne jucam de-a cresa
ne jucam de-a pompierii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andora spune:

fetelor va pup din fuga si multumesc pt raspunsuri, ii urez cu mare drag
LA MULTI ANI ARMIN!!!!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns frosa spune:

Neata,

LA MULTI ANI ARMIN

.. cand citesc cat de incapatanati sunt ai vostri ma mai linistesc ca si pe al meu il apuca cateodata de-mi vine sa ..... nu stiu ce sa-i fac.

ana al meu duminica nu a vrut sa dea jos ghetele ca sa putem sa ne bagam in pat sa dormim de pranz (am dormit impreuna pt ca eram in deplasare). Eram asa obosita si molesita de caldura incat n-am avut nervi sa-l dezbrac cu forta sa planga jumatate de ora si dupa deabia sa ne culcam. Am incercat sa-i spun ca-l las singur sa se descalte dar nimic (vorba sanzianei m-am gandit ca poate vrea singur sa faca chestia cu descaltatul))Asa ca i-am lasat ghetele in picioare si le-am dat jos cand a adormit.
Mai sunt si alte zile (ieri de exemplu) ... s-a dezbracat complet , s-a asezat in fata cazii si a inceput sa strige "baieee". I-am explicat degeaba ca facem baie seara nu ACUM cand trebuia sa ne imbracam sa iesim din casa. Nu a fost chip sa ma inteleg cu el pt ca avea o idee fixa asa ca l-am lasat intins pe jos sa urle ... pana i-a trecut.

Darrr mai sunt si zile cand este asa de dragut, ma ia in brate si spune "mami iubi, iubi" si ne pupam.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nature spune:

Trec si eu rapid sa va pup si sa va salut. Stefan, la multi ani, sa fii sanatos!

Am vazut cateva pozici frumoase, Matei de MIna, Alesio de Pufy,am auzit ca Geo si Lilia s-au intors de la mare...mai mult nu am apucat sa citesc..din pacate.

Noi am avut un accident, Ilinca a cazut( cu noi doi fiind langa ea) si si-a spart buza si si-a rupt un incisiv.Am ajuns cu ea la spital si i-au pus doua fire la buza superioara, noroc ca nu va ramane cu semne, ca sunt pe partea in terioara.Problema acum ramane cu dintele, deocamdata se misca in alveola si nu stim daca si-l va putea pastra, macar si spart.Daca are fracturata radacina, va trebui scos si e naspa, ca ramane spatiul liber si migreaza toti dintii, putand fi afectata si dentitia permanenta.Daca totosi ramane cu dintele, e naspa ca e spart si o sa aiba probleme cu el + ca o sa se vada urat.

Nu va pot descrie sentimentul de vinovatie pe care il traiesc.Eram langa ea si nu am fost in stare sa o protejez.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/nature474/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

LA MULTI ANI ARMIN!!!!

LA MULTI ANI LORENA!!!!

Patricia cum de s-a lovit asa rau ratusca ta?De ce anume s-a lovit?
Of ce rau imi pare de ea mititica! sa-i treaca repede....si eu zic ca dc ati reusi sa-i pastrati incisivul(chiar dc e mai inestetic acum) ar fi super....
Tu cum stai cu pregatirile???

Pupici!

Ioana(36+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mina spune:

quote:
Originally posted by nature

Trec si eu rapid sa va pup si sa va salut. Stefan, la multi ani, sa fii sanatos!

Am vazut cateva pozici frumoase, Matei de MIna, Alesio de Pufy,am auzit ca Geo si Lilia s-au intors de la mare...mai mult nu am apucat sa citesc..din pacate.

Noi am avut un accident, Ilinca a cazut( cu noi doi fiind langa ea) si si-a spart buza si si-a rupt un incisiv.Am ajuns cu ea la spital si i-au pus doua fire la buza superioara, noroc ca nu va ramane cu semne, ca sunt pe partea in terioara.Problema acum ramane cu dintele, deocamdata se misca in alveola si nu stim daca si-l va putea pastra, macar si spart.Daca are fracturata radacina, va trebui scos si e naspa, ca ramane spatiul liber si migreaza toti dintii, putand fi afectata si dentitia permanenta.Daca totosi ramane cu dintele, e naspa ca e spart si o sa aiba probleme cu el + ca o sa se vada urat.

Nu va pot descrie sentimentul de vinovatie pe care il traiesc.Eram langa ea si nu am fost in stare sa o protejez.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/nature474/my_photos

Of, Patrice, ce rau imi pare de micutza. Sper din toata inima sa poata pastra dintisorul ca sa se diminueze efectele pe termen lung si mai sper ca toate sa decurga fara dureri pt mititica ta. Tu fii tare si nu te lasa coplesita, incearca sa renunti la sentimentul de vinovatie pentru ca e clar ca ai fi facut orice sa nu se intample asta. Accidentele se mai intampla si trebuie sa facem tot ce se poate sa trecem cu bine peste ele. Stiu cum e sa-ti doresti cu ardoare sa poti da timpul inapoi pentru a evita durerea copilului tau si te inteleg. Uite un de la Vizigot.

Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
http://community.webshots.com/user/vizigotu
http://community.webshots.com/user/vizigotubaiatmare

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andora spune:

Nature va tinem pumnisorii sa se vindece fara urmari.... si o pupam dulcic de tot pe ilincuta . Lasa sentimentele de vinovatie deoparte fiindca lucruri din astea se pot intampla oricand, copilasii sunt imprevizibili si iuti si numai ingerasul ii poate apara de cele mai multe ori, bine ca nu a fost si mai rau sa fi cazut cu fruntea Doamne fereste sau eu stiu cum. Stiu cum te simti dar nu are rost. Va pupam pe amandoua
Aseara si Uca era intr-un parculet cu bunicii si fugea pe langa un balansoar, o fetita mare a trecut si ea in fuga si a miscat balansoarul care a sters razant fruntea gogosicii. Abia a atins-o, un are semn dar cand mi-a povestit mama parca vedeam filmul in varianta si mai rea. Doamne fereste de rele!
Acum a adormit dar e tare maraita, asa am tras un plans dimineata ca nu vroia s-o imbrac, se trantea pe jos pe gresie. Vrea lapte mereu, Mina metoda ta nu a mers cica "nu e bun laptele ata " . Bine c ami-ati zis de cofeina, i-am facut ceai minune combinatie a la Andreea si vad ca=l bea saraca de sete. Oare cand pot sa-i dau lapte?
Va pup ca m-am lungit prea mult.
Naty, Nature chiar asa, cum stati cu pregatirile?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mada spune:

La multi ani Armin!

Patrice, imi pare rau pt Ilincuta, ti-am scris si la parintii intreaba ai scris ca nici de stomatologul care a vazut-o n-ai fost multumita. Totusi ar fi bine sa o vada altul, la facultatea de stoma, sunt medici buni, sigur vei gasi pe cineva care sa te linistiteasca si sa te lamureasca cum sta problema.
La cusutul buzitei cum s-a comportat? I-au facut anestezie totala?
Normal ca te consideri vinovata, dar nu e cazut sa fii coplesita!

Capul sus ca se va face bine!

Acelasi nepot, Matei, de care ti-am scris dincolo care are incisivul spart, a cazut la catva timp DIN NOU rau de tot si incisivii inferiorii de data asta i-au patruns prin buzita si au iesit afara, iti dai seama cum arata.
Sora-mea care era singura cu ei acasa, i-a tras usor de buza a reusit sa nu sfasaie locul ala si asta a fost. Are un mic semn ca un vf de ac.
Imagineaza-ti 2 nazdravani de aprox un an jumate care o luau unul intr-o parte si altul in alta, tot timpul erau juliti si cu zgaibe prin coate si genunchi.
Cam ca si fi-mea acuma hihi

Ana... ce sa zic am zambit cand am citit postul tau. Fi-mea la imbracat nu face figuri, in schimb nu reusesc sa o dezobisnuiesc de descaltatul afara. In parc cu ajungem jos sosetele, jos sandalele.
Are o reminiscenta de la mare

Da ce scandal face daca nu o las, asta e lasa ca vine frigul si o stea oricum.

Andora dar Uca mai face diaree? ca daca nu mai face ii poti relua usurel mesele normale, dai pt inceput 150 de lapte nu un bibe intreb
Va pup

Mada,un om. Cu frica lui Dumnezeu si Ilinca Teodora 22 sept 2004
Ilinca

Mergi la inceput