The best of aug-sept-oct 2004 (118)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns herra spune:

da, dar nu se asorteaza cu stelutele...ti-ar trebui niste stele verzi...

am revenit si noi de la Constanta, de la bunici; cu Vlad super-super alintat; primele 9 zile ne-am luptat cu muci, noroc ca am luat pompita la mine.
apoi, pana in prezent, cu ce credeti - kk moale! dar cine credeti bea apa de mare si din piscina din curte?!

LA MULTI ANI tuturor sarbatoritilor din perioada noastra de absenta!
ei, au inceput copiii sa faca doi ani! si tot mai multe mamici duble! repede mai zboara timpul!

Never underestimate the power of human stupidity. - A. Einstein

Cristina si Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiana.david spune:

Mada multumim de intrebari! Dami nu a papat bine la mare, cel mai mult ii placeau covrigii doborogeni in schimb a dormit la greu. La pranz cate 3-4 ore iar seara la ora 20.30 maxim 21 adormea stand in fund si pana dimineata la 9 chiar 10 nu mai misca asa ca eu ma duceam bine merci la plaja cu Ioana iar tati dormea cu Damian. Cat despre culoare, intradevar Ioana si cu mine suntem negrese tare, baietii mai putin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyce spune:

Salutare fetelor,

Hop si eu ca Speedy Gonzales pe aici ca in 5 min plec.
Am intrat la pozele tale, Geo, in speranta de a vedea "negresele", dar am dat peste 2 poze cu tine de prin iulie, pe care nu le vazusem.Vreau sa-ti spun ca arati minunat.Nu-mi dezvalui si mie secretul tau?Daca e iar vorba de regim disociat, ma las pagubasa ca am incercat deja de 2 ori si nu am slabit un gram asa.De cand lucrez am slabit eu inca vreo 2 kg mancand normal, chiar mai mult ca inainte...cred ca de la consumul constant al neuronilor se trage.Dar mai vreau.
Oare ce am mai vrut sa spun?Ah...Alma se joaca singurica destul de mult, mai ales in gradina.Sunt fericita ca nu mai poate evada acum.
Ieri a fost d-ra la cresa/gradi (am mai zis eu ca e un soi de combinatie) sa stea acolo 2 ore de proba.Vreau sa spun ca nu a mai putut sa o aduca sotul acasa, a protestat de a auzit-o tot cartierul.In schimb, nu a plans deloc cand a lasat-o acolo, s-a dus tinta la copilasi si la toboganele din curte, nici macar nu l-a mai bagat in seama pe tati al ei.Sunt curioasa insa cum va proceda zi de zi cu mami din septembrie.
Gata,va pup.O zi buna,

Daniela Veuger si Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma,poze noi,si mai noi,cele mai noi,nou-noute,
poze yahoo

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei

Mergi la inceput

Andora, eu i-am luat aseara, pentru scaune moi, Humana HN.

poate fi preparat si ca lapte, dar si ca piure - pe acesta din urma Vlad l-a primit foarte bine.

Cristina si Vlad

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ana_a

anielas, hai ca m-ai facut curioasa cu plastelina Cum spuneam acu cateva zile, i-am cumparat la Stefan plastelina de ziua lui.La atras din prima, dar mie imi este frica sa nu o manance asa ca mare lucru nu am facut inca cu ea.Voi cum va jucati cu plastelina asta?Ziceai parca de ceva forme, a mea nu are forme, tre sa le facem singuri, si cred ca Stefan e cam mic sa modeleze animale si flori...
Azi cand vine de la cresa ne vom juca din nou cu plastelina asta, sunt curioasa cum si ce vom face....

si eu i-am luat, am gasit la Constanta, la magazinul Real, un stand cu mai multe chestii speciale pentru copii mici, incepand de la doi ani: joc cu plastilina, cu culori - de pictat (are si o husa speciala, sa nu se pateze copilul, doar casa in jurul lui; contine trei borcanase cu culori si trei buretei, in forma de peste, copacel si nu mai stiu ce), creioane speciale.
bine-nteles ca i-am luat de toate; cu plastilina deocamdata nu face decat sa o framante; sunt trei bile de plastilina, rosu, galben si albastru, miroase mult mai frumos decat cea clasica si nu e toxica, din ce scrie pe cutie.

Vlad s-a invatat in concediu sa lenevim amandoi in pat, dimineata; acum face crize ca eu ma ridic pe la 7,30 si continua sa fie morocanos toata dimineata...

LA MULTI ANI ARMIN! nu mai treci pe la colegii de generatie?!

Cristina si Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anielas spune:

LA MULTI ANI ARMIN!!!
LA MULTI ANI LORENA

Ania & Inutza (23 oct 2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59135" target="_blank">Inutza-sufletzelul nostru minunat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mina spune:

quote:
Originally posted by herra

da, dar nu se asorteaza cu stelutele...ti-ar trebui niste stele verzi...

Cristina si Vlad

Si sugestia ar fi sa.....? stii ceva ce eu nu stiu despre vazut stele verzi?

Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
http://community.webshots.com/user/vizigotu
http://community.webshots.com/user/vizigotubaiatmare

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mina spune:

La Multi Ani ARMIN!

La Multi Ani Lorena pentru ieri!

Sa cresteti mari frumosi si sanatosi.

Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
http://community.webshots.com/user/vizigotu
http://community.webshots.com/user/vizigotubaiatmare

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

LA MULTI ANI ARMIN!!!!!
multa sanatate de la noi si o asteptam pe mamica sa vina cu vesti proaspete!Ce mai faceti?Cum stati cu dermatita?

Fetelor....!!!! Va rog sa ma incurajati ca io vreau sa las plodu sa urle in voia lui pana se satura dar mie tare greu si mila de el ca e atat de hotarat si capos de nici eu nu mai stiu daca e bine ce fac sau nu e bine.....
Aseara nu a vrut sa se dezbrace de hainele murdare cu care sa tavalit pe jos in curte si sa-si ia pijamalele...nu a vrut si pace!Si urla si se roaga de mine sa nu-i dau jos bluza...binenteles ca pana la urma l-am imbracat in pijamale si l-am pus la nani...azi dimineatza na mai vrut sa-i dau jos izmenele de pe el sa-l imbrac de mers la cresa...a urlat cu bluza de la pijama o juma de ora tinand-o in brate si trantindu-se pe jos....offff sincer nu-mi mai recunosc copilul!Azi dimineatza deja eram cu rabdarea intinsa la maxim!Nu stiu cum sa procedez!Ce sa-i fac?Eu ii explic frumos tot ce avem de facut, ca dam jos pijamaua si luam bluza cu ursuletu sau cu robotelul sau cu ce o vrea el...da nu si nu el o tine pe a lui ca "nu veauuuu!!!!"
Sora mea imi zicea zilele trecute sa-i mai dau cate una peste fund, sincer nu ma incanta ideea si parca nu pot, nu-mi vine sunt si eu slabanoaga din fire dar credeti-ma ca nu vreau sa cresc un rasfatat si cumva sunt prinsa la mijloc....ma joaca pe degete cum vrea el si nu stiu pana unde sa intind limita.
Inca un exemplu: aseara vroia pe strada, a vrut sa iasa tati cu el sa-l duca pana la vale, el nu si nu ca vrea cu mami!Eu sincer nu am avut chef sa ies si i-am zis ca foarte frumos se poate duce cu tati sa vada daca mai sunt capre pe malul apei...sa pus pe urlat ca vrea cu mine...nu a cedat pana nu la auzit toata ulita, oricat i-am spus ca ori merge cu tati ori ramane in curte!Normal era sa-l fi lasat sa urle daca nu vroia cu tati si gata!In loc de asta a trebuit sa ma imbrac si eu sa iesim toti 3, de fapt tati putea sa stea bine mersi acasa ca el ma vroia numai pe mine...si uite asa face ce vrea cu mine!
M-am mai descarcat si eu....ce vreau sa va zic este ca atitudinea asta a lui a aparut asa din senin de vreo 2 saptamani incoace si ma cam depaseste....uneori ma si vad cu el pe la super nani sa scoata dracii din el....cumva trebuie sa-l fac sa se potoleasca si nu stiu cum. Teoretic daca eu zic ca e de luat pijamaua el nu poate sa ma contrazica nu?In ritmul asta va umbla in pijamale la cresa si va dormi in trening noaptea

Cam astea ar fi.....

herra, am luat si eu plastelina dar deocamdata nu am avut cu cine sa ma joc, cum spuneam de 2 zile face numai crize si orice zic eu el vrea alceva, daca facem cum vrea el oricum i se nazare sa vrea alceva ...

Ana, mamica lui Stefan de 2 ani si....

ne jucam de-a cresa
ne jucam de-a pompierii

Mergi la inceput

hihi, da, Mina, stiu ceva despre asta, mie-mi vine destul de des sa...

sper ca nu te-ai suparat, am venit si eu din concediu cu chef de glume!

Mergi la inceput