The best of aug-sept-oct 2004 (118)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

Mada, nici Stefan nu-l vrea pe tati!Adica e bun si tati daca mami e langa el, altfel....urla si se crizeaza de nu-l poate linisti nici in ruptu capului....
Are momente in care nici sa-l atinga nu vrea, il alunga cu "du-te!duuu-teeee!"

Si cu crizele si urletele...suntem tot pe acolo...urla din te miri ce, trece de la o stare la alta, ieri la cresa l-am gasit cu sandalele altui copil si cand l-am intrebat ce papuci are in picioare abia atunci si-a dat seama ca nu sunt ai lui....a inceput sa urle "sadaleleleeee"; necazul a fost ca sandalele lui erau duse cu alt copil o fi venit vreo bunica dupa el si nu si-a dat seama....nu va mai spun cu cat scandal am iesit de acolo, pana acasa a urlat, avea si alti pantaloni pe el de la cresa ca le-a fost lene la alea sa ia din dulapul lui pantaloni de-ai lui...cand i-am dat jos de pe el sa-i dau altii a urlat ca-i vrea numai pe aia....erau si uratzi si mici si nu-mi placea mie ideea sa-l vad cu ei da nu a mai vrut sa-i dea din mana...
offff sper sa treaca cu bine perioada asta de crize ca nu stiu cum sa-l mai iau, nici cu frumosul nici cu ignoratul cu nimic....urla si urla de zici ca-l pici cu ceara

A....si nu mai vrea sa de-a jucariile lui la nimeni...daca vine vreun copil la noi cum pune mana pe ceva cum urla "a meu!!" "da-mi mie!" mie si jena de mamica copilului...ca si ala e la fel de mic si fara minte si nici unul nu cedeaza, daca o iau din mana lui Stefan sa o dau celuilalt asta se trante pe jos, alalaltul plange...daca-i dau alta nu o vrea(nici unul din ei) o vreau mereu pe aceasi...ieri imi venea sa-i trimit acasa pe mamica cu tot cu copil sa scap de urlete...nu stiu cand mai prinde Stefan copil la el in casa...cum sa fac???voi cum faceti?

Ana, mamica lui Stefan de 2 ani si....

ne jucam de-a cresa
ne jucam de-a pompierii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anielas spune:

Mada- esti tare figura cu jucatul singura cu mama...asa si ibna isi face de lucru uneori..dar cu mine de fatza..cum am mai spus...

Ana_a-deci gand la gand cu bucurie cu jucatul.
pai cu plastilina exact asa e..capacelul fiecarei cutiutze de plastilina est eo forma dwe animal...asa ca ina e la stadiul la care indeasa acolo plastilina..si iese o forma (cam ca la formele de nisip dar la scara mai mica). Tendintza de a o baga in guritza o are si Ina..mai ales ca plastilina asta are miros de bobo.

Alte jocuri ce ne mai pasioneaza: desenatul..atat mami cat si Ina - in casa cu creioane colorate si afara cu creta. Construitul cu ajutorul caramizilor sau sortatul lor pe culori. Studiatul carticelelor.
Mai avem momete cand cantam, dansam...nu mai stiu

Ania & Inutza (23 oct 2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59135" target="_blank">Inutza-sufletzelul nostru minunat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mina spune:

quote:
Originally posted by andora

fetelor va multumim din inimioara ca v-ati gandit la noi .
Citeam ce scria Lilia.. tare frumos ai spus Lilia, ieri am simtit pentru a nu stiu cata oara cata dragoste are de oferit o mama puiului ei. Nu s ecompara cu dragostea pentru nimeni altcineva. Ma uitam la ea si plangem, nu stiu ce durere e mai mare decat sa-ti vezi copilul bolnavior. Nu stiu cum e sa ai copilul bolnav din nastere, cred ca as muri de inima rea, ma gandeam la atatia parinti si copii chinuiti.... cand e ceva trecator te rogi sa-si revina mai repede, dar nu-mi imaginez cum e sa stii ca de exemplu ai copilul bolnav si nu ai bani sa-i faci o operatie in nu stiu ce tara. Ufff..
Geo bine ai venit si felicitari pt mot!
Ana sanatate sa nu mai aveti temperatura!
Eu sunt chiauna dar Uca e mult mai bine, urla dupa lapte dar n-are incoro tre' sa pape de regim... Am dormit azi noapte vreo 3 ore unite si dimineata s-a trezit la 5 si un pic cu o energie debordanta, avem casa plina de jucarii, cuburi e ca la nebuni, dar sunt fericita ca macar s etine pe picioare si are chef de vorba mereu si de topait /. Azi noapte s-a trezxit plangand rau de tot nu stiam ce sa-i mai fac, pana ne-am prins ca o dor maselele a durat ceva, de astea uitasem. Vroia lapte, ne arunca cu biberoanele cu apa si ceai in cap la propriu, sunt in c autare de vreo bautura alba s-o fraieresc dar ma tem ca nu exista . Asta e, cu noi. Iar eu am capul cat o banita, m-am mai dezumflat niel, tot doare maseaua, insa nu ca inainte. Capul si inima ma dor dar sufletul mi- fericit.. ieri uca era moale ca o carpa, a facut doar 37.4 febra dar n-avea vlaga deloc in ea. Abia isi tinea ochii deschisi, groaznic. Ca tot intreba cineva, i-am dat de varsaturi Hidrasec, Electrolyt si simplul Metoclopramid. Acum paap un morcovel fiert saraca a inceput sa-i placa
Ania intrebai de joc singur.. da, se joaca azid e pilda de la 5 si ceva pana acum tot singura, adik si eu am stat cu ea vreo ora de i-am construit minuni din cuburi dar isi vede de treaba, pune papusi in masinute, face scaunele din cuburi cica si aseaza orice pe ele, scoate hainele din dulap, isi face de lucru.
Ma duc cu ea pe afara... va pup si multumesc mult de tot tuturor pt incurajari

Andreea, eu cand e cu burta varza il pacalesc cu mucilagiu de orez indulcit cu un pic de zahar, daca vrei retzeta da un messenger. Si chiar papa cu placere, nu mai urla dupa lapte. Dar nu aveti voie nici lapte de ala antidiareic, HN25? Of, pupam sa treaca.

Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
http://community.webshots.com/user/vizigotu
http://community.webshots.com/user/vizigotubaiatmare

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului

Mergi la inceput

ca aduserati vorba....

Nici al meu cupil nu prea se joaca singur, adica vorba lui Mada, se joaca singur dar cu cineva langa el. Printre favorita in clipa asta sunt hartiile cu urmatoarele intrebuintari: se rup in fasii in timp ce sta la nana in brate, nana fiind libera sa se uite la tv in timpul asta. Ii face nana barci si alte alea, si tot face saraca pt ca dupa fiecare figurina produsa vizigotu cere imperios "A'ta!", v-ati prins inseamna alta. Sau sta cu nana si mazgaleste la hartii. Drept urmare cand ajung acasa sufrageria mea arata ca intr-un film sf cu invazia martienilor de hartie. Noroc ca si-a pastrat meteahna de a pune jucariile la loc....macar atat.
Cat despre tati....nu are el norocul ala...tati zic. Mai ales ca a fost plecat vro 2 sapt il calareste vizigotul la compensatie, sa recupereze timpul. Deci nu ma pot plange (prea tare) ca ma chinuie numa pe mine. Mai nasol e cand stam toti trei in pat, ca io ma aleg cu capatul prevazut cu picioare iar tati are parte de pupaturi...hm hm ....
Iar ne-am pricopsit cu urlat la baie ca desteapta de subsemnata i-a dat apa in ochi la ultima spalare pe cap si cum ma vede cu ceva care seamana a sticla de sampon in mana face crize.

A, si mai nou fiul meu are colt de suparare. Cum nu-i convine ceva sau e pur si simplu cu dosu in sus se duce la bucatarie in coltul format de aragaz si peretele cu geamu. Daca e suparare mare se pune pe burta si cica are treaba mare acolo, asa mare ca nu poate acorda atentie altcuiva. Daca e supararea numa moderata sta si "se uita pe fereastra" dar si din atitudinea lui din spate se vede ca abia asteapta sa fie apelat. Iar cand il strigi baga neste mutre de lesin. Mare bagabont! Evident, nu recunoaste ca e suparat.

Hai va pup ca mai am de treaba. Andreea sa imi zici daca vrei reteta aia.

Mina si

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lucia spune:

Mai bantui si eu pe aici caci sunt intr-un relas continuu; pe la serviciu toata lumea este in concediu iar eu sunt capie de somn dupa atatea nopti caniculare.
Si eu il recunosc pe Stefan in multe din povestirile voastre cu rasfat, mutre si toane de copil rasfatat. Cu toate ca este la tara din luna martie simt cum se apropie repatrierea acasa si incerc sa-mi imaginez cum va fi dupa aproape o jumatate de an de stat la tara cu curte cat cuprinde animale si toate cele care au facut deliciul sejurului la tara. Asta este, ne vom adapta din mers, mai ales ca odata cu venirea timpului urat nici la tara nu va mai putea sta mult pe afara. Ainceput deja vremea petrecerilor de doi ani si numai ieri parca ne imparatseam retete de tort si modele de ornat torturi pentru prima aniversare; dar dupa cum vedeti timpul zboara.
Noi pe 15 septembrie incepem si scoala cu baietelul cel mare, clasa a-III-a, asa ca vom fi din ce in ce mai ocupati.
Apropos de juniori, eu sunt deja ingrijorata ca Stefan nu poate renunte la pampers. Mi se pare ca este prea mare. Alex cand era ca el umbla fara pampers. Stie absolut tot dar spune dupa ce face. Pe caldurile mari a stat fara pampers insa cand facea pipi nu scotea p... ci facea prin pantalon.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mada spune:

Am mai vazut poze cu Vizigotul, moama Mina ce baiet ai!
Cele cu pisoii sunt ceva de groaza, aia tigrata intinsa langa el e mortala.

Si Uca care seamana cu ta-su de zici ca e a lui , ce donsoara eleganta!

Ma delectez cu Ghita, a lu Cleopatra cred ca am vazut videoclipul de 15 ori azi.

iaca aici daca il vreti si voi

http://www.youtube.com/watch?v=kNLXjXxj3J8&search=Cleopatra

Mada,un om. Cu frica lui Dumnezeu si Ilinca Teodora 22 sept 2004
Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andora spune:

Am sosit si noi de-afara si inca n-a adormit
Mada, Mina multumesc pt sfaturi , Mina sigur ca rveau reteta, presupun ca e mucilagiul simplu si pus zahar? Hai ca intru pe mess mai incolo cand se calmeaza mandra. lapte din ala fara lactoza i-am dat la 1 an si mi l-a aruncat cat colo. Ar emrita s amai incerc o data. Poate emrge cu mucilagiul ala ca-l vede alb...
Oricum, in mod clarissim azi e f energica m-a tampit de cap scuzati expresia dar efectiv imi vine sa lesin, am baut 2 cafele si tot nu pot tine pasul cuea, deci si-a revenit. vroiam sa va intreb Ice Tea-ul Lipton cu lamaie i-o face rau? Am convins-o cu chiu cu vai sa bea ceai, stie ca e Teddy, are un ciorapel (nou ) pus pe biberon si nu mai vede culoarea ceaiului sa-l refuze.
Ce ma distrati cu jucatul.... noi plastilina acum cateva luni o mancam cu spor si nu i-am mai luat de atunci. Aveti grija sa nu si-o lipeasca prin par ca eu asa am facut cand eram mica.
va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anielas spune:

Andora- ai grija...ca ceaiul ala din cate stiu eu are cofeina..asa ca ai mare sanse sa nu mai doarma azi deloc . o spun din proprie experientza..Ina e mare fan ceai..si ma mare am ramas fara resurse..nu ne ajungeau 2 bibi mari..si i-am dat din ala...asa ca in ziua respectiva am avut copil atomic..care ne-a terminat pe toti si ea inca avea enegie

Ania & Inutza (23 oct 2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59135" target="_blank">Inutza-sufletzelul nostru minunat

Mergi la inceput

Mada, gresit, nu e mortala, e moarta biata pisica....mai avea putin si o spanzura in incercarea de a o cara prin curte, ca numa de cap o apuca...dar si ea era proasta si statea....

Andreea, au dreptate fetele, ceaiu ala are cofeina....baga si tu o cantitate egala de cafea ca sa ii tii piept Ceai de menta ai incercat? tot asa indulcit cu zahar, dar zaharu sa fie fiert bine in apa, nu adaugat dupa ca la noi.

Mina si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

quote:
Originally posted by mina

quote:
Originally posted by andora

Mino ecologisto cred ca mania lui fii-tu cu chestiile de la tara functioneaza si la mamica lui / Verdeata, aer curat, freedom, flower power, pe scurt imi place . Hai ca face si insomnia ceva bun, vezi? Off topic, verdele e culoarea mea preferata la masini

Verdele, mai ales ala spre kaki, e culoarea mea preferata la orice

Mina si

Mergi la inceput