The best of aug-sept-oct 2004 (118)
Raspunsuri - Pagina 27
mina spune:
Hai Andreea, fruntea sus ca o sa treaca repede, sunt tare grele primele zile la o enterocolita dar trec ele toate. Pupa fata frumoasa si pe mama ei si tine-te tare. Asteptam vesti.
Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
http://community.webshots.com/user/vizigotu
http://community.webshots.com/user/vizigotubaiatmare
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului
georgiana.david spune:
Bine v-am regasit ! Noi am fost la mare 20 de zile, a fost minunat! Vreme buna, apa calda, copii cuminti si tati minunat care a avut grija de Dami non stop iar mami a putut sta la plaja linistita.
Inca nu am citit ce s-a mai intamplat dar sper ca totul e ok.
Desi cu intarziere, spunem si noi La Multi Ani Giuliei si lui Stefan!
georgiana.david spune:
Ah si inca ceva
ca uitasem, noi cat am stat la mare i-am taiat si motul lui Dami. Nasii nostri nu stau in tara si pentru ca au venit in Romania pentru doar 2 saptamani si ne-am intalnit cu ei la mare am rezolvat si problema motului. A fost foarte fain si original totodata, Dami a ales de pe tava, in ordine, verigheta, euro (erau si lei pe tava dar nu l-au tentat)si cartea.
LiliaToma spune:
Daniela , merci de aprecieri. Dar eu chiar nu ma cred deloc o mama mai buna decat altele. Eu cred cu convingere ca desi nici una nu isi inchipuie, daca Doamne fereste Dumnezeu o pune in fata unei incercari de care depinde binele si sanatate copilului, nici o mama nu se mai gandeste si merge inainte luptand. Puterea vine de la sine. Nu as fi crezut vreodata ca as suporta tot ce a fost, dar uite ca a trecut si sper eu ca o sa treaca si de acuma incolo.
Cand eram in spital, am vazut mamici de la cele mai modeste la cele mai fitzoase. Insa in momentul in care vezi copilul intrand in sala de operatie, gemand, sau uitandu-se cu ochi plini de disperare si durere neintelegand de ce mama lasa sa i se intample asa ceva, toate au aceeasi expresie de durere, ingrijorare si neputinta fata de ceea ce i se intampla copilului. Toate lupta pentru el fara a se gandi la sine, la confortul sau la binele propriu. Cred ca asta e ceea ce se numeste in ansamblu A FI MAMA si nu este o iubire mai mare sau mica fata de copil, e una singura : Iubirea de mama…
Iaka ca m-a apucat si filosofia….Cred ca e un moment de nostalgie ca s-au inceput deja sarbatorirea a celei de a doua aniversare a puilor nostri….
Andreea, multa sanatate voua.
Lilia si printesa ei AMELIA din 26.09.2004 ( adica cat are? )
Copiii vin pe lume cu agenda lor proprie: unii ne lumineaza viata, unii ne testeaza rabdarea, unii ne dau un scop, altii incep sa aiba grija de noi.. cert este ca atunci cand vin, copiii schimba totul.. ( DH)
anielas spune:
Neatza dragelor!
Andora-cum va mai simtiti? Sper din tot sufletul ca sunteti mai bine
Geo- bine ati revenit..asteptam poze noi![]()
Mai fetelor..ma framanata si pe mine o problema :puiutii vostri se joaca singurei? Ina e destul de cumintzica...dar cand e vorba de joaca tb sa fie musai cineva langa ea...mie mi se pare normal sa ma joc cu ea, mai ales ca sta toata ziua fara mine , plus ca am impresia ca nu stie sa se joace singura..de fapt se plictiseste repede....gresesc eu undeva..voi cum procedati?
Pupici
Inutza (23 oct 2004)www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59135" target="_blank">Inutza-sufletzelul nostru minunat

ana_a spune:
anielas, hai ca vin eu cu pareri despre joc
; chiar mai devreme mi-am refacut semnatura cu niste linkuri spre poze cu joaca![]()
Sa-ti spun cum e la noi.Stefan se joaca singur destul de mult timp dar depinde de starea lui de spirit
De cand il duc la cresa nu prea mai vrea singur, probabil imi duce lipsa asa ca ma joc cu el. Ma joc in sensul ca stau langa el, eu inventez jocul, fac scenariu, el executa singur si dupa 10 minute prea jocul cu totul, mie imi ramane doar sa stau si sa ma uit la el.
Normal, cred eu, este sa se joace si singuri, dar cred ca sunt prea mici pentru asta, nici cu alt copil nu prea sunt pregatiti sa se joace asa ca eu zic ca cel mai bine este sa ne jucam noi cu ei pentru ca inca nu au destula imaginatie si rabdare.
De cateva zile Stefan are si creioane colorate, nu coloreaza
dar ma pune pe mine sa colorez, el sta si se uita, si mai mazgaleste si el ici colo, eu zic ca si asta tot joaca se numeste atata timp cat sta locului si e atent la ceva. Eu una as face orice numai sa nu ceara desene animate...desi trebuie sa recunosc ca a invatat destul de multe lucruri de la aceste desene, doar ca nu-mi place sa-l vad asa nemiscat cu ochii in ecranul calculatorului dar cum a crescut si acu cam stie ce vrea greu il conving sa facem alceva cand i se pune pata pe "mamut"(mai nou....)
Ana, mamica lui Stefan de 2 ani si....
ne jucam de-a cresa
ne jucam de-a pompierii
anielas spune:
Ana_a-mercic de raspuns. Deci..Ina se joaca cu plastilina sau cu creioanele....dar mami tb sa fie mereu in preajma. Am vazut pozele cu Shan jucandu-se
.
De exemplu...ieri Ina a avut actiuni casnice..a luat mopul si 10 min a spalat toata casa..apoi a sters praful si a plimbat-o pe Maia (papushica)...dar eu tot timpul tb sa fiu in raza ei vizuala
Inutza (23 oct 2004)www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59135" target="_blank">Inutza-sufletzelul nostru minunat

andora spune:
fetelor va multumim din inimioara ca v-ati gandit la noi
.
Citeam ce scria Lilia.. tare frumos ai spus Lilia, ieri am simtit pentru a nu stiu cata oara cata dragoste are de oferit o mama puiului ei. Nu s ecompara cu dragostea pentru nimeni altcineva. Ma uitam la ea si plangem, nu stiu ce durere e mai mare decat sa-ti vezi copilul bolnavior. Nu stiu cum e sa ai copilul bolnav din nastere, cred ca as muri de inima rea, ma gandeam la atatia parinti si copii chinuiti.... cand e ceva trecator te rogi sa-si revina mai repede, dar nu-mi imaginez cum e sa stii ca de exemplu ai copilul bolnav si nu ai bani sa-i faci o operatie in nu stiu ce tara. Ufff..
Geo bine ai venit si felicitari pt mot!
Ana sanatate sa nu mai aveti temperatura!
Eu sunt chiauna dar Uca e mult mai bine, urla dupa lapte dar n-are incoro tre' sa pape de regim... Am dormit azi noapte vreo 3 ore unite si dimineata s-a trezit la 5 si un pic cu o energie debordanta, avem casa plina de jucarii, cuburi e ca la nebuni, dar sunt fericita ca macar s etine pe picioare si are chef de vorba mereu si de topait
/. Azi noapte s-a trezxit plangand rau de tot nu stiam ce sa-i mai fac, pana ne-am prins ca o dor maselele a durat ceva, de astea uitasem
. Vroia lapte, ne arunca cu biberoanele cu apa si ceai in cap la propriu, sunt in c autare de vreo bautura alba s-o fraieresc dar ma tem ca nu exista
. Asta e, cu noi. Iar eu am capul cat o banita, m-am mai dezumflat niel, tot doare maseaua, insa nu ca inainte. Capul si inima ma dor dar sufletul mi- fericit.. ieri uca era moale ca o carpa, a facut doar 37.4 febra dar n-avea vlaga deloc in ea. Abia isi tinea ochii deschisi, groaznic. Ca tot intreba cineva, i-am dat de varsaturi Hidrasec, Electrolyt si simplul Metoclopramid. Acum paap un morcovel fiert saraca a inceput sa-i placa 
Ania intrebai de joc singur.. da, se joaca azid e pilda de la 5 si ceva pana acum tot singura, adik si eu am stat cu ea vreo ora de i-am construit minuni din cuburi dar isi vede de treaba, pune papusi in masinute, face scaunele din cuburi cica si aseaza orice pe ele, scoate hainele din dulap, isi face de lucru.
Ma duc cu ea pe afara... va pup si multumesc mult de tot tuturor pt incurajari 

site , www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta , www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea
Ajutor pt Dan
Mada spune:
salut gagici,
geo chiar ma gandeam la tine acu catva timp, nu mai stiam daca sunteti in concediu, daca ai inceput munca si n-ai timp sa scrii, sunt sigura ca ai scris ca ati plecat si eu am uitat, neaparat sa puneti poze cu voi, cred ca sunteti negri, negri de la atata soare.
Ce face Damian? A papat bine la mare?
Andora, of multa sanatate Ucai, ma bucur ca simte mult mai bine, daca vrea neaparat lapte, ii puteti lua o cutie delactozat, s-ar putea sa-i placa. Sau sa-i dizolv cereale in apa si ii faci juma de biberon sau chiar unul intreg, unei prietene de-a mea i-a recomandat dr asa.
Si amea a facut ieri cachi mai moale, cam de 2 ori si am trecut-o nitel la regim.
Ania, a noastra de cele mai multe ori se joaca singura, dar cu noi de fata, cum sa-ti spun, adica daca stau in bucatarie, vine acolo cu diverse si isi face de lucru sau vechiul obicei sa scoata oalele, castroanele, ca nici acum n-am scapat de meteahna asta.
Sau daca mai stau la tv dupa masa intinsa pe pat sau canapea vine si mot, si ma calareste.
Cand ii spun du-te la jucarii stie ca la camera ei ma refer, desi are insirate peste tot.
Se duce isi ia ceva si se intoarce, rar ramane acolo si se joaca sau daca ramane se suie in leagan si incepe sa vocifereze sa vin sa o dau eu.
Deci se joaca singura, dar numai cu ma-sa...

Mai nou nu il vrea pe ta-su deloc, v-am spus ca la mare m-a calarit de m-a zapacit, am crezut ca e o periaoda, dar de unde ca si acasa la fel, deloc nu vrea sa stea cu el, se bucura cand il vede. dar de stat nu.
Ana am vazut pozele cu porcusorul tau plin de noroi si plouat, tare scump e si frumos foc.
Aissa, abia acum am reusit sa vad si eu pozele voastre de la munte, tare frumos a fost si peisaje frumoase. M-ai omorat cate bandane si baticute aveti, Ale e o scumpa ca de obicei.
Lilia, multa putere si sanatate multa Ameliei va doresc, esti o mama puternica intr-adevar! Dar si fericita! Ca deja ati ajuns la capatul tunelului, luminita o vedeati oricum!
Ioana, pufi, v-ati hotarat cum o sa-l cheme pe bebe2? Te-ai mai odihnit?
Va pup si o zi buna in continuare!
e multa lume in concediu pe aici, la serv, nu prea e de lucru si eu bantui la greu pe forum.
Mada,un om. Cu frica lui Dumnezeu si Ilinca Teodora 22 sept 2004
Ilinca
ana_a spune:
anielas, hai ca m-ai facut curioasa cu plastelina
Cum spuneam acu cateva zile, i-am cumparat la Stefan plastelina de ziua lui.La atras din prima, dar mie imi este frica sa nu o manance
asa ca mare lucru nu am facut inca cu ea.Voi cum va jucati cu plastelina asta?Ziceai parca de ceva forme, a mea nu are forme, tre sa le facem singuri, si cred ca Stefan e cam mic sa modeleze animale si flori...
Azi cand vine de la cresa ne vom juca din nou cu plastelina asta, sunt curioasa cum si ce vom face....
M-am trezit si eu de dimineatza cu gandul asta : cum sa ma mai joc cu Stefan, asa ca astept sugestii, pareri si sa discutam mai mult despre joc.
Ana, mamica lui Stefan de 2 ani si....
ne jucam de-a cresa
ne jucam de-a pompierii