The best of aug-sept-oct 2004 (118)
Raspunsuri - Pagina 26
danyce spune:
Laura, sunt convinsa ca vei reusi pana la urma.Nu-ti pierde speranta!Eu am aplicat mai bine de un an in stanga si in dreapta, majoritatea datilor in urma anunturilor de pe net sau din ziare.Am reusit insa in urma unei solicitari deschise, crezand ca voi fi chemata peste cateva luni de zile,cand se va elibera vreun post.Am fost sunata insa dupa 2 zile.Imi amintesc ca de data asta am trimis solicitarea online la dept. de HR al firmei, n-am mai avut chef sa tot listez scrisori si sa fac plicuri profesioniste.E drept ca am primit un pont de la un coleg al sotului ca acolo m-as simti in largul meu, ca acolo mai lucreaza straini.Si asa si e:cunosc deja o chinezoaica, o frantuzoaica si o israelianca ce lucreaza acolo la dept diferite.Tu ai incercat sa aplici asa?Ce-ar fi sa alegi niste firme unde ai vrea tu sa lucrezi si sa soliciti deschis, fara a tinti un loc anume?La interviuri vei putea dovedi ce poti, mai ales daca le cunosti limba bine.Asta e un atu important.Nu stiu cum e in Germania, dar olandezii sunt toti obsedati ca strainii nu le cunosc bine lb.Chiar daca aud ca vorbesti clar si corect, fara accente dubioase, tot sunt Toma Necredinciosul la capitolul scris.Asa mai statea cate un coleg in spatele meu la inceput sa vada cum redactez emailuri/scrisori in olandeza.Acum pana si seful meu fuge de mine cand are de scris ceva sa nu-l mai corectez eu pe el
Anamari si Andora, merci.Sunteti doua scumpe.Tie, Anamari, iti urez ,in mod special, bafta multa!Arata-le tot ce poti la servici si sa ai parte de copilasi cuminciori acasa!Dar chiar, cum ai rezolvat?Se duc la cresa cei mici sau au o bona acum?
Ana, e tare dulce Stefan!
Noi am trait azi dimineata un episod din "Home Alone", personaj principal fiind Alma
.Sotul s-a trezit de dimineata sa o duca pe sora-mea la socrii, socrul urmand sa o plimbe cu motocicleta prin Olandika, sa-i mai arate ce nu a mai vazut cu ocazia plimbarilor anterioare.Oricum, ideea e ca, buimac de somn fiind, al meu sot a uitat sa inchida portita de protectie de la scari (de sus)
.Pe la ora 9 am auzit proteste vehemente, care se auzeau de jos, asa ca m-am repezit pe scari sa vad ce se intamplase (eu pana atunci dormisem, linistita fiind ca o aud pe Alma sau o aude fratele meu cand se trezeste).Fratele meu incerca sa o potoleasca pe d-ra "tsunami"...de aici protestele.Casa mea fusese curata cu o zi in urma, acum parchetul era "nins" cu zahar, containerul de gunoi era golit pe jumatate, hartia igienica se prelingea pe coridor, pe gresia de la toaleta nu mai era loc deja pt sulul desfacut, mobilul meu era super lipicios pe toate partile, continuturile dulapurilor erau inversate sau amestecate.Asa ca eu m-am apucat de aspirat si de spalat pe jos in loc sa-mi beau cafeaua azi-dimineata si am dat instructiuni clare "populatiei adulte" sa nu mai uite vreodata portita deschisa ca d-ra e jos in 2 pasi si 3 miscari, plus ca nu face nici un zgomot sa nu fie prinsa
.Imi amintesc ca acum cateva sapt era sa fac infarct cand, in bucatarie fiind, m-am intors cu fata spre camera de zi si d-ra statea frumusel la masa si mazgalea niste facturi cu pixul.Eu stiam ca o pusese tati al ei la nani cu 2 ore in urma...n-am verificat personal ca portita nu era nici atunci inchisa.Trebuie sa mentionez ca mademoiselle stie sa coboare scarile, cand cobor cu ea o mai las sa exerseze, dar daca aud/imi dau seama ca a coborat singura, imi vine sa-i strang de gat pe "vinovati".
Daniela Veuger si Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma,poze noi,si mai noi,cele mai noi,nou-noute,
poze yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei
ana_a spune:
Salut!
Multumesc fetelor de urari!
Stefan a implinit 2 ani....si uite asa eu cu tati uitandu-ne la el ne dam seama ca imbatranim si el se face tot mai mare si mai frumos![]()
Petrecerea a fost frumoasa, Stefan a invatat sa cante "muti ani taiasca" a cantat impreuna cu noi.
Putin off topic, azi noapte a fost vreme tare urata aici, a fulgerat intruna mai bine de o ora, ingrozitor....pana si pe Stefan l-au trezit fulgerele(fara tunete...) care bateau puternic prin geam chiar daca erau jaluzelele trase, parca erau artificii, sa cerut la noi in pat tot intreband "ce se vede mami?" Na mai vrut la el in patut decat spre dimineatza cand si-a baut lapticul.
O zi buna in continuare si sa auzim de bine!
Ana, mamica lui Stefan de 2 ani si....
anielas spune:
Neatza dragelor!
Am reusit si eu sa vad pozele cu barbatzelul nostru
...fff frumoase cadourile...si tare incantat a fost el de ele...mi-au placut tare mult masinutzele alea haioase .
Danyce-esti mortala cand povestesti despre micul tzunami
.
Lilia-asteptam pozele de la mare
.
Andora-sper sa-ti fi trecut maseaua...cand se intoarce Uca de la munte?
Noi ieri am fost la spectacolul Cleopatrei Stratan..care la doar 3 ani juma a reusit sa tina un spectacol de aproape 2 ore..a cantat 28 de melodii..a spus glumite..a scris o dedicatie fanilor.. m-a impresionat tare.
Ina a topait si aplaudat cam trei sferturi din spectacol..si apoi -sa plictisit..asa ca a alergat pe holuri...unde erau multi copilashi plictisiti.
Mai nou Ina nu mai vrea sa doarma deloc la ea in patut..adevarul e ca e aproape cat patul..si probabil nu mai are suficient loc de zvarcolit..asa ca tb sa-i facem si ei pat maie
.
Va pupic..sa aveti o saptamana minunata
Inutza (23 oct 2004)www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59135" target="_blank">Inutza-sufletzelul nostru minunat

mina spune:
La multi Ani Stefan, sa cresti mare fericit si sanatos ! (cu intarziere din cauza lipsei netului la domiciliu ).
Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
http://community.webshots.com/user/vizigotu
http://community.webshots.com/user/vizigotubaiatmare
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului
pufymic spune:
Cu mii de scuze pentru intarziere:
LA MULTI ANI FERICITI STEFAN!!!!!
Multa sanatate si sa ai o viata superba!
Am vazut si eu pozele sarbatoritului....si normal ca am ramas salivand la tort
!
Noi ieri ne-am intors de la tara unde am fost si la o nunta(a dansat bazucu cu toate 3 verisoarele
de le-a zapacit
....in locul lui mami care statea ca un elefant la masa
)....a fost obositor.
Azi stam acasa(poate mergem la o intalnire cu mamici si pitici din Arad diseara dar nu e sigur)...si imi pun compot de prune...(adica ne odihnim
).
Pupici!
Ioana
(36+) &
Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik
andora spune:
Buna fetele!
Ana deci a fost mare distractie mare, bravo 
Aniela wow a rezistat deci Cleopatra 2 ore, super ca ati fost, noi mai bine ca am ezitat si n-am mai luat bilete ca s-a simtit Uca rau. A fost la munte doar o zi, ca m-ai nttrebat, am pus cateva poze aici....
Danyce mai nene ce energie are zvapaiata Alma, io pun pariu ca e mami intreaga ![]()
Noi suntem bolnave. Io ca io cu o falca umflata, dar Gogo cu o enterocoita cred tare draguta
... Am plans azi, e urat sa fie bolnavioara, amai fost asa doar o data cand avea un an fix... nici nu mai stiu dasca are si temperatura sau e de la caldura asta groaznica... tineti-ne pumnii sa ne teraca ac nu suports-o vad asa 
Hai ca va pup, spor la munci si bebei sanatosi! 
site , www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta , www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea
Ajutor pt Dan
anielas spune:
Ufff Andora-imi pare tare rau ca nu va simtiti bine...sa dea Domnul sa va treaca repede amandoura
.
Am vazut pozele cu iubitzica mica
Inutza (23 oct 2004)www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59135" target="_blank">Inutza-sufletzelul nostru minunat

frosa spune:
andora - hai nu fi suparata ca o sa treaca, nu te lasa coplesita nu o s-o tina mult si o sa-si revina.
ana_a spune:
andora, pupa fata frumoasa!Si stai linistita ca o sa treaca!Si noi am trecut acu vreo luna prin asa ceva, in 2 zile sa reparat la stomacel, mai greu ne-a fost sa revenim cu papica la normal.
Lichide multe, ceai de menta si tratamentul dat de medic, apropo, ce ii dai pentru burtica?Si o sa treaca!
Si eu ieri l-am simtit pe Stefan de dimineatza cam incins si marait, i-am pus termometru si avea 38,5 in fundulet. I-am dat doar niste eferalgan, spre seara avea 38,2 peste noapte nu a facut febra....cine stie ce o fi, poate si de la maselutze, si de la caldura...am mai prins si eu curaj sa nu merg la medic pentru orice ca ne alegem numai cu antibiotic....sa vedem cum va fi azi daca e sa mergem sau nu la medic.
Putin sunt stresata pentru ca la cresa aveau doamnele acolo un rand de vreo 5-6 sticlutze cu tot felul de siropele pentru copii bolnaviori....
Ana, mamica lui Stefan de 2 ani si....