The best of aug-sept-oct 2004 (118)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LiliaToma spune:

Buna la toata lumea
In primul rand incep cu felicitarile.
La multi ani, Giulia! Sa fii sanatoasa, norocoasa si sa umpli de lumina fiecare clipa a vietii parintilor tai

Noi am fost plecati pe cateva zile la mare. Din acest motiv am si intarziat cu felicitares, dar e din tot sufletul.

La multi ani, Stefan ! Sa cresti mare si voinic, sa fii mereu acelas baietel/barbat care aduce bucurie in casa, care ii face fericiti pe cei carora tu le spui : Mama si Tata. Sa fii mandru de ei si sa ii iubesti la fel de mult cat de iubesc ei pe tine.

A fost frumos la mare, timp bun, mare linistita. Din pacate Amelia nu a fost asa de incantata cum ne asteptam. De apa ii era frica si cu mare greu puteam sa o udam cateva minute pe zi. Nici macar in piscina ei nu vroia sa stea prea mult. Bineinteles i-am facut poze in momentele cele mai bune, si dupa ele nu ai zice ca toata ziua maraia « nu pace( nu imi place), nu e bine ». Pentru ca nu vroia sa se joace nici un pic singura, stateam pe langa ea, faceam forme, ne jucam impreuna. Asa ca bronzul m-a prins neuniform in dependenta de pozitia din timpul jocului( adica in genunchi, cu fundul in sus, carand apa cu galetusele, etc.). Ne gandeam ca daca ii placea, ne mutam in alta statiune, dar asa joi seara ne-am imbarcat si am venit acasa. Una peste alta, nu ne pare rau si datorita Ameliei am ajuns si noi la mare, ca altfel am tot fi amanat.
De mancat nu prea vroia sa manance. Prima seara am fost la un restaurant sa mancam si ea a turuit intr-una « nu e bine, mezem( mergem)-mezem » Asa ca dupa aia am mancat pe apucate, nici vorba de local ca nu avea stare .
Cand o sa am net prin cablu o sa pun si poze. Abia astept sa vad si eu pozele voastre. In fiecare zi oftez din cauza lipsei de internet.

Danyce, te admir pentru optimismul si energia ta( iti spun inca o data). POvestesti asa frumos totul, incat chiar ma atrage sa ma duc si eu la serviciu :)

Naty, unde sunt case special amenajate pentru zile de nastere a copiilor ? Noi inca nu stim ce o sa facem de ziua Ameliei. As vrea sa ii facem ceva frumos cu copii, mai ales ca anul trecut nu am reusit sa ii sarbatorim ziua de nastere ca era in ghips.

Andora, tu zici ca Gogosicai tale i se face frica noaptea. Amelia e foarte fricoasa, la fiecare sunet mai puternic sau ciudat, incepe sa planga « nu ti-e frica ». Chiar ma intrebam daca e normal sa fie asa fricoasa la orice.

Si Amelia vorbeste cu « tu, tie » Cred ca e specific varstei lor, cand imita foarte mult si spun ce aud de la noi.

Andreea, tu te intrebi daca nu bea prea multa apa, eu ma intreb daca nu bea prea putina, ca abia ajunge la 2-300 g pe zi. Plus laptele de dimineata si seara.

Amelia doarme relativ bine noaptea. Nu prea se trezeste( ptiu-ptiu) dar se foieste mult.Mereu o « culeg » de prin pat si o pun la loc.
Ma intorc la citit din nou ca iar am ramas nitel in urma.
Pupici

Lilia si printesa ei AMELIA din 26.09.2004 ( adica cat are? )

Copiii vin pe lume cu agenda lor proprie: unii ne lumineaza viata, unii ne testeaza rabdarea, unii ne dau un scop, altii incep sa aiba grija de noi.. cert este ca atunci cand vin, copiii schimba totul.. ( DH)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

La multi ani, Stefan!

Eliana si Elena (23 octombrie 2004)www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">
S-a mai nascut o stea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andora spune:

Buna fetelor!
Ana ce face domnule sarbatoritul? Vezi ca azi are deptul sa fie menajat de la orice observatie
Andreea hihi multumim , zbor fain tatalui tau!
Mirela, sarumana dar noi nu merem la munte, doar Gogo cu bunicii si var'su idem, i-am dus la tren si m-a durut sufletul ca pleaca... ma uitam pe webcamurile alea si au vreme super faina vad Ptiu sa nu-ti deochi ficiorul sa doarma el atata, bravo lui! Gogo a dormit acum cateva zile 2 ore la pranz si s-a simtit nene, eu nu stiu cum fuge in continuu toata dupa amiaza si la 23 mai are chef de topait.
Lilia, asa e cu speriatul, nu stiu de unde a venit dar citeam ca e des intalnit la varsta lor. Ciudat insa, de ex daca ii pocneste un balon care se sparge langa ureche nu are nimic, dar daca aude motocicleta e vai si-amar noaptea. Si in tramvai ii e frica cand face zgomot mare, si doar merge des de cand avea 2-3 luni cu tramvaiul. Catd espre mare, iar se aseamana ca nici maimuta mea nu a fost asa entuziasmata cum vroiam noi, panane instaklam pe plaja zicea " ai apoi a potel", iar de mare ii era...frica, evident . Nu puneti poze de la mare? Ca am tras cu ochiul la un albumas al vostru si ma uitam ce mare si frumoasa a crescut Amelia si cum seamana ea leit cu mami
Noi aseara am mai tras ceva, cum bea putin ceva cum varsa, dar i-am dat niste Electrolyt si i-a mai trecut sper ca e bine la munte. I-am insarcinat sa se pozeze ca ne e si noua dor
Hai ca va pupic, pe mine ma dor maselele si capul de numa-numa'. O zi buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

Multumim fetelor de urari!!!

Stefan doarme acum, moment in care am urcat cateva poze de la amiaza, cand i-am dat cadourile Cel mai incantat a fost de caramizi si de ...plastelina!Pe care a gustat-o un pic, dar impreuna cu tati au facut tot felul de animale si floricele.
Foarte greu am reusit sa-l culc, numai cu o masina mare care a primit-o cadou de la verisoara lui

Dupamasa vom mai face niste poze cu tortul si cu gasca de pitici
Pentru primele poze aveti un link aici

O zi buna tuturor!

Ana, mamica lui Stefan de un an si....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

ANA am vazut pozele... dragutului!!!

Fetelor va rog sa bagati un ochi si la "evenimentele comunitati"

la toata lumea si weekend placut!

Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Poze cu noi avem la casuta de sus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mada spune:

La multi ani! Stefan sa fii sanatos si cuminte si mult noroc sa ai in viata!

Frumoase cadouri ai primit!Sa le stapanesti sanatos.

Mada,un om. Cu frica lui Dumnezeu si Ilinca Teodora 22 sept 2004
Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyce spune:

La multi ani, Stefan! Sa cresti mare, sa fii mereu sanatos, iubit si sa-i bucuri mereu pe ai tai parinti!
Andora, sanatate Ucai scumpe!
Lilia, merci mult.Cat despre servici, am avut norocul sa ajung exact unde mi-am dorit si asta dupa ce aproape incetasem sa mai sper ca voi avea aceasta sansa.Aveam impresia ca ma lupt cu morile de vant in incercarea de a obtine un job adecvat pregatirii mele in Olanda.Pt ca mi s-a dat in sfarsit sansa de a arata ce pot si s-a investit atata incredere in mine (am concurat numai cu olandezi pt job si au fost o droaie de candidati), sunt si mai dornica sa dau tot ce e mai bun din mine.Pt ca acum ma simt implinita si dpdv profesional, am energie destula si pt restul....As adauga ca nu sunt nici pe departe o super woman, am renuntat la multe alte activitati pt a ma putea imparti relativ in mod egal intre viata profesionala si familie, pt ca astea imi sunt prioritatile.Eu pe tine te admir, pt curajul, perseverenta si rabdarea ta, pt dragostea nemarginita cu care ti-ai ingrijit si iti ingrijesti copilul, dat fiind faptul ca in cazul Ameliei a fost si cred ca inca este nevoie de ingrijire speciala.Cu aceasta ocazie ii urez Ameliei sa alerge cat de curand cu mamica ei cea dulce prin parc, sa le aduca parintilor ei numai bucurii, iar clipele grele prin care a trecut sa fie doar amintiri pt parinti.Ea este o norocoasa si o invingatoare.Sunt sigura de asta.
Alma e bine, chiar super bine...pt ca e super rasfatata de matusa si de unchiul ei (intre tp a aparut si fratele meu aici-pt ca nu s-a putut duce Mohamed la munte si si-a adus muntele). Ii alearga pe amandoi toata ziua, ii fenteaza cand vine ora de dormit dupa-amiaza pt ca ea se face ca plange si pe ei ii "doare inimä" - ca sa-i citez exact- cand o aud pe d-ra chitaind.Normal ca d-ra le-a prins slabiciunea si profita.Le-a dat si sarcini speciale:sora-mea trebuie sa o duca neaparat la plimbare cu tricicleta, iar fratele meu sa faca pe calutul (problema e ca ea urca de toate pe spatele lui:carutul de la papusa, tricicleta, scaunul ei din gradina...in care se mai urca si ea).
Acum fug la nani, dar promit ca va citesc macar la 2 zile, chiar daca nu prea apuc sa scriu.Va pup pe toate

Daniela Veuger si Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma,poze noi,si mai noi,cele mai noi,nou-noute,
poze yahoo

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamari spune:

La multiu ani Stefan

ana-sa-ti traiasca printul. sa creasca mare si frumos si destept si toate cele....

danyce-ma bucur pentru tine. imi dai si mie incredere cu serviciul pe care l-am inceput luni...si pentru mine e un pas inainte pentru ca e o pozitie care imi recunoste diploma de la facultate si pentru prima oara simt ca nu m-am straduit niste ani degeaba.

Lilia-si eu te admir pentru cata rabdare ai avut cu fetita ta...

anamaria-Alex 24.08.1993 ,Lia 21.10.2004 si Liam-17.11.2005

poze de copii cuminti

just my 2 cents

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andora spune:

Neata!
Ana am intrat special as vad poze cu Stefan si amvazut . Mai-mai ce bucuros era cand a desfacut cadourile, ma bucur mult ca i-au placut mult, asteptam si pozele cu petrecerea
Danyce sarutmana, uca e mai bine dar m-a speriat ieri mama ca cica are alergei alimentara insa cand am avzut-o avea doar vreo 3-4 piscaturi de tantari. Vreau sa nu-i mai dau laptic ca sa se linisteasca la burtica.... O pup pe Alma, haha cum ii mai invarte pe deget pe toti, asa face si Uca cu tusa, unchiu', bunicii, vecinii samd. Si pe tine te admir mult ti-am mai zis, ai o energie si o pofta de viata care ma molipsesc cand te citesc. Bafta cu jobul in continuare!
Mireluta FOARTE FRUMOS DIN PARTEA TA !
Anamari succes si tie la serviciu! Intr-adevar si eu m-as simti super sa stiu ca diploma de facultate a folosit la ceva, deocamdata evident ca f raman la activitati fara legatura cu ea. Multa forta iti doresc si pt serviciu si pentru mandrulenii de acasa
Sper sa aveti cu totii o duminica placuta, eu m-am ales cu un ditamai abcesul si mi-e rusine sa ies afara, si mai si doare Ata ete.
Va pupacesc!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bozo spune:

Noi iar cu intarziere.. La multi Ani Stefan!!!! Ana, sa va aduca Stefan numai bucurii!!

Danyce, cand "te aud" parca imi mai dai si mie sperante ca o sa imi gasesc si eu ... vreodata.. aici un job corespunzator. Deja dupa jumate de an de aplicat in draci si primit numai refuzuri incep sa imi cam pierd speranta.

Pupici

http://photos.yahoo.com/turcanlaura

Mergi la inceput