The best of aug-sept-oct 2004 (118)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anielas spune:

Andora-lasa ca e bine si asa..mai precauta..nu ca nebunache al meu. Da am luat bilete la Cleopatra cu 178.000 sunt la balcon...am vrut ieri sa mai luam de la teatrul nottara da rnu mai aveau..la Divert anu am mai ajuns..cele de la Diverta erau cu loc de data asta? Nu mergeti si voi?

Ania & Inutza (23 oct 2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59135" target="_blank">Inutza-sufletzelul nostru minunat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanziana72 spune:

quote:
Originally posted by andora
Ce ai facut, ai luat pana la urma bilete la Cleopatra? Noi ieri am fost in Diverta sa luam unw bcam si am vazut intamplator ca mai au bilete din acelea cu 180mii. Ce-o fi cu ele? De ce au pretul asta?

Unde mai sunt bilete la Cleopatra Stratan ? Ca eu la teatru nu am mai gasit si nici la Diverta de pe Magheru. Si as fi vrut tare mult sa merg cu Marina!

Sanziana & Marina (03/10/2004) Cand s-a nascut Marina... Poze

Dragostea ne-a fost data ca sa invatam sa ne depasim egoismul, sa invatam sa ne pese mai mult de altcineva decat de propria fiinta.

Mergi la inceput

Sanziana-cred ca Andora a fost la Diverta din Plazza...poate mai au acolo..ar fi super sa gasesti bilete..sa ne anunti ..poate ne vedem pe acolo.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59135" target="_blank">Inutza-sufletzelul nostru minunat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

Hello!

Am vazut si eu cateva pozici - Inush dragalasa ca de obcei, Gogosica haioasa si intr-adevar, super asortata (ce mi-a placut cum doarme!), Bazuc mare si scump.

Noi plecam o saptamana la Predeal asa ca vreau sa urez de acum

LA MULTI ANI lui STEFAN, lui ARMIN si ALEXIEI!

Raluca, mami de Ioana - Alexandra
casatoria civila, burtica si Dodolina piticuta pana la 8 luni, poze noi
poze si mai noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

Salut, cu buna seara de la Bistrita!

Mirela, da...pai nervi de otel imi trebuie...pentru ca astazi a repetat figura din nou si nu se lasa cu nimic...cam intr-o juma de ora maxim ii trece

Cum se face reply with quote la reply with quote???ca io m-am chinuit sa scriu cum ca si mie imi place la nebunie verdele, este de fapt culoarea mea preferata la orice numai ca daca io am mozilla nu mi se vede glow-ul asa ca nu m-am chinuit sa-mi colorez numele

Toate cele bune si sa auzim de bine!

Ana, mamica lui Stefan de un an si....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andora spune:

LA MULTI ANI STEFAN!!!!!!!!!!!!!!
SA FII SANATOS SI FERICIT MEREU!!!!!!!!!
DISTRACTIE MAAAAAAAARE WE ACESTA!!!

Multumesc pt rasp despre bilete, Ania deci tu ai luat de la teatru si aveau scris locul pe ele.. cu celelalte ce o fi? Oricum noi nu ced ca mai maergem...... sa vedem....
Seara asta a varsat uc de cateva ori bune, i-am dat Prigat de grepfruit sa bea si ala a fost beleaua, asociat cu caldura cred. Urat, saraca se uita la mine rugatoare sa-i dau laptic... varsa tot..in fien spe sa treaca scuzati haotismul exprimarii.
Sanziana da la Plaza am fost si nu am vazut biletele, doar tabelul cu biletele, nu stiu daca erau cum a vazut atunci Ania fara loc fara data nimic..
Naty super, distractie placuta os aptamana la munte, de vis!!!!! Si uca tre' sa merga maine cu ai mei si cu fiutul la Predeal, poate va vedeti pe-acolo daca plecati maine hihi...doar sa se simta mai bine...
Ma duc ca asteapta sotul sa intre, va pup!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andreea_si_Doru spune:

La Multi Ani! Shan, baiat mare! sa fii sanatos, vesel si cumintel!

Ana cand Natalia plange din cine stie ce motiv, eu incerc sa schimb subiectul, sa o pacalesc cumva, sa-i arat altceva. Chiar daca plange oleaca, apoi ii trece. Are crize numai cand e obosita, si i se pune pata pe ceva.

Noi tot am fost plecati zilele astea pe afara, asa ca nu prea am citit din urma, dar recuperez in week-end. Va multumesc pentru toate vorbele cu privire la apa. Revin mai incolo.

Sambata/azi in Ro/maine la mine :) vine si tata acasa, au trecut asa repede 2 saptamani. Sa aiba zbor placut :)

Va si va doresc sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andreea_si_Doru spune:

Ptiu sa nu fie de deochi, e super frumoasa Gogosica sa fie sanatoasa!

Ma mai uit la poze

si sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

LA MULTI ANI STEFANEL!..sa cresti mare si sanatos,sa fii cuminte ca intotdeauna,sa-i bucuri pe parinti

ANDREEA sanatate lui Gogo, si distractie faina la munte!!!...a,era sa uit,mie Robert imi maraie dar ziua,noaptea doarme...azi de ex. fetelor mi-a dormit de la 1,30 la 5...eram stresata ca la noapte nu mai doarme...ei,dar l-am alergat in parc ,am fost si pe o terasa la muzicasi la 10,30 a adormit cumintel scumpul meu.

ANA si las ca trec ele si fitele astea..sa-ti traiasca puiutul drag

RALUCA distarctie faina la Predeal

Fetelor la toata lumea si un weekend cat mai placut!

Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Poze cu noi avem la casuta de sus

Mergi la inceput

LA MULTI ANI SHAN!
Sa cresti mare si sanatos si sa le aduci multe bucurii lui mami si lui tati
Distractie placuta azi si sa faceti multeeee poze

Mergi la inceput