The best of aug-sept-oct 2004 (118)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andora spune:

Mai multumim de complimente , mie mi se pare ca Gogo nu e atat frumoasa cat are o figura de copilas din ala obraznic, trebuie filmata cand face mutrite si aratate alea nu moacele angelice din unele poze
Pufyyy v-am vazut, da' frumos mai era lalacul acela, si bisericuta cu scarita exterioara unde e? Da cel mai tare mi-au lpacut Alesio care mereuy mi se pare ca tot creste vizibil si burticutaaaaaa , mai ales buricul iesit in afara hihihi. Eu toata sarcina am vrut sa-l am asa ca era haios si abia in ultima luna l-am avut, nebunie mare si pe mine.
Mina, ha, nici nu stii cand le scoate de prin vreun cotlisor de memorie absconsa, vezi tu zilele urmatoare. alte manii de viata de tara .
Mai oameni buni apelez si la voi, carucioare de fetite gen landou mai ieftine de 600mii ati vazut pe undeva??? Sau are cineva laptop p copilasi din acela cu mouse si activitati educationale? (am vazut ca e in oferta la Carrefou acum unul de 800mii) Cum e, e interesant pt o fetita de 4 ani? (pt nepoata-mea)
Va doresc noapte buna tuturor! Pup[ici!!!!

Mergi la inceput

Danyce acum vazui mesajul tau, multumim mult, hihihi, cavalerul e baietelul vara-mii si finul nostru, acelas cu care se tot pupa pe gurita de la o luna. Am poze doveditoare . Mai aircu asortatul chin mare ca mai ntai tre' s-o conving sa-si puna-n par si-n picioare ce vreau eu, azi de exemplu avea un costumas turcoaz, sandalele din poze , agrafa cu Barbie verde si elastic de par pus pe mana rosu//
Hehe simpatica ideea pt socrulet.... E nascut de Sf Marie care va sa zica..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mina spune:

mi-am pus glow la nume,ia sa vedem cum a iesit (ca sa vedeti ce face omu cand nu are somn...)

Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
http://community.webshots.com/user/vizigotu
http://community.webshots.com/user/vizigotubaiatmare

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului

Mergi la inceput

Mino ecologisto cred ca mania lui fii-tu cu chestiile de la tara functioneaza si la mamica lui / Verdeata, aer curat, freedom, flower power, pe scurt imi place . Hai ca face si insomnia ceva bun, vezi? Off topic, verdele e culoarea mea preferata la masini

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

Salutare la toata lumea!

ANIELA am vazut poze cu Ina dulce,e scumpa foc in apa...e bine ca-i place apa...asa e si Robert al meu

RALUCA tare nasol cu somnul...hehehe,si eu am ras ce dulce e ca iti zice pipi...dar cred ca daca m-ar trezii al meu noaptea pt pipi asa face urat...bafta pana in septembrie!... si nopti cat mai usoare!

ANDREEA am vazut-o pe Uca,dulce foc,ca de obicei,si super smecheruta m-i s-a parut mie...cred ca face figuri multe,radeti toata ziua,nu-i asa?....la familion!

ANA,faine cadouri...sa vedem daca o sa-i placa puiutului...si draga mea,bun venit in clubul "istericilor"...al meu v-am mai povestit eu ca asa face cam de 2 saptamani...de la inceput am crezut ca e doar ceva de o zi,dar de unde,el asa o tine in continuu...daca vrea ceva si nu ii dau incepe sa tine,dar stici ce amuzant e ,ca nu plange,numai se maraie...eu tot rad de el si ii zic ca e ca o mata...se oftica si mai tare...atunci il las sa urle cat vrea,pana se plictiseste...la noi nu a tinut cu nici o explicatie...e foarte incapatanat,daca vrea ceva si nu primeste se pune pe tavalit si batut din picioare si tipat...eu il ignor si dupa 15-30 minute tace...poate si mai mult...uneori imi e si mie greu sa-l aud,dar daca cedam e mai nasol...eu am cedat uneori si nu am rezolvat nimic,face mai rau acum...insa sunt sigura ca e doar o perioada si va trece... vou,bafta sa fi atre si cu nervi de otel

Fetelor va povesteam eu ca Robert e foarte bataus,ei,sunt tare fericita ca de ceva timp(2-3 saptamani) nu mai bate pe nimeni,nici nu mai are aces obicei...sunt asa de incantata,pot merge linistita cu el in parc ca e ok,se joaca tare frumos cu copii..mie drag cand il vad cat e de prietenos,fuge la toti si se uiuta la cei mari,ii studiaza,ii asculta ce zic,hahaha,e mortal!!...aum am avut probleme ca au dat si altii in el,si el sat ca blegul,nici asta nu imi place dar acum consider ca e cam micut sa-i zic ca trebuie sa se apere si sa stie cu cine sa se poarte frumos si cu cine nu...pt ca eu nu vreau sa-l am batut acasa de la gradi sau faze din astea...am tot auzit cazuri de genul asta...copii fiind foarte bine educati si altii fara nici o problema profitau de asta...da,o sa ziceti ca trebuie vorbit cu invatatoarele,ok,dar pana ajunge la ele el are ochiul vanat...asa ca ...mai vedem oricum

MADA spor la servici!

Hai ca m-am cam lungit,va pe toate si numai bine va doresc!

Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Poze cu noi avem la casuta de sus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anielas spune:

Neatza scumpelor!
Multumim mult pentru apercieri

Am vazut si eu poze frumoase cu Uca-e mortala cum doarme...si imi mai place poza cu finutzul de manutza. Hehe..la faza cu asortatul si eu aveam mania asta..dar acum mai greu ma pot exprima..ca de ex la mare..Ina vroia musai sapca portocalie de la tati si tricoul musai oshu=rosu...

Pufy-v-am vazut si pe voi...superb peisaj..Alesio este cavaler in toata regula..iar tu esti frumoasa foc cu burticutza

Mirela-bravo lui Robert ca e baietzel cumintzel si nu mai bate copilashii

Ana_a-super cadourile si sunt convinsa ca Shan o sa le indrageasca...i-am luat si eu plastilina Inei si ii place tare sa modeleze dupa formele din capac...am facut o groaza de 'popotai'=hipopotami. Cat despre crize de personaliteta ce sa zic..si Ina mi-a facut cateva..se pare ca e varsta de vina..eu dadeam vina pe rasfatzul bunicilor...nici eu nu stiu cum ebine sa procedam..ca de inteles cu ea in momentele alea greu reusesc sa ma inteleg.

Mina-se vede fain Glow-ul..dar chiar nu aveai somn mama

Danyce- de abia astept sa vad cum iese tortuletzul..yamii

Eu azi sunt in asteptarea pitikului de la mare..cica s-a facut pui de tiganush..e neagra toata. Ieri a fost la Delfinariu si era tare incantata..si apoi ca sa-mi mai dovedeasca inca o daca ca e fata lui tati si e kamikaze cica s-a dat fara pic de teama pe un topogan urias gonflabil

Va pupic..sa aveti o zi minunata

Ania & Inutza (23 oct 2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59135" target="_blank">Inutza-sufletzelul nostru minunat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mina spune:

quote:
Originally posted by andora

Mino ecologisto cred ca mania lui fii-tu cu chestiile de la tara functioneaza si la mamica lui / Verdeata, aer curat, freedom, flower power, pe scurt imi place . Hai ca face si insomnia ceva bun, vezi? Off topic, verdele e culoarea mea preferata la masini

Verdele, mai ales ala spre kaki, e culoarea mea preferata la orice

Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
http://community.webshots.com/user/vizigotu
http://community.webshots.com/user/vizigotubaiatmare

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului

Mergi la inceput

Salut fetelor grabite rau ca fugim afara.
Multumim mult de aprecieri , nu suntem noi finute sa le meritam dar le primim cu placere
Mirela si Robert are maraitul ala groaznic? Eu azi noapte avui noapte alba pe net ca nu mai suportam sa ma culc si sa se scoale mereu maraind, preferam safiu deja treaza . Si-acum ma doare capul si inima de numa'. Las' ca le-o trece lor pan' se marita.
Ania mai dar curajoasa e fatuca ta, eu ma gandeam cu cine-o semana si-n apa mare si pe toboganul urias si apoi mi-a venit in minte imaginea aia cu tine catarandu-te pe peretele de la Plaza, mai stii? S-o tineti tot asa!
Mina da si io la imbracaminte le mai am cu kaki-ul, norc ca-i sotul militar si are oroare la culoarea asta. haha, imi amintesc ca-n generala aveam o profa de desen , bai nene numai in tonuri de verde cu tonuri de portocaliu se imbraca, cred ca de aia ador eu si portocaliul. Morala e ca ne potrivim la glowuri
Ma duc acum ca ma dor ochii de la nesomn, va pup! si o zi buna!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anielas spune:

Andora-da..normal ca-mi aduc aminte...suntem si noi tzacanitzi...ce vrei...cu faptul ca e ratzusca Ina seamana cu mine..ca eu as sta numai in apa daca as avea ocazia..cand eram mica inotam de la un dig la altul cu unchiuletzul meu...tare fain era...
iar cu tiribombele, topoganele si alte nebunii seamana cu Stefu kamikaze.
distractie placuta la plimbarica

Ania & Inutza (23 oct 2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59135" target="_blank">Inutza-sufletzelul nostru minunat

Mergi la inceput

Aniela mamicule deci amandoi le-aveti cu curajul, pai Inushu' n-o sa se lase mai prejos . La noi de ex Gogo e leita tac-su, ii e frica de apa (la mare ca acasa s-ar juca toata ziua-n lighean, fara spalat pe cap desigur). In tiribombe nu a avut placerea decat la masinute, trenulet, masini ciocnitoare chestii d-astea "usurele" . Cu mine nu seamana la nimiiiiiiiic decat la plecatul toata ziua afara poate, dar si tati e la fel. Asa mi-am dorit sa semene cu el, asa mi-a dat Dumnezeu . Bun zis "fii atent ce-ti doresti ca s-ar putea sa primesti".
Ce ai facut, ai luat pana la urma bilete la Cleopatra? Noi ieri am fost in Diverta sa luam unw bcam si am vazut intamplator ca mai au bilete din acelea cu 180mii. Ce-o fi cu ele? De ce au pretul asta?

Mergi la inceput