The best of aug-sept-oct 2004 (118)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bozo spune:

Pufy, bine ai revenit! Si mie mi-au spus ca Tudor ca e mic, mai mic decat normal, ba ca are corpu mai mic, ba mai stiu eu ce prostii. Cu 2 zile inainte sa nasc mi-au spus ca are 3,5 kg, si Tudor s-a nascut cu 3 kg fix. Asa ca ... Oricum, nu cred eu ca faci un pisoi , uite la Alessio ce voinic a iesit .

http://photos.yahoo.com/turcanlaura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anielas spune:

Mina-super bine s-a simtit Matei la bunici...e mortal cum papa din pepene in mijlocul campului.

Bozo-ufff..imi pare rau..sanatate multa si s-ai treaca repede lui Tudor

Ania & Inutza (23 oct 2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59135" target="_blank">Inutza-sufletzelul nostru minunat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

Salut din nou!

Parca sunt intelesi copii astia cu pomenile vorba Minei si Stefan face la fel, el zice "si Meme cu Cami shace nani, si Tony shace nani, si Ito shace nani, si buicu Gabi shace nani..."si multi altii de ma innebuneste, cateodata e simpatic ca dupa ce insira o gramada sta un pic si zice "toata lumea shace nani!!!"
Apropo de frica de ceva, la Stefan ii era frica de paianjeni, asta pentru ca mie imi este cam frica de ei...si el avea obiceiul sa-i prinda...apoi mi-am dat seama ca nu-i bine sa-i creez frica de asemenea ganganii si i-am povestit cum ca paianjenul face plasa si prinde musca si tzntzarul in ea, ei bine...a inceput sa-mi spuna toata ziua "mami, paianjenu shace plasa si piiindeee muca si tzntzalu...in sac!!!"dupa care rade copios si se distreza nevoie mare...nu stiu ce a gasit el asa distractiv, chestia cu sacul a zis-o de la el, in orice caz nu este zi sa nu-mi spuna cum face si ce drege paianjenul

andora, nu am inceput inca munca din neste motive nu ma mai duc acolo unde va povesteam ca merg, asa ca inca sunt in cautare....partea buna este ca mai profit un pic de statul acasa si sper sa-mi gasesc ceva cat de curand.

O zi buna tuturor si sa auzim de bine!

Ana, mamica lui Stefan de un an si....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andora spune:

Salut fetelor, noi cand prindem ca merge netul mai bagamm un post, cand nu va ducem dorul. Din acelasi motiv inca n-am vazut nici pozici .
Vroiam sa-i pup burtica lui Pufy si pe toate gravidutele de aici . Pufy mama distractie mare la V Dornei, superb ca va plimbati, o sa iasa fratiorul lui Alesio plimbaret mare
Frosa asa deci cu energiserul tau mare, oare cum o fi sa alergi dupa doi deodata? Iti doresc sa nu o faci de multe ori Mina ha deci aceeasi strabunica,sa va traiasca si ea si matzele si pepenarul tau.
Andreea hehe ma intreb ce-ar zice dl dr daca duci copilul sa-i spui ca eba prea mult Eu sunt convinsa ca la baut apa nu exista limite, adic la modul cum spui ca o si elimina e logic sa aiba nevoie de asa multa zic eu.
Naty rezistenta maxima va doresc pana pe 17 sept, nu et supara pe mine dar eu am ras citind cum va chinuie noaptea Nnusha de am murit, stiu cum e cu picioare-n cap si alte alea, noi insa nu avem inca bucuria de a mai si cere noaptea la aolita. Esti o dulce cum povestesti! Sanatate, spor la munca si la cat mai multa cafea sa ne creasca tensiunile
Ana asa cu serviciul, lasa ca e mai bine, o mai lungesti putin cu statul acasa.. de mine deja rad colegii ca mai e asa putin pan in octombrie...
mai fetelor asa-mi place de pruncii astia ca toti fac pomelnic la culcare , fix cand avem noi mai mult chef de povesti ii apuca si pe ei logoreea. Sa ma inscriu si eu pe lista. Noi zicem ca Shan, "shi x aaaate naaaaniii" (unde x apartine multimii unostintelor si rubedeniilor reale si scornite), "luna naaanii, matina naanii: si tot asa. haha mai tragic a fost in rten noaptea spre Botseni cand lumea stinsese lumina si chiar facea nani, iar uca in gua mare pe la 3a.m. incepuse sa strige (ca sa se auza ca face rtenul galagie normal) "nenea naaaaniii, tanti naniiii, uca nuuuuuuuu naniiii"
Oops, fug la ea in dormitor ca a bubuit ceva ca la revolutie sa nus e sperie va pup paaaaaaaaaaaaaaaaa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andora spune:

Am revenit. Am vazut si pozeee..... Am si pus poze aici.
Aniao ce Inush scumpic am vazut eu in apa... curajoasa fata ta, Uca nici nu se apropia sa o atinga apa ca era bai mare. Si cum se vedeau pestisorii in apa hihihi, cum papa ea pizza cot la cot cu cei mari si ce dulcica era cand facea nani cu papusica aceea mare si frunoasa E scumpa rau. A propos, tu ii mai lasi parul sa creasca sau o tunzi? Eu vroiam sa i-l las s-o tund drept, chinui copilul dar asa mi-a venit mie .
Mina mai da' ce casuta v-ati tras . Frumoase rau pozele cu flacaul tau, mai ales aia din lighean unde zici ca-i yoghin get-beget, si vaz ca si el a avut treabacu niscai pesti ca si Ina . Iti dai seama peste 1-2 ani ce traznai face pe la tara? hehe... vremuri bune te-asteapta dupa figura lui de cuminte foc
Acum serios, o fi mai greut si treaba multa la tara dar pt copii e superb, ma uit doar la uca doar de 2 ori a fost anul asta la Moldova dar are amintiri f bine inradacinate despre animale, copiii de acolo si alte alea, cand se uita la poze sau vede vreo imagine cu curte si casa se pune pe povestit ;'vaca mare, vaca mica, Cocache (berbecul Iordache), uutza titzele, aide a imash samd nu mai zic ca ma lungesc.
Anamari ce frumos trebuie sa fie sa vezi cum Liam deja se ridica in picioruse, hihihi peste cateva luni o sa fugi dupa ei prin toata casa
Naty ai intrebat cum ne striga puiutii, pai fii-mea ma striga in urmatoarele moduri, in functie de chef si timpul meu de raspuns : "mami, mama, mamicutza, Adeia, meeeeiiii ".
ramaneti cu bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mina spune:

Adevar grait-a gura ta andreea! Dintre naravurile dobandite la tzara amintim:
- vrea sa se spele de cate ori are chef, si anume doar la lighean pus pe scaun, altfel face o figura suferanda si arata scarbit la manutze.
- aseara nu a mancat pepene decat pe jos in bucatarie, pe o tzoala asternuta....
- de cate ori vede ceva pe jos ia matura si farasul si strange...sau ma pune pe mine sa strang...ca doar la tara ne-a parut bine ca-si facea de lucru in curte cu matura

....si probabil ca inca nu s-au manifestat toate.....

Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
http://community.webshots.com/user/vizigotu
http://community.webshots.com/user/vizigotubaiatmare

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

am ajuns si eu sa vad cateva poze!

Minaaaa pozele sunt super!mi-au facut un dor de tzara...cei drept la noi nu sunt pepeni da sa stii ca am dat telefon sa mi se trimita cucuruz pana mai e in lapte Se vede ca-i prieste flacaului!

Andora, am vazut si printesa ta, mai da ce frumoasa este!Ptiu sa no deochi, cred ca nu am vazut de mult poze cu ea si ce pozitie si-a mai gasit sa doarma!

anielas, am vazut-o si pe Inutza la mare, vorba lui Andrea, curajoasa fata!Si frumusica foc.

Mai fetelor azi am vazut si eu ce inseamna sa ai copil in pline crize de isterie!Ei...ca ma mai plangeam eu asa ca mai urla sau se mai tranteste...azi a fost de nerecunoscut, vai de capul meu....
Sa trantit pe jos, a dat din picioare, a urlat pana a ragusit de la un moment dat ragnea ca din gura de sarpe "vaiii mamiii" Si toate astea pentru ca am vrut sa-l duc acasa cu forta pentru ca stateam deja de 40 de minute si holbam ochii la niste escavatoare care sapau in conditiile in care facuse kk in pampers si imi era frica sa nu se irite la funduletz, am crezut ca plange un pic si gata....aoleoooo toata ulita era in gura noastra, plus vecinul care la auzit prin geamul de la baie in timp ce-l spalam....in fine...dupa criza asta au mai urmat 2 din diverse motive, nu va mai detaliez ideea este urmatoarea: sa-l las sa urle???eu l-am lasat, dar tare greu mi-a fost...nu stiu cat voi rezista daca imi mai face chestii dastea ca astazi!Sa nu va ganditi ca nu i-am explicat frumos ca mergem acasa, schimbam pampersul si ne intoarcem la escavatoare....

Ana, mamica lui Stefan de un an si....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mina spune:

Ana, ai incercat sa ii explici (bine, asta in masura in care e capabil sa auda ceva in urletele alea) ca nu are decat sa urle ca tie nu-ti pasa atata vreme cat urla degeaba? La mine merge, ca daca nu reuseste sa o enerveze pe mami la ce bun osteneala?

Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
http://community.webshots.com/user/vizigotu
http://community.webshots.com/user/vizigotubaiatmare

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Andreea !

Am vazut si eu poze cu Inutza la mare(scumpa foc!), si cu gogosica(ce fain doarme!)....acum vizionez pozele vizigotului(mare strengar!)

Am pus si noi poze din concediu in albumul de pe Yahoo!

Pupici!

Ioana(35+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyce spune:

Salutare, fetelor,

Pufy draga, nu te stresa, please, vis-à-vis de marimea bebeului.De Alma ziceau ca e un bebe cu greutate normala...ea s-a nascut cu 4,250 kg.
Mina, ti-am admirat iar vizigotul scump si smecher.
Andreea(Andora), mi-a placut la nebunie poza cu gogoasa ta tinandu-se de mana cu un cavaler de varsta ei.Vad ca si tu esti "obsedata" ca mine sa asortezi totul la vestimentatia d-rei (si papucii si accesoriile).
Bozo, sanatate si tie si lui Tudor.
Aniela, d-ra ta e o scumpa, ca de obicei.Parca e si ea "om mare".
Crismir si Mina, o sa fac eu poze la momentul oportun (ziua socrului e pe 8 oct, va implini 60 de ani si vreau sa-i pun si un indicator cu viteza langa motocicleta)

Daniela Veuger si Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma,poze noi,si mai noi,cele mai noi,nou-noute,
poze yahoo

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei

Mergi la inceput