The best of aug-sept-oct 2004 (118)
Raspunsuri - Pagina 21
CRISMIR spune:
LA MULTI ANI MARIILOR!
DANIELA
si bafta la tort,abia astept sa vad cum iti iese
...eu nu ma apuc de motociclete,tu ai curaj,ma org sa-mi iasa masinuta
...mai vedem pana atunci!!!
Fetelor m-ati inebunit cu puiutii vostrii,se trezesc noaptea,hmmmmmmmmm,tare nasol trebuie sa fie,si ca sa zic si eu ca MADA,il laud pe Robert la capitolul asta
,se culca la 9,30 si se trezeste la 7-7,30 sa bea lapticul dar apoi nu mai doarme,insa macar nu se trezeste noaptea...asa ca...si bune si rele..e energic mai tot timpul si ma dispera in ultima saptamana cu maraitul la orice
...fite care le-am vazut si la altii deci m-am linistit,trec ele pana la urma.
ANDREEA si al meu bea multe lichide,apa,suc(eu ii fac din mere in casa),cel din comert are mult zahar si Robert nu mai papa,vroia doar suc,pana m-am prins
, lapte,chiar si ziua....asa ca nu vad nici o problema in asta,dai cat vrea!!!
Am vazut ca si la voi se uda micutii noaptea,hmmmmm,eu sunt chiar nervoasa uneori din cauza asta
...ma gandesc cum poti sa-l dezobisnuiesti de pampers cand face o "tona" peste noapte?!!!!
Ziua cere si el la wc dar doar pt caca
...e bine si atat...nu ma agit pt asta,mai are timp...vorba Minei!!!!
IOANA
pe burtica,sa creasca mare puiutul!...si pt Alesio
muuuuuuulti!
Fetelor va
si pe puiutii vostrii,va doresc numai bine!!!
Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Poze cu noi avem la casuta de sus![]()
mina spune:
Buna dimineata!
Andreea, eu zic ca e ok cata apa bea. Si Matei bea destul de multa, nu chiar 2 l dar 1 l si ceva e regula. Si tot asa, numa apa sau ceai (mai rar). I-am dat si suc de piersici sau portocale dar se borseste la burta, asa ca tot apa e mai sfanta.
Va pup, ma duc sa iau o cafea la bord si ma pun pe munca. Ati ghicit, sunt deja la birou. O zi buna tuturor.
Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
http://community.webshots.com/user/vizigotu
http://community.webshots.com/user/vizigotubaiatmare
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului
Mada spune:
neata,
Pufi am citit la odisee ca ai scris ca bebe 2 e mai mic decat ar trebui sa fie.
Ilinca, mea de la 30 de spatamani a avut intarziere de crestere, asta confirmata de 3 ecografe diferite, de 3 medici diferiti.
In ziua cand am nascut, dimineata am fost la control eu aveam 38 de saptamani, si mi-a spus dr din nou ca e in urma, sa mai stau acasa, macar o saptamana linistita ca poate mai creste.
Spuneau ca are in jur de 2700,2800.
Surprise....
Ca s-a nascut in aceasi zi cu 3,200
La fel si Mihaela(Roandre), nu stiu daca mai tineti minte, ei i-au tot spus ca Alexia e mai mare decat varsta si cand colo a fost mai micuta si procentul a fost destul de mare.
Daca ai timp poti cauta subiectul din ziua cand am nascut daca nu iti trimit eu cand ajung acasa ca am salvat mesajele voastre si ale mele, ca au fost oaresce discutii atunci pe tema asta, apropo de erorile de la masuratori.
Stai linistita nu te stresa!!!!!
Incearca sa manaci mai multe proteine(carne, lapte, oua).
Pupici multi la toti
Mada,un om. Cu frica lui Dumnezeu si Ilinca Teodora 22 sept 2004
Ilinca
ana_a spune:
LA MULTI ANI GIULIA!!!
io...scrisesem un mesaj da l-am tot editat pana l-am sters in final...asa ca ii urez din nou Giuliei multa sanatate si anne33 sa vi cu poze noi sa o vedem pe Giulia!
Andreea, si Stefan bea multe lichide, cei drept noi am scapat de perioada in care noapte servea cam 2 sticle de apa/ceai, in schimb de ceva vreme incoace se trezeste pe la 3 si cere lapte, nu-i chip sa-l fac sa renunte...asa ca bem 3 sticle de lapte, seara, noaptea si dimineatza.
Cred ca-i ies si lui maselutele, al doilea rand ca plange noaptea, este agitat si peste zi imi arata la obraz ca are "bubu"
Eu i-am cumparat deja la Stefan cadoul de ziua lui, o punga mare de caramizi ca tot sunt preferatele lui de ceva vreme si nu-i ajung cate are, un set de 4 masinute childhood, plastelina
- scrie pe ea ca de la 2 ani+(o sa vedem ce o sa facem cu ea....) un ursuletz de plus moale si micutz in ideea ca o sa-l schimbam cumva pe "babu" care l-am cusut si ras-cusut de n ori ca deja e vai de el...l-am spalat de atatea ori ca e fff uzat, sper sa-i placa ursuletul....si cam atat.Nu facem cine stie ce petrecere, cu verisorul Victor si verisoara Meme plus nedespartitul si prietenul lui Tony
.
Noi suntem ok, la cresa e foarte cuminte, a invatat sa manance singurel, doamnele mi-au spus ca se descurca foarte bine, il mai ajuta uneori dar se descurca.Cel mai greu le-a fost sa-l convinga sa-l puna pe "babu" pe masa sa se uite la el cum papa...el statea toata ziua cu "babu" sub bratz si in brate si neavand mainile libere nu vroia nici macar sa incerce sa manance singur...i-am spus si eu de acasa ca "babu" trebuie sa stea pe masa cand mananca si a inteles
Este nedespartit de acest catel, si la baie babu e musai sa stea pe un scaunel sa se uite la noi....
Ionella3003, voi ce mai faceti?Ce face Alex?
Mirela, si eu mi-am pus o data problema asta cu pampersul fff plin noaptea, pe vremea cand Stefan nu consumna cine stie ce lichide...ei bine, am observat ca de ceva vreme pampersul e tot mai gol, ba mai mult, intr-o dimineatza pe la 4-5 l-am verificat si era gol de tot....cred ca Stefan e pregatit sa renunte pe pampers, nu cred ca mai face noaptea pipi, in schimb face dimineatza cand se trezeste.
O fi el pregatit de oala...dar inca nu de tot, kk nu face la wc, in ultima vreme cand face ma intreaba el pe mine"ce face Shan?" si eu daca repet dupa el imi zice ca face kk, vrea sa vina cu mine la wc dar deja are facut in pampers...incet incet vom scapa.Cand l-am tinut fara pampers pipi nu a facut deloc in pantaloni, il tot puneam ba afara in curte, ba la wc, in schimb kk a facut in chilotei ca nu apucam sa ajungem la wc si daca nu-i vine kk nu vrea sa stea pe wc....
Cam astea ar fi,
O zi buna tuturor!
Ana, mamica lui Stefan de un an si....
Mada spune:
acum am vazut ca ai scris si aici, ma repezisem sa-ti scriu ca te incurajez fara sa citesc!
Fetele va rapund un pic mai tarziu, nu mai pot sta
Mada,un om. Cu frica lui Dumnezeu si Ilinca Teodora 22 sept 2004
Ilinca
Naty spune:
Neata!
Vad ca mai sunt colege de suferinta care se trezesc noaptea ... offff, oare or ajunge vreodata sa doarma neintrerupt?
Mada si eu sunt la fel ca tine, tocmai de asta ma si plang. Vrei sa sti cum e? GROAZNIC. Eu am inceput serv de cand avea Nana 4 luni si de atunci nu exista zi de la Domnezeu sa nu ma rog sa doarma si ea ca lumea macar o noapte- doua. Umblu tot timpul chiauna, ametesc, vad dublu, de abia pot sa vorbesc uneori. Fac un efort extraordinar sa lucrez. Si lucrez de dimineata pana la 7 seara. Noroc ca, atunci cand stam la ai mei mai doarme mama cu ea si-mi mai revin cateva zile. Dar acum suntem "pe cont propriu" pana pe 17 septembrie, adica am in fata numa nopti nedormite ...
Azi noapte de exemplu am petrecut asa: culcare la 10,30 dupa ce mami a cantat "pu - pu -pu" de mii de ori. La 1 sare cupilu in picioare "pipi'. Eu "ssss" Ea, mai tare "pipi, pipi, pipi, auuuu pipi". Ma ridic si ma duc la ea "lasa mami, fa in pampers". Ea "nuuu ... acolo" aratand spre patul nostru. OK, o mut. Iar "pipi, pipi, pipi". Ma ridic cu greu, o pun pe oala si face. Apoi incepe cantarea "paper nuuu" (pampers nu). In fine i-l pun si adoarme. Dau sa adorm si eu. ZBANG. Cateva picioare in cap, ma intorc, alte cateva picioare in spate. O tinem asa vreo juma de ora dupa care il trezesc pe ta-su sa o puna la loc in patul ei ca nu mai pot. O muta.
Reusesc sa atipesc. Pe la 3,30 sare iar "api". Ma ridic si-i dau. La 5 iar - "acolo". O iau din nou in pat cu noi. De data asta nu mai am nici puterea sa incerc sa o mut inapoi asa ca suport vitejeste zecile de picioare in cap/spate/burta pana la 7,15 cand da trezirea poruncitor "mami, apte".
Acum am in fata o zi de munca nasoala.
Si vedeti cat chef am dupa cat scriu aici ![]()
Raluca, mami de Ioana - Alexandra
casatoria civila, burtica si Dodolina piticuta pana la 8 luni, poze noi
poze si mai noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI
Naty spune:
Ionella ce mai faceti, unde ai disparut?
Ioana bine ati venit!
Mina si Ioana la fel intreaba de toti mami, ai (mama), babu (tata), tati, bibi (soacra), bunuc (socru), dadi (bona).
Mai nou seara facem rugaciunea si zice ea "ajuti mami, uca (tot mami), nani, ai s.a.m.d.
Apropos, pe voi va striga copiii pe nume? Pe mine ma striga cand mami, cand mama, cand uca.
Andreea si eu cred ca e OK sa bea multe lichide.
Si Ioana zice despre ea "tu" sau "nani'.
poze si mai noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI
Naty spune:
Ana foarte frumoase cadouri, dar ma tem ca de bubu nu veti scapa!
poze si mai noi
anielas spune:
Neatza dragelor!
Andreea-si Ina bea multe lichide..cel putin la mare ne-a disperat..ea e fan utz(ceiutz)..si acolo a ajuns sa bea 1litru juma numai de ceai..plus lapte dimineatza si la pranz si lapte cu cereale seara...
Si nu te stresa..nici Ina nu are inca iesiti caninii...cred ca sunt mai mult de 2 luni de cand se vad in gingie si nu pocnesc inca.
Naty-si eu te inteleg perect la faza cu dormitul...si Ina se trezeste noaptea...ce-i drept nu cere la olitza (pentru noi e inca de decor asa cum spunea si Mina)..dar ea sare din pat si vine la noi in camera...dupa un timp mai vrea putin ceiutz sau apte...si nici chip s amai doarma la ea..asta tot din vina bunicilor care au dezvatzat-o de dormitul in patutzul ei.
Ioana-
burtic asi pe Alesio...nu-ti fa probleme ..sigur bb mik este bine si cumintzel si mai sta inburtica sa cresca mare..iar faa cu masuratorile oricum e orientativa.
Mada,Mirela-sunteti niste fericite ca dorm piticii bine![]()
Am pus poze cu Ina la mare incepand de AICI
Acum ma apuc de vazut poze cu Vizi la bunici![]()
Inutza (23 oct 2004)www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59135" target="_blank">Inutza-sufletzelul nostru minunat

bozo spune:
Salutare!
Cu mare intarziere.. La multi ani Giulia!!!
Naty, m-au luat emotiile recitind ce a scris Anne acum 2 ani. Eu va citeam doar atunci, eram tot timpul calare pe calculator
Fetelor, si Tudor bea enorm, mai ales noaptea cam 500-750 ml apa. Oricum el nu bea decat apa, rar iaurturi si suc de portocale. Ceai nu pofteste. Chiar schimbat o data la 3 dimineatza, diimineatza e si el si patu fleasca. Asa ca doua scutece pe noapte sunt insuficiente. Naty, si Tudor se trezeste noaptea, dar daca ii dau suzi si bibu cu apa, si pune mana la tzatza (cand nu e pe bibu cu apa), adoarme la loc. Chiar daca nu adoarme imdediat, ma calareste ma trage de sfarcuri... si adorme. Si eu sunt rea de somn, daca nu dorm imi e rau, de aia l-am obisnuit cu mine in pat (de cand alaptam) si eu dorm, chiar daca se mai foieste. Altfel cad a doua zi.
Ania, multzumesc, mai simz mai bine dar tot tusesc noapte de rup. L-am imbolnavit si pe Tudor, fir-ar sa fie!!
http://photos.yahoo.com/turcanlaura