The best of aug-sept-oct 2004 (118)
Raspunsuri - Pagina 20
andora spune:
Salut si bun venit Ania de la mare! Naty spor Nanushei scumpe la stat acasa cu bona si bafta tie la doctor! Ana cum e, tu parca ai inceput serviciul de luni...? Cum e cu AMRul lui Stefan, ati stabilit lista de invitati? ![]()
Mai oameni buni, nici eu de aproape doi ani nu mai dorm o noapte intreaga! E ceva de groaza. Acum inteleg ca stau sa dea maselutele, am pus mana si se simt sub gingiuta.... dar nu in toate noptile. Cand nu e durerea e mancariciul, se muta din patul ei in al nostru si invers, basca is e nazare ca vra "lapticu'", sucul sau eu stiu ce. Sau ca aude vrreo masina sau vreo alarma sau vreun caine si i se mai face frica. Frumos.
Si vorba Luciei ei sunt asa fresh a doua zi 

Frosa si eu astept inceperea cresei ca pe o sursa de super-obosire, gandindu-ma la atatia copii prezeni mereu in preajma ei. Ma bucur sa aud ca exista si asa ceva. Desi mi-e groaza de cresa..
Minuto trai neneaca aveti si la strabunica pisicute? Tero la tara=fericire pe matze.
Inchei aici. Va pupic!
site , www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta , www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea
mina spune:
pai andreea e vorba de aceeasi locatie, aceiasi bunici si, spre suprema lor nefericire, aceleasi pisici!!!!
Fratilor, matze mai proaste ca alea de la are bunica nu am vazut in viata vietilor mele care este. Le transporta Tero cat e curtea de lunga tinandu-le de gat, ceea ce inseamna practic spanzuratoare aplicata si ele nu ziceau nici pis.
Tot acusi a invatat Vizigotu sa arunce mancare la caine in timp ce stam la masa...sper sa nu aibe aceleasi idei si acasa. Caine nu am dar mai stii cum o reactiona la latraturile ce razbat prin pereti in mod periodic si constant? Asteptam cu emotie si om vedea.
Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
http://community.webshots.com/user/vizigotu
http://community.webshots.com/user/vizigotubaiatmare
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului
frosa spune:
andora
.... era vorba de cel mare cu oboseala, el este super energic si plin de viata (daca pot sa spun asa) si cel mic este activ dar nu se compara cu fratele lui care are doar 2 viteze: deloc si MAXIM.
mina este tare vizigotu tau il si vad carand pisicile prin curte
. Razvan cand vede curci si alt pasaret de genul asta sta cat mai departe ..... la pisici nu stiu inca iar la catei nu are treaba mananca biscuitele jumatate el jumatate Fifi (catelul nostru).
Andreea_si_Doru spune:
Naty mandra mea se trezeste de mai mult de 2 ori, si daca va vine sa credeti, bea cel putin 500 ml, apa/ceai/suc pe noapte... iar dimineata patul e ud tot. Chiar daca ii schimb pampersul noaptea 1 data (e exact ca atunci cand era mica) tot e plin cand se trezeste. Nici eu nu am mai dormit ca lumea de mult timp. Bine, ea nu se trezeste in fiecare noapte, are vreo 3-4 nopti pe saptamana. In week-end Doru se trezeste dimineata cu ea, si eu raman sa mai dorm pana pe la 10. In rest se trezeste la 7:30, cand pleaca Doru la servici.
Va zic, parca e din apa, asa multa apa bea pe zi... aproape 2 litri de lichide, nici eu nu beau asa mult...
In rest, vesela nevoie mare, am fost ieri la o piscina si a dat din picioare si din maini intr-una! Nu stiu cumde are atata energie :)
Sa inteleg ca toti copilasii eu canini
mai putin a mea?
Mina tare imi place de vizigot
O sa ajunga baiat "mare" :))
Frosa sa-ti traiasca baietii energici
Ma duc la treaba ca iar e casa invers :)
Va
si va doresc sanatate!
Mada spune:
salut,
Ili doarme deja ca azi nu a dormit deloc la pranz, a avut socrela niste musafiri si doar nu era ea sa lipseasca de barfa sa stea cuminte in patut la somn, drept urmare la 8 baie, papa si acum sforaie deja
Ea nu se trezeste noapte never, doar daca e la ea in pat atunci pe la max 3 tipa mami, tati o luam cu noi si pana dimineata somn de voie. De cand am venit de la mare in nici o dimineata nu s-a mai trezit cand ne trezim noi Asta ca sa o laud si eu nitel
Chiar ma gandeam intr-o zi cum ar fi sa se trezeasca ff des nopatea cum m-a duce la serv, eu fac urat cand nu dorm destul, mi-e rau ma ia cu lesin.
Mina, chiar parca il vad si eu cu matele dupa el, tre sa fie un scump.
Frosa, pupici, ma bucur ca mai scrii cate ceva de baietii tai frumosi.
Cu olita mergem bine, daca nu are pampers, daca are nu cere.
Ania bine ai revenit de la mare.
Ma duc si eu sa ma pregatesc de somn
Noapte buna fetele
Mada,un om. Cu frica lui Dumnezeu si Ilinca Teodora 22 sept 2004
Ilinca
pufymic spune:
Buna fetelor!
Am revenit si noi de prin concediu....dar plecam maine iarasi cred...
Am fost la Colibita, unde nu am ramas si ne-am indrepata spre Vatra Dornei...am stat acolo vreo 4 zile, apoi am venit in Cluj unde i-am facut programare la dentist lui Ovi si eu am fost la control.
BB mic e bine, sanatos, creste, dar e mai micutz decat media...asa ca sper sa mai stea cat de mult posibil in burtica....
Alesio pot zice ca s-a comportat normal....adica nici mai cuminte dar nici mai agitat ca de obicei...(deci furtuna cum e el de regula )!
Sper ca sunteti bine cu totii si cu toate!
Pupici!
Ioana
(35+) &
Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik
mina spune:
aaafssshaaaa, cum ar zice Vizigotul. Am revenit dupa cum am promis. Am urcat ceva poze in linku cu baiat mare. Acolo puteti vedea cam cum ne=am distrat noi la tzara. A stat in cort si in piscina in curte, a chinuit pisicile si cateii din dotare. L-am dus la tarlaua de pepeni unde a mancat ca un tzaranel get beget ce e.
Sunt incantata pentru ca a papat pe rupte, daca se facea ora de masa era in stare sa dea oalele jos de pe plita de flamand ce era. Iar pepeni, prune,porumb fiert se bateau nebunii la gura lui. Aaaa, nu va bucurati, nu s-a ingrasat ca nici de stat nu a stat....
De asemenea puteti vedea cum s-a jucat el cu pestii pescuiti de Tatai (bleaaah, nu m-as fi asteptat de la el...).
In ultima zi l-am luat si am plecat pe jos la vie, 3 km dus si 3 km intors si, desi eu cu bunica si stra bunica eram varza, cupilu inca mai putea. Cand ne=am intors s-a apucat sa ude curtea....
A fost mai greu seara la culcare ca ma tot intreba de tati (plecat in delegatie 2 sapt) si trebuia sa explic la nesfarsit ca tati e plecat la birou si vine peste x zile. La care tero raspundea "duce papa". Are o obsesie, care cum vine la el tre sa ii aduca de papa.
In rest toate bune si frumoase si nazbatii cat cuprinde, ca doar nu credeti ca a devenit cupil cuminte. ![]()
Intrebare: mai e vrun copil care seara, inainte de culcare face pomelnicul familiei? Ca al meu ma omoara, in fiecare seara tre sa ii zic unde e mama (adica io
), tata, Nana (care din ele e in zona), AltaNana (care nu e in zona si e fie la ea acasa fie in alta camera), Taatai, Cuca (asta e strabunica), Cucu, si, mai nou, spre disperarea mea, NouNou, Hammmm, GaGa, MacMac si DiiDii (asta e calul).Si ma intreaba treburile astea de 2-3 ori.....
...
Acuma pana vine tatsu ma astept la biberoane la orele 3 noaptea dar asta e, noi sa fim sanatosi.....
Nu scapam de suzeta iar olita e obiect decorativ...inca nu ma disper.
Andreea v-am vazut pozele, Nathalie e o frumoasa.
Mada, cum a fo cu tzatza ca nu mai stiu daca ai zis. Sper ca acu e bine.
Monica, tare faza cu pipi in public...imi inchipui ce ai simtit. Tura asta nu prea sunt sugestive pozele,dar sunt in album si alea de la turele trecute....
Pufy, ma bucur ca sunteti bine, lasa ca bebic mic o sa stea suficient si recupereaza el.
Daniela,daca=ti iese tortul asteptam poze.
Ionella, sigur ca nu te-am uitat.Ce mai faci tu?
Eu nu am planuit nimic de ziua teroristului, probabil se vor infiinta bunicile din dotare. Sau le smecheresc si ma duc io la ele, sa scap de deranj si sa mai schimbam peisajul.
Cam atat, scriu eu rar dar si cand ma pun... Intre timp s=au urcat si pozele.
Va pup si ma duc sa dorm ca maine am o zi grea.
Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
http://community.webshots.com/user/vizigotu
http://community.webshots.com/user/vizigotubaiatmare
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului
Andreea_si_Doru spune:
Fetele iaca m-o mancat sa-i zic unei "femei romance" de aici ca fata mea bea cam 2 l de apa/suc/ceai pe zi... si ea a si sarit cum, daca am fost la doctor sa-i zic.. ca la mintea ei nu-i normal ![]()
Voi ce parere aveti? 
Pufy bine ai revenit! Lasa o sa creasca el bebe mic, mare :)
si sanatate!
Andreea_si_Doru spune:
Ha ha... Mina a mea de fiecare data cand adoarme imi spune: nene lau, apa male, DU-TI! baba lea, apa male, DU-TI! bau-bau, apa male - DU-TI! copiii lai, papi la mama ei, tata ei, copiii lai, apa male - (ati ghicit) DU-TI! Eu o am tot "speriat-o" ca daca nu doarme vine ba bau-bau, ba nene rau... si asa ca sa fie sigura ca nu vine nimeni la ea, ii trimite pe toti la apa mare :)
Si Natalia ii enumera pe toti din familie: TU,mama, tata, Dana(mama mea), Adi(tatal meu), Mina(sora-mea, Sabina) apoi le zice "buna" la toti, adica noapte buna si adoarme.
(ea isi zice "TU", nu stie de "eu,mie,al meu" ci TU, a tai, a ta...etc.)Mai e cineva asa ca ea?
Azi a invatat si numarul 9, asa ca zice singura, dupa ce zic eu sapte - opti, noua, tete.
S-a trezit mandra mea, acuma e 7 seara aici, doarme de la 4:30. Sa vedem ce facem la noapte... :)
si sanatate!
anamari spune:
La multi ani giulia!!!!cu intarziere putin.
eu am inceput serviciul de luni-de fapt am inceput un serviciu nou asa ca stau prost cu timpul.
Pe scurt-
Lia a inceput sa mai repete dupa mine dar tot inceata la vorba este.
Liam in schimb a intrat in perioada cand se mareste de la o zi la alta- ieri cand am ajuns acasa am descoperit ca merge prin toata casa in patru labe - se ridica el si inainte dar era tare impiedicat. maine poimaine o fugareste pe Lia prin casa...
Andreea- cu cat mai multe lichide cu ata mai bine. Mai ales apa poate bea cat ii e ei sete....sucurile au mult zahar/fructoza asa ca nu trebuie exagerat, dar apa sau ceai -daca-i e fetei sete da-i...
anamaria-Alex 24.08.1993 ,Lia 21.10.2004 si Liam-17.11.2005
poze de copii cuminti
just my 2 cents