The best of aug-sept-oct 2004 (118)
Raspunsuri - Pagina 19
Andreea_si_Doru spune:
La Multi Ani! draga Giulia!
sa fii sanatoasa, bucuroasa si ascultatoare
, iar cand ajungi mare sa iei note la fel de bune ca si ale surioarei tale, Ana
. Copiii cresc foarte frumos cat is la tara!![]()
danyce spune:
Giulia, La multi ani!Sa cresti mare, sa fii sanatoasa mereu si sa ii bucuri intotdeauna pe ai tai parinti!
Mirela, eu am o misiune aproape imposibila de ziua socrului:un tort in forma de motocicleta BMW
.Daca asta o sa-mi iasa, nu ma mai stresez cu ce mi-am propus pt Alma
.Noi petrecerea o vom tine acasa, annex gradina+cort (de data asta o sa comand si radiatoare pt cort ca anul trecut mi s-a parut cam frigut).Alma mi se pare inca prea mica pt o petrecere in public, mai ales pt petreceri cum imi trec mie acum prin minte:o petrecere cu prietenii la piscina sau o petrecere pe "vaporasul clatitelor", petrecere in Safari Park la gradina zoologica.
Daniela Veuger si Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma,poze noi,si mai noi,cele mai noi,nou-noute,
poze yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei
Mada spune:
neata, neata
[red]La multi ani Giulia! sa fii sanatoasa si cuminte!
La multi ani! Mariilor mici si celor care isi sarbatoresc ziua de nume azi! [/red]
Noi am venit sambata seara de la mare, a fost ff bine, ne-am simtit bine Ilinca a mancat neasteptat de bine si cumintica as putea spune.
In afara faptului ca m-a cam calarit pe mine, ca nu vroia in carut si nici la ta-su, decat la mine in brate a fost ok.
O sa va povestesc mai multe mai incolo ca sunt deja la serv si nu mai pot sta.
va pup
Mada,un om. Cu frica lui Dumnezeu si Ilinca Teodora 22 sept 2004
Ilinca
ionella3003 spune:
Buna, dragele mele! Va mai amintiti de noi? Am intrat sa transmitem un calduros "La multi ani!" Giuliei si tuturor celor care-si aniverseaza astazi ziua numelui!
Ionela
si Alex
(DN 21.09.2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69542" target="_blank">Cu drag, MAMA
andora spune:
Salut fetelor, noi iar ramaseram in pana de net dr acum revenim in forta. Nu pot sa cred ca serfa grupulu vesel implinest doi anisori....deci
LA MULTI ANI GIULIA 

SA FII SANATOASA SI IUBITA MEREU-MEREU
!!!
s]
LA MULTI ANI TUTUROR SARBATORITILOR DE SF MARIA

!!!!
Doamne ce trece timpul... Naty frumos post acela cu nasterea Giuliei... Eu din pacate atunci nu va cunosteam, dar si ep mine m-a apucat nostalgia...

Privind per ansamblu ne dam seama cat de micute sunt problemele pe care acum le consideram mari, respectiv vorbitul, mancatul.. Copilasii nostri sunt viata noastra si ma rog sa creasca toti mari si sanatosi si-i multumesc lui Dumnezeu ca statutul de mamica mi-a adus atatea clipe unice si superbe... 
Fetelor,va upic dulce pe toate si pe puiutii vostri, noapte buna si vise frumoase....
site , www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta , www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea
anielas spune:
Neatza dragelor!
LA MULTI ANI! GIULIA
LA MULTI ANI tuturor sarbatoritilor de ieri
Nici mie nu-mi vine sa cred ca ingerashii nostri au ajuns la 2 anishori...Naty super postarea ta
Eu m-am intors ieri de la mare..Ina a mai ramas inca acolo cu mama si cu Stefu...a fost minunat...nu ma asteptam sa reactioneze asa frumos...ne-am distrat de minune..chiar ca am copilas mare...a vrut sa se dea in toate tiribombele...mie imi era cam frica..dar ea nu a avut nici o problema...la mare era inebunita dupa apa...si pestishori..se vedeau ff bine ..chiar i-a prins Stef cativa...a papat cot la cot cu noi...spre seara sper sa ajung sa incarc si ceva poze.
Lilia-si eu sper sa fie o faza trecatoare cea cu mofturile...ca si Ina a inceput sa aiba accese de personalitate...eu dau vina pe bunici...sper sa-si revina..
Bozo-multa sanatate ..sper sa-ti fi trecut deja
Inutza (23 oct 2004)www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59135" target="_blank">Inutza-sufletzelul nostru minunat

mina spune:
Salutare la toata lumea,
Cu scuzele de rigoare pentru intarziere
La Multi Ani Giulia!
La Multi Ani Marii, Marini, Mariuci si alti sarbatoriti ai zilei!
Noi am fost pana ieri la Stra-bunica vizigotului la tara, taaaaare bine a fo dar cam scurt...revin cu poze si povesti (oricum lui tero i-a priit super). Acuma sunt in viteza ca m-au navalit trebile la biro dar deseara a voastra sunt .
Pup la toata lumea.
Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
http://community.webshots.com/user/vizigotu
http://community.webshots.com/user/vizigotubaiatmare
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului
Naty spune:
La multi ani tuturor sarbatoritilor de ieri!
Noi aseara ne-am mutat cu tot calabalacul Nanushei acasa la noi, ca ai mei pleaca azi din tara pentru o luna. O sa stea bona la noi de dimineata pana seara, sa vedem cum s-o descurca ca niciodata nu a mai stat atata singura cu Dodo.
Fetelor, copilasii vostri se mai trezesc noaptea? Pe mine m-a capiat, nu exista noapte sa nu se scoale macar de 2 ori. Deja am 2 ani de cand nu am mai dormit ca lumea si nu ma simt bine de loc (eu am hipotensiune foarte accentuata si hipocalcemie si din cauza asta o stare de oboseala pronuntata). Chiar trebuie sa ajung la doctor ca am niste ameteli de nu mai stiu de mine.
Raluca, mami de Ioana - Alexandra
casatoria civila, burtica si Dodolina piticuta pana la 8 luni, poze noi
poze si mai noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI
frosa spune:
Buna fetelor,
LA MULTI ANI tuturor derivatilor Maria.
Noi suntem bine, pe Robert l-am dat la activitati (face sport toata ziua) pt prima oara de mult timp este OBOSIT, nu-mi vine sa cred ca a reusit cineva sa-l mai si oboseasca. Razvanel este super vorbaret si ..... bataus (cel putin cu fratisu'). Saptamana trecuta au avut o perioada mai agitata, cred ca s-au plictisit unul de altul si s-au harait de m-au scos din minti ..... noroc ca nu tine chiar mult si saptamana asta au inceput sa se joace si frumos.
A inteles si care este treaba cu olita, sambata i-am scos pampersul toata ziua si a fost ok, duminica am facut aceeasi figura si .... printre dumurile noastre ne-am dus si la platza sa cumparam un cadou ... ei bine in mijlocul magazinului pe parchet a facut un PIPI MARE de nu stiam unde sa ma bag, am rugat-o pe d-ra. de la casa sa aduca un mop (cu un servetel nu faceam nimic la cum se intinsese) si asta este .....
Naty sa ne luam de mana cu trezitul noaptea, eu, fire optimista, inca mai sper ca o sa doarma toata noaptea. Se trezeste la 2 il luam cu noi in pat .. doarme pana la 6 cand vrea lapte dupa care dormim si pana la 9 dimineata in we. In timpul saptamanii se trezeste cu mine o data si nu pot sa-ti spun cum ma imbrac cu el lipit de picioarele mele.
Lucia spune:
Naty si eu credeam ca se va termina aceasta perioada de treziri. Sa-ti spun cum arata o noapte cu Stefan. Eu credeam ca s-a mai schimbat, fiindca el este cu mama la tara insa in weeckend am luat cunostiinta de ea. Se trezeste de n ori timp in care bea doua bibe cu ceai si doua cu apa. La o anumita ora trebuie sa-l schimbi fiindca se uda pana la gat; ar trebui un super pampers sa absoarba 500 ml de lapte si 600 ml lichid. Dupa toate aceste treziri cand zici ca vei dormi bustean incepe o foiala continuu dupa care pe la ora sase iti plange ca vrea "ticu",adica laptele pana nu i-l aduci nu tace oricat ai vrea sa amani ora de trezire. Dupa ce bea laptele cu mult noroc poate mai doarme daca nu incepe sa urle ca face caca si trebe pus pe olita. Cam asa este o noapte cu Stefan. Dimineata esti cu ochii scosi de somn si ai impresia ca petreci un revelion de doi ani. Am cautat cauzele si le-am gasit, ultimii doi canini si cele doua masele care ies la doi ani. Tot imi fac sperante ca vor veni noptile dormite cap coada. Si culmea este ca el este fresh toata ziua, pe cand mama este extenuata.