The best of aug-sept-oct 2004 (118)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LiliaToma spune:

Am citit pana la pagina 11. Azi sper sa citesc si mai departe. Tare greu mai e fara internet.

Mai in scurt se pare ca e cam comuna treaba cu copii capriciosi, mamosi si neascultatori. Asta ma face sa sper ca o fi vreo perioada trecatoare, care sper sa treaca cat mai repede posibil.
Si tot o chestie comuna ar fi bunicile care pe ascuns incearca sa isi arate « bunatatea de bunica » cu dulciuri. Of, greu mai e si cu ele.
Daca voi merge la serviciu( si ar cam am fi nevoie deja) va trebui sa o las pe Amelia cu bunica ca la cresa inca nu are voie sa mearga. Cel putin pana scapa si isi revine din operatia care o asteapta la toamna. Deja imi inchipui ce copil alintat o sa am, ca din multa dragoste nu i se refuza nimic si tare mai profita.
Eliana, sarcina usoara si pupici la Meme. Si eu care alergam sa va scriu ca Amelia a ajuns la 9 kg si ca ajuns-o pe Meme din urma si cand colo Meme s-a mai ingrasat. Dar ma bucur pentru ea si sper sa ia si Amelia exemplu.
Auma cand am fost acasa, cand ma vedea cum o rog pe Amelia sa manance, mama mi-a zis de mai multe ori ca parca se vede pe ea in fata mea cand eram mica.Clar e ceva genetic. Bine ca e vioaie.
Amelia doarme langa noi in patutul ei care e lipit de al nostru si are gratiile dintre noi scoase. Sincer, eu sunt pentru dormit separat in alta camera, dar pana cand conditiile nu ne permit asa ceva.
Daniela, ma bucur ca ti-ai gasit un serviciu care iti place si iti doresc succes in continuare. Mereu te admir pentru energia pe care o ai( sau cel putin asa pare din mesajele tale).
Crismir, sanatate lui Robert.
Bozo, sper ca si Tudor se simte mai bine.
Ana_a parca tu intrebai de olita. Amelia face la olita numai daca o pun eu. Rar se intampla minunea sa imi spuna ea ca ar vrea. De regula ma anunta dupa ce face in chilotei. Dar cand incep sa o cert si ii spun : « Amelia, cand vrei sa faci pipi spune… » si ea continua : « mama, vau(vreau) pipi a oitza ». Asa ca stie ce tr sa faca, dar inca fara folos.
Andreea, ma bucur ca ai revenit si ca sunteti bine.
Andora, tu ai intrebat de meniu. Stiu ca era un subiect deschis de Mina o data. Nu mai stiu daca e activ acuma ca din cauza netului asta nu prea mai verific alte subiecte. Poate te ajuta ceva de acolo.
Amelia mananca dezordonat si putin. Incerc sa ii mentin un program, dar cum ea mananca cand are ea chef nu prea ma pot tine de el.
Hai ca m-am intins o gramada….

Lilia si printesa ei AMELIA din 26.09.2004 ( adica cat are? )

Copiii vin pe lume cu agenda lor proprie: unii ne lumineaza viata, unii ne testeaza rabdarea, unii ne dau un scop, altii incep sa aiba grija de noi.. cert este ca atunci cand vin, copiii schimba totul.. ( DH)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

ANNE Giuliei,LA MULTI ANI de pe acum ii urez,sa creasca mare,sanatoasa si frumoasa...sa-i bucure toata viata pe parinti alaturi de surioara ei cea mare,felicitari pt 10...asteptam poze dupa chef

LILIA si puiuteti tale...multumim de urari,azi e deja mai bine ca-i dau un siropel.

Fetelor voi ce v-ati gandit sa le faceti copilasilor de ziua lor,adica cum sa le-o serbati?...eu sunt in cautari si nu stiu unde si cum sa-i fac!???...ANA parca si tu intreba-i de asta,tu ce te-ai gandit?...hai ca la voi e mai repede

Weekend placut fetelor!

la toti,mici si mari,pe maine!

Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Poze cu noi avem la casuta de sus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bozo spune:

Andora, Lilia . Tudor se simte mult mai bine.Deja face kk normal, si mananca cat 2. Vad ca si de dormit le doarme de nu are treaba, doarme deja de 3 ore jumate. De mi-ar trece si mie tusea, ce bine ar fi. Aseara de atata tuse, epuizata, am baut tot ce imi mai ramasese din siropul de tuse, depasind cu mult doza. DAca aveam de baut prin casa sigur treceam la actiune, macar daca ma imbatam adormeam.

Fetelor, unde a disparut Roandre? La cum am citi eu in ultima vreme... o mai fi scris...

Pupici

http://photos.yahoo.com/turcanlaura

Mergi la inceput

Iar e liniste pe aici,ati fost plecate la gratarele?

Fetelor astept propuneri pt zilele copiilor si ideei!!!

la toate si la toti nazdravanii,pe maine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyce spune:

Salutare, fete cucuiete,

Ana, imi place de vorbaretul tau.Si a mea vorbeste din ce in ce mai bine, dar mai are destul sa-l ajunga pe Shan.La ea e o combinatie de olandeza, franceza si romana (mai nou a adaugat si vreo 2-3 in engleza de la Telletubies), ceva gen "ik ga zitten (ma duc sa stau jos)", "c'est bon","quoi?...neeeee" (cu un marait prelung sa accentueze ca nu vrea ceva) "da-mi apple, yummi-yummi".Oricum, noi ne intelegem cu ea si ne distreaza cu ce mai inventeaza sau combina.
Crismir, si eu-s in asteptare de sugestii pt zilele de nastere.Deocamdata stiu ca vor veni ai mei si nasa mea de botez din Ro, ca vor fi de fapt 2 petreceri (una mai mare cu familia si prietenii olandezi, plus copiii, cei care-i au)+(una cu mamicutele romancute de pe DC din Nl, cu copilasii, asadar mai mult children's party).Zilele trecute m-am gandit sa-i fac 2 tortulete asortate pt ziua nr 1,chiar de ziua ei:castel+printesa.Pt ziua nr 2 o sa-i fac un tort in forma de catelus.O sa ma interesez cum e cu tratarea cu copilasilor la cresa si o sa mai fac si un ursulet, in caz de nevoie.Cam la astea m-am gandit deocamdata pt ca torturile ma incapatanez sa le fac personal.In rest, o sa incerc sa fiu cat mai originala si rapida.Poate se ofera mama sa faca ce e mai complicat ca sunt eu la servici sau reusesc sa-mi iau liber macar o zi.
Lilia, merci mult.Energie am destula, nu ti se pare doar.In Olanda ma incadrez deja la categoria SF (aici mai totul se deruleaza cam...au ralenti sau in viteza melcului).Dar asa am fost eu intotdeauna:cu cat am fost mai busy, cu atat am dat mai mare randament pe toate planurile.De cand am jobul asta sunt mai plina de viata, cam ca prin studentie,am intr-adevar chef sa ma ocup de Alma cand ajung acasa, nu ma mai deranjeaza maraielile, dar nici nu prea mai e cazul ca se bucura sa ma vada si sa ne jucam.De obicei gateste sotul ca ajunge mai repede ca mine, asadar timpul meu liber inseamna aproape in intregime timp dedicat d-rei.
Bozo, si puiul tau va vorbi, stai linistita.Sa-ti spun cum procedez cand Alma se incapataneaza sa intinda mana si sa ceara "deze (asta)"(sau chiar "aia" in romaneste)indiferent despre ce ar fi vorba:ma incapatanez sa nu-i dau ce vrea pana nu spune ce (ii repet de nenumarate ori cuvantul respectiv).Asa a fost cu "appel", "banaan","peer".Poate e o idee.Si sa stii ca si a mea e incapatanata tare.O surprind repetand cuvinte, dar nu le rosteste de fata cu restul lumii, numai cand crede ea ca-i ies corect si atunci chiar ii ies.
Sunt nevoita sa va las, dar sper sa revin mai pe seara.

Daniela Veuger si Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma,poze noi,si mai noi,cele mai noi,nou-noute,
poze yahoo

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

Mamici de septembrie - octombrie, va mai aduceti aminte?

anne 33 - 14/08/2004 : 06:09:53
Fetele,mie mi s-a dus dopu si apa.Tinetimi pumnii.

anne 33 - 14/08/2004 : 08:49:54
Fetele,plec la spi ca nu se mai poate.;is nervoas rau ca nu-l prind pe doc meu la celular,pe barbatimiu nici atat si-mi vine sa sar de la etaj te ciuda si dureri.Patutul nu e montat,nici dulapioru ca deh,sotu-miu e unu care merge dupa zicala nu face azi ce poti lasa pe maine.DPN meu e 28aug-3 sept,dar se pare ca bebita nu vrea sa piarda olimpiada.Plec si sa de Domnu sa fie bine.Multumesc de incurajari.

delia21 - 14/08/2004 : 11:39:14
Sunt sora annei si conectata fiind la celularul mamei mele,care e si mama annei(deci suntem surori)mi-am auzit nepotica cea mica plangand la orele 11am si 7-8 minute.E micuta scumpa noastra,are 2.600kg si 47cm,dar creste ea.a venit prin cezariana si e leita tat-su(din spusele bunicii);Multa sanatate la toate burticile.Voi reveni cu amanunte mai tarziu.

Va vine sa credeti ca au trecut 2 ani?

GIULIA, LA MULTI ANI!

Raluca, mami de Ioana - Alexandra
casatoria civila, burtica si Dodolina piticuta pana la 8 luni, poze noi
poze si mai noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

In legatura cu serbarea celor 2 anisori, eu ma gandeam sa-i fac petrecere Nanushei la o casa din alea special amenajate. E drept ca e scumpisor dar vreau sa-i invit mai multi copii si la noi e inghesuiala + ca nu am chef de bucatareli. Asta pentru a doau petrecere, cea cu copiii.
Fiindca o sa avem si o prima petrecere, cu familai, acasa la ai mei.
La cadou inca nu m-am gandit. Noi o sa plecam o sapatamana la Viena exact inainte de ziua ei si cred ca ii aduc ceva de acolo.

Ana tu cum stai cu pregatirile? Mai aveti un pic ...

Raluca, mami de Ioana - Alexandra
casatoria civila, burtica si Dodolina piticuta pana la 8 luni, poze noi
poze si mai noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

La multi ani, Giulia!

Lilia multumesc mult de tot. Las' ca ne ajungeti repede din urma... mare diferenta nu e...

la toata gasca de pitici.

Eliana si Elena (23 octombrie 2004)www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">
S-a mai nascut o stea

Mergi la inceput

LA MULTI ANI GIULIA!

A inceput anul 2 al piticutilor... la toti si sa auzim de bine.

DANIELA si RALUCA....si eu as vrea sa fac undeva organizat dar aici poti face doar afara si e foarte cald,plus ca in 2 ore trebuie sa pleci,sau intr-un loc interesat de joaca pt copii,in interior,unde se organizeaza petreceri,insa si asta e cam aiurea ca nu esti doar tu cu copii acolo ci e si alta lume,plus ca sunt tot felul de jocuri pt mari si mici si fugi dupa ei peste tot,consider ca nu se mai simte o aniversare...acolo putem merge in orice zi si ar fi cam asa...deci mma mai gandesc...stiu ca acasa sunt firme care organizeaza ,specializate in asa ceva

DANA si eu vreau sa-i fac un tort,din acela in forma de masina......sa vedem ce-o sa-mi iasa...ma documentez deja ca am emotii...

ELIANA ,cum te mai simti?...sarcina usoara in continuare!

pe mai tarziu fetele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns frosa spune:

LA MULTI ANI GIULIA!!!![bum]

Am inceput sa ne uram de 2 ani ............. ce repede a trecut timpul

Mergi la inceput