The best of aug-sept-oct 2004 (118)
Raspunsuri - Pagina 17
Naty spune:
Raportez: vazut poze de copii frumosi - Vizi - vrednic terorist si papusa Alma (de ale cari poze recunosc ca mi-era dor).
Fetelor, va dati seama ca peste 4 zile decana de varsta a trupei face 2 ani? Incepem serbarile!
Raluca, mami de Ioana - Alexandra
casatoria civila, burtica si Dodolina piticuta pana la 8 luni, poze noi
poze si mai noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI
Andreea_si_Doru spune:
Naty m-am gandit si eu ca incepem "sarbatorile" ![]()

Super faza cu "bibi bobo bati" :)
si sanatate
ana_a spune:
quote:
Originally posted by Andreea_si_Doru
Naty m-am gandit si eu ca incepem "sarbatorile"si sanatate
Andreea, Doru
si
Nathalie
(29.09.2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37497" target="_blank">Povestea zanei![]()
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36133&whichpage=2" target="_blank"> Cererea in casatorie si povestea noastra
Nathalie
da....si eu incep sa-mi bat capul cu tortul, cadoul si cum ne vom desfasura de ziua puiului.
Chiar fetelor, la ce cadouri v-ati gandit pentru ziua puiutilor?
revin mai pe seara ca Stefan cere nani...
Ana, mamica lui Stefan
ana_a spune:
Naty, felicitari ca ati scapat de pampers!!!!Am vazut si pozele din parc si mutritza Ioanei inaintede pipi
da mi-au placut teribil papucii de casa!!!Eu nu m-am gandit sa-i cumpar asa ceva la Stefan, nu se impiedica cu ei?![]()
Mai sunt copii care nu fac nimic la oala???
Mirela, pupa baiatul mucios si sa treaca repede!
Andreea haha...deci asa numara Nathalie?Al meu e cum se zice?aaaa-it
adeca daca nu-si aminteste o cifra zice "a a a a a" si trece mai departe, da e asa simpatic cu "a a a"-ul asta care ii mai inlocuieste din cuvinte in propozitii![]()
Fetelor multumesc de incurajari...adevarul este ca nu imi este mie bun capul
si ca ma stresez prea mult! Cu Tv-ul nu prea am ce face...toate cresele de stat au tv-uri o fi vreo moda...ma bucur ca azi a fost vreme frumoasa si au fost mai toata ziua afara in curte.
O seara placuta in continuare!
Ana, mamica lui Stefan
LiliaToma spune:
Salutare fetelor.
In primul rand va multumesc pentru felicitari. Este foarte placut sa ai aproape atatea oameni care iti ureaza numai bine.
Eu de ziua mea am fost acasa in Moldova. Am plecat cu inima stransa ca nu steam daca e chiar ok sa ies din tara asa cum ma informasem( stiti si voi ca poti nimeri peste oameni diferiti si unii zic ca da, altii ca nu)ca nu aveam chiar toate actele necesare.
Dar a fost ok, am ajuns acasa sambata dimineata, pana dupa pranz am stat in Chisinau la fratele meu mai mare. De fapt am alergat nu am stat. Ca am facut cumparaturi. Nu luasem nimic de mancare din Bucuresti ca era o caldura nebuna. Cateva ore in tren a fost insuportabil, puteai scurge hainele de apa de cald ce era.
Sambata dupa pranz deja sarbatoream ziua mea. A doua zi am fost la padure cu familia.
Am venit aseara. A fost mult mai racoare si mai bine in tren.
Nu am net, scriu acuma mesajul in Word si il trimit dupa asta. Mi-am scos toate paginile separat si ma apuc de citit dupa ce ma deconectez, ca sa revin cu comentarii.
Amelia evouleaza din ce in ce mai bine. Picioarele ii sunt mult mai flexibile si ne-a disperrat la parinti ca vroia sa urce scarile mereu( sustinuta inca destul de mult). In schimb a devenit tare capricioasa. Imi vine sa iau campii. Toata ziua urla si maraie si tipa daca nu ii convine. Nici nu apuca sa ceara ceva ca deja incepe sa planga ca nu a obtinut. Mai e si foarte fricoasa nu stiu de unde ca noi niciodata nu am speriat-o cu nimic. De la orice zgomot incepe sa planga si sa strige dupa mine. Sper sa ii treaca perioada asta ca nu mai pot. Toata ziua sta agatata de mine.
Eu am mancat cam mult( de fapt am si baut) si acuma ma gandesc sa imi mai fac o cura de dezintoxicare mai mult. Ca de la atata carne si bautura…
Pupici la toate fetele si revin mai tarziu cu alt mesaj.
Lilia si printesa ei AMELIA din 26.09.2004 ( adica cat are? )
Copiii vin pe lume cu agenda lor proprie: unii ne lumineaza viata, unii ne testeaza rabdarea, unii ne dau un scop, altii incep sa aiba grija de noi.. cert este ca atunci cand vin, copiii schimba totul.. ( DH)
ana_a spune:
buna fetelor!
Lilia, cu maraitul si statul intre craci de nu poti misca de cupil stiu si eu cum este...nu stiu de ce se comporta Stefan uneori asa pentru ca intodeauna a avut parte de toata atentia mea...cred ca de vina este comunicarea grea care inca se afla intre noi...nu prea poate sa-si exprime dorintele, nu stie exact cum sa zica ce ar vrea si cel mai la indemana este ...scartzaitul asta ... ieri de exemplu simteam ca-mi pierd rabdarea, la Stefan ii trebuia sa-i cant un cantecel...bunnn ... da, ba ca vrea "cu fantu" - cu elefantu, cand incepeam cu "un elefant se legana..." se razgandea si matzaia ca "nu fantu, cu pupuzaaaaa!!!" da "pupaza" zis asa matzait si smiorcait, cantam cu pupaza...da nici nu apucam sa zic 2 versuri si iara "nu pupaza!cu fantuuuuu!!" si ma tinut asa vreo 10 minute de la un moment dat eram gata sa fac mixaj![]()
Mai nou nu cere "apa" ca "apaaaa" da asa smiorcait si scartzait de imi vine sa urluuuu de nervi!Il ignor, ii zic ca nu inteleg, nu aud, nu pricep decat daca zice frumos "apa" Se pune pe plans, se cere in brate, ba ca nu apa ca suc, ba ca nu suc ca banana, ba ca "papaaaa" in conditiile in care nu-i este foame neaparat....
greu... de o saptamana incoace ma mir de mine cata rabdare am ca uneori imi vine sa strig la el dar nu-mi iese![]()
Mi se impleticeste printre craci cand pregatesc ceva la bucatarie, cand fac orice lui nu-i convine, si daca vrea sa ne jucam musai sa scartzaie si acolo ca nu-i iese turnu calumea ca aranjeaza piesele mari peste alea mici oricat ii arat ca ar sta turnu bine mersi daca ar incepe cu piesele mari...parca in ciuda imi face, si mai zice si "nu asta!!" ca piesa aia mica!!
Apoi ultimul tzircus la joaca este autobusul cu scolarei, ca avem de toti 5 omuleti(si de la alte jucarii) si numai 4 locuri in autobus, ala al 5-lea ar avea loc pe un scaunel verde ce se ataseaza la autobus, da el vrea "caun rosu!!!" si daca indraznesc sa-l conving totusi ca poate sta si in ala verde arunca cu el dupa mine si se eneveraza ca autobusul are doar 4 locuri...deci al cincealea copil nare loc
, am ascuns al 5-lea copil
dar la cautat peste tot si sa enervat ca nu-l gaseste, asta numai asa ca sa aiba motiv de scartzaiala ca ala nare loc.....
M-am mai descarcat si eu
simt ca o iau razna uneori si sunt convinsa ca si el simte la fel
ceva are da nu stiu ce....om scoate noi la capat cumva.
Ana, mamica lui Stefan de un an si....
Naty spune:
Neata!
Ana uite cum sta treaba cu papucii - intr-o seara s-a dat jos sa faca pipi si era cam rece si i-am pus in picioare papucii mei. Treaba care i-a placut enorm si de atunci cum se da jos din pat striga "papuciiiii". Asa mi-am amintit ca am papucii pe care i-ai vazut in poza, pe care i-a adus prietena mea din Turcia, dar ii tineam mai mult de decor, se juca cu ei (de fapt pentru asta si sunt, ca sunt tare fragili). Nu o las sa stea cu ei, doar se prosteste din cand in cand fiindca nu-i sta piciorul bine.
Recunosc ca m-a amuzat "mixajul" tau desi stiu ca in momente de astea iti vine sa te urci pe pereti. Si Ioana face la fel. Zice ca sa cant "poua, poua" incep, nu zic trei cuvinte ca zice "meec" adica "melc, melc, codobelc", ma execut - dupa 3 cuvinte "unuu" si sar la "un elefant se legana" s.a.m.d.
Raluca, mami de Ioana - Alexandra
casatoria civila, burtica si Dodolina piticuta pana la 8 luni, poze noi
poze si mai noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI
bozo spune:
Beeeey Ana si Naty nu va mai plangeti!! Ca ai vostri zic ce vor. al meu urla cu mana intinsa, sau urla pur si simplu daca nu ii ghicesc doritzele. Mai nou daca nu ii convine ceva (orice) urla si zice aua, aua. Pana si daca il pupa tasu si el nu are chef zice aua aua 
In alta ordine de idei, e a doua zi la gradi cand ma pupa si ma expediaza. Nu mai bate pe nimeni, se joaca frumos, chiar da pupice. Azi am vazut si niste tentative de a organiza niste joculete di partea unei educatoare. Si sa puna capac: a mancat orez la gradi (eu ma chinuiesc de o saptamana sa ii dau acasa ca are diaree), si chiar o groaza (a zis educatoarea). Hm...
Andreea, eu cred ca va vorbi si romana si germana. Putine cuvinte pe care le zice sunt in romana. Detectez si vreo 3 in germana, dar e posibil sa ma insel... poate doar imi suna asa.. in afara de hallo (mai vine zis halluuu) de care sunt sigura.
Eu mai am putin si imi dau duhu cu bronsita mea, tusesc de parca sunt magaru satului. Nu mai pot!! Am slabit intr-o saptamana mai mult decat atunci cand am tinut cura (sper macar sa nu mai pun la loc).
ana, parca tu m-ai intrebat daca am inceput munca. As incepe cu placere, dar nu gasesc nik. Adica aplic in disperare, dar nu primesc decat refuzuri. Gasisem la un moment dar ceva, si salariu bun, dar cand a auzit ca nu am permis de munca.... s-a gatat, nici nu mi-a mai raspuns la tel.
fug ca s-a trezit
http://photos.yahoo.com/turcanlaura
andora spune:
hehe stiu ca suntem colege de suferinta dar tot ma distreaza tare povestioarele despre piticii caposi si autoritari
Ana, Naty, Bozo va doresc rabdare maxima si nervi de otel! 
Lilia ne bucuram ca Amelia are personalitate hihihi, o pupam dulce de tot 
Bozo sanatate multa, ai grija de tusea asta rea 
Naty tare Nana ta cu "bibi bobo bati popou" hahaha, si tu faceai pe niznaiul nu? 
A propos de parat, se duce fii-mea cu tac'su afara si la intoarcere zic unde ai fost mami? Iar eaa "Uca tati pa-pa a paaaac, uuutza a tititzaaa, tati pupa taaaanti...."
Acum nu stiu care zice adevarul dar ma indoiesc ca asa in public a curtezat tac'su sa pupe lumea 
Ana mai povesteste ca mi-emi place ![]()
Inchei, nici azi nu a dormit dar s-a sculat pe la 9.45
Va pup ca sare pe masa ![]()
site , www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta , www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea
anne33 spune:
Pupam si noi pe toata lumea si uram de pe acum La multi ani si sa aveti parte dragi copilasi si parinti de tot ce e mai frumos pe lume!
Noi suntem bine,...in general,doar ca Giulia a facut o enterocolita de care nu putem scapa deloc de mai bine de o luna,am fost si internate o saptamana,maine mergem din nou la pediatra.Of!!!ar fi trebuit sa tina regim micuta dar daca ne vede mancand pe noi de toate cere si ea si nu o mai putem pacali deloc.Acum stam mai mult la tara unde avem magazinasul,la Deva ajung o data pe saptamana dupa marfa doar.Giulia creste frumos,vorbeste binisor doar de olita....desi cumpararam 3,una si cu muzica,....nici nu stie la ce folosesc.In iunie am fost eu un pic mai insistenta cu statul pe olita,dar daca in iulie s-a imbolnavit,am lasat-o in pace deocamdata.Ana,fiica cea mare a terminat clasa a-6-a cu media generala 10,....nu mai pot sa o critic,adevarul e ca-i fuge mintea,prinde f repede,e genul de elev care nu are nevoie sa citeasca lectia a 2-a oara,dar cu invatatul tot nu...o scoate harnicia din casa,dar e agera ca ma-sa
, Doru
si
Nathalie
(29.09.2004)

Nathalie