The best of aug-sept-oct 2004 (118)

Raspunsuri - Pagina 31

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mina spune:

Andreea, eu stiu ca se poate reveni la regim normal fara excese la 24 de ore dupa ce au inceput scaunele normale.

Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
http://community.webshots.com/user/vizigotu
http://community.webshots.com/user/vizigotubaiatmare

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns susulina spune:

Salutare fetelor!Eu n-am mai intrat pe forum de mai bine de o luna si v-am simtit lipsa rau de tot.Copiii nostri au inceput sa faca 2 ani, nici nu-mi vine sa cred ce repede a trecut timpul.Si pentru ca nu stiu cand mai pot sa postez ceva aici, vreau sa le spun si eu "LA MULTI ANI!"tuturor baieteilor poznasi si fetitelor scumpite care au implinit sau implinesc 2 anisori lunile astea.Sa creasca mari, frumosi si sanatosi, sa fie cuminti(cat se poate) si sa le umple inimile de bucurie parintilor in orice moment al vietii lor.
Noi am fost plecati 10 zile la mare , apoi pe la tara si in sfarsit acasa. Alex s-a distrat de minune la mare, ar fi stat numai in apa la balaceala.Cand o sa am timp o sa pun si ceva poze de la mare.Si la cat de bine i-a mers acolo, cand am venit acasa, la vreo 3 zile a facut rosu in gat, cu temperatura 39grade, si cu tratamentul de rigoare, pe car l-a terminat pe 15 aug.Acum la o saptamana, a facut o viroza, ii curge nasul rau de tot, nu poate noaptea sa respire bine si e foarte agitata si a facut iar temperatura 38. Am inceput iar tratament, dar fara antibiotic.Ea nu mai racise de mai bine de 1 an, nu stiu ce a apucat-o acum.
Tot de pe 15 aug am intarcat-o, nici nu-mi vine sa cred ca a fost asa de usor, pur si simplu nu s-a mai trezit ea intr-o noapte pana la 6 dimineata, iar cand s-a trezit i-am incalzit repede o canita de lapte.A baut-o cu ochii la tv, apoi am stins lumina si a adormit la loc.In urmatoatele 2 zile s-a trezit la 7 si la 7 jum, iar dupa astea 3 zile, doarme de la 11 seara la 9 dim fara intrerupere.
Si-a mai dat si ea drumul la vorba, in fiecare zi zice cate un cuvant nou, dar nu prea corect(baca=barca, mocov=morcov), cam lipseste r din toate.
Nu mai pot sta la calculator ca pana la 31 aug sotul meu trebuie sa-si termine o lucrare de grad si cum ingrasa porcul in ajun nu se ridica de la calculator toata ziua.Iar apoi...incep eu serviciul.Scoala incepe pe 15 dar noi intram in activitate de pe 1 sept.Nu stiu ce ma voi face cu Alex ca ne-am invatat rau una cu alta.Si la camin am zis s-o dau de la 3 ani.M-am gandit la o varianta de orar ca sa putem sta noi cu ea aproape tot timpul saptamanii, dar tot trebuie sa gasesc pe cineva sa stea cu ea intr-o singura zi cam 4 -5 ore.Si in stilul asta cred ca ne v-a fi destul de greu, mai ales pentru tati care pana acum n-a dat de mancare si n-a culcat maimutica niciodata.
Am fugit acum ca s-a trezit Alexandra si e tare suparata .Sper sa mai am timp din cand in cand sa mai citesc macar ce mai faceti voi si puii vostri.Pa!

Raluca si Alexandra-Ioana(15 septembrie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica de sept-oct spune:

Continuarea... Sarbatoriti de aug-sept-oct 2004 (119)

Mergi la inceput