The best of aug-sept-oct 2004 (118)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

ANDREEA,ANA,ANIA,va multumesc fetelor de raspuns
Deci e regula generala,hmmmm...dimineata il las si eu prin casa sa pape dar la pranz insist asa cum a zis ANA sa-l "prostesc" cu ceva ,dar de multe ori nu tine...si prefera sa nu pape,offff...sper sa treaca,sa creasca sa inteleaga mai bine si sa pape la masuta!!!!

ANDREEA Robert a avut asa perioade dar putine,spre fericirea mea,insa el le avea pt ca-i depase-am ora de somn si apoi nu mai vroia sa doarma toata ziua si seara pica la somn de la 8....al meu e de fel prieten cu somnul,seamana cu tati

AISSA felicitari si pt ultimele maselute!!!

ANIA fetita si din partea noastra cand vine acasa...multumim de aprecieri!!!

Va fetelor,sanatate multa si sa auzim de bine!!!

Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Poze cu noi avem la casuta de sus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anielas spune:

Neatza dragelor!
Andreea-pana la urma asa cum ai zis tu sunt biletele...o sa incercam sa luam direct de la teatru..ca nu mai am deloc incredere in cei de la diverta. Ce mai face Gogo..a reusit sa adoarma ieri la pranz...ca Ina tare s-a chinuit...m-am si certat cu Stefu ca nu-i respecta programul...ca ii fac toate poftele acolo...nu stiu..ma simt tare aiurea...ca parc anu mai am asa control asupra ei...poate exagerez eu..dar eu o formasem intr-un anumit fel..iar acum..dc sta cu bunicile parca totul se da peste cap...nu stiu dc dorul si despartirea de ea imi dau starea asta de indispozitie...dar ieri am tinut-o numai intr-un plans...sper sa ma linistesc cand ajunge acasa

Mirela-e bine totusi sa incerci macar la pranz sa pape in scaunel.. ingerashul mare.

Aissa-mai mai ce fetitze mari sunteti..mi-a spus Ale ieri ca poate papa acum calnitza ...pupici si sa dea Domnu ca restul sa iasa fara chin...noi la capitolul asta suntem tot codashe...inca nu au iesit caninii..m-a disperat

Gata..va pupic..ma duc sa mai fac ceva oridine pana plec la servici..sa aveti o zi minunata

Ania & Inutza (23 oct 2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59135" target="_blank">Inutza-sufletzelul nostru minunat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyce spune:

Buna dimineata mamici,

Imi beau cafeluta cu voi (mai bine zis cu textele scrise de voi) ca peste 20 min "decolez" la servici.A propos de job, e o aglomeratie de nedescris in perioada asta, iar eu lucrez la propriu cat trei (un coleg e deja in vacanta, altul se pregateste sa se duca si imi preda treptat si sarcinile lui.Ieri n-am avut timp nici de pauza de masa si m-am limitat la un sandwich in fata computadorului, dar colegii mei s-au dus la cantina ca deh...n-are decat sa se descurce Daniela ("fetita" ma alinta) cu toate telefoanele zbarnainde(5 la nr) si PC-urile (6) din birou...eu care voiam sa imi termin mai repede doar munca mea si a colegului "calator" ca sa ajung acasa la o ora rezonabila.Am ajuns la 7.Sper ca azi sa reusesc sa ies la 5.
Ania, te inteleg perfect.Si eu ii dau instructiuni clare soacrei mele in privinta ingrijirii Almei, dar mereu face totul pe dos,de parca pe o ureche ii intra si pe alta ii iese ce spun.Exemplu recent:i-am pus Almei luni vreo 5-6 seturi de haine+bodyuri+sosetute in geanta ca sa aiba cu ce o schimba de luni dupa-masa pana ieri seara.Nu a schimbat-o decat o data, iar atunci s-a incapatanat sa combine cele mai nepotrivite culori (albastru turcoaz deschis cu roz fucshia)...nu mai spun ca pantalonul era unul subtire, de vara, iar bluza una groasa, mai de toamna.Eu am pus hainele pe culori, le-am sortat ca sa-i fie usor (am impaturit pantalonii peste bluze),putea sa ia si cu ochii inchisi un set complet din geanta).Asta inca mai treaca-mearga, dar niciodata cand e Alma pe acolo nu o pune la nani ca cica Alma nu ar vrea sa doarma.Inteleg sa nu vrea o data, de doua ori, dar nu intotdeauna.Nici la mine nu adormea din prima peste zi, dar ma jucam cu ea, stateam langa ea pana adormea, ii mai spuneam o poveste,ii dedicam timpul si rabdarea mea.Bunica-sa o pune in pat si dupa 10 minute maxim o ia inapoi daca d-ra inca e treaza...nu mai spun ca daca protesteaza nici macar nu o mai pune.
Va pup, fetelor, si fug.O zi buna va doresc.

Daniela Veuger si Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma,poze noi,si mai noi,cele mai noi,nou-noute,
poze yahoo

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nature spune:

Neata, trec repede sa va salut, sa va spun ca citesc si sunt la curent cu toate nazbatiile copiilor, dar ca deobicei nu prea apuc sa scriu. Imi incep fiecare dimineata trecand pe aici sa vad ce mai faceti:))

Azi vine Ilinca de la Covasna, nu mai pot de dorul ei:))

http://pg.photos.yahoo.com/ph/nature474/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andora spune:

Neata....
Nature hihi deci esti spioana, lasa ca azi iti vine printesuca si poate ne mai zici cate ceva de ea..
Mirela asadar ai doi somnorosi, o boieresti ce-ti pasa
Danyce wow cred ca ametesti cu scaunul ruland intre toate calculatoarele alea, uf bine macar ca iti place ceea ce faci.... Hihihi cu culorile - eu nici nu am pretentia sa le aiba asortate ca m-am obisnuit cum o imbraca taica-sau (noroc ca nu o face aproape niciodata) complet anapoda . Bafta la serviciu si nevi d otel!
Ania mama dec asa e cu beletele... hai nu fii copil, nu mai plange , cat a fost uca plecata la mare cu ai mei am vazut si eu cum e ... ma napadeau tot felul de sentimente de vina, de revolta samd... cel putin cu somnul fii-mea speculeaz orice slabiciune, cum vede ca i se permite cum nu doarme, nu stiu de ce dar in timpul saptamanii cu mine de regula adoarme frumos, (ieri pana la urma a adormit o ora jumate) dar in we scandal si ifose... gandeste0te insa ca e sanatoasa si ca ii merge bine acolo si o sa fie bine
Mai fetelor ieri am primit o palma peste nas de mi-a strambat ochelarii de tot, noroc ca sunt metalici si i-am indreptat eu , sincer insa nu stiu cum sa reactionez la asemenea gesturi . Pana acum nu s-a mai itampat sa loveasca decat in joaca... de fapt si ieri cred ca la fel a fost....
Inchei, va pup, o zi faina!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

Buna fetelor!

Intru si eu in graba...dar va spun de la inceput ca am o stare aiurea rau de tot!!Cum spuneam luni incep munca, am emotii si pentru treaba asta si stresul meu cel mare este legat de Stefan....va trebui sa mearga soacra dupa el la cresa ca nici unul din noi nu vom putea ajunge in timp util, si mie tare groaza ca o sa fie suparat Stefan...plus de asta, ieri cand m-am dus dupa Stefan toti copii stateau pe scaune cu ochii in TV la desene animate numai al meu copil bietul statea cu spatele la TV si se juca cu o masinuta pe spatarul scaunelului sunt ffff dezamagita de cresa asta...nu fac nimic!!!da nimic!!!nici o activitate...nu se joaca...inafara de faptul ca le da sa manance, ii schimba de pampers si ii culca...alceva nimic! Nu ca as avea eu pretentii de la Stefan...doar ca il stiu un copil foarte receptiv si atent si tare mult mi-ar place sa aiba activitati si acolo...nici nu ma mira ca in momentul in care ajunge acasa se duce direct la jucarii si pe cuvant...2 ceasuri nu-l mai pot dezlipi de acolo...se joaca cu toate, nici nu stie cu ce sa inceapa si cu ce sa termine...Imi pare tare rau ca nu mai poate sta acasa cu mine sa ne jucam amandoi, sa invatam cantecele si sa ne uitam in carti...asta pentru ca stiu ca-i face mare placere, vine singur cu cartea la mine sa ne uitam, stie sa imi povesteasca povestea din 2 carti plus "capra cu trei iezi" varianta indulcita de mine...nu stiu...am asa o mare dezamagire...mor de ciuda ca nu-mi permit o gradinitza particulara, sper totusi ca din primavara neaparat sa-l mut in alta parte, acu peste iarna nu pot oricat de mult mi-as dori....pe de alta parte, acolo la cresa practic doamnele sunt asistente de profesie...cred ca habar nu au de pedagogie, cred ca asa e sistemul, nu stiu, asa o fi la toate???Ce ma enerveaza mai mult este ca in grupa cu Stefan sunt copii de 3 ani+ care inca stau acolo si nu fac nimic...trist!Sa nu va ganditi ca as avea pretentii sa il invete limbi straine, puzzle sau sa numere sau mai stiu eu ce dar nu stiu...un cantecel, sa bata din palme, din picioare...chestii dalea ce se fac in grup...Dupamasa imi iau inima in dinti si vorbesc cu cele de acolo, le intreb direct ce anume fac copii toata ziua...de cate ori am incercat sa abordez acest subiect sau fofilat, ba ca nu pot sta de povesti ca au copii ba ca plange un copil ba ca nu stiu ce...nu stiu...oi fi avand eu pretentii prea mari?toate mamicile cu care am povestit sunt multumite...nu au nici o treaba...nu prea sunt curioase ca acolo copii doar stau si se uita la TV pe Cartoon Network!!la 3 ani jumate!In iunie inainte de vacanta mai erau acolo copii si de aproape 4 ani!!
In fine...m-am descarcat si eu aici ca prietena mea cea mai buna nu raspunde la telefon scuza-ti mesajul poate incoerent...dar zau ca sunt suparata!Sper ca macar din primavara cand cheltuielile de peste iarna trec sa-l pot muta in alta parte!Acum imi dau seama si de ce Stefan "scartzaie" cand merg dupa el, adica nu plange dar e cumva asa plangacios, si abia asteapta sa ajunga acasa!Pentru ca acolo se plictiseste...ii lipsesc activitatile, ii lipseste joaca...

aissa, deci a iesit maselutza?felicitari!Sper sa iasa ceva si la Stefan si asta sa fie motivul balutzelor din ultima vreme....

Ana, mamica lui Stefan

Mergi la inceput

am intrat din nou sa va intreb...oare e posibil ca acum dupa vacanta sa nu aiba inca programa scolara pusa la punct?adica zic si eu...poate ca acu nu fac nimic pentru ca abia din septembrie incepe anul scolar???
Asta referitor la mesajul ala lung ce l-am scris mai devreme pentru cine o fi avut rabdarea sa-l ceteasca....
Ok...ma duc si eu la treaba ca degeaba stau aici si ma stresez...dupamasa voi merge sa stau de vorba cu doamna director de la cresa
va pup si o zi buna in continuare

Ana, mamica lui Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bozo spune:

Salutare!

Azi Tudor nu a mai plans la gradi. M-a pupat si a fugit la joaca.

Ana, si eu sunt la fel de dezamagita. Aici nu e cazut de tv (asta mai trebuia).. insa am senzatia ca doar ii supravegheaza si se mai amesteca sa nu se paruiasca. Ieri venise totusi o educatoare cu chitara si le canta.. dar nu mi se pare ca i-ar invatata ceva. Ii supravegheaza si le schimba scutecele. Ii lasa sa se joace singuri. Nivi macar la masa astora mici nu le da cineva sa manace .. ii pune acolo si daca mananca bine, daca nu... asta e. In consecintza Tudor doar se mozoleste tot dar nu mananca setios decat paine..

Tot astept toamna. nu din cauza programei , ci pentru ca am inteles de la alte mamici ca ii tine mai mult inauntru si organizeaza tosuri jocuri cu ei.

Eu l-am dus la recomandarea unei mamici ff multumite, care imi spune ca fetita ei a invatat ff multe, vorbeste germana f bine, se simte f bine acolo. Mai astept, oricum nu se compara cu gradinitzele noastre )de pe vremea mea.. acum nu mai stiu cum sunt).

Danyce, mai bine asa, trece vremea repede lucrand, nu ai timp sa iti fie dor f tare de Alma. Spor si bafta!

Va pupicesc pe toate, plec sa imi iau cupilu.

http://photos.yahoo.com/turcanlaura

Mergi la inceput

bozo, m-am mai linistit si eu...adica ma gandesc totusi ca abia din septembrie incep sa mai miste si doamnele cate ceva...oricum azi ma duc sa stau de vorba cu ele...nici nu stiu cum sa abordez subiectul, imi este frica sa "nu-l ia in ochi rau" , la Stefan cu mancarea nu imi fac probleme pentru ca le da sa manance la fiecare, ii aranjeaza la masa in functie de varsta si la cei care nu mananca singurei le da cu linguritza, nu-mi fac probleme pentru ca acasa nu prea mai mananca...adica doar de cina cere papa, daca nu ar manca destul acolo ar cere sigur de mancare.

Cu TV-ul la cresa...ei bine asta e furia mea...nu stiu nici daca ar avea voie sa aiba tv, voi ce parere aveti??Nu stiu cum sa fac sa le spun ca eu nu vreau sa-l vad pe al meu ca se uita la aberatiile alea de desene, o data am vazut ca mergea MTV-ul. Zilele trecute mi-au cerut 2 lei pentru cablu, atunci am vrut sa le zic ca eu nu vreau sa dau acei bani...dar mai apoi m-am gandit ca nu fac nimic daca nu le dau io aia 2 lei.

Ana, mamica lui Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

Salutare si de la noi.
Nu am mai scris de mult, n-am avut timp nici de citit, de vizionat poze nu mai vorbim

Vroiam sa va salut si sa-i zic Andorei ca Dodo cand a venit duminica acasa si am intrebat-o ca de obicei, "unde ai fost?" mi-a zis "pa-pa, uche, uca" adicatelea afara in parc (uche = uta - uta = parc) unde era Uca.
Si cand am iesit dupa masa se tot ducea dupa toate fetitele blonde "Uca, Uca".

Noi suntem bine, Ioana face de acum pipi si kk numa la olita, seara ii mai punem pampersi desi de regula face un pipi inainte de culcare si noapte se trezeste si mai cere o data.
Vorbeste mult dar mai ales pe limba ei (ultimul cuvant e "bibis" = servici ).
S-a inaltat tare, parca ii sunt scurte toate hainutele, dar cu greutatea stagnam (tot usor sub 11 kg).
Si parca si-a mai schimbat comportamentul, nu acasa ci afara. E tare cumintica si se joaca singura oricat de mult, cu conditia sa nu-i ia cineva jucariile. Daca vine vreun copil si-i ia ceva se pune pe plans, dar nu il bruscheaza pe celalat. In schimb daca vine un copil si ii cere ceva frumos, ii da.
Ea nu ia de la altii decat rar, iar daca respectivul cere obiectul inapoi, il da fara probleme. Cuminitica mamii!

Crismir eu am hotarat sa nu ii dau bomboane/ciocolata pana la 3 ani si, in prezenta mea, nu mananca (ca ii da soacra-mea pe ascuns e alta poveste). Daca vede copii in parc mancand imi arata, dar ii zic ca nu are voie si nu cere. Daca i se ofera spun persoanei politicos ca nu mananca, iar daca insista las manierele la o parte si ii zic mai verde, ca sa inteleaga.

Raluca, mami de Ioana - Alexandra
casatoria civila, burtica si Dodolina piticuta pana la 8 luni, poze noi
poze si mai noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI

Mergi la inceput