The best of aug-sept-oct 2004 (118)
Raspunsuri - Pagina 14
mina spune:
Andreea, pai ce am zis io ca as comenta? Nu, ii dau. Ideea e ca nu este o suplimentare de portie. In loc sa pape bibe la 7 dim ca de obicei il papa la 3. Nu stiu, cre ca se scoala si zice ca e dimineata si in consecinta cere lapte.
Pup
Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
http://community.webshots.com/user/vizigotu
http://community.webshots.com/user/vizigotubaiatmare
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului
Andreea_si_Doru spune:
Aha! Acuma inteleg... pai la tara lumea se trezeste o data cu gainile, sigur si Matei a deprins obiceiul
. Poate cu ocazia asta se culca la asfintitul soarelui, nu? ![]()
si sanatate!
CRISMIR spune:
ANDREEA,ANA,ANDREEA(RO) va
si va multumesc pt complimente!
MINA faza cu datul altceva in parc decat ceea ce vede nu tine la noi
,copilul meu e mare tero,cred ca mai tero ca al tau
,si foarte capos,am incercat sa-i dau altceva,nuuuuuuuu,daca vede el bomboana o vrea si pace buna...uffff,asta e,ii mai dau uneori alteori le rog pe fete(mamicile) sa nu ii dea nimic
...am vazut si eu pozele vizigotului,parca s-a inaltat tare
...ce ochi are,ma innebuneste![]()
DANIELA

dulce la voi,vazut si eu poze...mare s-a facut Alma
IOANA
si distractie placuta!
ANA sa sti ca al meu facea asa cand ii iesea vreun dinte,vroia lapte din 2 in 2 ore noaptea...trebuie sa-i iasa ceva si lui Stefanut
Fetelor cu gradinita,ma gandesc cu groaza ca din toamna(octombrie)cred ca mergem si noi
...lui Robert ii plac copii tare mult si e foarte sociabil,dar mie frica sa nu planga dupa mine cand il las acolo...of,dar asta e,trebuie sa se obisnuiasca cumva!!!
LA MULTI ANI LILIA!...iti doresc tot binele din lume,sanatate multa si fericire alaturi de familia ta

Eu sunt trista ca Robert de vreo saptamana nu mai vrea sa stea in scaunul lui sa pape,vrea sa fug eu cu mancarea dupa el prin casa
,nu sta nici in scaunul normal la masa,nuuuuu...ati mai patit careva asa?...habar nu am cum sa-l mai iau,daca nu il dau jos din scaun nu papa...plus ca la pranz abia mananca ca tot jos vrea,dar cum sa-l dau jos si sa ii dau supa(de ex.) fugind dupa el cand se joaca?!![]()
Gata fug la nani,va
pup pe toate!
Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Poze cu noi avem la casuta de sus![]()
anielas spune:
Neatza fetelor!
Am vazut muuuulte poze cu puiuti mari...sunt niste ingerashi toti
: Nathalie
,Alma
,Robert
,Shan
, si Vizi
Andreea-merci pt lamuririle legate de minge..chiar ca faci ceva sport in felul asta.
Andreea-RO-pana la urma mergeti la spectacol? eu am fost ieri sa iau bilete si nu aveau scris nimic pe ele...nici data, ora sau despre ce specatacol e vorba...si erau 12,6 RON...asa ca nu am luat..poate ajung direct la teatru...
Noi suntem in pregatiri de mare...m-am trezit si eu la spartul targului sa-i cumpar piscinutza pt plaja si nu mai gasesc
.
Ina este inca la tzara..azi sau maine vine acasica
..de abia astept sa-i pap nasucul![]()
Va pupic..
Inutza (23 oct 2004)www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59135" target="_blank">Inutza-sufletzelul nostru minunat

ana_a spune:
neatza' fetelor!
Mirela, si Stefan a avut o perioada in care comenta in scaunul de masa ca vrea jos...se ridica aproape in picioare cu tot cu centurile puse...ei bine eu nu prea am avut de ales decat ori sa-i dau drumu la TV in bucatarie pe animal planet ori mai nou...ducem scaunul in camera cu calculatorul si vizionam desene animate gen Tom si Jerry&company
asa ii atrag atentia si cu desenele si casca si guritza...acu nu stiu daca ar merge si la Robert, eu ii tot spuneam ca trebuie sa pape in scaunel ca si Victor, Tony, si alti copii tot asa papa...si a priceput
Nu mi-a placut ideea sa fug dupa el prin casa si nici nu i-am permis sa incerce aceasta varianta![]()
Fetelor, de luni incep si eu munca...si trebuie sa ne reorganizam, eu incep lucru de la 7 pana la 4 deci tati o sa-l duca pe Stefan la cresa ca el merge abia de la 8 jumate si eu o sa-l iau pe la 4jumate-5.Sper sa reusim sa ne acomodam cu noul program, mai ales eu ca de mult nu m-am mai dus la 7 la munca...cred ca de vreo 4 ani incoace![]()
Cam atat de la noi, mai revin cu noutati cand o sa mai am
pupici la toata lumea!
Ana, mamica lui Stefan
andora spune:
Neataaa!
Ania mama, hihi ce bine ca vine inushu ma gandesc eu ce tre' sa fie n inimioara ta
nu, noi inca nu am luat bilete si nu stiu daca mai gasim, intr-adevar cam dubios cum zici tu ca nu scria nimic pe bilet si erau si jumate din pretul pe care-l stiam noi. Ciudat...
Mirela aaaa cu mancatukl la noi e distractie mare de mult, am ajuns la concluzia ca daca vrea sa pape si are envoie papa, daca nu nu. Chiar acum molfaie o felie de paine cu Almette prin casa. Cu scaunelul - noi mi-am scos tavita de la el ca oricum sarea peste si am pus scaunul jos (al nostru e din ala care se separa) si acum are masuta si scaunel de pitic. insa nici gand sa pape acolo decat 1 din 10 dati poate. Dimineata papa plimbandu-se prin casa sau jucandu-se
, la pranz la desene animate (daca papa) iar dupa masa cand vine tati papam toti la masa, si atunci chiar papa.
Scuzat dar tre sa fug la ea, m-a capiat cat ma striga 
site , www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta , www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea
andora spune:
Hai ma nu e nimeni pe aici? Ca vroiam sa va intreb... vi s-a intamplat ca al vostru copilas sa nu doarma deloc ziua? Mie ieri mi-a facut Uca asa o faza, s-a trzit pe la 9.45 dimineata (culcata de pe la 23 si ceva) si nu a dormit deloc deloc. Seara a facut baita si pe la 23 nu dormea. Dimineata s-a sculat pe la 8.30 si acum sta in pat cu biberonul, poate adoarme. mentionz ca ieri am alergato prin parc ca d obicei, am stat mult la nisip samd.
site , www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta , www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea
anielas spune:
Andora-sa sti c atocmai am vb cu Stefu.si el de acelasi lucru se plangea..ca adoarme ff greu Ina acolo...eu chiar la- m certat..ca nu-i respecta programul si dc trece peste ora de somn de aia nu mai adoarme...bla bla...dar cred ca nu asta-i cauza..ea cic atotusi adoarme..dar pe la 4...
Mirela- nici Inanu sta decat rar la masutza ei...mai ales de cand nu am mai fost eu acasa sa o supraveghez...si ea a fost in greva foamei..asa ca ii dadeau sa pape unde vroia ea.Iar seara manca cu noi la masa exact ca si Gogo
Inutza (23 oct 2004)www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59135" target="_blank">Inutza-sufletzelul nostru minunat

aissa spune:
Ma mai primiti? ![]()
Andora sa stii ca Ale de ceva vreme nu mai doarme 3-4 ore cum facea si, mai mult, doarme de la 12 (ba chiar 11 jumate) doar 1 ora jumate, maxim 2. Nu stiu de ce. Si daca am incercat sa o fortez sa adoarma pe la 13 cum stiam eu "regula", i-a trecut ora de somn si mai devreme de 3 (15) nu a mai adormit.
Ieri am vazut si eu pozele cu vizigotul baiat mare si cu Alma de Danyce, pe Alesio dormind pe jos l-am vazut de mult dar nu am mai scris....
De fapt si azi am intrat doar sa ma laud
: daca acum 2 zile imi "injuram" cupilu care m-a plans o noapte intreaga...azi am gasit si de ce: i-a spart una din maselele din randul 2, adica alea de "2 ani". 1 colt e sigur afara, inca 2 par a fi spart dar nu-s sigura ca nu ma lasa sa pun mana, numai ce reusesc sa vad. Asa ca sa te tii nenica, am inceput iar maselele.
Cristina si ghighiloi
andora spune:
Ania, Aissa merci de raspuns, ma inseamna ac e cea in aer sau e varad vina sau energia cine stie... ieri dupa ce ca nu a dormit deloc deloc ziua a mai mers si pe jos juma de cartier si a turuit intruna de la pranz pana noaptea, parc-ar fi mancat ciocolata
Aissa felcitari, mai sa stii ca dupa cateva nopti de plans nu stiam de ce (am zis ca de frica de motoare) si eu astept sa apara maselutele, in ambele parti stau sa sparga gingia dar pauza. Nu m-am uitat de vreo doua zile ca a cam dormit noaptea, in afara de sculat dupa laptic pe la 3-4 ca vizi lu' Mina 
Eu sunt cuioasa ce va urma din toamna la cresa... cu mancatul,cu dormitul samd.....