Copilasi dragalasi de nov-dec 04 (127)
Raspunsuri - Pagina 29
onitza spune:
ANA DE OILIA, FELICITAAAAAARI!!! 

Mi-as dori si eu sa ma trezeasca Paul chiar si la 3 dimineata sa ceara macar la olita!!

Onitza si
Paul Constantin (28.11.2004)
andreap spune:
salutare!Revin si eu fuguta,am reusit sa citesc cate ceva,dar mai ales despre Try.Ma bucur enorm ptr.voi,sper sa fiti in continuare bine,sa se nasca BB sanatos!Va tinem pumnii si ne gandim la voi
Onitza,felicitari..ai scapat de suzi,noi inca o lasam in pace,o sa renunte ea singurica sper...
Roserb,am vazut "balerina" frumoasa si ginerele meu scump!
Felis,pupam Mihaita si pe tine,ne e dor de voi...sunt rea daca spun ca era mai bine inainte cand nu lucrai
???ptr.noi,normal,ca te "auzeam" mai des
!
Noi in we am fost plecati,initial am zis doar sa facem un gratar,undeva langa Buza la Sarata Monteoru,dar ptr.ca ne-e prin ploaia,am ramas acolo si peste noapte;noroc ca ptr.Mariuca aveam si lapte,si pampersi si schimburi,noi neavand decat hanele de pe noi,adica tricouri si pantaloni scurti
.dar a fost frumos,asa totul pe neplanificat,ne-am distrat si fata la fel.
Cici,am vazut burtica frumoasa!
Pupici si o saptamana buna
POZE
Jupiter,Iulie 2006
Andreea si Mariuca(7.11.2004)
paxela spune:
am apucat sa vad si eu poze cu copilasi si mamici
care mai de care mai frumosi
Alexa si
Silviu ( 27.11.2004).......poze, poze2006
onitza spune:
COOKIE, e destul de greu, recunosc, dar....ma asteptam la mai rau!
cred ca acum e momentul cel mai bun si sincer am simtit asta! oricum el nu le are cu somnul, deci....ar fi facut urat la culcare si cu suzi, poate doar adormea mai repede...in rest, pe cuvantul meu ca nu o cere ziua....devine intr-adevar mai nervos pe seara, dar e posibil sa fie si stresul de la cresa sau acel stres care se strange dupa o zi intreaga, oricum noi dam bine in continuare...azi e deja a treia zi!!!

Onitza si
Paul Constantin (28.11.2004)
bits spune:
TRY slava Domnului ca sunteti bine!tineti-o tot asa!
Fulgule bine ai revenit!ne faceam griji ca disparusei asa pe neve![]()
Otilia felicitari!in curand scoateti pampersul,bravooo!
noi de 4 zile am scapat de pampers

.are mama baiat mare ,se cere singurel sa faca pipi.problema e ca kk vrea sa faca doar in pampers
.noaptea inca nu ma lasa inima sa-l las la popoul gol.mi-e frica!m-am risicat si l-am lasat la pranz dar a fost ok totusi noaptea e ceva mai lunga
.
octy
16,KENZO(1nov 2004)
Bobita spune:
Revenim dupa 2 luni de concediu in care ne-am distrat.
TRY totul va fi bine, sanatate multa.
Bits
, sa fie intr-un ceas bun.
Imi pare bine sa va gasim sanatosi. Amina se lauda cu 11kg, se aseaza singura pe olita, chiar daca e cu pampers.
Va salutam pe toate.
paxela spune:
bits felicitari si cavalerului pt scapatul de pampers
bobita bine ati revenit
Alexa si
Silviu ( 27.11.2004).......poze, poze2006
daniella4 spune:
Try, sa speram ca se rezolva fara operatie, mama-natura face uneori niste minuni! Tu sa ai grija de tine si bb.
simonacip spune:
Try, multa sanatate, nu pot sa cred....Dea Demnezeu s afie totul bine, am trecut prin niste senzatii toate nasoale. Nu avem nici o certitudine niciodata...Of, multa sanatate bb-icului scump si drag...
Simona si David (10 nov)
Daviduchele meu
FELIS spune:
Onitza, Andreea multumim mult... Va pup si mi-e dor de voi toate...
Otilia, BITS... ma bucur de realizarile voastre... 
ANDREEA... ca sa te distrezi... Sa stii ca am fost la una din nunti si am ramas... in sanii goi
ca s-a desprins o bretea (eram in aia cu bretele snur...
noroc ca eram la masa si marea majoritate nu au vazut scena...
ONITZA, Mihai merge la cresa, problema e ca 3 saptamani va fi inchisa
si inca nu am nici o solutie...
Va pup... fug la treaba
Felis si
Mihai-Cristian (06.12.04)
ianuarie 2006,februarie 2006, motz, martie 06 aprilie 06, mai 06,iunie 06....
a adormit singurel
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero