Copilasi dragalasi de nov-dec 04 (127)
Raspunsuri - Pagina 30
onitza spune:
FELIS, ooooooof, fir-ar sa fie de probleme!!! soacra ta nu poate sa te mai ajute??? sau daca ai gasi o bona ca ultima care ai gasit-o!! ar fi super!!!!!!
Onitza si
Paul Constantin (28.11.2004)
Corina75 spune:
Try, ma bucur nespus pentru voi....multa sanatate...
Fulgu, aoleu ce a fost pe capul tau....as putea sa te rog sa-mi dai mai multe detalii despre scosul amigdalelor? Sotul meu trebuie sa faca asta cat de repede si mor de mila lui.....ce trebuie sa stim? Cum e? Presupun ca nimic placut......

Felis, multa bafta, sa reusesti sa o scoti la capat cu toate...
Nici eu nu apuc sa citesc tot, din pacate timpul asta ne preseaza cumplit de tare...
Deocamdata am decis sa amanam pe perioada nedeterminata operatia de hernie la Andrei, ptr ca nu se mai vede nimic, si nu ma duc de nebuna sa chinui copilul...parca am o speranta sa se vindece de la sine...ca la varsta asta se spune ca ar fi posibil
Va pup pe toate si va rog sa ma iertati daca nu pot intra mai des...
Corina si
Andrei (24.11.2004)
monica-elizabet spune:
buna fetelor,
Doamne ce copilashi mari...auzi fara suzi, se cer la pipi, la kk, fara olitza, direct la wc...eu ce sa zic...noi nu vrem nimik din toate astea...mai asteptam putintel![]()
fulgule, bine ca ai scapat cu bine de toate...acum sa pui mana sa te ingrasi daca ai slabit
ca si asa erai slaba![]()
davidutului
va pup pe toate si pe copilashi
noapte buna
monica
FELIS spune:
FULGULE... sanatate multa in continuare...Imi pare rau ca ai stat prin spitale...
Eu simt ca mai am putin si pic... cu muncit zi si noapte si la servici, nu numai acasa, Mihai se mai trezeste si el noptile, si ma rog sa ma tina Dumnezeu pe picioare, ca daca nu sunt eu... cine sta cu Mihai?... Daca intarzii putin la servici primesc telefoane ca ii e foame copilului, sa vin mai repede... Papa i se da in lipsa mea numai daca e gata facuta si blenduita... asa ca am preferat la un moment dat varianta dus program normal la servici, venit acasa si stat cateva ore cu bb si seara plecat iar la servici cand adormea bb, si ma intorceam dimineatza la 7.30 cd stiam ca se trezeste si trebuie sa manance. Am facut vreo 3 nopti asa...
Ar fi fost varianta sa il duc la cresa cu program prelungit: adica sa il duc luni dimineatza si sa il iau vineri, dar e exclus asa ceva... Cum sa stau eu fara sa imi vad baiatul, sa rad si sa ma joc cu el... sa il vad cum rade si sa ma stranga in brate si sa ma pupe..
ONITZA... soacra?... Pai... alaltaieri m-a rugat sa il aduc la ora 22 sa doarma peste noapte la ea,
ca sa mai aiba timp si ea sa se joace cu el... si sa vin sa il iau dimineatza la 7. I-am zis ca nu are rost ca nu s-ar odihni... cred ca ii mai iese un dinte si intre 2.30 si 6 nu doarme, plange mai tot timpul...
Felis si
Mihai-Cristian (06.12.04)
ianuarie 2006,februarie 2006, motz, martie 06 aprilie 06, mai 06,iunie 06....
a adormit singurel
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero
FELIS spune:
Eliza... ce-ti mai face baiatul?... Ce mai faci, ce mai zici?
Miche, Miki, IoanaDu, Raluca, Vio, Gandacelu
...
Si pe toate celelalte fete 
De Madachan ce mai stiti?.. Dar de Ionela-Roxana? Mamele de gemenusi din Cluj?
Felis si
Mihai-Cristian (06.12.04)
ianuarie 2006,februarie 2006, motz, martie 06 aprilie 06, mai 06,iunie 06....
a adormit singurel
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero
Eliza5 spune:
Felis, multumesc de intrebare. 
Ce sa fac.. ma obisnuiesc cu statutul de mamica singura
(chiar, mai e vreo single mother in grupul nostru??). Sotul s-a mutat de vreo 3 saptamani de acasa si sincer.. e mai bine asa. E mai dificil cu organizatul pentru plecat pe vreundeva (sa ma vezi cu bagajele intr-o mana si cu cupilul in cealalta mana, facand ture la masina ca nu le pot duce pe toate de-odata :-))) dar in general ma simt.. eliberata :-)
Am fost cu Alex la mare saptamana trecuta si a fost super. Numai ca vineri dimineata a facut febra si a vomitat tot ce a mancat asa ca am fugit repede cu el la Bucuresti.. A trebuit sa chem salvarea, m-am speriat un pic. Pana la urma cica avea laringele inflamat (eternul rosu in gat) si l-am tinut pe antibiotice si antitermice.
Mai, eu la capitolul olita sunt in urma rau de tot.. Adica am avut vreo 2-3 incercari slabe dar cupilu' nu vrea deloc sa stea, parca il pun pe carbuni incinsi, asa ca eu una am amanat operatiunea pentru peste vreo jumatate de an, sau poate chiar la primavara viitoare. Vorbeam cu o prietena de la birou care imi spunea ca fata ei a scapat de olita la 2 ani si jumatate, intr-o singura saptamana. Asa ca mai exista o speranta
.
De vorbit Alex vorbeste, dar pe limba lui :-)Mama, tata, apa, caca, pipi de-astea :-) A... si a mai invatat saptamana trecuta sa spuna "ucu!!" care inseamna "suc"
. E asa amuzant, cum vede vreo reclama la vreun suc ceva ma trage de mana si incepe: UCU!! UCU!! :-)
Cu suzeta iarasi suntem in urma. E indragostit de "dida" (asa zice el suzetei) si face crize de nervi daca nu i-o dau cand o vrea (si o vrea mai mereu, mai ales la culcare).
Altfel e un copil foarte vesel si zambaret si sunt absolut indragostita de el :-)
In alta ordine de idei, eu citesc tot ce scrieti, sunt si eu cu sufletul la gura pentru tine Try si imi dau seama ca nu o sa va puteti linisti pana nu nasti si esti sigura ca totul e ok. Cred ca inteleg prin ce treci, am o prietena care a trecut printr-o situatie similara si din fericire totul s-a terminat cu bine si are un copil sanatos si frumos. Ma rog ca si in cazul tau sa fie la fel :-)
Felis, imi pare rau ca muncesti atat de mult, sper ca si beneficiile sa fie pe masura :-) Imi este dor de tine si de Mihaita si sper sa ne mai vedem si noi secolul asta :-)
Corina, la un moment dat si eu a trebuit sa iau o decizie de genul asta si te inteleg.. La mine era vorba de o interventie mai simpla, eu l-am nascut pe Alex cu obstructie de canal lacrimo-nazal dar tin minte ca imi era foarte teama de operatie si mai ales de anestezie. In cazul nostru pana la urma a trebuit sa o facem pentru ca ochiul era mereu infectat si Alex statea mai mult cu un ochisor pe jumatate inchis. Daca tu simti insa ca operatia se poate amana sau poate chiar nu o sa mai fie nevoie de ea, urmeaza-ti instinctul. Dar monitorizeaza atent situatia ca sa vezi daca apar modificari.
onitza spune:
BUNA DIMINEATA!!! Ce mai fac fetele??
FELIS, cred ca ti-ar prinde bine totusi o noapte plina de odihna. Cred ca soacra ta ar face fata unei nopti in care MIhaita se mai trezeste, gandeste-te la cate nopti ai pierdut tu!
MONICA, din tot ce ai descris tu, noi deocamdata avem parte de scos suzi! nici Paul nu vrea la olita, dar la cresa spune ca mai face pipi..acasa nu vrea deloc! 
A trecut si ziua de ieri. A fost ok: Paul la cresa cumintel, a papat, doar ca nua dormit, deh, lipsa suzi!! in schimb acasa , la ora 9 l-am dus la culcare, si in zece minute nu exagerez, SFORAIA la mine in brate!
a dormit toata noaptea, s-a treizt la 6 fara 10 , ii eram fomita, si ...vestea nr 2 BUNA este faptiul ca : PAUL PAPA ACUM LAPTIC DE VACA!!!!! am terminat cu MILUMIL 3!

Este a doua zi de cand l-am dat pe lapte de vaca, ii pun cereale ca simplu nu prea ii place, dar papa, nu face mutrite, nu il termina chiar pe tot cum se intampla cu Milumilul, dar mai ramane foarte putin, cam 30 de ml...nu e nici o suparare. Oricum cand pleaca la cresa, ii mai dau sa molfaie la tati in masina, o felie de cozonac sau ce am prin casa! 
Pupici si va urez o zi cat mai buna!
Onitza si
Paul Constantin (28.11.2004)
andreap spune:
Buna dimineata!
Felicitari Otilia,Bits ptr.puiutii cei mari!Mariuca mea cred ca pana se marita sta cu pampers
Felis,mai las-o mai usor cu munca si odihnestet-te,ca vorba ta,daca nu esti tu,cine are grija de baiat?Imi pare rau ca ai avut probleme cu breteluta...sper ca te-ai distrat.
Eliza,eu nu stiu toata povestea..dar "mama singura"?daca e ce cred eu,imi pare tare rau...
.Eu sunt inca "mama singura",adica sotul meu sta la Pitesti,ne vedem numai in we,dar de saptamana viitoare se muta definitiv in Bucuresti.Si uneori mi-e groaza
,ca m-am obisnuit asa.E greu,numai eu stiu cum fac fata si cu servici,copil,casa....acum parca e mai usor,dar cand era mica si ne intorceam/plecam la Pitesti,sa vezi cum caram bagaje,intr-o mana o tineam pe Maria,in cealalalta bagaje,scaunul de masina etc.Acum e mai usor,merge singurica si eu pot cara ca hamalul
linistita.E drept ca tot mai fac 2-3 ture,dar macar nu mai car si BBlusul.Nu mai vb.de noptile cand facea febra mare si ma gandeam sa chem salvarea ca singura nu puteam sa plec in mijlocul noptii cu ea cu masina.Asta e!Sper sa va fie bine la amandoi si mult succes.Daca vrei sfaturi cum sa te descurci singura,eu sunt cea mai in masura sa le dau

Monica,stai linistita,suntem cam la fel noi 2:inca cu pampers,inca cu suzeta...eu nu ma stresez prea tare,pana acum mariuca a renuntat singurica cand a simtit ea la diverse "obiceiuri"rele.Pupam
Hai ca fug la munca,pupici
POZE
Jupiter,Iulie 2006
Andreea si Mariuca(7.11.2004)
roserb spune:
Felis, imi pare rau ca esti asa de alergata si iti doresc ca urmatoarea perioada sa fie mai linistita. Ma bucur ca Mihaita e bine, poate ne mai pui si noua pozici, ca ne e dor de el.
Fulguletzule, bine ca ai scapat de operatie cu bine, si daca ai facut o silueta si mai si, cu atat mai bine. So, ce trebuie sa-mi scot ca sa devin supla (amigdale si mai ce?
)
Corina, poate aveti noroc si nu mai e nevoie de operatie, eu va tin pumnii sa fie asa, stiu cat de stresata esti de treaba asta, si e si normal.
Paxela, cum te simti?
Ooo, Eliza, mai dai si tu cate un semn de viata, welcome! Ma bucur ca va descurcati si in doi,o sa vezi ca pe masura ce Alex creste va fi mai usor.Imi pare rau ca s-a imbolnavit la mare, sper ca sunteti bine acum.
Si noi incet -incet scapam de pampers, numai in timpul somnului si afara mai folosim, bineinteles mai face si aiurea prin casa uneori, daca nu il punem la timp pe olita (adica nu cere intotdeauna).Oricum , este meritul exclusiv al bonei, eu n-am avut nici o contributie, dupa capul meu l-as mai fi lasat in pace (din lene
).Suzi nu mai foloseste decat uneori seara, pana adoarme ca lumea.
A inceput sa spuna din ce in ce mai multe cuvinte, propozitii nu (doar cateodata din doua cuvinte), e muuult in urma Biancai la aceeasi varsta, nu-mi vine sa cred ce diferenta este intre ei cand mai vad casete cu ea.In schimb, el are dezvoltate alte abilitati: surubareste la greu , stie sa arunce foarte bine mingea, e mare fotbalist mare, etc.
Imi place ca in ultima vreme se inteleg mai bine copiii intre ei, bineinteles nu lipsesc si perioadele de lupte , dar parca s-au mai imputinat, si se joaca mai frumos.
Asteptam si noi vacanta, parca nu mai vine odata!
Roxana&Co
POZE CU PITICII