Copilasi dragalasi de nov-dec 04 (127)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roserb spune:

Try draga, ma bucur mult de tot ca mergeti inspre bine si ca ati avut parte de cele mai bune ingrijiri. Ne gandim la voi si tinem pumnii stransi sa nu mai apara alte probleme, iar bebe sa fie sanatos.Tu incearca sa te manejezi cat poti , bine ca o ai si pe mama ta acolo sa se ocupe de Alex, altfel ar fi fost mult mai greu.

Roxana&Co

POZE CU PITICII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roserb spune:

Otilia, e mortala "rujata" ta, deh, o domnisoara adevarata trebuie sa fie si machiata!

Irisuca e superba ca de obicei!

Cici, chiar ca arati grozav, iti prieste sarcina de minune. Iar papusa te e o haioasa!

Roxana&Co

POZE CU PITICII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

TRY... ma bucur ca ati trecut peste faza critica, ca nu e vorba de acel virus... Sunt alaturi de tine... si ma rog sa fie totul bine, sa va reveniti rapid si tu si bb, sa nu ramana nici un fel de urme ale anemiei severe!....
Sa dea Dumnezeu sa nasti un bb sanatos si sa va bucurati de el fara nici un fel de probleme!....

Imi pare f rau ca nu am mai scris, dar am mai intrat de 2 ori pe aici in mare graba sa citesc si cand am dat peste un mesaj in care scria precum ca TRY are ceva probleme cu bb, am cautat mesajele ei si le-am citit, in rest recunosc ca nici de citit nu am avut timp alte mesaje... Sunt ocupata pana peste cap, lucrez zi si noapte... Am impresia ca nu o mai scot la capat... Sper ca restul sunteti bine . Va pup pe toate .... A... fugitiv am dat peste un mesaj un care Roserb scria ca Mihnea la munte si-a luxat mana? Sper ca si Mihnea e bine si nu a fost decat o alarma falsa...

Mihai e bine in general... nu am timp sa mai pun poze (nici sa le descarc de pe camera pe cele din concediu nu am avut timp

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
ianuarie 2006,februarie 2006, motz, martie 06 aprilie 06, mai 06,iunie 06....
a adormit singurel
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danette spune:

Andra, nu stiu de ce, dar intuiam ca sunteti mai bine, chiar inainte de a citi mesajul lui Cici.

Ma bucur mult de vestile bune, sa dea Domnul sa treaca saptamanile ramase fara probleme si bebe sa se nasca cat de poate de sanatos.
Ai grija de tine (de voi)!

Va .

P.s. Sa inteleg ca simptomele tale de preeclampsie sunt cauzate de boala bebelusului?... sau nu inteleg eu bine ce e 'mirror syndrome'

Dana & Iris 1,8 ani

God is in details...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Try,ma bucur nespus ca sunteti bine.Ne rugam in continuare pentru voi!

Onitza,felicitari pentru suzi! Parerea mea e ca ar fi mai bine sa nu i-o mai dai,daca tot ati facut pasul.Procedeaza ca in cazul intarcatului,daca te-ai hotarat du-ti hotararea pana la capat,chiar daca e greu.Bafta multa!

Dana,Iris e pur si simplu superba!

Otilia, la printesa machiata!

Va pup pe toate si va doresc o duminica minunata!

Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!

http://www.paidmail.ro/?seite=bettel&user=mariussimiuc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fulguletz spune:

fetelor, dragelor...am intrat asa cu pofta de voi toate, sa vad cum o mai ducetzi si care mai sunt plangerile si am dat de mesajele voastre adresate lui try...m-am apucat sa fac sapaturi(n-am mai intrat pe forum de cel putin 3 sapt) si recunosc ca m-am intristat citind ca try a nostra are asemenea probleme...
Nu ma pricep la incurajari ptr ca eu sunt o pesimista si negativista de felul meu, dar stiu sa tin pumnii strasi stransi tare si din sulet...try...si o voi face pentru tine si bebelin, sa fie totul bine!

si despre noi...pai eu am zacut prin spital ceva timp pentru operatziile mele estetice (nas si gat...adicatelea deviatie de sept plus sinuzita si scos de amigdale), acu sunt mai bine , adica pot sa vorbesc si sa mananc un pic(aprops ! daca vreti sa slabitzi sa va scoateti amigdalele). David a stat cu mama 2 sapt, de maiine intra doar pe mana mea, face prgrese cu vorbitul (nu, nu turuie !, dar mai rupe un cuv doua in plus fatza de acum o luna).
cam atata de la noi...din pacate, de 3 sapt, nu am mai citit si vazut nici o poza de la voi si nici de recuperat nu am timp..asa ca daca cineva m-a intrebat ceva si nu am raspuns, nu dati cu paru...

topit si ditamai vlajganu' David (1 dec. 04)
GALA PURADEILOR NOSTRI

"Cand tot ce ai e un ciocan, totul in jur iti pare cui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

'Neata!

TRY, ma bucur ca sunteti mai bine! sanatate multa tie si bebelusului!!

OTILIA, mai e putin si va intoarceti!! Uraaaaaaaaaaaaaaaa!!!!

MIHA, DANETTE, credeti-ne ca asta intentionam sa facem, sa ii scoatem pe suzi DEFINITIV!! sper si eu sa reusim! e mare deja!

Ieri a fost o zi mai putin placuta decat alaltaieri. Unde alataieri , adica prima zi de scos suzi , s-a comportat exemplar, , ieri, in schimb, nu a mai fost asa: nu a mai vrut sa doarma somnicul de pranz, nu va inchipuiti ce nervi mi-a facut, pentru ca nu plangea dupa suzi, se vedea clar ca pur si simplu nu vrea sa doarma! stie sa o ceara si pe suzi , pune mana la gurita cu degetele stranse ca de inchinaciune, dar asta nu o face, ceea ce fireste ma bucura. In fine, am trecut peste, am zis sa il scot afara, sa il tin mai mult timp, ca sa il obosim , sa adoarma la noapte linistit, fara suzi. Asa ca, am iesit in Parcul Herastrau, unde imi place mie mult de tot!! ne-am plimbat, l-am lasat sa mearga, sa faca ce vrea, de ne-au sarit noua capacele, dar el..nimik,...avea o energie de ramaneai cu gura cascata.
Buuuuun, dupa ore de stat in Herastrau, pe la 9 seara, zic sa ne intoarcem si noi pe la casele noastre: Paul ar mai fi stat 5 ore!
Ne intoarcem, facem baita la copil, dam papa, si hai la culcare!! CINEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE??????? PAAAAAUUUUUUUUUUUUL??????
Urlete, istericale, si tot ce vroiai gaseau la copilul meu, dar sa doarma, ntzzz!!! noi eram de-a dreptul cazuti la datorie, franti, el nimik...pana la urma, s-a dus MIhai si l-a plimbat in brate prin camera si a adormit , dar eu eram socata de unde atata energie!!

Deci, ieri a fost A DOUA ZI fara suzi! Azi e prima zi de cresa fara suzi! sper sa fie ok.

Mey, ce e cu vremea asta???

FELIS, ma bucur ca Mihaita este bine!!! l-am intrebat pe MIhai daca l-a mai vazut pe fie-tu la cresa si mi-a zis ca da , a apucat sa il vada o data, cand l-a dus pe Paul si ca era cumintel!

FULGULE, bine ca ai trecut de operatii!! ai scapat si de asta! sa ne mai povestesti de nemtisorul tau ce mai face!

Onitza si Paul Constantin (28.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Neata mamacilor si copilasilor scumpi!

Try, speram sa nu fie nevoie de operatie.
Fulguletz, ma bucur ca ai trecut de operatie cu bine. Eu vreau sa slabesc dar nici chiar asa , sa ma operez fara sa fie cazul. Acu stau sa ma gandesc poate sa ma bag la o operatie estetica ca la capitolul asta ....
Onitza, felicitari pentru scosul suzetei, noi vom mai avea multa bataie cu degetul, ca deh este la purtator, tentatia este mare. S-o vezi cum imi cere rochita si-mi arata ca nu mai baga mana la san daca are rochita pe ea.

Ne laudam si nou cu un kk la toaleta, facut dimineata la 6.30 la cererea ei. Am fost sa facem pipi si cand ne-am bagat in pat sa mai lenevim, hop sare peste mine si cand am intrebat-o ce vrea mi-a spus "caca a baie". Sunt tare fericita!

Otilia si Ana Maria (18.12.2004)
www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

quote:
Originally posted by Otiliav

Ne laudam si nou cu un kk la toaleta, facut dimineata la 6.30 la cererea ei. Am fost sa facem pipi si cand ne-am bagat in pat sa mai lenevim, hop sare peste mine si cand am intrebat-o ce vrea mi-a spus "caca a baie". Sunt tare fericita!

Otilia si Ana Maria (18.12.2004)
www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana

bravo Ana

Alexa si Silviu ( 27.11.2004).......poze, poze2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cookie spune:

Try, ce ma bucur ca sunteti bine! Sa dea Domnul sa decurga totul fain de acum incolo si sa te bucuri de amandoi flacaii tai, sanatosi!

Fulgule, acum esti ok?

Oti, felicitari pentru kk! (ha, ha, v-ati gandit ce haios suna, asa, scos din context? )

Onitza, fiti perseverenti cu suzi, sigur o sa renunte la ea, chiar daca mai treceti voi prin momente mai grele..

Mergi la inceput