Copilasi dragalasi de nov-dec 04 (127)
Raspunsuri - Pagina 27
onitza spune:
Hihihihi!! Am vazut o domnisorica in toata regula, care se respecta si....si nu aseaza pe wc pana nu e aranjata!! OTILIA, imi amintesc de Paul pe la 8 luni, mi-a descoperit un ruj, in tarc,. se juca cu geanta mea, a deschis-o si ...s-a rujat si el!!!! 
ALEXA, asa ma gandesc si eu ca mai rau e daca cedez acum...oricum, psihic vad ca sunt si eu ok, ceea ce inseamna mult ca il ajut si pe el, daca sunt eu linistita!! si cred ca, ar fi mai greu, cu cat trec lunile, pentru ca o sa ii spuna pe nume si atunci chiar a dfi greu!!
PUpicei!
Onitza si
Paul Constantin (28.11.2004)
danette spune:
First of all, ma bucura foarte tare vestile despre Andra si bebe din burtica. Sa dea Domnul sa se rezolve totul...
Apoi, Cici draga, esti mortala!
Radiezi! si arati traznet!
Alexia este o veselie toata cata e... am impresia ca-i o strulubatica si-o smecherutza mare de tot!
Seamana bine cu tati da' semana si cu mami!
Si pe bebe 2 cum o s-o cheme? Nu v-ati hotarat inca?
Onitza felicitari pentru Paul cel cuminte... ar fi bine s-o faci pierduta for ever pe suzi!
Oti.. Ana ca de obicei este o haioasa de fetitza... cu figuritza ei nevinovata.. Doamne, cred ca nici nu poti s-o certi pentru vreo prostioara cand ii vezi mutritza aia!
Faina treaba a facut cu rujul...![]()
Noi am fost ieri la o aniversare de 3 ani... cu tare multi copii... si jucarii.. Iris a obosit atat de tare ca si azi mai recupereaza din energia pierduta..
Eu idem.. ca am fost aproape non-stop cu ochii pe ea... este genul care dispare din raza vizuala intr-o secunda. Fooooarte independenta micutza mea... nici c-o interesa pen unde suntem noi parintzii ei...
La un moment dat s-a descaltzat si a tulit-o afara in ploaie... ca i s-a parut ei tare interesant...
Incerc sa incarc cateva din pozele de la party.
Dana & Iris 1,8 ani
God is in details...
danette spune:
Am pus poze... de aici: http://community.webshots.com/photo/552866073/2235460860041392996asGulu
Dana & Iris 1,8 ani
God is in details...
monica-elizabet spune:
Doamne ce ma bucur ca try si bb mic sunt spre bine...
ce petrecere super si ce bine s-a simtit frumushica iris
acolo
cici
v-am vazut si pe voi...sunteti toate 3 niste dragute....
am inclus-o si pe bebelina in grup hi hi
onitza...felicitari lui paulica
pentru somnicul fara suzi
noapte buna si pupici la mamici si la bebici
monica
Otiliav spune:
Am vazut si eu o gravidutza radiind de fericire si cu silueta
. Cici cand va vad asa pe tine si pe Andra ma gandesc o fi ceva in aerul din Toronto
.
Dana, o frumusete Iris, ce pacat ca nu stau copilasii la pozat cat de frumosi sunt ei. Sunt mereu in miscare si unele poze nu ies oricate setari am avea. M-a uimit insa cat de mult iti seamana in poza de aici, are aerul tau, expersia ta, desi clar are parul si ochii albastrii ca tati, seamana si cu mami.
Va place melodia http://www.youtube.com/watch?v=kNLXjXxj3J8&NR?
Otilia si Ana Maria (18.12.2004)
www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana
miria_cristina spune:
Buna, fetele!
Nu am plecat inca la mare. Abia pe 11 avem bilet si vom sta 10 zile.
Am mai vazut pozici! Tare frumusei copiii!
Eu tot compar pozele pe care le vad cu cele de acum un an si ma minunez cat de repede se schimba!
Cristina si D
amiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
danette spune:
Multumim Monica, Oti...
Oti, de fapt se pare ca Iris seamana mult cu mama mea...asa spun cei mai multi... evident ca pe mama nu ai prea vazut-o in poze... asa ca
Parul meu natural este ca si al lui Iris (culoarea)... eu doar ma suvitzez blonda... de vreo 15 ani
.. si nu-s creatza deloc.ci din contra.
Iar ochi albastri am eu, sotul ii are verzi-verzi... dar pozele schimba nuantzele probabil...
Gata!!.
.. cu alte cuvinte am tzinut mortzis sa demonstrez ca Iris imi seamana mie![]()
![]()
![]()
Dana & Iris 1,8 ani
God is in details...
try spune:
Doamne, nu pot sa va spun cat de mult a contat faptul ca am fost aici. Dr. care a facut transfuzia de sange e cel mai experimentat dr. pe problema asta din Canada si unul din primii cinci din lume. Fara aceasta transfuzie, acum eram pe un cu totul alt drum.
Ipoteza cu virusul a cazut deocamdata (desi toate semnele aratau ca si cand ar fi fost vorba de o infectie cu Parvovirus). Testul de sange al lui bebe cu Parvovirus a iesit negativ (desi mai este o mica, mica sansa sa fi iesit fals negativ). Cariotipul a iesit ok, desi am exclus defectele cromozomiale ca si cauza (asta era cea mai mare frica a noastra). Mai sunt ceva variante, dar nu avem inca toate rezultatele de sange de la bebe si de la mine.
Situatia lui bebe s-a imbunatatit, acum suntem in zona de siguranta. Dupa transfuzie, situatia lui bebe s-a imbunatatit zilnic. Dar dupa 2 zile am fost eu cea care am dat semne proaste: tensiune mare, picioarele mi s-au umflat si mai tare, respiratie proasta, dureri in capul pieptului... iar luni noaptea au inceput niste contractii la 5 minute (desi nedureroase, dar frecvente). Am stat in spital pana ieri. E long weekend aici. Dar ma simt mai bine si am inceput sa elimin din retentia de lichid. In 3 sapt. luasem 9 kg, ca sa va faceti idee. Inca mai am de eliminat si inca am tensiunea cam mare, dar speram ca suntem pe drumul cel bun. Inca nu putem spune ca suntem in afara oricarui pericol, mai ales pt. ca nu stim ce anume a provocat aceasta anemie severa la bebe, dar suntem monitorizati continuu ca sa putem sa observam cel mai mic semn prost.
In principiu trebuie sa stau cat mai mult in pat, sa evit orice fel de efort, ca sa pot sa fiu o gazda cat mai buna pt. bebe.
E inutil sa va spun cat va multumesc pt. suportul vostru, dar mi-e imposibil sa raspund la fiecare in parte. Daca stau prea mult pe scaun sau in picioare, picioarele mi se umfla instantaneu.
Umflarea mea este de fapt un mirror syndrom la ceea ce i se intampla lui bebe. Si va trece pe masura ce bebe se va face din ce in ce mai bine. Primul se face bebe bine, apoi placenta (care e de 3 ori mai mare din cauza retentiei de apa) si apoi ma "repar" si eu.
Gaura din inimioara lui bebe este insa mai mare decta s-a crezut initial. Este intre mediu-mare. Asa ca putin probabil sa se inchida singura. Va fi nevoie de o operatie dupa nastere, dar care operatie aici am fost asigurata ca e o chestiune usoara aici. E acelasi lucru cu operatia lui Mihaita a lui Felis, dar marimea gaurii cred ca e mai mica decat a avut-o Mihaita. Nu are relevantace dimensiune are gaura pt. ca acum inima lui bebe e marita (toate aceste probleme si efortul de recuperare au determinat marirea inimii, deci si gaura e largita, dar dupa ce inima revine la dimensiunile normale si gaura se va micsora). Ideea e ca nu marimea in mm conteaza, ci raportu lde marime al gaurii comparativ cu diametrul aortei (acum si ea marita). O sa mai mergem la un control la 35 de sapt.
Speram sa mergem spre bine si sa nu mai trecem prin nici un fel de emotii. Speram din tot sufletul ca bebe sa nu fi ramas cu nici o urmare dupa anemia asta severa - organele interne arata ok (ficatul si inima sunt marite, insa e ceva temporar din cauza problemelor aparute), ramane insa si un risc de brain damage e adevarat mic, dar posibil. Sunt multe amanunte, dar nu pot scrie mesaj lung din cauza pozitiei de la calc. ca sa le detaliez pe toate si-ar trebui sa intru in explicatii medicale prea multe.
Inca o data va multumesc tuturor de pe forum care s-au gandit si rugat pt. noi.
.......in 29+ sapt.
Alex - 5 Nov. 2004 ......... poze cu noi
diana2004 spune:
Try ,ma bucur pt tine si pt bb ca sinteti mai bine .Dupa simptomele pe care le-ai avut cred ca ai facut elampsie ,o boala declansata de un dezechilibru al hormonilor de sarcina .Odihneste-te cit mai mult ,va tin pumnii sa ajungeti cu bine la termen .