Copilasi dragalasi de nov-dec 04 (127)
Raspunsuri - Pagina 26
Cecilia C spune:
Buna fetelor!!!!!
N-am mai intrat de 100 de ani pe forum si uite ca azi am aflat si eu ce s-a intamplat cu Andra
Dupa cum bine a-ti banuit a fost in spital si azi am sunat-o si eu si erau mai bine..adica si ea si bebe merg sper bine si speram din tot sufletul asa sa fie pana la sfarsit si le tinem pumnii si le uram sanatate multa multa multa
azi urma sa o lase acasa si sunt convinsa ca o sa intre ea zilele astea pe forum si o sa va spuna mai multe eu doar am vrut sa va spun ca sunt mai bine si sa nu va ingrijorati asa cum a-ti facut-o deja.
Tot ce putem face este sa ne rugam pentru ei si sa fie bine si fara alte complicatii pana la sfarsit si sa fim alaturi de ei macar cu gandul
Despre mine nu am prea multe ce zice, doar ca multumesc lui D-zeu ca ma simt bine si nu am absolut nici o problema. Mai am putin si nu-mi vine sa cred cum a trecut vremea.
Am pus niste poze AICI sa nu ne uitati si o sa incerc sa intru mai des desi pana raman acasa in concediu nu cred ca e vreo sansa.
Va pup pe toate cu mic cu mare si va doresc un weekend super si cu vreme buna
34 + sapt
Cici si Alexia ( 22.12.2004)
Poze
poze bebe
ad_rianna spune:
cici ma bucur ca ne-ai dat vesti mai bune despre andra. imi doresc sa fie bine si ea si bebe mic si sa nu mai sufere
pupici dragalasei si elegantei alexia, am vazut niste toalete foaaaarte frumoase. mi-a placut mult patutul de aici. l=am salvat sa-l am de model, sper ca nu te superi, da?![]()
Adriana &
Bianca si Tudor
(03.11.2004)
paxela spune:
cici, multumim de vesti
try ma bucur enorm pentru voi, multa sanatate si putere in continuare
Alexa si
Silviu ( 27.11.2004).......poze, poze2006
paxela spune:
quote:
Originally posted by Mona_B
Buna seara tuturor!
Tocmai am vorbit cu Try (Andra)si sotul ei si pot sa va dau vesti bune: rezultatul testului de Parvovirus a iesit negativ, la fel si analiza cromozomiala, deci bebe e bineeee!
Andra parea destul de incercata dupa voce, insa m-a asigurat ca e totul e ok si cu ea, doar ca senzatia de lipsa de aer e destul de frecventa.
Mi-a spus ca bebe misca regulat, edemul ei insa persista dar deja a inceput sa elimine lichid,in afara de asta mai asteapta rezultatele unor analize, sunt optimisti, si eu ma bucur enorm ca am auzit de bine.
Va mai tin la curent saptamana viitoare, e tare bucuroasa ca suntem alaturi de ei in aceasta perioada si va multumeste tuturor!
Deci...sa aveti un weekend terrific!!!la noi e weekend pana marti!
Mona, Prinzchenmutter
am gasit si asta la subiectul deschis pt try
doamne ajuta sa fie totul perfect
Alexa si
onitza spune:
CICI, imi place mult de voi aici!!!
Multumim de vestile bune despre TRY si Bebe!
ALEXA, ce face SIlviu?
Onitza si
Paul Constantin (28.11.2004)
paxela spune:
onitza sa nu imi deochi baiatul
, ala cuminte , stai tu linistita nu ai vazut decat o parte de copil si aia de copil prietenos deabia trezit din somn, caruia nu i sa interzis nimic
,
Alexa si
onitza spune:
quote:
Originally posted by paxela
onitza sa nu imi deochi baiatul, ala cuminte , stai tu linistita nu ai vazut decat o parte de copil si aia de copil prietenos deabia trezit din somn, caruia nu i sa interzis nimic
,
Alexa siSilviu ( 27.11.2004).......poze, poze2006
Cunoastem-cunoastem! mie mi-a placut mult de el, a fost cumintel foc, eeeeiiii,m-a si placut recunoste!!!
dragoste mare pe noi, iar intre noi era...o inimioara!!!! (cutiuta de bijuterii, preferata lui Paul de asemenea!!! Onitza si
onitza spune:
Avem si noi o veste MAREEEEEEEEEEE!!!!!
PAUL A ADORMIT FARA SUZI!!!!!! URAAAAAAAAAAAAAA!!!!

Colac peste pupaza, ca sa fie surpriza mai mare, A PAPAT LA PRANZ SI CIORBITA SI FELUL II, PIREU CU CARNITA SI PAINE!!! URAAAAAAAA!!!
Sunt linisita acum pentru prima data dupa ....mult timp. SUnt constienta ca e doar inceputul cu suzi, dar eu cred ca am facut bine ca nu i-am mai dat-o deloc ziua. Sa va spun sincer, in principiu, cand venea seara, sau somnicul de pranz, cam plangea dupa ea, de-aia sunt asa nedumerita cum de a adormit fara ea acum. Probabil ca diseara il vom culca si mai greu. M-am hotarat sa ii scot suzi si sper sa fie cea mai buna perioada pt PAul!
Pupicei!
Onitza si
paxela spune:
onitza felicitari
tineti-o tot asa,
iar daca i-ai scoso nu ceda tentatiei de a io mai da, ca mai rau faci
Alexa si
Otiliav spune:
Ce ma bucura vestile despre Try, Cici multumim pentru ele.
Roxana, cea mai
poza, ce fundic are baiatul harnic. Sunt amandoi niste scumpi.
Am pus poza cu Ana rujata
.
Otilia si Ana Maria (18.12.2004)
www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana