Copilasi dragalasi de nov-dec 04 (127)
Raspunsuri - Pagina 25
danette spune:
Roxana, sunt tare faine pozele cu copii!... e mortal Mihnea cu grebla de frunze si fundicu' gol...Bianca facand sfoara...
Bits, felicitari pentru vestile bune de la doctor si...inseamna ca nu mai ai deloc amintiri nasoale legat de incercarea de nastere naturala cu Kenzo... daca te intrebi ce sa alegi...
Eu sincer... recunosc, nu suport durerea.. si daca nu ar fi fost miopia asta forte datorita careia a fost necesara cezariana, tot cezariana alegeam.
Si eu ma simt foarte mama si asa, chiar daca nu am intrat deloc in travaliu... si nu am simtit durerile nasterii nici o clipa.
Si sunt convinsa la fel ca si Oti ca Andra este in spital... de aceea nu intra pe net. Sper din tot sufletul ca bebe sa fie bine.
Dana & Iris 1,8 ani
God is in details...
miria_cristina spune:
ROSERB - Ai niste copii tare frumosi! Sa-ti traiasca!
Cristina si D
amiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
mariussimiuc spune:
Roxana,sa-ti traiasca copilasii.Sunt tare scumpi si dragalasi!
Cookie,incearca si fa-i un coproparazitologic,sa vezi daca nu are Giardia cumva sau oxiuri.Ei sunt responsabili cu lipsa poftei de mancare si cu pofta de lapte.Si nu numai.Eu i-am facut lui Robert testul ala special pt Giardia,nu stiu exact cum ii spune,si a iesit pozitiv.Nu aveam probleme cu mancarea ci cu mirosul guritei.Acum ii fac tratament cu Helmiflores,de la Plafar,si vreau sa spun ca papa si mai si decat papa inainte.
Bits,bravo! Ma bucur ca sunteti bine,tineti-o tot asa!
Cat despre faptul ca tre sa simti durerile ca sa devii mama...nu stiu ce sa zic...dar eu cred ca sunt destul si fara.
http://www.paidmail.ro/?seite=bettel&user=mariussimiuc
ad_rianna spune:
eu de saptamana viitoare incep sa le dau piticilor ribomunyl. voi le-ati dat bebeilor? e un antiviral pt. cresterea imunitatii
si eu sunt convinsa ca try e in spital. speram sa fie de bine
Adriana &
Bianca si Tudor
(03.11.2004)
roserb spune:
Miria Cristina, nu ati plecat in vacanta? Sau v-ati si intors?
Adriana, am auzit de bine de Rybomunil. Eu ii dau Biancai Broncho-vaxom si parca a fost mai bine anul asta.Cica rezultate bune mai are si Luivac-ul. Acum , stii cum e, fiecarui copil ii merge bine cu un anumit medicament, deci e greu de spus daca unul e bun sau bu.
Roxana&Co
POZE CU PITICII
bits spune:
Dana sa stii ca am uitat ce s-a intamplat atunci dar acum mi-as dori sa nasc normal ca sa nu mai fiu nevoita sa stau departe de sot 6luni(mi se pare enorm de mult).
Eveline daca reusesc sa-l conving pe doc sa-mi faca epidurala(are mana super usoara si e meserias-tot el mi-a facut rahi la cezariana)nu mai plec acasa raman aici.daca mi-a propus sa nasc normal inseamna ca stie la ce se inhama!
am pus si noi catevapoze calde-caldutele![]()
octy
16,KENZO(1nov 2004)
monica-elizabet spune:
buna fetelor,
noi suntem bine, ruxi a papat mai binishor de dimineatza...de obicei ma chinuie tare cu masa asta...la pranz totul este ok daca are supitele ei preferate si friputrica...obligatoriu fara garnitura
aseara am fost cu alex sa-i cumparam ceva de incaltzat si d-ra ruxi s-a descaltat de sandalute si cred ca a probat 50 de perechi de pantofi barbatesti de la 40 in sus
le-a nenorocit rafturile celor de la magazin...dar ei ziceau...lasati fata in pace...ia uite ce dragutza este...![]()

bits,
ma bucur ca bb este bine...vorba fetelor parca se repeta faza cu ecografiile si sexul bbeului
si eu zic ca sa fii sigura daca-ti face sau nu epidurala si daca nu...mai bine cezariana decat sa treci iar prin ce ai trecut la kenzo... bineinteles ca de data asta poate sa fie altfel si sa nasti usor sa nici nu ai nevoie de epidurala dar ce Dumnezeu doar nu esti o mama mai buna daca te doare mai tare cand nasti![]()
roserbina, ti-am vazut si eu copilashii
...unul mai frumushel decat celalalt si mai talentat![]()
oti, sper sa reusesti cu viza anutei
fetelor poate vreuna dintre voi are cunostinte printre fetele care scriu aici pe DC(la alte subiecte) si stau in canada si o pot suna pe try sa vada ce-i cu ea si cu bb.
va pup pe toate si pe copilashi
monica
ad_rianna spune:
bits nu ti-a mai zis nimeni ca bebe Kenzo e fetita? eu daca nu as fi stiut puteam jura ca e fetita atat e de dulcel
Adriana &
Bianca si Tudor
(03.11.2004)
onitza spune:
Buna seara!!!!!!!!
TRY Doamne ce emotii ne dati!!!!! sper sa fiti bine si tu si bebitul!!!
...cum am putea afla ce se intampla cu ei??:(((
Mie azi mi-a ars de vizita. Am fost pe la buna nostra prietena , Alexa, l-am pupacit pe SIlviu, m-am jucat cu el, pe mine una m-a lasat masca ce cumintel este...Paul il cam intrece la nazdravenii, la prostioare, la crizute, la tot ce inseamna "bad behaviour" ![]()
chiar in seara asta mi-a facut o criza de isterie de am zis ca nu e adevarat..s-a lasat cu tipete, cu dat cu capul de pamant, e zapacenie mare de copil....![]()
Am stat cu mami la palavre ceva timp, am cam tinut-o dintr-ale ei, sper sa nu fi deranjat foarte tare. ![]()
Fetele, care aterizati wee asta prin IOR???????
Onitza si
Paul Constantin (28.11.2004)
onitza spune:
Doamne, uitam sa le zic si eu fetelor ce baietei frumosi au!!!!!!!!
BITSO, ma fascineaza fiecare poza cu Kenzo!!!! e atat de dulce copilashul tau, emana atata fericire ochisorii lui cand zambeste!! si mi se pare acum ca a mai crescut, ca incepe sa semene un pic si cu tati, nu? si cand spun asta nu ma refer la forma arcuita a ochilor, ci mai degraba la forma fetei, expresia fetei , nu astiu, asa mi se pare...ca in unele poze aduce si a tati!
ROSERB, am ramas muta cand am vazut-o pe gimnasta casei ce miscari face!!! wow, va da lectii, ha? ![]()
bravo Bia! iar de Mihnea de aceasta data m-am amuzat copios de poza in funduletul gol!!! super poza!!!
Onitza si
Paul Constantin (28.11.2004)