Copilasi dragalasi de nov-dec 04 (127)
Raspunsuri - Pagina 24
Otiliav spune:
Bits, felicitari pentru vestile bune de la doctor. Si mie mi s-a spus ca pot incerca natural la a doua nastere.
NCristina, multumim de laude, incepem sa ne-o luam in cap
.
A reusit experimentul nostru, Ana a dormit fara mine si nu s-a mai trezit noaptea, deci toate 3 am fost fresh a doua zi. Dimineata insa ma duc la ea dupa ce s-a trezit ca trebuie sa ne iubim putin inainte de a pleca la servici.
Eu am mari probleme cu viza Anei, inca nu am primit raspunsul si nu poate veni in Norvegia fara viza 

.
Eu sunt convinsa ca Try a ramas la spital, ne
pentru ei.
Otilia si Ana Maria (18.12.2004)
www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana
roserb spune:
Am mai pus si eu cateva POZE.
Sper ca Try e bine, sunt tare ingrijorata.
Roxana&Co
POZE CU PITICII
bits spune:
mey da ce elastica e Bia ta,rosebito!si Mihnea la popoul gol si cu chestia aia(nu imi aduc aminte cum ii spune)de strans iarba e mortal.deci baiatul iti semana bine bine mai omule,poate putin profilul e a lui tati dar in rest e mami tot!
octy
16,KENZO(1nov 2004)
cookie spune:
Mai fetelor, mai are vreuna dintre voi probleme cu mancarea?
De ceva vreme, Sabina mea nu mai mananca! Adica gusta mancarea si dupa-aia, nimic!
Deja nu mai vrea nici mancarurile ei preferate(mamaliguta cu smantana, mancare de cartofi...) Nu mai spun, ca de vreo cateva luni, nu mai pune gura pe fructe!
Cand vine ora mesei, ma apuca niste nervi...deja nu stiu cum sa mai gestionez situatia...mama imi spune sa-i dau siropele pentru pofta de mancare, da' mie nu prea-mi vine...
Observ ca ar cam vrea lapte in loc de mancare...o fi lene oare?
Voi ce ziceti?
Bits, grea problema...la cat te-ai chinuit sa nasti data trecuta fara nici un ajutor...poate ar fi mai bine sa alegi tot cezariana.
Sper ca Try sa fie bine, ma gandesc tot timpul la ea.
ad_rianna spune:
roserb ce balerina va fi bianca
iar mihnea...pai m-a omorat AICI. SI AI MEI LA BUNICI STAU MAI MULT IN CHILOTEI SAU "POPO" gol. nu ne place nici noua la olita, mai ales ca au cam inceput sa ma traga de maneca la "a-a"
dar cam dupa sau ma rog...in timpul "problemei". e si harnic si voinic baiatul. Doamne ce-mi place de el!!!
si chiar nu avem vesti de la try
. cred ca numai de noi nu are ea chef, dar tare as vrea si ma rog pentru ea sa fie totul bine 
Adriana &
Bianca si Tudor
(03.11.2004)
roserb spune:
Si pe mine ma distreaza poza cu pricina, mai ales ca e incaltat si cu ghete(fusese f uda si rece iarba dimineata si nu apucasem sa-l schimb).Iar Bianca, daa, e mare sportiva, de vreo 2 saptamani merge zilnic si la tenis si e tare incantata.![]()
Cookie, poate din cauza caldurii nu are pofta de mancare, am mai patit si noi asa cu Bianca la vremea ei!
Roxana&Co
POZE CU PITICII
roserb spune:
quote:
Originally posted by cookie
Roserb, tare frumos se mai joaca fratiorii...trebuie sa fie minunat cu doi
Daa, cu nervii stau mai prost

Roxana&Co
POZE CU PITICII
ad_rianna spune:
quote:
Originally posted by cookie
Mai fetelor, mai are vreuna dintre voi probleme cu mancarea?
De ceva vreme, Sabina mea nu mai mananca! Adica gusta mancarea si dupa-aia, nimic!Deja nu mai vrea nici mancarurile ei preferate(mamaliguta cu smantana, mancare de cartofi...) Nu mai spun, ca de vreo cateva luni, nu mai pune gura pe fructe!
Cand vine ora mesei, ma apuca niste nervi...deja nu stiu cum sa mai gestionez situatia...mama imi spune sa-i dau siropele pentru pofta de mancare, da' mie nu prea-mi vine...
Observ ca ar cam vrea lapte in loc de mancare...o fi lene oare?
Voi ce ziceti?
Cookie si Sabina bulina
cookie eu pot doar sa-ti spun ca ma confrunt mereu cu problema asta...adica ba unul ba celalat au perioade in care nu au pofta de mancare. si ce e mai rau e ca se cam molipsesc unul de la celalat, adica daca unul nu are chef sa manance, nu vrea sa stea la masa si prin orice mijloc vrea sa scape...celalat care vrea sa manance, nu sta singur da ca copilul numarul 1 se joaca
...asa ca la noi a devenit o distractie totala (a se citi nervi) cand vine vorba de masa...ce le fac? nimic...incerc mai tarziu sau deloc...ca nu mai am solutii pt. asa cevaAdriana &
Bianca si Tudor
(03.11.2004)
eveline spune:
Bits nu vreau sa-ti tai avantul in privinta nasterii naturale caci dupa cate am inteles vrei sa nasti in Romania....medicii astia de aici is cam reticenti la nastere normala dupa cezariana....trebuie sa-ti gasesti din timp unul intelegator care sa fie de acord cu asta....mai ales ca din cate tin minte tu ai si cezariana verticala (ca si mine de altfel), asa ca problema e un pic mai complicata....se poate naste natural, nu zic nu, insa medicii din Ro nu vor sa-si asume responsabilitatea pentru eventualele complicatii....plus ca din cate am inteles pe aici pe la noi nu prea sunt aparate performante (sau macar neperformante) de monitorizare a contractiilor si ce-or mai trebui....de aceea practic ei nu "se leaga la cap....daca nu-i doare"....prefera sa-ti spuna ca nu se poate decat cezariana.
Daca gasesti un medic care sa fie de acord (moase nu gasesti sigur....ca astea nu fac nika fara acordul medicilor) sa-mi spui si mie te rog, indiferent din ce oras din Ro este....la o eventuala sarcina si eu mi-as dori daca totul va fi OK sa nasc normal....si eu am avut cezariana (oarecum) de urgenta in urma apei rupte si nedeclansarii travaliului deloc si m-au taiat astia vertical....
Ana si Bianca-iubita