Copilasi dragalasi de nov-dec 04 (127)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

Mey e a 4 -a zi de cand Try a fost la control... ...cum putem afla ce e cu ei????

Onitza si Paul Constantin (28.11.2004)

pozele noastre
PETRECEREA DE 1 AN!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

FI-miu mai noi CHIUIE cand e fericit!! de fapt tipa cat il tine gurita apoi rade!! e un dulce!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:
Originally posted by onitza

FI-miu mai noi CHIUIE cand e fericit!! de fapt tipa cat il tine gurita apoi rade!! e un dulce!!!!

Asa face si Robert! Credeam ca e singurul ca prea se oprea lumea in loc pe strada si se uita mirata de ce se intampla oare cu copilul!

Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!

http://www.paidmail.ro/?seite=bettel&user=mariussimiuc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_rianna spune:

ABIA acum am vazut ca e deschios un subiect pt. try si bebe mic. nu stie inca nimeni nimic despre ei.
Doamne ajuta sa aflam vesti bune!

Adriana &
Bianca si Tudor
(03.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

buna fetelor,
nici o veste de la try....

noi stagnam la capitolul olitza...mai rau este ca nu mai suporta pampersul pe ea eu de-aia mai mult incerc sa o pun la olitza....nu stiu cum Dumnezeu face ca prin body si tot reuseste sa-l desfaca
andreap, la mine am avut norok pana acum ca nu s-a dus pe covor sa faca pipi...dar cine stie cat mai mai tine norocul asta
sanatate multa sisi tie si mariucai vorbarete.
va pup pe toate, numai bine

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

monica pana rezolvi povestea cu olitza ii poti lua pampersi "let's go" tip chilotzel...pe aia nu are cum sa-i desfaca...

Of si eu tot la Try ma gandesc...de aia intrasem....sa dea Dumnezeu sa fie bine si pur si simplu sa nu fi avut timp sa intre pe net....

Ana si Bianca-iubita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniella4 spune:

Sper sa primim cat mai curand vesti bune de la Try.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bits spune:

fetele am fost la doctor dar bebe ne-a aratat coloana vertebrala iar nea doctorul asta se joaca in continuare cu nervii mei:cica la 28 sapt imi poate spune ce sex are bebe.suntem bine,in grafic iar vestea cea buna e ca mami poate naste natural tura asta.l-am intrebat din nou de epidurala si mi-a spus ca de obicei nu fac dar.....(asta o fi insemnand ce?)"cica "durerile nasterii te fac cu adevarat mama!".credeti-ma ca imi venea sa-l strang de gat cand mi-am adus aminte cum m-a lasat sa ma chinui la nastere.acu am un stres in plus sa aleg sa nasc natural sau cu cezariana?

octy16,KENZO(1nov 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roserb spune:

quote:
Originally posted by bits

fetele am fost la doctor dar bebe ne-a aratat coloana vertebrala iar nea doctorul asta se joaca in continuare cu nervii mei:cica la 28 sapt imi poate spune ce sex are bebe.suntem bine,in grafic iar vestea cea buna e ca mami poate naste natural tura asta.l-am intrebat din nou de epidurala si mi-a spus ca de obicei nu fac dar.....(asta o fi insemnand ce?)"cica "durerile nasterii te fac cu adevarat mama!".credeti-ma ca imi venea sa-l strang de gat cand mi-am adus aminte cum m-a lasat sa ma chinui la nastere.acu am un stres in plus sa aleg sa nasc natural sau cu cezariana?

Ma bucur ca sunteti bine,parca vad ca iar stai in suspans cu sexul bb-ului pana in ultima clipa!
Cat despre nastere, daca aia nu vor sa-ti faca epidurala, mai bine cu cezariana. Eu fara epidurala sincer nu cred ca faceam fatza!

Roxana&Co

POZE CU PITICII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bits spune:

Roseb asa e daca nu-mi fac epidurala sincera sa fiu tot cezariana as alege.in principiu as vrea sa astept contractiile indiferent de alegere poate cine stie tura asta ma voi dilata mai repede la cat sport fac cu fii-miu zilnic.

octy16,KENZO(1nov 2004)

Mergi la inceput