Copilasi dragalasi de nov-dec 04 (127)
Raspunsuri - Pagina 22
onitza spune:
BITS, sper sa ai mai mult noroc si sa afli sexul mai repede...imi amintesc de prima data, cu Kenzo canu vroiau sa iti spuna ce este copilul!! important e sa fie sanatos! da' sa stii ca si eu sunt curioasa!!!:)
Onitza si
Paul Constantin (28.11.2004)
pozele noastre
PETRECEREA DE 1 AN!!!
Otiliav spune:
Try, ne gandim la tine, speram sa fie bine!
Dana, ori ca-i degetul ori suzeta ce mai conteaza. Asa isi formeaza si ei imunitatea avand contact cu microbii/bacterii. Iar la curte tentatiile sunt si mai mari, nu mai zic de nisip, pamant pietricele. Ana a mancat fructele unui arbust pe care proprietara l-a pus acolo pentru decor, face niste floricele albe. Am gustat si eu si sunt bune, gen coacaze negre
, de fapt de asta le-a si mancat ca nu a facut diferenta fiind si la o distanta de vreo 3 m de coacazul negru. Copii pe care i-a avut mama in grija nu au racit in 3 ani deloc, prea imbracati nu le placea si au fost crescuti in niste conditii
, li se dadea pasta de tomate pe paine.
Miha, Ana doarme in Norvegia de la 10 seara la 7-8 dimineata si ziua de la 12-2 chiar 3. In orice caz doarme 12 ore pe zi sigur, pe cand la Bucuresti dormea cam 10 ore pe zi. Eu cred ca este de la aerul de munte si ma bucur ca s-a inaltat vreo 7 cm in 10 saptamani. Sunt curioasa cum o sa doarma acum la Bucuresti.
Eu am alta problema se trezeste cam dupa 4 ore de somn ca vrea ceai. Asta noapte la 2 ii dadeam apa, si s-a suparat ca ea vrea ceai nu apa, s-a bazait o jumatate de ora, s-a dat jos din pat si m-a luat de manuta sa-i dau ceai de la bucatarie. I-am dat suc si i-au trecut nervisorii. Insa cu mama nu facea asa, se culca seara si gata, timp de 5 luni nu s-a mai trezit noaptea. Cu mine in schimb nu stiu daca am avut 10 nopti linistite. O sa dorm la noapte in alta camera ca vad ca nu se mai poate asa, de 1 saptamana sunt zombie. Am impresia ca daca 1 an de zile s-a trezit noaptea la 2-3 ore si a supt s-a obisnuit ca mami trebuie sa-i dea ceva, asa ca-si cere fata dreptul. Ea doarme intre mine si mama si de la mine cere. Si va mai trece multa vreme pana va avea camera ei
.
Monica, Eveline, noi am renuntat la olita, am lasat-o la Bucuresti si aici o pun pe colacel iar de pe colacel nu se poate ridica sa plece. KK a facut de 2 ori din intamplare dar vad ca a inceput sa faca pipi cand o punem, adica se chinuie si produce ceva, atat cat este. Asta este semn bun ca poate deschide robinetul la cerere. Iar noaptea daca ma trezesc si o duc la baie face, ieri dimineata m-a trezit la 5 si nu facuse nimic in pampers de seara. De cerut nu cere desi stie sa spuna in schimb daca face kk pe ea merge cracanat de
, nu-i mai place deloc sa se simta kkta.
Otilia si Ana Maria (18.12.2004)
www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana
ad_rianna spune:
am intrat si eu sa vad ce mai faceti si am dat peste mesajele lui try...off Doamne Dumnezeule cum s-a putut intampla asa ceva? chiar nu-mi gasesc acum cuvintele si nu pot sa ma gandesc la nimik altceva decat la ce este in sufletul tau draga andra si a tuturor celor dragi tie care te inconjoara. atatea informatii si de natura medicala, pe care nu le inteleg si care m-au inspaimantat...sunt si eu alaturi de tine cu gandul draga mea si alaturi de sufletelul mic si ma rog la Dumnezeu ca si tu si el sa gasiti puterea de a lupta si sa fie totul bine
nu mai pot citi nimic, nu pot sa ma uit la poze, asa ca va salut pe toate si va doresc numai bine. dana pupici la irisuca bonavioara si sa aud si de voi de bine...maine, ca acum m-am intristat foarte tare si nu mai pot sa ma gandesc la nimic
Adriana &
Bianca si Tudor
(03.11.2004)
bits spune:
mamicile cu 2 copii
:vi s-a intamplat in timpul celei de-a 2 sarcini sa va loveasca copii in burtic?Ken doarme in patutul lui si a vrut sa vina la noi,eu eram cu fatza in sus si i-a ajuns capul in burta mea.nu ma doare nimic dar nu-l simt pe bebe.nu zic poate doarme si el dar oare nu o fi patit nimic?offf e 5 dimineata si nu mai pot dormi de grija
octy
16,KENZO(1nov 2004)
pufymic spune:
Buna seara fetelor!
Sper ca nu va suparati ca dau buzna aici la voi, dar sunt foarte ingrijorata pentru Try si bb mic....chiar nici una dintre voi nu mai stie nimic de ei???
Fetele din Canada n-ati incercat s-o contactati??????
Danette multa sanatate lui Iris!
Editez sa-i raspund lui Bits: si eu sunt insarcinata...si in luna mare, si chiar acum cateva zile mi-a tras fiu-meu un cap in burta de am ramas fara suflare....
BB e ok, poti sta linistita, fiindca e ffff bine protejat de lichidul amniotic, de uter, de burtica...
Sarcina usoara in continuare!
Pupici!
Ioana
(33+) &
Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik
bits spune:
Pufymic merci mult!m-am linistit putin dar sper sa miste mai repede ca sa fiu sigura.nastere usoara!
din pacate mai e doar o mamica din Canada in grupul nostru dar nu a mai scris demult.sper sa fie bine si try si bebe.
octy
16,KENZO(1nov 2004)
onitza spune:
Buna fetelor...si eu am intrat sa vad daca a postat Try un mesaj in care sa ne dea vesti bune, dar nimik..

BITS, sper ca bebitu sa fie bine in burtica! cred ca abia astepti sa faci o eco, nu? haide , linisteste-te...totul e bine, ai sa vezi!
Va urez o noapte linistita
Onitza si
Paul Constantin (28.11.2004)
pozele noastre
PETRECEREA DE 1 AN!!!
mariussimiuc spune:
Bits,stai linistita.Bebe mic e protejat acolo in burtica de lichidul care-l inconjoara!
Try,nici o veste?
Jasmine,ce mai face?Dar Raducu?
Astazi am fost la cineva care avea un pui de pisica.Bucuria lui Robert! La un moment dat a apucat bietul motanel de coada si-l plimba prin curte.I-am explicat ca nu e frumos ce face,ca-l doare...bla bla bla...si deodata intoarce fii-miu mata si incepe sa o pupe drept in bot! Pe cuvant va spun ca m-am prapadit de ras! Ii plac tare mult pisicile,i-as lua una,dar cred ca e prea mic sa constientizeze cand si cum ii face rau,nu? Si apoi...numa' mata imi mai lipseste in casa! ![]()
Va pup pe toate
http://www.paidmail.ro/?seite=bettel&user=mariussimiuc
onitza spune:
quote:
Originally posted by mariussimiuc
Bits,stai linistita.Bebe mic e protejat acolo in burtica de lichidul care-l inconjoara!
Try,nici o veste?
Jasmine,ce mai face?Dar Raducu?
Astazi am fost la cineva care avea un pui de pisica.Bucuria lui Robert! La un moment dat a apucat bietul motanel de coada si-l plimba prin curte.I-am explicat ca nu e frumos ce face,ca-l doare...bla bla bla...si deodata intoarce fii-miu mata si incepe sa o pupe drept in bot! Pe cuvant va spun ca m-am prapadit de ras! Ii plac tare mult pisicile,i-as lua una,dar cred ca e prea mic sa constientizeze cand si cum ii face rau,nu? Si apoi...numa' mata imi mai lipseste in casa!
Va pup pe toateCand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!
http://www.paidmail.ro/?seite=bettel&user=mariussimiuc
NEATA!!!!!
MI-l imaginez pe Robert cum trage pisicul de coada!!!
asta e de filmat si pastrat ca amintire!! 
Eu azi imi propusesem sa merg la radiografie pt coloana ca nu am apucat in fiecare zi apare ceva si nu ma pot duce........ei, astazi dimineata, am avut si mai am inca criza de rinichi cu ovar pe partea stanga! m-a durut rau de tot , am luat 2 nospa, a mai trecut un pic, vad ca si stranut, cred ca e raceala!
Onitza si
Paul Constantin (28.11.2004)pozele noastre
PETRECEREA DE 1 AN!!!
andreap spune:
Buna dimineata!
Din pacate nici azi nu ma simt prea grozav,ieri chiar am stat acasa si mi-a fost f.f. rau.Pana la urma se pare ca a fost indigestie,enterocolita,ceva in genul asta,care s-a manifestat ca si la Mariuca cu febra,diaree,stari de greata....acum e ceva mai bine,dar nu foarte.Ma intreb de la ce am facut..asta e,bine ca a fost mama la mine ca nu puteam nici pe picioare sa ma tin,dar sa mai am grija de copil
.De 2 zile numai mama s-a ocupat de ea,iar ea mititica stia ca "mami buba a buta" si ma lasa in pace..relativ![]()
Ieri se incapatana mama sa o puna pe olita sa faca pipi..sta ce sta si se ridica si face)din picioare
) pe covor...ha.ha..Monica,vezi ca nu esti singura?
Olga Stan e pitesteanca(ca mine),dar nu mai stiam nimic de ea.Felicitari si sarcina usoara!
Try,sunteti bine?
Pupici multi....poate reusesc sa va citesc din urma
POZE
Jupiter,Iulie 2006
Andreea si Mariuca(7.11.2004)