Copilasi dragalasi de nov-dec 04 (127)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danette spune:

Multumim fetelor, de urarile de insanatosire...

Iris e bine, nu au aparut nici un fel de alte semne ale boli... sincera sa fiu nu sunt 100% convinsa de decizia doctoritei... dar ma rog...

Nu stiu cum o sa scapam de suzeta fiindca impresia mea e ca ea, suzeta, sta la baza acestei iritatii... Foarte rar o foloseste ziua, dar seara musai sa adorma cu ea si uneori nu pot sa i-o scot din gura nici cand doarme fiindca efectiv trage de ea s-o pastreze.

Miha.. vroiam sa scriu ca impresia mea este ca copii au perioade...au perioade cand mananca mai bine, cand dorm mai mult... cand sunt mai linistiti si altele tocmai pe dos... agitatie, lipsa poftei de mancare... si automat agitatia da si somn prost.

Asta am observat eu la iris. Sunt niste chestii ciclice... acum ea doarme cam 2 ore... dar a avut si ea perioada cand dormea 3-4 ore...

Dana & Iris 1,8 ani

God is in details...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bits spune:

Dana sa stii ca am observat si eu bubitele alea in jurul guritei si zic ca e de la suzeta cu siguranta.eu nu m-am putut uita inauntru ca nu ma lasa dar nu cred ca e stomatita.

si Ken are zile cand doarme 30 min si zile in care nu-l pot trezi dupa 3-4ore de somn.au si ei zilele lor.

Paxella cum te simti?te menajezi?ca de nu

Try nu ne-a mai scris,sper sa fie bine!

octy16,KENZO(1nov 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

bits sigur ca ma maenajez, asta atat cat se poate, as sufla si in iaurt
durerea vad ca ma lasat asta dupa ce am fost la 2 medici si am primit 2 tratamente diferite, pe care nu am apucat sa le iau, in rest ma lupt cu simptome de care acum isi fac de cap, si care la fimiu au lipsit cu desavarsire, dar poate acum e fetita lui tati si daia

Alexa si Silviu ( 27.11.2004).......poze, poze2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

MONICA, felicitari pt juma de kk-uta facut la olita!!! e ceva!!!! bravo Ruxi!!! asteptaaam si noi la Paul sa faca la olita ceva!

PAXELA, sarcina usoara in continuare! ma bucur sa aud ca te menajezi! pupic lui Silviu!

DANETTE, cred ca a fost bine ca te-ai dus la doctor cu Iris....pupam pe floricica ta frumoasa!!! lasa ca trece si asta!!!

OTI, asa mey, Dana o cheama, ups! cum am putut sa uit???? sa o saluti din partea mea cand mai vb cu ea! Ana ce mai face? se joaca cu ariciul???

TRY, ce ai facut luni la control????? cum e bebe?????

DANIELLA, si Paul al meu la fel ca ALexis: se culca pe la 10, 10.30 si se trezeste primul, la 6, maxim 7!!!! ...si mie mi se pare dubios sa te plangi ca ti se scoala puiul la ora 9, 10!! ..pai as fi o fericita si Paul sa se trezeasca la orele astea!!!! si cand se tezeste, ii dau lapticul si nici vorba sa se culce la loc, incepe si canta, vorbeste, imi bate in usa cu pumnul!!!

Onitza si Paul Constantin (28.11.2004)

pozele noastre
PETRECEREA DE 1 AN!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ncristina spune:

Buna fetelor! Ce faceti?
Am intrat sa vad care mai e treaba prin clubul nostru, dar in mod special sa vad ce face Try. Stie cineva ceva de ea? Imi pare atat de rau pentru ce s-a intamplat, dar ii tin pumnii sa fie bine.
Nici fetele mele nu dorm prea mult. Seara se culca pe la 22.30 chiar 23 cateodata, se trezesc pe la 8-8.30, iar la -pranz dorm cate 2 ore, dar s-a intamplat sa doarma dosr 1/2 ora. Asta e! Asa sunt ele mai zvapaiate.
Felicitari pentru sarcina paxela (sa dea D-zeu sa fie sanatos si fetita daca se poate si olga (pe olga mi-o amintesc de cand eram insarcinate ca era o vorbareata)
Andreeap ai grija sa nu fie vreo viroza (sotul meu a avut si asa se manifesta, dn pacate au luat si fetele atunci). Sanatate multa!
Otilia nu stiu daca ti-am spus pana acum da' mi-e asa draga Ana ta.
Va pup pe toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Daaa,Paxela,se reface dupa concediu...
Nu ma plang ca doarme prea mult,chiar se incadreaza in graficele din carti cu somnul,doar ca mi se par cam mult 4 ore de somn la pranz,el care n-a dormit niciodata mai mult de o ora jumate-doua.Dar daca voi spuneti ca e ok,m-am linistit!

Va pup

Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!

http://www.paidmail.ro/?seite=bettel&user=mariussimiuc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bits spune:

Miha prietena mea are bebe de 3 luni si doarme 13 ore(si asta inca de pe la 1 luna) pe noapte!eu una n-am mai auzit!te vad ca-ti faci griji cu somnicul si ma intreb de ce mama bebelusei nu-si pune semne de intrebare?Robert e marisor,se zbenguie isi consuma energia si are nevoie de somnic sa-si incarce bateriile dar bebelusul ala nici macar nu papa!

asa te vreau Paxello sa ai grija de tine!sa dea Domnu sa fie fata tatii si sa vina sanatoasa!la mine-n grup fetele au inceput sa afle sexul la bebei si crede-ma ca-s super roasa de curiozitate.oare ce ascunde burticul meu?vineri merg la control si am sa-l iau la intrebari pe nenea doc sa vedem nici cu 4D nu vrea sa-mi spuna?

octy16,KENZO(1nov 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Mai fetelor va salut!
Try multa sanatate si totul sa se termine cu bine iti doresc!

Sanatate si lui Iris, speram sa nu fie grava treaba....si Bia foloseste suzeta doar la somn si in ultimul timp o mai ia sa muste din ea, cred ca isi alina durerile de gingie....si totusi, oare de la suzeta crezi ca a facut stomatita?

Bia are cam acelasi program de somn, de la 23 la 8-9 si de la 15 la 18, cam asa, cu mici diferente.

La noi, asa cum v-am obisnuit dealtfel, nika nou: nu vorbeste, nu se cere la olita (deci nu se cere, nu ca nu face....oricand o pun sta pana face ceva, ce-i vine , mica mare nu conteaza), ideea e ca daca n-o pun face pe ea si ce-i mai curios e ca o doare fix in pix ca e uda...simt ca ma ia cu durere de cap, cred ca am o luna si ceva de cand ma straduiesc s-o invat....si cu binele, si cu cearta....degeaba...Si cu vorbitul nu mai spun....nika nika .....chiar is curioasa daca cealalta Bianca de Viovio si-a dat drumul, sper ca da, macar una din ele sa-si ia avant....

Pupam deasemeni toate burticile cu toti sambureii din ele indiferent de sex si astep0tam numai vesti bune!

Ana si Bianca-iubita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

Buna fetelor,
mai ruxandrei ii place sa faca mai mult pe jos decat in olitza bag eu de seamaaseara iar a facut pipilica pe gresie...zici ca e o pisica...asa-si cauta locul...olitza este pentru joaca...pune papushile acolo si zice din guritza pishhhh...
danette, poate a fost doar o mica iritatie pana la urma
andreap, cum te mai simti?
try, sper ca sunteti bine si tu si bb din burtika
miha, ce program super are robert
bits, abia asteptam sa ne zici ce ai "vazut" la eco...si eu sunt curioasa daramite tu...insa cel mai important lucru este ca bb sa fie sanatos.
va pup pe toate

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danette spune:

Eveline... eu nu cred ca e stomatita... asta vroiam sa zic defapt. Cred ca e mai degraba o iritatie.

Stomatita este o boala destul de nasoala, simptomele ei specifice sunt: afte albicioase in gura, dureri la mancat/baut, de cele mai multe ori este insotzita de febra..
Iris nu prezinta nici unul din aceste simptome, doar ca i-au aparut niste bubitze rosii in jurul gurii iar pe obrajii interiori are niste mici leziuni sangerii care pot fi foarte bine si efectul unor muscaturi gresite.

Dar, am zis ca eu nu-s medic si nu pot sa stabilesc eu un diagnostic pentru fiica-mea.. asa ca pana la urma ne-am dus la doctor care in urma unui control f.f. succint a decis ca e o forma de stomatita.
Zic succint fiindca Iris de-abia si-a deschis gura sa-i poata vedea limba si eventual gatul... urla si se smucea... asa ca eu am ramasa cam mirata ca a zis asa de usor ca e vorba de stomatita (eu ii spusesem ca asta era temerea mea).. practic nici nu a vazut cum aratau obrajii interiori unde observasem eu leziunile respective.

Eveline, insa se poate face stomatita de la suzeta... fiindca este un excelent "instrument" de a baga microbi in gura copilului... eu una recunosc ca nu o fierb de 5 ori/zi si mai degraba o spal dar asta nu inseamna ca e sterila. Practic foarte usor se poate intampla sa faca ceva... nu zic ca doar suzeta e vinovata... ca la fel de bine isi baga si mainile in gura si nu sunt mereu curate.. ca nu-i cum...
Sau baga in gura lopatica cu care se joaca in nisip si pana ajung eu s-o opresc...cine stie unde au ajuns microbii..

Degeaba ...traim impreuna cu microbii si bacteriile...iar acum cu caldurile astea... s-au inmultit nu gluma...

Dana & Iris 1,8 ani

God is in details...

Mergi la inceput