Copilasi dragalasi de nov-dec 04 (127)
Raspunsuri - Pagina 20
danette spune:
Se pare ca totusi ete stomatita, desi nu o forma clasica...cel putzin asta a fost concluzia dr. Cauzele pot fi multiple: de natura infectioasa, alergica, toxica, viroze etc.
A fost jale la cabinetul respectiv, a trebuit sa-i imobilizez de mainile, picioarele si gatul ca s-o poata vedea... si asa printre urlete.
Nu are veziculele acelea specifice (aftele), iar limba/gingiile sunt complet curate.
Febra nu, dureri nu...
Acum am dat-o cu Tantum Verde spray si am bandijonat-o cu solutia preparata la farmacie de care scriam intr-un mesaj anterior si sper sa-i treaca repede, sa nu se agraveze.
Dana & Iris 1,8 ani
God is in details...
Otiliav spune:
Dana, bine ca ati reusit sa o vada un doctor.
Noi iar avem ariciul in gradina, eu am tipat si el este ghem si nu vrea sa se joace cu noi
.
Otilia si Ana Maria (18.12.2004)
www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana
daniella4 spune:
Buna tuturor!
Cu rusine va spun (cu toate ca stiti) ca nu am prea intrat pe aici si-mi pare rau, am pierdut multe despre voi si puiutii vostri. Incerc sa citesc cat pot si sper sa ma primiti si pe mine si pe al meu bb in gasca.
Otiliav spune:
Daniela, stai linistita, cum sa fim suparate. Pana la urma fiecare intram la ce sectiuni ni se potrivesc. Am ramas uimita cate postari ai, si eu sunt vorbareata dar am decat vreo 1000.
monica-elizabet spune:
buna fetelor,
danette, imi pare tare rau ca iris e bolnavioara
si sanatate multa...si mie imi este frica de asa ceva...ruxandra este toata ziua cu mainile pe jos prin praf si nisip si apoi le baga in guritza
incerc tot timpul sa o sterg cu servetele umede dar uneori este muuult mai rapida decat mine.
...incearca sa nu-i dai citrice acum in perioada asta(ma gandesc ca astea fiind acide sa nu o usture in guritza)
andreap, sanatate multa...poate totusi ai stat in curent sau in AC si de-aia ai racit...poate nu e gripa.
mai dar stiu ca s-au ales mariuca(andreap) si mihnea(roserb)...amandoi si-au inchis bonele in balcon...astia mici peste cateva luni isi inchid bonele afara, pun mana pe telefon si invita musafiri![]()
si kenzolino...e deja baiat mare sta singurel in casa si inchide usa pe dinauntru![]()
eu cred ca as innebuni in momentele alea pana as deschide usa...ma pierd cam repede cu firea cand e vorba de chestii din astea
oti, e tare haios aricelul...cred ca ana e taaare incantata cand il vede.
la noi mai vine cateodata un iepurash in gradina...insa ruxi il striga ham ham![]()
olga-stan
, sarcina usoara si bb sanatos...si mai treci si pe la noi...stiu ca andreap se vedea intr-un timp cu ea...
mai pe fulgu chiar o dam disparuta...ce-i cu ea?
dar cu mikimi...de ea mai stie cineva ceva?...sunt multe fete care au disparut si de care nu mai stim nimik...nu-mi vin decat cateva in minte...elilenus,dana(din spania...parca danamunti)...miche nu ne-a mai spus nimik de mult timp despre darius...
noi raportam 1/2 kk la olitza si jumatate pe jos
...dar e un inceput, nu?...mami este multumita![]()

aaaa...si azi am dormit ca niste puturoshele pana la ora 10 ceea ce nu s-a intamplat niciodata..ce bine a fost![]()
va pup pe toate, sa aveti o noapte buna
monica
daniella4 spune:
quote:
Originally posted by Otiliav
Daniela, stai linistita, cum sa fim suparate. Pana la urma fiecare intram la ce sectiuni ni se potrivesc. Am ramas uimita cate postari ai, si eu sunt vorbareata dar am decat vreo 1000.
Ma bucur ca nu sunteti suparate, am atatea sa va intreb!
PS: ...sunt vorbareata doar pe net...
mariussimiuc spune:
Otilia,
....
Daniela,bine ai revenit!
Asteptam intrebarile. ![]()
Dana,
la printesa bolnavioara.Bine ca ati luat-o din vreme,speram sa nu se agraveze.Sanatate multa!
Am si eu o problema,poate ma lamuriti?!? Cam cat dorm puiutii vostri?Robert al meu doarme ca un porcusor si stau si ma intreb daca o fi bine.Noaptea doarme 9 ore (plus-minus) iar la pranz,de cand am venit de la mare doarme cate 3 ore,chiar si patru.Astazi,de exemplu,a adormit de pranz la ora 15 si s-a trezit la 19,cu toate ca am facut si zgomot in casa,am dat drumul la muzica mai tare,l-am si dragalit nitel...Degeaba!Pana nu si-a facut somnul de frumusete
nu s-a trezit.Si acum doarme iar,de la ora 23.
paxela spune:
miha, si Silviu doarme mai mult cate odata, si de cand am venit de la mare are si el program asemanator cu robert, la pranz doarme 3 ore si mai bine si noaptea minim 9, probabil se refac dupa concediu
Alexa si
Silviu ( 27.11.2004).......poze, poze2006
paxela spune:
daniela bine ai revenit
olga sarcina usoara , ma bcur ca vom fi din nou colege de grupa![]()
dana sanatate multa puiutei
Alexa si
Silviu ( 27.11.2004).......poze, poze2006
daniella4 spune:
Alexis nu prea doarme suficient, asta-i parerea mea, sunt de-a dreptul frustata cand aud in parc de mame care se plang ca puii lor dorm pana la 9-10. Al meu adoarme pe 22-22.30 si se trezeste la 6, max 7! Dupa-masa doarme cca 1,5 ore, odata pe saptamana ceva mai mult.