Copilasi dragalasi de nov-dec 04 (127)
Raspunsuri - Pagina 19
bits spune:
Roseb felicitari ca ati scapat de alta belea.iata ca nu v-a mai ocolit norocul tura asta!
Andreea sanatate multa si ai grija sa nu o molipsesti si pe Mariuca!
eu l-am lasat pe Ken astazi in fatza televizorului(bun bazata ca sta si se uita la filmul preferat)si am fugit sa arunc gunoiul caci se apropia ora cand vin sa-l ridice.ce crede-ti?baiatul meu intr-o gura"mama!mama!mama!" si mi-a incuiat usa.binenteles ca era disperat ca l-am lasat in casa si nu mai asculta cand ii spuneam sa roteasca cheia.noroc ca stau la casa
!m-am dus prin spate caci stiam ca am usa la veranda deschisa si uite asa am putut intra.imi pun intrebarea ce faceam daca eram ca Roseb a noastra la bloc?
octy
16,KENZO(1nov 2004)
bits spune:
fetelor da fulgulet a noastra unde-i disparuta?e in Romania plecata?n-a mai dat nici un semn de viata.sper ca sunt bine!
octy
16,KENZO(1nov 2004)
andreap spune:
Bits,Roserb,
!Multumesc de urari..cum naiba sa faci gripa vara la 40 grade???????
la Fulguletz ma gandeam si eu zilele trecute,parca de multisor nu a mai dat nici un semn...
Roserb,felicitari,bine ca s-a reparat mana fara alte interventii la medici.sa stii ca si Mariuca a inchis-o pe bona pe balcon mai demult,norocul ei ca geamul de la bucatarie da tot in balcon si era deschis..deci l-a sarit![]()
POZE
Jupiter,Iulie 2006
Andreea si Mariuca(7.11.2004)
roserb spune:
Otilia, Bianca era la mama ieri, dar la cat de scorpie poate fi ea uneori, sigur nu-l lasa pe Mihnea sa descuie usa la loc
.
Bits, ce nasol, bine ca ai putut intra, ce-or fi avut copiii astia ieri?
Roxana&Co
POZE CU PITICII
Otiliav spune:
Fulguleatza, ne-a spus ca se opereaza la nas, eu asa tin minte.
Dana, glicerina boraxata nu este doar pentru sugari. Parca la stomatita se face si febra.
Otilia si Ana Maria (18.12.2004)
www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana
danette spune:
Am reusit sa vorbesc intr-un final la telefon cu dr. de familie si mi-a zis ca nu pare sa fie o forma tipica de stomatita (adica la stomatita si limba si gingiile sunt afectate, apar dureri la mancat/baut dar Iris nu are asa ceva)... totusi mi-a recomandat sa nu-i mai dau lactate si sa o bandijonez in gura cu o solutie pe baza de glicerina, anestezina si nistatin.
Intre timp tot dand telefoane am reusit sa gasesc o alta pediatra buna si mi-am facut o programare pt. ora 15 ... indata plec cu Iris sa vedem totusi ce are...
Ne topim de cald aici... sunt 35 de grade la umbra.
mi-e si groaza sa ma urc in masina... cred ca e sauna acolo si pana isi face clima efectul noi am si ajuns la dr.... asta e cu orasele astea mici.
Dana & Iris 1,8 ani
God is in details...
bits spune:
fetele am descoperit inca o gravidutza din grupul nostru(din pacate nu a mai scris demult):OLGA STAN!sarcina usoara si un bebe sanatos!
octy
16,KENZO(1nov 2004)
Otiliav spune:
quote:
Originally posted by bits
fetele am descoperit inca o gravidutza din grupul nostru(din pacate nu a mai scris demult):OLGA STAN!sarcina usoara si un bebe sanatos!
octy16,KENZO(1nov 2004)
Pe bune, este la mamici de ian-feb 2007? Ultima data spunea ca nu are net acasa deci nu va mai putea sa scrie.
Felicitari si sarcina usoara!
Edit: am citit la odisee postarea ei
mariussimiuc spune:
Otilia,draga mea
am inteles exact sensul vorbelor tale,numai ca am vrut sa-i dau eu o alta nuanta.Imi cer scuze...N-am vrut decat sa fac o glumita...
Dana,asteptam vesti despre Iris.Eu din cate stiu,stomatita se manifesta si cu dureri,poate nu are nimic in afara de o iritatie.
Va pup pe toate
Otiliav spune:
Miha, hey, nu m-am suparat.
sa nu mai fii suparici.