Copilasi dragalasi de nov-dec 04 (127)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

multumim mult fetelor

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

NOAPTE BUNA!!!

Onitza si Paul Constantin (28.11.2004)

pozele noastre
PETRECEREA DE 1 AN!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:
Originally posted by Otiliav
Miha, mi se pare mie sau la fetite ? Multumim de laude.

May,sa stii ca nu-s d-aia... Doar ca ma uit si io dupa o nora...

Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!

Mergi la inceput

MIHA, cred ca Oti se referea la dupa fetite, in ideea ca ti-ai dori si tu o fetita, pe langa Robert... ...eu asa am inteles......e corect Otilia????
EU una imi doresc si fetita!!! sau baietel ce-o fi, dar sa mai fie unul.....numai ca peste cativa anishori..

OTI, abia te asteptam sa vii!!! imi e gandul la intalnire mereu cand deschid messengerul si te vad on-line dar nu intru ca ma gandesc ca esti foarte ocupata! oricum mi-e tare-tare dor de discutiile noastre!! ce mai face ...nu mai stiu cum o cheama..prietena ta, care e in Irlanda, ptiuuu, am uitat cum o cheama .....pupic ANutei!!!

TRY, ma gandesc ca esti foarte obosita, mai ales dupa ziua de ieri cu emotii si poate alte interventii....dar te rog, incearca sa ne dai un semn ca sunteti ok!!!

pozele noastre
PETRECEREA DE 1 AN!!!

Mergi la inceput

ADRIANNA scumpa, cum a fost in wee cu printisorii??? povesteste-ne cate ceva,pls!!!! va pupam dulce!!!

pozele noastre
PETRECEREA DE 1 AN!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danette spune:

Fetelor, am impresia ca Iris a facut STOMATITA...
Nu stiu sigur daca asta e fiindca dr. pediatra nu este in tzara, dr. de familie este si ea in concediu...a sa ca momentan apelez la forum si eventual al farmaciste fiindca mi-e efectiv sila sa merg la spital... e f.posibil sa dau din nou peste medici cu fitze si fara chef de lucru.

Deci ieri am observat ca are niste bubitze mici rosii in jurul gurii si una mai mare in coltzul gurii... in prima faza am zis ca poate este de la suzeta, cald fiind... a facut un fel de iritatie fiindca s-a mai intamplat..
Azi dimineatza m-am uitat din nou, de data asta am reusit sa ma uit si in intriorul cavitatii bucale si pe interiorul obrajilor are niste mici leziuni sub forma de pete rosii (sangerii)... habar nu am ce este, presupun doar ca e stomatita..., stiind ca aftele sunt puncte albe... nu?

De mancat mananca normal si nu da semne ca ar avea dureri in guritza.

Daca a-ti avut careva probleme de-astea spuneti-mi care ar fi tratamentul pe care sa-l incep pana apare una din doctoritele noastre.

O bandijonez cu glicerina boraxata? sau asta e doar pentru bebelusi?

Se face oare si tratament medicamentos?

Dana & Iris 1,8 ani

God is in details...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Try, tinem pumnii!
Miha, Onitza a inteles corect, asa am vrut sa spun, ora tarzie este de vina pentru exprimarea indoielnica .
Onitza, Dana o cheama pe prietena mea, este bine, incearca si ei in toamna sa obtina un credit pentru casa. In Dublin s-au scumpit foarte mult apartamentele, cu 1 dormitor au ajuns la 400 000 de euro .

Otilia si Ana Maria (18.12.2004)
www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Iata-ma si pe mine,dupa o pauza cam lunga....am reusit sa citesc f.f. putin,mai mult ce a scris Try.Offf,imi pare asa rau ca treceti prin momentele astea grele.Sa va ajute D-zeu sa fiti bine si BB sa vina pe lume sanatos si puternic!
Vio,sunt o ..cu intarziere iti doresc si eu un sincer "la multi ani",fericire si tot ce iti doresti alaturi de familia ta
Roserb,ce va mai face manuta?
Paxela,felicitari si Doamne ajuta in continuare!De Felis ce mai stii?
Mariuca e bine,strengarita,de duminica a venit si mama la mine,deci am ajutoare,dar si "cornitele" de rasfat s-au marit.
In schimb eu nu ma simt prea bine,azi noapte pe la 1,buimacita de somn,ma trezesc ca imi era f.f. frig cu gandul sa invelesc copilul ca s-a racit rau de tot in casa.Bine ca mi-am revenit un pic,am pus termometrul si...38.2.Am avut fetelor niste frisoane toata noaptea de am dormit invelita cu 2 paturi,desi in casa erau 100 grade.Nu stiu ce am,cred ca o gripa rebela....nu stiu ce sa zic,azi ma simt de parca sunt batuta!
Pupici si o zi buna

POZE
Jupiter,Iulie 2006
Andreea si Mariuca(7.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roserb spune:

Andreea, eu zic ca s-a reparat Mihnea cu mana, din moment ce ieri a incuiat buna pe balcon, nu?Marele noroc a fost ca l-a convins sa deschida usa, altfel nu se stie ce prostii facea home alone!
Multa sanatate tie, sa te faci bine repede.

Paxela, ma bucur ca bebe e bine si ca te-ai linistit!

Roxana&Co

POZE CU PITICII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

quote:
Originally posted by roserb

Andreea, eu zic ca s-a reparat Mihnea cu mana, din moment ce ieri a incuiat buna pe balcon, nu?Marele noroc a fost ca l-a convins sa deschida usa, altfel nu se stie ce prostii facea home alone!
Multa sanatate tie, sa te faci bine repede.

Paxela, ma bucur ca bebe e bine si ca te-ai linistit!

Roxana&Co

POZE CU PITICII

Cel mai smecher baiat, . Sper ca l-a iertat bona. Nu era si Bianca acasa?
Andreea, multa sanatate.

Otilia si Ana Maria (18.12.2004)
www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana

Mergi la inceput