Copilasi dragalasi de nov-dec 04 (127)
Raspunsuri - Pagina 17
Corina75 spune:
Andra, suntem cu sufletul langa voi...
Sa dea Dumnezeu sa fie bine, bebe saracul, nici n-a venit pe lume si au inceput incercarile....
Ne rugam pentru voi...stiu ce e in sufletul tau...
Corina si
Andrei (24.11.2004)
tinatache spune:
Andra, am intrat aici special sa vad ce faci, ce mai zici, si acuma aflu ca ai acelasi nume ca si fetita mea. Asteptam vesti de la voi, iti tinem pumnii stransi si ma rog sa fie bine. Esti o fiinta puternica, si sper ca bebelusul tau a mostenit asta de la tine. Nici eu nu am simtit copiii chiar zilnic asa, non-stop. La al doilea chiar uneori ma ingrijoram ca era tare lenes, si pana la urma sunt bine amandoi. Ceea ce va doresc si voua
.
Cristina
-----------------------------------------------
Explica-mi, si am sa uit
Arata-mi, si am sa-mi aduc aminte
Lasa-ma sa fac singur, si am sa inteleg.
Confucius
bits spune:
TRY sa dea Domnu sa veniti cu vesti bune de la doctor astazi!Doamne ajuta!
octy
15,KENZO(1nov 2004)
mariussimiuc spune:
Try,am citit cu sufletul la gura mesajul tau.Suntem in continuare alaturi de tine,ne rugam pentru bebe mic.Asteptam vesti bune! 
For2nity, Alexia e pur si simplu superba. Si chiar seamana cu mami! ![]()
Otilia,printesa ta ma da gata cu fiecare aparitie.Imi vine s-o mananc! Daca as putea! Aici e o splendoare de fetita! 
Va pup pe toate
paxela spune:
azi am fost sa vad cum e cu bebe, de ieri aveam o durere in derapta jos, care sa declansat dupa ce am facut un relativ efort( am gatit, 2 feluri de mancare) sau cel putin asa am crezut eu, si m-am speriat infiorator stiind ce am patit acum 3 luni, acum imi era teama de o extrauterina, dar din fericire este ok, o sarcinas normala, fixata bine , iar ceea ce doare este un chist de 25 mm pe ovarul stang
dupa echografie sarcia de 6-7 saptamani dpn 22.03.07
Alexa si
Silviu ( 27.11.2004).......poze, poze2006
monica-elizabet spune:
fetelor, anuntzam si noi ca avem un canin...de care ruxi este tare mandra...pune limbutza acolo, apoi baga degetelul...si mi-la rata si mie sa-l vad si eu![]()
monica
onitza spune:
quote:
Originally posted by monica-elizabet
fetelor, anuntzam si noi ca avem un canin...de care ruxi este tare mandra...pune limbutza acolo, apoi baga degetelul...si mi-la rata si mie sa-l vad si eu
monica
Felicitari Ruxi pentru primul canin!!!
noi asteptam in continuare!!! 
Onitza si
Paul Constantin (28.11.2004)pozele noastre
PETRECEREA DE 1 AN!!!
onitza spune:
PAXELA, ma bucur ca nu a fost extrauterina!!! la mai mare cu "titita" blonduta cu ochi albastri!!
sau blondutul cu ochi albastri!!
sa ai saricna usoara mami!!
FELIS, cum mai esti? MIhaita???????? 
Onitza si
Paul Constantin (28.11.2004)
pozele noastre
PETRECEREA DE 1 AN!!!
Otiliav spune:
Monica, felicitari pentru canin, ce scumpa cred ca este Ruxandra cand arata asa!
Paxela,
asa vesti bune ne plac noua.
pe toti membrii familiei
!
Miha, mi se pare mie sau
la fetite
? Multumim de laude.
De mult vroiam sa spun, noi avem enorm de multe poze dar avem si o scuza, tati ne streseaza zilnic sa-i trimitem poze asa ca se aduna. Azi i-am facut un filmuletz, cand spune "Ana Maia, Oti, doi, ou, ceai, cane" si tati a fost in extaz.
Otilia si Ana Maria (18.12.2004)
www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana