Copilasi dragalasi de nov-dec 04 (127)
Raspunsuri - Pagina 11
monica-elizabet spune:
try, sper ca sunteti bine si tu si bb
bits...sotul tau e haios foc, am ras cu de ma doare burta![]()
monica
bits spune:
acum m-am trezit si direct cu ochii in calculator.nici un mesaj de la try!Doamne sper ca sunt bine!
octy
15,KENZO(1nov 2004)
onitza spune:

BITSULINA, pentru barbatul care isi iubeste femeia nu prea conteaza ca are burtica la gura sau pojar, sau altceva....e constient ca e frumoasa si normal ca are acel fior de teama...dar cred ca e vorba la sot si de faptul ca e vorba de 6 luni, e ceva timp! dupa 6 luni vine si el in Romania?? vine dupa ce nasti?:) Nu mi-a trecut prin cap ca
se dau in vant dupa
cu femei insarciante in bordel!!!
![]()
TRY, sper ca sunteti bine!

ADRIANNA, imi imaginez cat de frumos poate sa fie cu doi copilashi care se joaca impreuna, comunica pe limba lor, cel mai mult imi place sa imi imaginez cand vin si te pupa si te imbratiseaza amandoi. Scena asta imi da emotii mari si cred ca atunci simti satisfactia pe deplin ca ai gemenashi!!!
..ma faci sa imi para rau ca nu am si eu gemeni!!!
...ii cuplam intre ei!!!
Hei, cu DIDUTZA te-ai mai vazut sau auzit la
??? ce mai fac comorile ei? 
OTI, vii in august??? 
Onitza si
Paul Constantin (28.11.2004)
pozele noastre
PETRECEREA DE 1 AN!!!
onitza spune:
Apropo de gelozie...ieri cand tocmai ieseam din farmacie, un tatic cu fetita de 10 luni, pe care o cheama Maria, astepta pecineva sa iasa din farmacie. Eu amzambit la fetita si i-am spus lui Paul: uite mami ce fetita frumoasa!! si el i-a zambit si intindea mana spre ea..ea spre el..am apropiat carucioarele, ca sa se poata prinda ghidushii de manute, si asa a intrat taticul in vorba cu mine. Era si MIhai cu noi. AM stat cred un sfert de ora de vorba, vorbeam intr-una cand eu cand el, adevarul e ca ii placea si lui sa converseze....era si el, vorbaaa lungaaaa....stiti voi continuarea
..infine, imi dau eu seama ca ar cam fi suficient si dau sa plec, insa taticul intreaba interesat cum il cheama pe Paul. Ne luam ramas bun si il aud pe Mihai: "mama lui de ia o pauzarcea" zicand asa printre dinti!!
...la care eu: s-a intamplat ceva???
...te mai tinea ala mult de vorba???
...eu: pai, de c epui draga intrebari d-astea: tu nu esti nociodata gelos, nu?
![]()
Onitza si
Paul Constantin (28.11.2004)
pozele noastre
PETRECEREA DE 1 AN!!!
paxela spune:
try ce faci?, sper din suflet sa fie totul ok, multa sanatate si curaj
Alexa si
Silviu ( 27.11.2004).......poze, poze2006
roserb spune:
Try, cum sunteti? Am sperat sa gasesc un mesaj de la tine de cum am venit la servici.Sper ca totul e bine.
Roxana&Co
POZE CU PITICII
roserb spune:
Adriana, ai niste copii minunati, Tudor e copia ta fidela, iar Bianca e o dulce si o finete de fetita!
Bitsule, mai, ce chestii il macina si pe al tau sotz
. Asta-mi aduce aminte de o faza haioasa, cand eram gravida cu Bianca prin luna 6-7. La servici aveam o colega in aceeasi stare si , o secretara care arata super bine si era mereu dichisita si aranjata. Intr-o zi am intarziat mult la servici , se facuse intuneric, venisem fara masina nu stiu de ce, si glumeam cu cealalta graviduta: " hai sa plecam acasa , ca pe bezna asta , poate ne violeaza cineva", la care secretara: "poate doar daca intalniti vreun pervers in drum
".
Iata deci ce sexxyyy paream
, asa ca poate sta fara grija al tau consort.
Roxana&Co
POZE CU PITICII
ad_rianna spune:
am intrat si eu cu speranta ca vad mesaj de la try. oare ce ora o fi la ei? Doamne ajuta sa fie de bine.
roserb
. multumim
onitza nu am mai vazut-o demult pe didutza, ei se muta acum la alt apartament si au bataie de cap cu asta. mai vorbim la telefon. sunt minunati copiii ei...draguti si comunicativi. e de mirare cum ne seamana copiii si daria ei e vesela si zambitoare mereu, asa ca bianca iar dennis mai serios ca si tudor. insa tudor de cand e la bunici si e inconjurat de multi copii, chiar daca mai mari decat el, a devenit si el mai "dezghetat" ca sa zic asa, el era mai putin sociabil si mai tacut decat bianca./ acum ma minunez si de el cat rade si cat e de vesel. asta cand nu are crize de trantit pe jos![]()
Adriana &
Bianca si Tudor
(03.11.2004)
onitza spune:
quote:
Originally posted by ad_rianna
" acum ma minunez si de el cat rade si cat e de vesel. asta cand nu are crize de trantit pe jos"
Adriana &
Bianca si Tudor
(03.11.2004)
cunoastem, cunoastem....ieri ne-a venit sa plangem cand l-am vazut pe Paul pt prima data cum se dadea cu capul de covor!!!
...nu stiam exact cum sa reactionez, l-as fi lasat sa vada ca nu-i merge, dar mi s-a facut mila de el si l-am luat in brate, ca sa il pacalesc cu o jucarie sa ii treaca supararea.....mi s-a parut cam grav ce a facut, apoi mi=am amintit ca Gandacica a trecut rpintr-o perioada de genul asta cu Ioachim...si m-am linistit! Onitza si
Paul Constantin (28.11.2004)pozele noastre
PETRECEREA DE 1 AN!!!
aime spune:
'neata!
salutam si noi gemenusii, tare dulcei sunt si bine dispusi, cred si eu, in asa ambient....si apoi adriana, au marea acolo, nu
? Se obisnuiesc ptr la anu'.
Ma intreb si eu ce face Try, de ce n-a scris ce-a facut...acum tre sa asteptam orele 15, cam asa...ca sa se faca dimineata si la ei....sper sa fie bine ptr ei.
Bits m-ai facut sa rad....e tare comic sotul tau.
Fetele, am o intrebare : voi ati facut la pui rapel la ROR la 18 luni? De ce intreb, sunt 2 persoane cu care m-am intalnit si care au fost chemate sa faca rapelul, desi trecusera de 18 luni copii. Eu vreau sa sun pediatra sa vedem ce ne spune.
Gata, ma duc sa mai pun ceve in bagaje ![]()
aime si
Vladimir