Copilasi dragalasi de nov-dec 04 (127)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Buna dimineata!
Try,sper ca sunteti bine..da-ne de veste cat mai repede.In legatura cu umflatul picioarelor si mainilor,si eu am fost la fel,nu se mai cunostea glezna de pe la 6 luni,nu mai purtam inele,nimic.Cred ca mare parte din cele 30 kg.acumulate de aici proveneau,de aceea am slabit 20 kg asa repede.Sanatate puiului din burtica si lui Alex!
Miria,nu-ti mai face atatea griji ..altfel o sa pleci deja stresata in concediu.Normal ca nu o sa fie un concediu "clasic",dar bucuria copilului pe plaja,in apa etc tau o sa te faca sa uiti de alergatura.
Onitza,pupam si noi 2 ochisori superbi!
Ad_rianna,frumosi amandoi!Bravo tie ,ai 2 comori...
Mariuca e bine,deja nu mai face decat de 2 ori pe zi,ca de obicei.O sa incep de azi sa-i mai dau una alta,o sa trec treptat si la lapticul nostru obisnuit,sper sa fie bine.
In we plecam la Pitesti si Mariuca deja tipa pron casa "a tati,a mamaie..."si nu mai are rabdare pana diseara.
Pupici

POZE
Jupiter,Iulie 2006
Andreea si Mariuca(7.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

ANDREAP, draga de Mariuca, zici ca nu mai are rabdare, nu???? cred ca e tare dragalasa, mi-o imaginez cum face! Imi aminteste de paul cand vine la mine cu o sticla sa ii deschid capacul, sa soarba din sticla, nu mai potate de nerabdare, mai ales daca accept sa ii fac pe plac si se intampla sa nu fie bere in sticla ..tremura, tzopaie, chiuie, ma muza teribil...

Onitza si Paul Constantin (28.11.2004)

pozele noastre
PETRECEREA DE 1 AN!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Onitza, Paulica este o scumpete de baiat. Da, venim in august, de fapt peste 3 saptamani, il tragem noi de falcute atunci .
Adriana, gemenusii sunt tare scumpi, sunt innebunita dupa mutrisoara Biancai . Este asa bine ca ei se au unul pe altul, au partener de joaca tot timpul. stiu ca ti-a fost greu sa nu-i ai cu tine dar pentru ei a fost mult mai bine la tara, aer curat si mult spatiu si departe de canicula.
Miha, am uitat sa te felicit pentru casuta noua. Sa fiti fericiti si sanatosi in ea.
Andreea, bravo, ati scapat. la Mariuca vorbareata!
Bits, desi parca auzisem de ciudatenia asta a asiaticilor, tot nu m-am la faza cu sotul tau. Situatia insa este insa trista, ma gandesc ce se alege cu copilasii facuti de prostituate pe banda, oare ai cui sunt, sau sotii cand sunt gravide nevestele le trimit la produs .

Otilia si Ana Maria (18.12.2004)
www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bits spune:

Doamne sper sa fie bine Try!e a 3-a oara cand intru sa vad daca nu e nici un msj.

Otilia cica alea care se duc la bordel nu sunt prostituate.se duc din proprie initiativa pe perioada sarcinii sa castige un ban in plus.deci stiu care sunt tatii!

octy15,KENZO(1nov 2004)

Mergi la inceput

Aime,plecati in we sau incepe concediul?
Bits,m-ai lasat cu faza cu gravidele la bordel....doamne,nu mai stie lumea ce sa nascoceasca..pai eu ma simteam ca o balena,nu-mi ardea de nimic cu al meu sot,dar cu altii????
Otilia,!
Chiar nimeni nu stie nimic de Try?????Offf,Doamne ajuta!

POZE
Jupiter,Iulie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

Plecam in concediu Andreea , la mare, doamne cate am de carat ...
Cred ca n-ati observat ce v-am intrebat, intreb iar : voi ati facut la copii rapel la ROR la 18 luni? ,chiar vreau sa stiu

aime si Vladimir

Mergi la inceput

Aime,concediu placut sa aveti,ca vremea se pare ca e tare faina la mare!Drum bun si distractie placuta!In legatura cu ROR,asta e ala de rubeola?Ca sunt...am uitat..eu de la ultimul facut,cred ca exact asta,nu am ami facut nimic si nici in carnet nu am vazut trecut.Tocmai dupa 2 ani mai e un vaccin

POZE
Jupiter,Iulie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

Multumim Andreea speram sa avem vreme insorita. Da, despre rujeola/rubeola e vorba, cel facut la 1 an. Cica acum se face rapel la 1 an jumate, din cauza epidemiei de anul trecut...noua nu ne-a zis nimic, dar v-am spus sunt copii care au facut rapelul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bits spune:

Aimee vacanta placuta si cat mai mult soareee!

ce-i ala ROR?

Andreea mie-mi spui,eu nici acum nu am chef de nimic mai ales dupa ce am sangerat de 2 ori.mi-e frica!dar te pui cu mintea barbatilor

octy15,KENZO(1nov 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roserb spune:

Aime, rapel ROR la 18 luni fac numai copii carora li s-a facut primul vaccin ROR sub 1 an (stii ca de cand cu nebunia cu epidemia s-a facut incepand de la 7 luni - deci numai ei fac rapel, sigur-sigur!)

Roxana&Co

POZE CU PITICII

Mergi la inceput