Copilasi dragalasi de nov-dec 04 (127)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ad_rianna spune:

quote:
Originally posted by onitza

Buna. Va trimite Paul un zambet pentru fiecare!!

Onitza si Paul Constantin (28.11.2004)

pozele noastre
PETRECEREA DE 1 AN!!!

multumim!!!!

e un dulce si noi il iubim!

Adriana &
Bianca si Tudor
(03.11.2004)

Mergi la inceput

GATA!!! in sfarsit am descarcat pozele si am pus cateva sa-i vedeti si voi cum isi petrec

vacanta la bunici

si o seara cat mai racoroasa. maiine plec la iubitii mei la tara si cred ca voi sta pana marti...asa ca sa aveti si un week-end racoros

Adriana &
Bianca si Tudor
(03.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bits spune:

off Try sper din tot sufletul sa fiti bine!

si eu m-am trezit acum speriata ca nu misca bebe.m-au trecut toate sudorile pana mi-a dat un sutulet.ce-i drept la 4dim doarme si el micutul numai ca maica-sa e paranoica

Onitza a fost singura bunica pe care am cunoscut-o.statea la 10 min de blocul mamei si cam tot timpul eram pe la ea(in special la furat gogosari).ce-i drept nu-mi amintesc sa fi fost prin parcuri cu ea dar ne-am inteles bine.am mai avut noi altercatii(inevitabile pt oricine) dar era sufletista.poate ca si sunt mezina familiei si cea mai mica dintre nepoti.oricum de ziua mea tot timpul am primit bani sau cadouri de la ea inca din frageda copilarie.oi fi mai ciudata dar chiar daca as fi putut sa merg la mormantare nu m-as fi dus.nu vreau sa raman cu imaginea din sicriu ci asa cum am cunoscut-o eu.totusi e demna de admiratie:a trait 86 ani fara sa sufere de vreo boala(a murit de batranete),a mers pe picioarele ei pana sapt trecuta cand a cazut la pat,iar dupa 6 zile si-a dat sufletul.tot timpul vb cu ea despre cum o fi in viata de dupa(era fff religioasa)si spunea ca va veni si la mine sa-mi dea un semn.ma bucur pentru ea ca a fost constienta pana in ultimul mom,nu s-a chinuit si si si-a dat sufletul fff usor.Dumnezeu s-o odihneasca in pace!

octy15,KENZO(1nov 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

ADRIANNA, ti-am vazut comorile, ingerashii, minunile!!!! poza noiastra preferata, mea si a lui Mihai este cu amandoi gemenashii in piscina, adica aici
Bianca nu mi se pare foarte schimbata, e foarte frumoasa si gingasa, dlicata!! Tudor insa mi se pare chiar schimbat...i s-a deschis culoarea parului? parca nu era asa blond!! e frumusel foc!! si acum chiar pot spune ca seaman cu tine mult Tudor! s-a marit si iti poti da lesne seama cat de mult aduce cu tine!!!
Sa ne mai arati poze mami, dar sa fii si tu in ele, sau incercati sa puneti pe cineva sa faceti si o poza de familie, si cu mami si cu tati!!!'
FOarte bine faci ca te duci la tara, te mai recreezi, o sa iti faca bine, plus ca ii vezi si pe iubitii tai!!!! sa ii pupi din partea noastra si un tzuc special pentru Bianca!!!

Multumim de raspuns! si voi ne sunteti dragi noua!!!!

pozele noastre
PETRECEREA DE 1 AN!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

BITS, ma bucur foarte tare ca ati fost apropiate! Dumnezeu sa o odihneasca in pace! mami, linisteste-te bebe e bine in burtica! abia astept sa vii in tara, sa nasti si sa te vad cu bebitu in brate!!!

pozele noastre
PETRECEREA DE 1 AN!!!

Mergi la inceput

si mie tot pozele de la piscina imi plac!sunt superb gemenasii grupului!Doamne cand ma gandesc ca erau atat de micuti iar acum se cocota pe garduri.

Onitza merci mult si eu abia astept sa mananc gogosari copti(astia nu au asaceva pe aici)si un lighean mare de struguri de masa

hai sa va spun ce-a mai tare faza a zilei:sotului meu ii e frica ca am sa-mi fac amant in Romania in cele 6 luni si ca nu am sa vreau sa ma mai intorc in Japonia.carui barbat i-ar trebui femeie cu burta la gura??????. am concluzionat:barbata-miu s-a tacanit rau!cica aici in Japonia sunt bordeluri numai cu femei gravide.sunt barbati care adora sa faca sex cu femeile gravide.eu una pana acum nu am auzit vreun barbat care sa fie inebunit ca faca sex cu o gravida!voi?

octy15,KENZO(1nov 2004)

Mergi la inceput

gata ma duc la nani si sper ca atunci cand voi deschide calculatorul sa gasesc mesajul de la Try in care sa ne anunte ca sunt bine.

octy15,KENZO(1nov 2004)

Mergi la inceput

gata plec si eu la nani.
onitza imi esti draga de nu mai pot. multumim frumos. tudor e mai blondut decat bianca intr-adevar si se face tot mai smecheras. ma inteleg tot ce le spun si-mi sunt atat de dragi atunci cand nu stiu cum sa faca sa-mi faca pe plac. daca ai vedea ce preocupata e bianca cui udatul in gradina. de cum iese dimineata in curte, isi ia o canutza de p[lastic si-mi arata usa. ii pun apa intr-o galetusa si...juma' de ora nu mai am treaba cu ea
bits multumim mult, mi-au dat lacrimile. pupici la bebe mare kenzo si bebe mic din burtica. te-ai hotarat cum veo face cu anestezia?

Adriana &
Bianca si Tudor
(03.11.2004)

Mergi la inceput

biiits!!!! acum am citit ce "probleme" are sotul tau ...........brrrrr!!!!

Adriana &
Bianca si Tudor
(03.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Try, please da un semn de viatza, deja suntem tare ingrijorate.

Otilia si Ana Maria (18.12.2004)
www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana

Mergi la inceput