CIRESE de mai-iunie 2006 (3)
Raspunsuri - Pagina 25
26octombrie spune:
roxana, la multi ani si tot ce visezi!! 
cristina, tine-o tot asa, imi place de tine!!
astept sa ne vedem, mai suna si tu
nikol, dulcici pozici.
gabi, ca bine le zici! 

ioana, e perfect duminica,eu cu portocaliul. uite ce propunere am: chiar langa fantanile arteziene, unde e cel mai placut, e un rond mare de flori cu copaci de jur imprejur si banci. acolo e umbra si loc berechet si ar fi si un punct f usor de depistat pentru fetele care vin de mai departe, am inteles ca e chiar langa o intersectie cunoscuta, campia libertatii? andreea, ne lamuresti tu?
Luana si
Hora - 14 Mai 2006
Hora Lucia
www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste
io tot cresc#8230;
gabi25 spune:
Ma doare coloana de mor.....tot frec cu diverse dar e frectie la picior de lemn
IOANA parca eu nu ti-am trimis adresa pentru wrap? deh mai am un singur neuron si ala e in agonie
, mai ales ca si azi domnisoara mea a stat mai mult treaza si atunci cu urlete....asta e!!!!!
Evolutie Daria
Poze
amiss_zip spune:
Luana ai explicat bine ! Putem sa ne intalnim la fantanile arteziene de langa campia libertatii!
Si pe mine ma doare coloana
. Dar prtea de jos.
VoichiV spune:
Si io, si io. Vin si io duminica sa-mi iau wrap-ul cel lila. Sper sa stiu cum sa ajung caci jamais nu am fost pe acolo
Roxana Claudia, La multi Ani! felicitari pt cele 18 kg. Cum ai facut?
Pupici la toata lumea.
poze bebelina mea draga
angelica_g spune:
Roxana LA MULTI ANI! SANATOSI, BUCUROSI SI INTELEPTI!!!
Cristina1702 si eu spuneam aceleasi lucruri la topicul initiat de Luana...
Luana lenjeria tocmai ce am primit-o cadou de la o prietena, de ziua mea! scutecelul din bbc mi l-a facut mama mea cand l-am nascut pe Robert (mostenire de fam.) Multam de aprecieri!
Esti mortala cu reproducerea scrisa a interjectiilor tale! Mi te si imaginez rostindu-le!
Lacri vino si la mine, te roooog! Cu tot AC-ul meu n-am nici un kef sa calc, mai ales ca-s numai pantaloni de stofa si camasi bbc greu calcabile
Cine vorbea de depresie???! Azi de-abia am reusit sa fac o supa, n-am fost la scarbi, n-am calcat, am avut doar 2 copii acasa (cei mai usor de multumit), n-am facut curatenie si n-am spalat... Dar ce-am facut??! Aaaa! Am stat pe forum! Si am avUt grija de masa celui mai pretentios copil al meu si mai greu de satisfacut: sotzul!!!
... imi trece mie! maine tb sa ma duk la dr cu Ravz... nu i s-au vindecat ochisorii! si la scarbi... si sambata am o nunta... n-am nici un kef... vorba Ralucai: neepilata, necoafata, ne...
SOMN USOR!!!!
Irina, cu
Robert (apr '97),
Razvan (oct '03)si
Sara 9 mai 2006
angelica_g spune:
FETELOOORRR! SI BAIETAS!
ATI VAZUT PPT-UL DE PE MAILUL COMUN? NU SPUNETI NIMIK? V-ATI HOTARAT???!
(Poate il pune cineva care stie direct pe forum, sa poata fi mai usor de dezbatut).
? Cine a facut vaccinul de 2l, bb mai are zona intepaturii putin tare, ca un glod de marimea unui fruct kiwi?! Parca ceilalti ai mei nu ramaneau asa atatea zile (maine facem o sapt).
Irina, cu
Robert (apr '97),
Razvan (oct '03)si
Sara 9 mai 2006
Qamar spune:
quote:
Originally posted by papadie
Am citit si eu un pikut in spate. Pt fetele montzomane atata va zic:
Nu stiu daca azi sau maine pe Morar am sa ma sui
Sa ne logodim iubito sus in varful muntelui.
Jepii mici ca sa te vada si-au cumparat ochelari
Si in cea mai mare graba i-au chemat pe Jepii mari.
_
Papadie, mama Mielului turbat si-a delikatului Pescarush
Papadie, nu ma pot abtine...
e cantecelu ala care incepe asa:????
cand te scuturi de zapada
nu stii cat esti de frumoasa
ochii-s verzi zapada-i alba
si se face cald in casa
iertare pt offtopic, dar mi-ai trezit amintirie de la Cercetasi

Noe si Anne-Bianca (14.03.2006)

Ce mai citim noi
26octombrie spune:
Voichita, te sun maine si iti iegzplic io. da da un beep cand esti in pauza de tzatzi, oki?
angelica, am incercat, pret de cateva secunde, sa ma pun in pielea ta, cu patru copii (am pus si sotul) si, brusc, mi-am dat seama ce existenta tihnita am!!!
banui ca esti ca o
..
dragele mele, am pus pe mailul comun de pe yahoo trei carti despre psihologia copilului. abia le-am primit si io, n=am apucat sa le pritocesc, daca is proaste nu dati cu bata, da am citit un subiect intreg despre dansele si par interesante. una are si niste tente religioase, am lasat-o si pe aia, cine vrea ii da ignore. celelalte doua sunt pura psihologie, asa par. om vedea de-s bine au ba.
pupaciuni la toata lumea, abia astept duminica!
Luana si
Hora - 14 Mai 2006
Hora Lucia
www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste
io tot cresc#8230;
adib spune:
angelica_g
daca te referi la ppt-ul trimis de mine pe mailul comun, sper ca nu te-a suparat. incercam sa inveselesc atmosfera.
atmosfera care vad ca a devenit cam depresiva. felicit pe aceasta cale taria unora de a trece peste orice probleme si puterea altora de a-si reveni daca cumva au ajuns in stari "grele". Vreau sa atrag atentia asupra riscului de inrautatire a relatiei cu tatal copilului atunci cind starea lui sau a mamei este ...
. daca vreti detalii reale despre trairile unui tatic va stau la dispozitie. pot sa spun prin ce trec eu personal, nu ce scrie prin carti.
as dori sa fiu si eu pe o banca ascunsa in acel parc IOR sa studiez comportarea "turmei de canguri" vorba unei antevorbitoare (scuze dar nu mai stiu cine a folosit expresia).
dependent de acest forum sint si eu. si intru aici in fiecare zi (cind pot) cu inima strinsa sa nu va deranjez. vorba aia, sint singurul barbat prin zona.
numai bine.
Ela si Adi, mamica si taticul lui Raluca Alexandra
http://b1.lilypie.com/Ecgwp3/.png
http://pg.photos.yahoo.com/ph/adib4900/my_photos